אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אנא הצביעו בסקר אם יש עניין. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=546337.0
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
בעודי משועמם גולש ברשת נתקלתי בסקר הזה. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי, אחרי שעשיתי את הסקר על צורבי NEC שנדפקו, אנשים התחילו להתווכח איתי שאחוז הצורבים התקינים עדיין משמעותי ושזה לא מראה על שום מגמה שלילית. לכן, הסקר הזה יראה פעם אחת ולתמיד מי היא החברה עם מספר הכוננים הדפוקים הגבוהה ביותר. - למי שאין כונן דפוק, נא לא להצביע. - למי שיש יותר מחברה אחת, איפשרתי מקסימום שני הצבעות. - אם היה לך צורב דפוק והחלפת, תצביע. - אם אתה מכיר מישהו (או יותר מבנאדם אחד) והוא לא משתמש בפורום hwzone (מה? איך לא?), אז "תצביע בשבילו". "נדפק": לא קורא דיסיקים, פעם קורא פעם לא קורא, צריבה גרועה... כל מה שמצביע על מגמת בעיית חומרה שלא קשורה למשתמש (אם לא חיברת את הג'מפר נכון, זה לא כונן דפוק ). תודה ל Decktor שהביא לי את הרעיון, אפילו אם זה לא היה …
-
- 13 תגובות
- 967 צפיות
-
-
http://www.cdrlabs.com/#4467 נראה לי שהם קראו את הסטיקי
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לי יש צורב סמסונג כבר שנה....52*32*52 והוא צורב על 48-52....בלי בעיות צרבתי כבר מעל 225 דיסקים והוא קורא אפילו את השרוטים ביותר...ויש כמה דיסקים שהוא לא קרא כי הדיסקים היו מחברה של 2 שקל וממש גרועים... ועוד שאלה חשובה ביותר כל מי שעונה לסקר שיגיד לי בבקשה מהי מהירות הצריבה האמיתית של הצורב סמסונג שלו... למשל בתוכנה ROXIO 8 כשאני צורב על 40X אז בתהליך הצריבה זה מגיע באמת ל 39.4X פחות או יותר...שזה מצוין כי רוב הצורבים לא עוברים אפילו את ה 34X אפילו אים אתה צורב על 48-52 וכשאני צורב על 52 הכי גבוה שזה מגיע לפי התוכנה(דיי אמינה) היא 48.6X וזה מצוין
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
טוב... עכשיו אני צריך לבחור מבין 4 החברות האלה... מה הכי כדאי ? או שיש חברה אחרת שיותר כדאי ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקי ככה בגלל ששמעתי שיתכילו ליצר עוד כמה זמן משחקים בדיסקי d.v.d רציתי לדעת את דעתכם על זה, לדעתי זה טוב למרות שיש צדדים שללים גם.רק שתדעו כיMetal Gear Solid 2 :Substance יופץ רק בדיוידי וזה כבר בטוח. חיובי- אוקי אז לא נצתרך לסבול יותר משחקים כגון אנריל טורנמנט 2003 שתופס 3דיסקים,וגם יוצרי המשחקים לא יצתרכו לחסוך במקום ולצמצם כל מיני דברים במשחק. שלילי- אוקי זה קצת לא חוקי אבל חפיף יש אנשים שלא קונים משחקים ומורידים אותם , אבל במקרה שיתחילו ליצר בדיוידי אז כל משחק יתפוס הרבה וזה יכך הרבה מאוד זמן להוריד אותו, וגם לא לכולם יש כסף לקנות כונן d.v.d.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למען האמת אני לא מבין למה צריך יותר מ-2 (מקסימום 3) דיסקים קשיחים במחשב, אם זה למטרות RAID או גיבוי. אני אישית משתמש רק באחד (כנראה כמו רוב האנשים) אבל תאמינו או לא נתקלתי במישהו שמשתמש ב-12 (!) דיסקים 6 מהם למטרת RAID5 ועוד 6... ללא יודע מה.. סה"כ 3.4TB! וזה טרה-בייט למי שעוד לא קלט.. משהו בלתי יאמן! או שלאנשים באמריקה יש פול כסף, או שפשוט המוצרים שם יותר זולים מכאן והמשכורות שם בהתאם, המשכורות בדולרים והמוצרים בדולרים, שלא כמו פה המשכורת בש"ח והרוב בדולר. לפי מה שראיתי לרובם בפורום יש מפרט חלומות (כרטיסי מסך הכי מתקדמים ב-SLI, וגם 2 או יותר מסכי LCD במקביל לכל אחד!) להלן תמונות להוכחה מכמה משתמשים שונים: http://i155.photobucket.com/albums/s315/VizardIchigo/hardd…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סקר זה, לפי דעתי, מסכם נושא כבר בפורום הזה, אז תצביעו ונראה מה התוצאות!
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי DVD מקורי שנקנה בנפאל וכנראה לא נצרב טוב. כל כונן מחשב או נגן DVD לא מצליחים לקרוא אותו בכלל. אולי הTOC שלו (אם הטכנולוגיה היא כמו CD, נכון?) לא נצרב טוב? יש דרך לגשת לקבצים עצמם שנמצאים אי שם על הדיסק ולמשוך אותם החוצה?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני לא יודע אם מישהו כבר הביא את זה בעבר... אבל הנה זה בכל זאת לי בכל אופן הם הזכירו במשהו את התוכנית Brainiac למי שמכיר
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
משעשע ביותר http://www.hitachigst.com/hdd/research/recording_head/pr/PerpendicularAnimation.html
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
היי! אני מנסה לצרוב דיסק עם קבצי MP4, AVI ובין היתר גם MPG. צרבתי את הדיסק בתור VIDEO CD וזה נצרב רק יש בעיה אחת.. הקבצי MPG פועלים ללא קול..איך אני יכולה לשנות את סוג הקובץ או לגרום לקול לעבוד? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי 3 סרטי DVD חדשים בסרטים אני צופה דרך המחשב אחד מהם עולה בלי שום בעייה שני האחרים לא עולים בכלל, המחשב מנסה במשך דקות ארוכות לקרוא מהכונן אבל זה מסתכם בשום כלום פרטי המחשב Windows7 32 bit Intel Core Duo E840 2.76GHz RAM - 4GB - 3.25 GB usable DVD - HL-DT-ST DVDRAM DH24NS50 ATA DEVICE אשמח לעזרה או הכוונה. תודה, אביטל
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לראות סרט מהדיסק און קי בטלויזיה סמסונג, אבל השמע בסינית והתרגום ברוסית. במחשב זה באנגלית עם תרגום לעברית. לא הצלחתי עם ההגדרות של התקן חיצוני ולא עם ההגדרות של הטלויזיה. מישהו יודע איך אפשר להתאים את זה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דיסק און קי של 4 GB של קינגסון כשאני מחבר אותו לDVD שלי כדי לנגן סרט הוא קצת קופץ בקטעים מסויימים. השאלה שלי אם זה קשור למהירות של הדיסק און קי? לחיבור USB בDVD? ואם יש לי דרך לסדר את זה איכשהו?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה אני ניתקל בתופעה מוזרה שסרטים שנצרבו באמצעות nec-2510a מנוגנים יופי על ידי dvd שולחני אבל לא מזוהים כלל על ידי הצורב עצמו. כשאני מסתכל על המדיה הצרובה (verbatim dvd-r ) היא נראית כצרובה באופן תקין והיא גם מתנגנת באופן תקין על גבי dvd שולחני זול למדי שנרכש ב-duty free . דווקא כשאני מכניס את המדיה לצורב עצמו הוא לא מזהה שום דבר ,כאילו שאין בכלל מדיה בכלל בתוך הכונן . אני משתמש ב-nero בגרסתו האחרונה ובזמן הצריבה עצמה אני לא מקבל שום דיווח שגיאה וגם שלב ה-verify עובר ללא שום שגיאות. ניסיתי גם להשתמש ב-cd מיוחד לניקוי הכונן ,אולם זה לא עזר. ניסיתי לצרוב עם וללא תמיכה ב-multi session וגם זה לא עזר כלל. רעיונות ?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שאותו קניתי בדיוטי פרי - עליו כתוב שהוא קורא svcd/vcd וכו מראש אני מתנצל על הבורות ניסיתי ללכת עם מדריכים של vcdhelp ושל lionheart וכדומה בסוף הצריבה הסרטים היו עולים לי על נגני dvd כמו ulead dvd player אבל כשהייתי שם אותם במכשיר ה-dvd הוא היה כותב לי no disc למישהו יש רעיון מה הבעיה ? אולי זה קשור ל-zone של הצורב שהוא כנראה של ארה"ב ?
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
סיפור קצר, ובסופו השאלה אתמול צרבתי DVD (וורבטים MCC 004) ב-NEC 4550 שלי במהירות x8 (פעם ראשונה, עד עכשיו צרבתי תמיד על x16 אם זה משנה) לאחר הצריבה סרקתי את הדיסק, והתוצאה למרבה ההפתעה היתה גרועה למדי - ציון 38 עם קו צהוב אחד ועוד קו אדום (max היה בסביבות ה-50 אם אני זוכר נכון) to make a long story short, סגרתי את המחשב, אחרי כשעתיים פתחתי אותו שוב וסרקתי את אותו הדיסק מחדש - וקיבלתי תוצאה של 95! היום סרקתי שוב את הדיסק הזה, וגם הפעם התוצאה היתה 95 (אם כי השגיאה המקסימלית היתה 9 לעומת 5 אתמול) זה לא שאני מתקמצן על דיסק, אלא יותר מעניין אותי המקרה הכללי ומה לעשות להבא האם יכול להיות שהסריקה הגרועה יצאה במקרה, או בגלל משהו לא קשור? (לא רצו תכניות מיותרות ברקע) האם בגלל ששתי…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
דיסק של MEMOREX, עם ID כנראה של CMC, נצרב לפני שנתיים (וחודש). הדיסק פיזית נשמר מעולה, אין עליו אפילו שריטה אחת. בתכלס, הסרט שצרוב עליו קריא, הטעינה לוקחת קצת זמן וגם לוקח לו כמה שניות אם אני רוצה לקפוץ לקטעים באמצע הסרט... הסריקה לא קצת מוגזמת : ??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
או שיש צורך לצרוב מחדש? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה מוגדרת צריבה טובה? כלומר צרבתי דיסק וסרקתי אותו, ואלה התוצאות שקיבלתי (בתמונה..) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כשקניתי את הצורב החדש להחליף את ה 3500 המזדקן, לא שמתי לב להמלצה להמנע מה-4571. בכלאופן, אם כבר אז כבר, הנה לכם כמה סריקות: גרסת קושחה 1-01 1. DVD נצרב ב-x16, נסרק ב-x8 2. DVD נצרב ב-x16 נסרק ב-x16 3. CD נצרב ב-x40, נסרק ב-x24 4. CD נצרב ב-x40 נסרק במהירות x40. בסריקה של ה-CD במהירות 48 ישנן שגיאות C2. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי כרגע PHILIPS 1628 שמליצו לי פה ואמרו שהוא צורב ממש טוב כי זה BENQ. הנה סריקה של דיסק שצרבתי איתו, מה שמוזר שהוא לא מראה אפילו PIF אחד והציון 100 ואם אני לוקח נגיד דיסקים של RITEK G05 שצרבתי עם NEC אז הוא נותן ציון של 97 אבל גם לא מראה את ה PIF וכשלקחתי דיסק שצרבתי עליו וסרקתי אותו עם NEC אז הוא קיבל 37 כי היה ספייק ענקי של PIF, יכול להיות שהספייק נגרפ עקב סריטה או משהו אבל בלי קשר היו PIF ברמה נמוכה אבל בכל זאת היו שלא כמו PHILIPS שלא מראה אותם. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה? כי נראה לי שהצורב הזה פשוט נותן הרגשה טובה ולא באמת עושה צריבות טובות. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-