עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by sos,

שלום! יש לי בעיה לגבי ההארד דיסק. אתם מכירים את האייקון הקטן שמופיע בצד במקרה של plug & play? ממתי שהתקנתי דרייברים ל-nforce 4 הוא מציג לי את הארד דיסק בתור התקן plug & play כמובן שאני לא יכול להסיר אותו כי הוא מראה לי שגיאה. אבל זה מעצבן לראות את הדבר הזה בפינה למטה. מישהו אולי מכיר את הבעיה הזאתי ומה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מה המצב חברה? על פניו נשמע כתמחור לא רע לדיסקים סבירים, מישהו ניסה כבר? המחיר בלירה 245 שקל, העניין הוא שב vcdhelp הביקורות מעורבות ברגע שזה לא של ווברטים. הקיצר האם מישהו ניסה? או שיודע לתת לי תשובה האם הקניה כדאית? http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=250&cat=24 מקווה לשמוע חוות דעת. the Z-Guy

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by TimoTy,

שלום יש לחבר שלי מחשב ישן (פנטיום3) והוא מחפש איזשהו כרטים כדי לחבר את הצורב ללוח אם אמרו לו משהו סקזי.... יש למישהו מושג מזה ואיפה אפשר להשיג את את זה? ועוד שאלה קטנה... איזה WIN מומלץ להתקין על המחשב ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by אוריפ,

היי! אני מתכנן רכישה של זכרון USB (הראשון שלי), בנפח של 1GB. יש לי כמה דרישות, פחות או יותר בסדר חשיבות: 1. מהירות כתיבה וקריאה. 2. חברה מוכרת ואמינה. 3. גודל. ראיתי שרוב המחירים מסתובבים סביב ה400 ש"ח, אז נראה לי נשאר בטווח הזה בערך... אפשר לחרוג בקצת... חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4205 איך הוא? יש המלצות אחרות? תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by AdiR^SiNaI,

אני רוצה לקנות דיסק קונקי שיהיה בו 1GB מקום פנוי אז איזה אני צריך לקנות איזה סוגים אני לא מבין בכאלה .

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by arielmold,

מחקתי בטעות בהתקנת ווינדוז את אחד המחיצות בכונן שלי עם מידע עליו הכונן לא פורמט אלא רק "נעלם" חייב עזרה דחוף איך אפשר לשחזר את הנתונים שעליו

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  7. מחקתי מחיצות מכונן קשיח בעזרת partition magic 8 , לאחר שהפעלתי את המחשב גיליתי שעשיתי את זה לכנון הלא נכון. היו בו שתי מחיצות מחקתי אותן ויצרתי אחת, לחצתי על אישור והוא כתב את השינויים, הפעלתי מחדש את המחשב. אני בטוח שיש תוכנה שיכולה לשנות בחזרה את שהשינויים כי היא רק מחק את הFAT והמחשב לא עבר פירמוט של דוס אלא רק של PM. מישהו מכיר פיתרון?

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by kartik,

שלום, אני קצת חדש בתחום אז בבקשה עזרו לי... קניתי מחשב ללא מערכת הפעלה כיוון שדיי פשוט להתקין חלונות על IDE אבל לא ציפיתי לכזה סיבוך על SATA אם מישהו יכול להסביר לי מה הולך ואיך... איך המחשב מזהה אותו ומה צריך לעשות עד להעלאת ההתקנה של הWUNDOWS. תודה.

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by stookza,

שלום, צריך עזרה בקשר להוצאת מידע. צרבתי קבצי וורד בטעות בדיסק של דיגיטל אודיו ועכשיו המידע מוראה לי כקובץ אודיו ולא כקבצי וורד. האם יש איזשהיא דרך לפרק את המידע מהקובץ אודיו לקבצי וורד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  10. Started by max_shifrin,

שלום, יש לי צורב DVD PIONEER 108 DVR עם קושחה 1.20 (הכי עדכנית שיש) יש לי בעיה לבדוק שגיאות C1 C2 על דיסקי DVD משום מה... כשאני מנסה להפעיל את הבדיקה הנ"ל ב NERO TOOLKIT הוא חושב כמה שניות וזורק הודעה COULD NOT INITIALIZE TEST. במידע שהוא מציג על הצורב הוא אומר אבל שהצורב כן תומך בניתור שגיאות כאלו. (INFOTOOL) רעיונות?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  11. מה ההבדל בין הצריבה במינוס לפלוס כלומר איך אני יודע איזה מכשיר כן יכול לקרוא את הדיסקים וגם תגידו אני יכול לצרוב על דיסק dvd קבצים בפורמט של vcd אבל בקיבולת של 4.7 גיגה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  12. שלום מדי פעם בלי שום אזהרה נופל המתח בבית שלי והדיסק הקשיח שלי נפגע אם אני מוריד סרט בגודל מסוים אז אחרי זה או שהוא נהיה קטן יותר ואאז אפשר לצפות בחלקו או שהוא נשאר באותו גודל (על הביט האחרון) (אני בגלל זה כל הזמן משווה גדלים של קבצים) אז למרות שהסרט נשאר באותו גודל לפי דעתי האיכות שבו הוא משודר נפגעת יש סיכוי שלמרות שהגודל של הסרט לא השתנה אחרי נפילת מתח האיכות שלו תרד ?(למשל מה שהיה נראה כחד מאוד לפני ירידת המתח נראה מרוח אחריה) אם האיכות באמת נפגעת יש דרך לשחזר את זה בלי להוריד אותו דבר עוד פעם?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  13. או מה השיפורים ? למה אין את הדגם 4450 באתר של NEC ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by borg,

אפשר להתקין דיסק קשיח "3.5 בפאנל "3.5 המיועד לכונני דיסקטים "3.5? מישהו ניסה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by sherlock1212,

למה לוקח יותר זמן להעביר בן c לd מאשר להעביר מc לc או מd לd? אני לא כ"כ מבין את זה בגלל שזה אותו כונן שפשוט מחולק ל2

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  16. היי.. כרגע יש לי כונן 40GB מחולק ל3 (אל תשאלו למה) , אני מחליף מחשב, ואני רוצה לאחד את כל העניין כי זה טיפשי להשאיר את זה ככה... הבנתי שצריך לשנות משהו באיזשהוא מקום ואז כל הנתונים נמחקים אוטומטית ואז צריך לפרמט . תקנו אותי אם אני טועה... ותסבירו לי איך עושים את זה.... בבבבבבבקשה כמובן . תודה .

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by Burning Ice,

היי חבר'ה. יש לי כרגע 2 הארדים של 80GB של סמסונג. אני שוקל אם לחבר את שניהם ברייד 0 או להוסיף עוד 2 ולחבר ברייד 5. ידוע לי שהיתרון של רייד 5 הוא הגיבוי . קראתי פה הודעות בפורום , אבל לא מצאתי משהו לגביי רייד 5 לעומק . יש לי את הלוח של אסוס p5wd2 premium שיש לו בקר רייד פנימי , והבנתי שאני יכול לחבר עד 4 דיסקים נפרדים . בכל מקרה , השוואות ביצועים בין raid 0 ל raid 5 , יתקבלו בברכה. או סתם תגובות בנושא יתקבלו בברכה גם כן

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, אבי רכש לפני כשבוע צורב CDRW חדש של פיליפס אך הוא איננו מצליח להשתמש בו. גם לאחר עדכון ל- Nero Burning Rom 7 ווידוא כי הצורב מזוהה ופועל (בתור כונן דיסקים) מתקבלת ההודעה "Driver Not Ready" כמספר שניות לאחר תחילת צריבה כלשהי. יש לציין שגם בנסיון צריבה באמצעות ה"תוכנה המובנית" של Windows התקבלה הודעה דומה, וגם השתמשנו במספר מדיות של חברות שונות לבדיקה. יש לציין כי תחילה נקנה כונן של BenQ ולאחר שהתגלתה תקלה די דומה הוחלף לזה של פיליפס. האם לדעתכם אבי קיבל צורב דפוק פעמיים? (או שמה משהו בהגדרות ה- DMA יכול להיות לא נכון למשל) תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by Gliding,

היי, קניתי את NEC 3550A. עכשיו אני צורב איתו קובץ ISO בעזרת NERO...וצצו לי כמה שאלות: 1. האם זה בסדר שהקאש שלו נמצא כל הזמן בתנועה? יעני הוא מגיע ל-100 אחוז ואז פתאום מתחיל לרדת ל-0 וחוזר שוב ל-100? 2. איזו תוכנה משמשת לצריבת DVD? שמעתי על POWER DVD 5... תודה מראש, שחר

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  20. Started by Dj BeN Co-N,

שלום חבר'הה אז ככה רציתי לדעת כמה חוטים מתחברים לצורב ( יש את החשמל ויש את הקבל האפור שמתחבר מהלוח אל הצורב ) אז השאלה פה האם יש עוד איזשהו חוט שמתחבר כי הצורב פשוט עושה לי בעיות..כל צריבה שלי הצורב נתקעע ב 5 % וכבר אני לא יודע מה לעשות אני מבולבל תעזרו לי בבקשה חברים :s05:

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  21. מאיפה אפשר לקנות שקיות ניילון לדיסקים או עטיפות בזול ? ואיזה דיסקים רגילים מומלץ לקנות היום סילור ליין או משו אחר? ומה היחס מחירים של הדיסקים בערך 50דיסקם ב 50?.. או שזה ירד כבר

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by M7a,

קניתי קופסה בגודל 5.25 אינטש כמובן שאפשר לחבר כל כונן אופטי ויש גם מתאם כדי לחבר דיסק קשיח וגם מתאם לחיבור דיסק קשיח נייד 2.5 אינטש.. חיברתי כונן קשיח רגיל וחיברתי אותו למחשב של חבר (USB2) העתקתי חומר בגודל של 30 גיגה מהמחשב שלו לכונן הנייד... אחרי בערך שעה ורבע הוא היה ממש ממש לקראת סיום (היו חסרים 3-4 ריבועים בסרגל האחוזים) ולפי השמות שרצו בהעתקה הוא ההעתיק מ ת' ל - א' ואז בטעות חבר לשי לחץ אנטר ועשה ביטול להעתקה... אבל כשנכנסתי לדיסק הנייד ראיתי בכלל שזה העתיק בקושי 2 גיגה וגם רק כמה תקיות שמתכילו באות א.. כאילו ממש הפוך או הראה לי רק את הקבצים שנשארו לו להעתיק - לפי חלון העתקה של ווידוס? מישהו יכול לענות לי מה קורה כאן שעה ורבע והוא העתיק בקושי 2 ג'יגה ולמה ווינדוס ה…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  23. Started by avi.hagit,

אני מעונין שתעזרו לי להבין למה במחשב שלי הדסיק קשיח של 160 גיגה מזוהה רק 131 גיגה ואם אתם יכול לפרט מה אני אמור לעשות כי אין לי מושג תודה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by Ido.G,

היי, אני שוקל לקנות צורב OEM. האם יש פתרון תחלופי וזול (או חינמי) ל Nero Burning Rom? (אני מעדיף להשתמש בתוכנות חוקיות)

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  25. Started by dabaz,

שלום, אני צריך המלצה לצורב DVD בתקציב עד 300 ש"ח. שמעתי שNEC טובים, אבל אני לא כלכך מבין בצורבי DVD. עוד שאלה, כרגע יש לי כונן DVD במחשב וצורב CD עד 52X. אמרו לי שהעיינית של הצורב יותר רגישה ולכן לא כדאי להשתמש בו לקריאת דיסקים. יש לי מידי פעם נפילות מתח במחשב ולכן אני לא רוצה להוסיף עוד עומס על הספק "480W" הג'נריק שלי.. אז השאלה שלי היא איזה כונן להחליף בצורב DVD, את הקורא DVD או את הצורב CDץ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים