אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
למעשה זה אתר שבודק את הצורב ועל הדרך גם בדיקה ממש מקיפה לכמות נכבדה של מדיות פה השתמשו בצורב NEC 4550 ( בדף הקודם זה מדיות +R ) http://www.cdr-zone.com/reviews/dvd_hardware_reviews/nec_nd_4550_dvd_writer_review_page_4.html
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה לקנות, איפה, והאם בכלל משתלם (או שעדיף בארץ?!) אני לא מחפש את הדגם הכי יקר... ועם זאת- לא משהו פשוט... נדב
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש ברשותי הרד דיסק Maxtor בנפח 300 ג'יגה עם ממשק SATA, נוכחתי לדעת באמצעות תוכנת everest שבעצם מהירות העברת הנתונים בין הלוח אם לדיסק הקשיח היא UDMA6(ATA-133 הכיצד זה ייתכן ? ואיך פותרים את הבעיה ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המשחק ניד פור ספיד החדש (על המחשב שלי) והוא שוקל עם כל הדיסיקים שלו משהו כמו 3 גי'גה אני רוצה להעביר את הקבצים למחשב של אח שלי שייש לו צורב dvd קניתי היום דיסק dvd של 4.7 גי'גה ואני רוצה לצרוב את הקבצים שייש לי במחשב (של הניד פור ספיד) לדיסק dvd השאלה שלי אם אני יכול לצרוב את הקבצים לדיסק dvd עם צורב רגיל ??? והאם הצורב dvd שבמחשב השני יקרא את זה???
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי כונן DVD דיי ישן Creative PC-DVD 12X בעבר הכונן עבד יופי [מתי שקנו אותו] אבל מאז עברו כמה שנים טובות ובינתיים הכונן קורא רק דיסקים רגילים, אבל כשמכניסים דיסק DVD הוא לא מצליח לקרוא אותו ומוציא אותו חזרה החוצה. מישהו יודע מה הבעיה? והאם ניתן לפתור אותה בלי להחליף כונן? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
דיסק של 700MB ו80 דק' יש אפשרות לצרוב אותו בפורמט MP3 שיהיה אפשר להכניס יותר שירים ושזה יעבוד בדיסקמן שהוא לא MP3? הקיצור יש אפשרות להכניס לדיסק של 700MB ו80 דק' 30 שירים שכול שיר 5דקות ?
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שלום נניח שאני צורב DVD DUAL LAYER עם הצורב שלי שתומך בפורמט הזה. האם כדי לקרוא את הדיסק הצרוב אני צריך גם קורא מיוחד או שכל כונן DVD ידע לקרוא את זה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי דיסק לצריבה רב פעמית, של silverline X12. צרבתי עליו אלבום מוסיקה שהיה לי במחשב ושמתי במערכת ה-DVD בבית, של NORMANDI. כל הזמן היו קפיצות בשירים, והדיסק דילג על המון דקות בשירים עצמם. צרבתי על מהירות X4 אגב. את אותו האלבום צרבתי על דיסק רגיל, אבל בדיסק הרגיל הכל עבד חלק במערכת ה-DVD, גם במחשב הוא עובד מצויין. אז מה גורם לדיסק צריבה רב פעמי לקרטע כך במערכת ה-DVD, אם המערכת כבר מסוגלת לקרוא אותו ואת הקבצים שצרובים בו?!
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי לוח מסוג GA-8I955X Royal . http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I955X%20Royal.htm ויש לי את ההארד דיסק הזה: Western Digital 7200RPM 200GB/8MB Cache SATA II - 300 וכדי שהמחשב יזהה אותו אני חייב לכנס לביוס ולהגדיר שה- RAID יהיה DISABLED . השאלה שלי האם עדיף לי לקנות : Western Digital 7200RPM 250GB/8MB *RAID Edition* SATA150 פשוט מהשם זה נשמע יותר טוב, לכן רציתי לשאול אם מדובר באיכות ומהירות יותר טובה, ואם זה יותר טוב ללוח כי אז לא צריך שאבחר שה- RAID יהיה על DISABLED . אשמח לקבל תשובות ענייניות! תודה!
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק אחד של IDE 80GB ויש לי גם 250GB SATA II ! חיברתי תSATA II בביוס הוא מראה שהוא מחובר אבל שאני נכנ ס למחשב שלי אין שם אותו הוא מראה לי רק ת IDE 80GB למה ???
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש ל שאלה כונן שהוא מותג (מוכר) הוא יטען את מערכת ההפעלה יותר מהר זאת אומרת שהוא ישפיע על הטעינה(אופן הטעינה) יטען יותר מהר מכונן רגיל שהוא לא חברה מוכרת תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם. שאלה לי אליכם - נניח ולא התקנתי את הדרייברים של הלוח אם לתמיכה ב-SATA-II האם יש סיכוי שההארד יעבוד אבל בחצי המהירות? (150 במקום 300). האם אני אמור לראות בתוכנות כמו SiSoftware Sandra מהירות של 300MB/s? כרגע לפי הבדיקה שערכתי המהירות היא 51MB/s. זה נורמלי ל-SATA-II? ולמה Windows XP מזהה את ההארד דיסק כמו התקן חיצוני?! (אני יכול לבצע Safely Remove Hardware להארד דיסק!!!)
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח IDE אמין בנפח של 250-300GB לצורך גיבויים. ההתלבטות היא בין Samsung 250GB 8MB ל-Seagate Barracuda 250GB 8MB ו-Maxtor MaxLine III 250GB 16MB או Maxtor MaxLine III 300GB 16MB (דיסקים קשיחים של WD לא באים בחשבון מבחינתי). הסמסונג ידוע כדיסק קשיח מאוד חרישי, אבל קשה למצוא אותו. הדיסק הקשיח מיועד למחשב שמותקנים בו שני דיסקים קשיחים שקטים של סמסונג, ועוד שניים של מקסטור שהם גם מאוד שקטים, כך שאני לא מתעקש במחשב הזה על שקט מוחלט, כל עוד הדיסק הקשיח שקט ברמה סבירה. חשובה יותר הטמפרטורה של הדיסק הקשיח בשל ריבוי הדיסקים הקשיחים במחשב. הדבר הכי חשוב לי בדיסק קשיח, במיוחד דיסק קשיח המיועד לגיבויים, זה האמינות של הדיסק הקשיח, כך שהתכוונתי לקנות את הסיגייט שי…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Maxtor 120 IDE, מרגיז אותי שבעבודה עם קבצים יש איטיות, אם אני פותח RAR ותוך כדיי מעלה משהו אז לוקח המון זמן יש אפשרות להטיס אותו,
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם כיום ניתן להבחין בהבדל בין SATA ל SATA 2 בהרצה של משחקים או תוכנות יום יומיות ? תודה
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ואם כן, כיצד. יש לי WD SATA 80 GB ובנוסף WD ATA 40 GB
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש דיסקים טובים לצריבה לצורב שלי. אני צריך למטרת צריבה של סרטים, פרקים של סדרות, מופעי סטאנד אפ, בקיצור הבנתם דיסק שיחזיק מעמעד הרבה זמן, הבעיה שאין תקציב ל-VERBATIM וסילברן לייין זה דיסקים חרא ממה ששמתי לב... אז מה יש ביניהם ?
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
רציתי לעדכן את ה firmware שלי יש לכם המלצות
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אוקיי עכשיו התסכלתי על כונן התקליטורים שלי ושמתי לב לכמה דברים שאני לא יודע מה הם אוקיי: 1.יש לי בכונן מין חיבור לאוזניות. למה הוא?? 2.יש לי קרוב לחיבור אוזניות מין כזה דבר שמזיזם לצדדים כזה נראה כמו גלגל כזה ששכוב לרוחב ממש קטן שמעליו יש מין משהו כמו גרף כזה ויש קוביי קטנה וליידה יותר גדולה וליידה יותר (יש את זה לכל הכוננים שראיתי,טוב כמעט) 3.יש שתי כפתורים שם אחד לפתיחת הכונן והשני?? חח מצטער על הבורות פשוט התעניינתי מקווה לתשובה בהקדם!.!
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי חברים... התקנתי עכשיו את הצורב DVD החדש שלי... ועכשיו אני רואה שאין לי שום כוננים במחשב שלי... כלומר אין את הסידי רום ואין את הצורב DVD .... איך אני מגדיר אותם מחדש ? תודה לכל העוזרים....
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניתי חבילה של TDK DVD+R ורק אחרי שפתחתי , שמתי לב שזה RW. השאלה היא האם לפי הנסיון שלכם הדיסקים האלה עושים בעיות מיוחדות עם כוננים מסוימים?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות disk on key 512MB איכותי ולא זבל. ראיתי שניים, A-Data ב 190 ש"ח ו sandisk ב 220. את סאן דיסק אני מכיר. האם A-Data חברה טובה? מה מומלץ כיום בשוק? תודה רבה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, הגיע ה-NEC3540 החדש שלי, ולאחר התקנה וקריאה בפורום הבנתי שיש המון גירסאות של קושחות לא רשמיות שמוסיפות כל מיני אופציות. רציתי לדעת אם למישהו יש המלצה בשבילי על קושחה מסוימת. כמו כן קניתי 25 דיסקים של Philips DVD+R 1-8X ב-80 ש"ח, איך המדיות\המחיר ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי DOK של סאן דיסק, הדגם שאפשר להחליף לו סקינים http://www.sandisk.com/Products/Item(1221)-SDCZ4-1024-SanDisk_Cruzer_Micro_U3_Smart_USB_Flash_Drive_1GB.aspx הוא נהרס... :-[ עכשיו, אמרו לי שיש את הDOK של PQI דגם Cool Drive-U339 לא גרסאת הפרו http://www.digi4me.com/product.php?productid=1278&cat=92&bestseller השאלה שלי היא אם הDOK של PQI מהיר יותר מהDOK של SAN DISK?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום אבא שלי עכשיו נמצא בKSP ואמרתי לו לקנות את הצורב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2632 האם הוא טוב ?! תודה לכולם...
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-