עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by harry,

שלום, יש לי disk on key ואני רוצה לנעול אותו ככה שהיה אפשר להיכנס אליו רק עם סיסמא, מישהוא יודע איך אפשר לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שיהיה אמין ותיהיה עליו אחריות,לא מוכן לחרוג! תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Bar1234,

תגידו מה כדאי לי? זיכרון של WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA ב-360 ש"ח *************או************** זיכרון של WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII ב- 535 ש"ח תודה רבה לכולם.......

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. לפני 10 ימים קיבלתי 200 מדיות של פוג'י בפורמט מינוס שהיבואן הולך להכניס לשוק והנה מימצאיי: המדיות מגיעות בקייק של 25. קוד יצרן : ProdiscF01 המדיות נצרבו ב-3 צורבים ובשלושתם הן זוהו כמדיות במהירות שמונה והנה זמני הצריבה לצריבה של 4488MB (השארתי מגה אחד פנוי): PIONEER DVR-107D - מהירות 8 - 8:34 דקות NEC 3540 - מהירות 8 - 8:56 דקות PIONEER DVR-110D - מהירות 8 - 8:16 דקות הערות : למרות שהיצרן הוא פרודיסק, משטח הצריבה נותר באותו צבע סגול חזק (נוטה לבורדו) שמאפיין את הדיסקים המעולים של פוג'י (קוד יצרן FUJIFILM03). צרבתי 80 דיסקים מתוך ה-200 ואף לא אחד נדפק. ערכתי סריקה לכ-20 דיסקים עם רמת PI/PO כמעט מושלמת (צריבה ללא שגיאות). כל ה-80 דיסקים שנצרבו עובדים בצורה חלקה על מכשירי ה…

• 53 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. נניח שיש לי דיסק אחד קיים עם windows מותקן והכל... ולפתע אני רוצה להוסיף דיסק זהה ולשלב אותם במערך RAID 0 . האם זה אפשרי? (המידע איכשהוא יתחלק פתאום בין הדיסקים?) או שחייבים מהתחלה שיהיו שניים בRAID 0 כי הרי כתיבת המידע מתבצעת על שני הדיסקים בו"ז בחלוקה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  6. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by Kidney_stonE,

שלום לכולם יש לי IRIVER H120 (סה"כ 20 ג'יגה אחסון) ניסיתי אתמול להעתיק 2 קבצי RAR בגודל 4+ ג'יגה כל אחד, למטרת העברה למחשב של חבר. ב IRIVER שלי היו 12 ג'יגה פנויים (העברתי את רוב השירים למחשב בשביל לפנות את כל המקום הפנוי הזה עליו) וכל פעם שרציתי להעביר קובץ RAR גדול , היה כתוב שאין מקום בסופו של דבר , אחרי כמה דקות ונסיונות להבין למה זה קורה, הבנתי שזה בגלל שה IRIVER הוא כונן FAT32, ואכן במאפייני המחשב (MANAGE) ראיתי שזה נכון הפתרון היה כמובן פיצול של הקובץ לכמה קבצים קטנים יותר ב WINRAR. והעברה בצורה כזו - הבעיה של העברת הקובץ נפתרה. למרות שזה פתרון די טוב וקל, אני שואל סתם לשם סקרנות האם אפשר לפרמט את ה IRIVER ל NTFS ? או שזה יפגע בו באיזושהי צורה ? מישהו ניסה ? האם זה…

8. Started by guyrom,

מה עדיף לאיכסון מוסיקה וסרטים HD חיצוני בנפח 80-120 או צורב DVD, יש לי מחשב נייד ולכן האילוץ הוא לחיצוני. עם HD חיצוני לא תהיה בעיה לעבוד והכל יהיה נגיש כל הזמן ולגבי הצורב אני לא יודע

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  9. שלום לכולם בפורום הזה!! אני קורא בפורום הזה כבר הרבה זמן ורציתי להגיד שזה אחלה פורום עם אנשים נחמדים שבהחלט יש להם ידע נרחב. אני עצמי צרבתי כבר למעלה מ-1000 מדיות של דיוידי ואשמח לתרום כאן מניסיוני וכן להוועץ בעצותיהם של אחרים. לסיום הודעה זו אציין כי המדיה המועדפת עליי היא של TAIYO YUDEN- זו פשוט מדית דיוידי עם 0% תקלות (לא כולל הפסקות חשמל בלתי צפויות בזמן הצריבה) ועוד מדיה מצוינת היא של FUJIFILM. בברכת חג שמח לכל חברי הפורום :-)

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by domuzy,

במאפיינים של כל קובץ (ובעיקר בתיקיות) רשום "גודל" ו"גודל על הדיסק", ולרוב הם שונים. מה זה אומר???

• 2 תגובות
    • 7.3k צפיות
  11. Started by karpad,

שיהיה עד 580 ש"ח מלוג'יק תודה.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  12. Started by SpLAsH,

על איזה צורב DVD הייתם ממליצים היום? מה דעתכם על הצורב הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1706891 ובכלל, אשמח אם תוכלו להסביר לי על הפרטים הטכניים, כמו מה זה DVD-RAM ומה זה DUAL LAYER. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by ariel7766,

מה ההבדל בין SATA I ל- SATA II וגם שמעתי שיש בדרך SATA III?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by sxs,

האם דיסק SATA II יתאים ללוח של SATA רגיל? האם אפשר לחבר דיסק SATA בנוסף לדיסק שקיים בATA100? המלצות לדיסק קשיח חדש מארה"ב, בסביבות 200$? תודה מראש 8)

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  15. יש לי את הצורב NEC 3520A והדיסקים DVD-R X8 של סילברלייין נצרבים על מהירות X8 אבל בפועל הם כמו X6 ופחות! לוקח לי לפחות 18 דקות לצרוב דיסק עם 4 ג'יגה של מידע! לעומת זאת דיסקים מאותה החברה רק + לא עשו בעיות!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ptyahoo,

ובכן, צורב ה-CD שלי הלך לעולמו אחרי שנה וחודש מקנייתו וחרישה אינסופית עליו. כמובן שאני לא אקנה שוב צורב CD כי זה יהיה בזבוז טוטאלי ולכן החלטתי לקנות צורב DVD אמין וטוב. עכשיו יש לי כמה דרישות מהצורב: 1. שיהיה אמין. (לא יתקלקל אחרי איזה חודשיים אלא לתקופה ממושכת, חברה ידועה עדיף). 2. צריבה איכותית. (שהדיסקים יצאו ויקלטו בצורה טובה מאוד ללא בעיות). 3. קל לשימוש ולשדרוג FIRMWARE. 4. קנייה מ-KSP בלבד. האם ה-NEC 3540 מספיק עונה על דרישותי או שעליי לקנות משהו איכותי יותר? האם ההבדל הכספי בין ה-NEC לצורב כמו הפיוניר שוים את ההשקעה? ושאלה נוספת: מה דורש התקנת צורב חדש? האם זה רק לחבר ולהנות או שמדובר בעוד התקנות ועיניינים...

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by druide,

משום מה המדיות הנ"ל לא עובדות על הצורב שלי (LG GSA-4163B) מה יכולה להיות הבעיה? כי דיסקים אחרים כן עובדים (Silver line,TDK ואפילו של חברה סינית לא ידועה) ודוקא אלה לא (וכן בדקתי את המדיות על צורב אחר והם עובדות)

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  18. כרגע יש לי מקסטור 40 ג'יגה שלאחרונה אני שומע אותו עובד וזה לא מוצא חן בעיניי . אני מעוניין להחליף אותו להארד דיסק של לפחות 80 ג'יגה בחיבור IDE . הדבר החשוב לי ביותר הוא לא לשמוע את הדיסק עובד או חושב. תודה מראש. אשמח גם על המלצה לחנות אמינה אם אתם מכירים .

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by רוני1,

אני מנסה לצרוב סרט שהכנתי בעזרת התוכנה נרו . במאפינים כתוב שגודלו הוא ( 702MB (736,276,480 bytes שאני מנסה לצרוב נרו כותב לי שאין מספיק מקום פנוי על הדיסק אלא אם - unless the cd is finalized after burning ואז הוא שואל אם אני רוצה לעשות את או לא. אני אשמח מאוד אם מישהו יסביר לי מה זה הדבר הזה ואם כדי להסכים או לא?? דבר שני למה כתוב במאפינים פעם אחת שהסרט תופס 702 ופעם אחת 736 כמו שהצגתי הנ"ל. ממנה נובע ההבדל?? דרך אגב זה נרו 6 אולטרה אדישן . תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  20. Started by Tuvok,

מסתדרות עם צורבים של LG? אגב, מה יותר טוב DVD-R או DVD+R? מישהו אמר לי פעם שמכשירי DVD ביתיים יודעים לקרוא סרטים רק ממדיות DVD-R, זה נכון?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום קניתי צורב DVD שיכול לצרוב דיסק רגיל על 48X ומה שקורה אני נכנס לנרו מכניס את מה שאני רוצה לצרוב ואז לוחץ על צריבה. עכשיו אני בוחר את מהירות הצירבה 48X ומכניס את הדיסק ואך שהדיסק נכנס המהירות יורדת ל24! והדיסק יכול לעמוד עד 52X אז למה זה קורה למה הוא מוריד את המהירות למרות שדיסק יכול יותר מהר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  22. מה ההבדל בין SATA ל-A-SATA? יש מדריך בעברית שמסביר איך לחבר כוננים דרך כבל SATA? נ.ב כונן קשייח זה hard disk?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by CheNit,

היום התקנתי את המחשב החדש, הכל הלך טוב ויפה. אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב מופיע לי השגיאה: http://www.rar.co.il/files/Love-1129931478.png וכשאני אומר לו להמשיך בכל מל מקרה מופיע לי שגיאה שאומרת להכניס דיסק SRCDATA ושצריך למצוא קובץ שנקרא nvata. חיפשתי את הקובץ הזה בדיסק לוח אם שקיבלתי, דיסק התקנה של nforce 4 אבל לא מצאתי. הלוח אם שלי הוא gigabyte k8nf-9. מה אפשר לעשות בנידון? תודה

24. קניתי מחשב ב- ksp חיפה לפני כמה חודשים עם הארד דיסק 80 ג'יגה sata של westen digital וחסרים לי 5 וחצי ג'יגה אני יודע שזה אף פעם לא 80 בידיוק אבל למה כל כך הרבה? :s05: תודה למי שעונה.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by UBS,

שלום יש לי שני כוננים כשיחים : 1 - RAPTOR 74 GB והשני SAMSUNG 80GB SATA עכשיו שאני מדליק את המחשב זה רושם לי S.M.A.R.T מכובה (באנגלית) עכשיו רציתי לדעת האם כדאי להפעיל את זה ואם כן אז איך ? תודה מראש לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.