עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by iyehuda,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8325 אם אני לא טועה זה למעשה BENQ תקנו אותי אם אני טועה

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by anri,

כמו שכתוב בכותרת =) מה הכי טוב שאני יכול להביא בתקציב 400-450 ש"ח ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by rotemit,

בעיקרון מצאתי כמה שנראים לי, האם למישהו יש ניסיון איתם? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=423243 האם הוא עובד עם ויסטה? איפה ניתן למצוא את מהירות ההעתקה והקריאה? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=490318 מטיטניום, לא רואה הבדל גדול http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=712567 לא ממש הבנתי איך הוא נפתח, ושוב, האם הוא עובד עם ויסטה? איפה ניתן למצוא את מהירות ההעתקה והקריאה? אני מחפשת דיסק או קי נשלף ולא משנה לי אם יש U3 או לא, כי אני גם ככה אעשה ל-U3 הסרה. תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by 2shu,

קניתי כונן קשיח חדש,אחד שיחליף את הישן שלי עד פה הכל טוב ויפה. עכשיו חיברתי אותו-הוא ראשי והישן הוא "עבד" שלו וסבבה אנחנו מפעילים את המחשב מתקינים את הוינדוס אבל הוא מזהה רק את החדש ולא את הישן'הוא לא מראה אותו בכלל ואני חייב להעביר חלק מהדברים שהיו על הישן אליו כי אלה דברים שממש חשובים-עבודה וכדומה. יש מצב שחיברתי את הג'מפרים לא-נכון או משהו שהוא לא מזהה? ו מישהו יכול בבקשה לעלות איזה תרשים של איך לחבר את זה או של איך הג'מפארים צריכים להיות או פיתרון אחר שצריך לעשות? -תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. יש לי דיסק שכתוב עליו 800MB 90 דקות... שאני מכניס אותו NERO מזהה אותו כ700MB וגם סתם שאני עומד על האיקון של הצורב במחשב שלי הוא כותב גם 700MB מה קרה פה?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  6. הצלחתי שבוע שעבר להציל שני דיסקים (של IBM) מהפח ! איזה אושר ! עבדתי עם 3 תוכנות: HDD Regenerator , Disk Patch , IBM DFT . דרושה הבנה (לא סופר ידע) בדיסקים כדי לעבוד איתן. הם "כמו חדשים" . לא ניסיתי להציל את המידע, אבל אפשר. אז אם יש לך דיסק כזה , ואינך מנוסה, שלח לי, ארוז היטב בקרטון או ספוג, עם בולים להחזרה. מקסימום תשלם לי שליש משווי נכחי של הדיסק, אחרי שיוחזר. שווה לא ?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Nachum987,

שלום, אני מעוניין לשדרג מחשב נייד שברשותי ולהוסיף לו כונן SSD. הדגם הינו ASUS-VivoBook-S15-S510UQ-BQ203 האם ישנה מגבלת תאימות לסוג הכונן שיכול להתאים למחשב? דוגמת V-NAN ו-NVMe. האם ישנו מקום גם לכונן HDD וגם לכונן SSD? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by kinggil,

שלום, יש לי צורב גיגהבייט דוידי וצורב דיוידי , הבעיה שהוא לא צורב שום דבר, אני משתמש ב NERO 6 חוקי, והצריבה פשוט מהתחלה יוצא הדיסק ולא פועל. HELP

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  9. Started by nehmia,

או קי אז אבא טס לחול וחשבתיל נצל את זה... איזה צורב די וי די להגיד לו לקנות לי? אני רוצה משהו טוב אבל לא יקר מידי....

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Biatch,

http://zap.co.il/models2.asp?Sog=C-DiskOnKey&DB6767=8077 אני צריך משו דיי עמיד .. שלא ישבר בקלות אממ שמעתי ה u3 הזה דיי מעצבן .. אז הסתכלי על זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=398859 זה בלי ה U3 לא ? קיצר לא יודע .. מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by felixb,

שלום, מנסיונכם עם דיסקים קשיחים חיצונים. מה לדעתכם האמינות של המוצרים האלו? הרי בסופו של דבר, אנשים קונים דיסקים בנפחים עצומים ושומרים עליהם כמויות גדולות מאוד של מידע חשוב להם. השאלה, היא מה הסיכוי של דיסק כזה להידפק כך שכל המידע שעליו יאבד (ללא אפשרות שיחזור)?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  12. שלום לכולם. לא מזמן קניתי טלוויזיה חדשה אשם יכולה לשדר FULL HD כמובן יש בא כניסת USB וכניסות HDMI. עכשיו הייתי מעוניין לקנות דיסק קשיח שממנו אני יוכל לחבר אותו ישירות לטלוויזיה בלי צורך במזרים מדיה ודיין יוכל לשדר באיכות של FULL HD. איזה סוג של דיסק קשיח עלי לחפש? האם ישנם הגדרות שאני צריך לשנות על מנת שאני יוכל לשדר באיכות DH ישירות מהדיסק הקשיח?< תודה לכל עזרה שתתקבל

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  13. Started by B.D.B,

אחד מת אחרי 11 חודש, השני שקיבלתי במקום זה שמת, מת אחרי 3 חודשים מבלי שהיה בשימוש (היה מחובר אבל לא היה עליו ולו ביט אחד של מידע). בנתיים פנדה פשטו את הרגל. בכל מקרה אני עם HDD-ים של סאמסונג גמרתי. זה שהם הכי מהירים לא עוזר לי הרבה אם הם מתים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ההרד דיסק מזוהה בביוס אך בהפעלת המחשב הוא מציג הודעת שגיאה של HD FAIL גם אחרי ששיניתי את המצב שלו ממסטר לסלב ולהפך....גם אחרי בדיקה במחשב אחר.... אני מגיע למסקנה שהדיסק הקשיח מת..... אבל אני חיב להוציא ממנו את המידע...יש בו חומר לימודי של האוניברסיטה שלי. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  15. כידוע לכולנו (או רובנו), כשקונים דיסק קשיח בגודל של 250GB אנחנו נקבל 232GB בגלל שהחברות מחשבות שGB שווה ל1000MB וכן הלאה במקום 1024MB. עכשיו באה השאלה שלי - למה בעצם הן עושות את החישוב הדבילי הזה? חסיכה בעלויות? זאת לא חברה אחת שעושה את זה, כולן עושות את זה כולל חברות לדיסקים של DVD/BR/CD. מחסור במחשבון? לא נראה לי. אז למה בעצם? אני חייב להגיד שזה ממש מעצבן לקנות דיסק קשיח בגודל X ובעצם קיבלנו הרבה פחות בגלל שהחברות רצו.. לחסוך עלינו? לא יודע.

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  16. אנשים קניתי מחשב ויש בו שתי הארדיסקים SATA 2 והמחשב מזהה לי רק אחד מהם שמשמש כמסטר.. מה לעשות שיזהה גם את השני? אגב ההארדיסק השני לא מזוהה גם בביוס.. והארדיסקים הם של היטאצ'י

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by tavor21,

יש לי דיסק DVD-RAM של VERBATIM כאשר אני צורב איתו בנרו אז אני צורב 4.3 ג'יגה ב15 דקות שזה מאוד מהר אך אח"כ הוא מתנהג כמו דיסק רגיל לשיכתוב ואני לא יכול למחוק כלום אלא רק לעשות לו פורמט ואם אני פשוט מעביר לDVD-RAM קבצים אז הוא "מעתיק" אותם המהירות איטית מאוד מה לעשות שתהיה לי מהירות צריבה טובה וששימור על התכונות המדיה??

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  18. היצרנית האמריקאית מצטרפת אל סמסונג, Gigabyte, Corsair ואחרות בניצול ראוי של תקן העברת המידע החדש אשר מוסיף לצבור תאוצהלכתבה

19. או שאולי יש יותר מומלצים בטווח המחירים הזה? בכונן הישן נשאר עוד 500 ג'יגה פנויים.. תכלס אני עם פלאפון שצועק שנגמר לו המקום.. כך גם במחשב... וגם גם בחמשת הג'ימיילים... האם בטוח להמשיך להשתמש בכונן הישן? או שכדאי לעבור לחדש? לא בא לי שהתמונות של כל חיי יעלמו להן

20. שלום לפני יומיים שידרגתי מXP ל7 הכל עבר חלק משום מה הווינדוס 7 חוסם לי את הגישה להרדיסק הנייד שלי (WD MY BOOK PRO 500GB) בדיסק מנג'מנט רואים את ההרדיסק והוא מופיע בכחול וכתוב שהוא בריא ופועל, אבל כשאני מנסה להיכנס אליו הוא רושם לי ACCESS IS denied ניסיתי כבר הרבה דברים שום דבר לא עזר... אני אשמח לקבל עזרה תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הכנסתי עוד כונן קשיח למחשב, והכונן הישן נעלב. (1TB של סמסונג) היו עליו קבצים חשובים מאוד. כעת הוא מזוהה ע"י המערכת כ-30 מגה, ואין אפשרות לגשת אליו בלי לפרמט. איך משחזרים את הכונן בלי לפגוע בקבצים שעליו? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. היי, אני מעוניין בהמלצה לדגם של כונן קשיח חיצוני מובנה לצרכי איחסון והשמעת מוזיקה. הכונן יעבוד עם מחשבי MAC ו PC. כמו כן אני יכול לרכוש את הכונן בארה"ב, האם עדיף? בעתיד אני מתכוון לרכוש NAS, האם ישנו איזשהוא שיקול שצריך לקחת בחשבון? אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי לדגם ספציפי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  23. Started by diablo4u,

200 גיגה ראיתי שזה לא יקר העיקר שיהיה שקט sata וגם חשוב לי אחריות אם זה אפשרי

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by exercise,

מישהו פה חיפש משהו לפני כמה ימים ולא מצאתי את הדיון, נתקלתי בזה ואולי זה יעזור לו (או לכם): http://www.raymond.cc/blog/archives/2007/12/05/recover-photo-and-data-from-scratched-or-damaged-cd/

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  25. אם מישהוא יודע איך הארדיסק הזה...מבחינת אמינות...בעיות וכו"... כי אני רוצה לקנות אותו היום לפני שאני חוזר לצבא מחר ואני חייב לדעת פרטים תודה... אני מחבר אותו ל-Abit NF7-SL ver 2.0 Nforce2

• 4 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.