אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
האם על כל דיסק אני יכול לצרוב בשיכבה כפולה? וכיצד אני עושה זאת? כיצד אני יכול לעשות בדיקה לפני צריבה בכדי למנוע שגיעות?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
ברשותי 2 דיסקים קשיחים שיושבים מחוץ ללפטופ בחוסר מעש. אני רוצה לחבר אותם לתחנת עגינה וטבעתי בים הדגמים השונים שקיימים. הדבר היחידי שהבנתי מהרשת שעדיף חיבור USB3 למישהו יש המלצה על אחד? התקציב נע סביב 300 ש"ח, לא מעבר...
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
האם בעזרת זה ניתן לחבר כמה הרדיסקים לכונן אחד גדול? אפשר הסבר ב 2 מילים למה הדבר הזה מיועד ובאיזה מקרים הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה אחסון ובחברת אחסונים אחת אומרים לי כמה תעבורה אתה רוצה 3 טרה 10 טרה 20 טרה ובחברה אחרת תעבורה ללא הגבלה כמה תעבורה אני צריך בשביל שרת FIVEM שרת משחק שנכנסים אליו אנשים כל חודש אפשר הסבר מפורט ועוד משהו אם מישהו מכיר חברת אחסונים בחול במחיר טוב תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
צורב DVD LG 4160 מה אתם אומרים עליו? שווה?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
היי עד היום גיביתי תמונות בכונן חיצוני ובנוסף בכונן פנימי . השטח עומד להיגמר ואני מתלבט אם לרכוש nas כדוגמת 220+ של סינלוגי או לרכוש כונן חיצוני וכונן פנימי גדולים במיוחד . השאלה היא מה בעצם ההבדל העיקרי בין nas לכונן שנמצא בתוך המחשב ואני משתף ברשת הביתית ? והאם זה נכון להשקיע בnas כשאין לי צורך בגישה מרחוק לקבצים אלה רק גיבוי פעם בכמה שבועות של התמונות אם יש למישהו עצה מקצועית ממש יעזור לקבל החלטה לפני הbf
-
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש כונן איכותי שיצרוב כמו שצריך בעיקר לצריבת מישחקים לXBOX 360 תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
-
יש לי קרגע C וD אני רוצה רק שהיה לי C איך אני עושה אתזה למחיצה אחת תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני תוהה האם דיסק של 1.5Tb עובד לאט יותר מדיסק של 500Gb. אם אני לא עושה כל יום 10 פעמים Defrag סביר להניח שהקבצים ימוקמו במקומות שונים על הפלטה ולכן בדיסק עם נפח גדול יותר, סטטיסטית, לזרוע יש יותר עבודה לעבוד ממקום למקום, לעומת דיסק בעל נפח קטן יותר שאז הכל יותר "קרוב" אחד לשני. האם זה נכון ? לצורך העניין אני מתלבט אם ללכת על Seagate 1.5Tb ST31500341AS או על ה- 1Tb.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
מישהו התנסה באחת מן הטכנולוגיות ? יכול לתת המלצה או ביקורת ? רכשתי צורב עם Label Flash של NEC ואני לא מוצא דיסקים לצורב הזה. מישהו ניסה כאן להשתמש בדיסקים של LS בצורב LF ? מה דעתכם תהיה התוצאה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ואני רוצה להוסיף לו עוד RDisk. ראיתי שיש את my passport של wd שעולה 485שח.(נפח 320 GB) ויש כונן רגיל של wd, נפחו 500GB ועולה 420. מה כדי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום, הסתכלתי אצלכם בהודעה של צורבים מומלצים וראיתי שהצורב Samsung SH-S203B מאוד מומלץ. לעומת זאת,בחנות שאני קונה בה,TMS,יש את הדגם Samsung DVD-RW S203B בלי הSH האם אלה שני דגמים שונים או שזה אותו צורב?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מה ההבדל בין CAVIAR GREEN, BLUE ו-BLACK ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין לרכוש SSD 120GB... חשבתי על זוג של 60GB כל אחד...עם רייד 0 בינהם...האם יהיה איזהשהו שיפור?? או שעדיף 1 של 120GB אני משתמש בתוכנות שדורשות עבודת רצינית של ההרד דיסק...
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום רב, מישהו יודע מי היבואן הרשמי של Seagate לארץ? או אם יש כמה יבואנים - אשמח לקבל את פרטיהם... תודה.
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
אוקיי הבנתי שהMX100 שקל crucial והEVO של סמסונג הכי מומלצים. השאלה היא האם הכוננים הזולים יותר לא שווים כלום? למשל ראיתי כוננים של Sandisk ושל Kingston בכמעט 100 שקלים פחות. כלומר המומלצים ביותר יקרים ב30% מהכוננים האלה. מה שחשוב לי הוא קודם כל אמינות. אחר כך ביצועים מקסימליים. אני מניח שכל אחד מהכוננים האלה עדיף על HDD רגיל. אז עד כמה המומלצים ביותר שווים את תוספת המחיר(מה ההבדל בביצועים?). כמו כן האם לדעתכם blackfriday יביא איתו מבצעים גם בתחום הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אז אני בתהליכים של גיבוש מפרט למחשב , אני מתכוון לקנות SSD בין 128-256 גיגה ועוד הארד דיסק רגיל . כל זה דרך KSP כנראה . אז או שאני קונה את ה WD או שאני קונה את הסיגייט ..השאלה היא האם זה משתלם בכלל לקנות את הסיגייט והאם הוא מומלץ בכלל ..? זה המוצר ב KSP http://ksp.co.il/?uin=21193
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, כיום יש לי צורב NEC A7200S שנמצא במחשב HTPC בסלון. הבעיה שהוא מאוד רועש. הייתי רוצה להחליף אותו בצורב אחר שקט יותר: א. איזה צורבים מומלצים שהם שקטים במיוחד? ב. האם יש פשוט דרך להנמיך את הרעש שלו? ג. מה יהיה באמת ההבדל ברעש בין צורב זה לצורב חדש? בתודה, איציק.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בפוסט הזה אפרט את הניסיון שלי עם ה-RAID0 החדש שעשיתי, וקצת תובנות על SATA ו eSATA. יהיה פוסט קצת ארוך אז מי שלא מעניין לו שימשיך הלאה קראתי די הרבה פוסטים בפורום וברשת בכלל והחלטתי לנסות מערך RAID0. לפי העצות פה החלטתי לקנות AAKS 320 נוסף על זה שיש לי ולשים את שניהם ב RAID0, ולקחת עוד AAKS 500 לגיבוי (וגם כי הייתי צריך לגבות איכשהו את מה שהיה על ההארד דיסק שהיה לי...) לפני השינוי היו לי במחשב את ה AAKS 320 הראשון, עוד 250KS ועוד 200JD (כזכור לי סאטה1). את הישן יותר אני אעביר למחשב אחר ואת ה250 כנראה אשים במגירה, מה שיצר את הצורך או לפחות את הרצון שלי לחבר אותו דרך ה-eSATA. זה זמן טוב לציין את המפרט שלי (שנבנה כמובן בעזרתם האדיבה והמקצועית של חברי פור…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום כשאני מחבר את המצלמה לUSB אני מקבל הודעה usb mass storage מה זה אומר? תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
בין כל הצרות שלה, החברה היפנית מוצאת זמן לערוך הופעת בכורה משמחת לטכונלוגיית ה-BiCS הטרייה שלה עם 64 שכבות של אחסון דחוס ומתקדם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
- 1 follower
-
-
חברה התקנתי את מערכת ההפעלה WINDOWS HOME SERVER והיא מחקלי את כל הדיסקים הקשיחים בהתקנה הבת זו^$#%&^$% שלה.. חיברתי דיסק קשיח אחד למחשב אחר ועכשיו זה נראה כך כמו בתמונה.. יש דרך לשחזר או שחבר על המאמץ בכלל :'( אההה בא לי למות איזה דיכאון :-[ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-