עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by SEangel,

כי את הפיליפס 1628 אפשר להשיג במחיר נורמלי, ואם השיוויון (שבכותרת) נכון הנק כבר לא המלך...

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by TUCG,

טוב, אני רוצה לקנות צורב DVD כי לכל החבר'ה יש וזה מביך להיות עדיין עם צורב CD רגיל. אבל הפעם האחרונה שקראתי משהו על צורבי דיוידי הייתה כשהם עלו לפחות 1500 ש"ח. ועכשיו אני מבולבל לחלוטין ככל שאני קורא יותר. שיש מלא פורמטי צריבה ורוב הצורבים תומכים רק באחד או שניים. נשמע ממש בעייתי. בכל אופן, מישהו יכול לתת סקירה קצרה על העניין ולהמליץ על צורב טוב וזול, זה יהיה נחמד.

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by Id0,

אהלן, לא מזמן התחילה לי בעיה מוזרה בצריבת data DVD עם צורב DVD של LG 4163 כשאני צורב IMAG הוא מצליח יפה מאוד, גם לפעמים כשאני צורב DATA הוא מצליח ולפעמים לא. אני לא יכול לשים את האצבע על גורם שמשפיע על הבעיה.. אני צורב עם מדיות LG X8 ומשתמש בנרו 6 יש רעיונות? אגב צרפתי LOG Ido Id0 1A21-7543-6787-2748-8730-0229 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\PROGRA~1\Ahead\nero\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 26/10/2004 18:35:34 Nero Version: 6.6.0.16 Internal Version: 6, 6, 0, 16b (Nero Express) Recorder: <HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B>Version: A103 - HA 1 TA 0 - 6.6.0.16 Adapter driver: <atapi> HA 1 Drive bu…

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by J.allmighty,

???

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by integral,

רק להזכיר עוד אתר סופר רציני חוץ מ CD FREAKS: EDITOR'S CHOICE לBENQ1640 ציון כולל 9, ציון ביצועים 9 http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=270&page=Conclusion BEST BUY ל NEC 3540 ? ציון כולל 8, ביצועים 8 http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=271&page=Conclusion ל 4167LG ציון כולל 9, ציון ביצועים 8 http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=276&page=Conclusion לסוני האחרון 810 (BENQ 1640): ציון כולל 9, ציון ביצועים 9 http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=273&page=Conclusion מכסחת את הפיוניר 100 (גירסת הריטייל של ה 110), בניגוד ל CD FREAKS שנתנה לו SAFE BUY כולל 7, ביצועים 5 http://www.cdrlabs.com…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by siin,

ב- הודעות נבחרות (FAQ) - פורום 'אמצעי איחסון' יש הסבר איך להגדיר את הכוננים שיפעלו ב-DMA. משום מה לאחר שאני בוחר במאפיינים אין אצלי את הלשונית של "הגדרות מתקדמות" ( ADVANCED SETTINGS) מה פה קורה פה?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by Yonka,

היי היי, יש לי הארדיסק אחד שמוגדר כדינאמיק, אז חשבתי שאולי תוכלו להגיד לי במה זה שונה מהFAT או הNTFS הרגילים, איך זה קרה ואיך משנים לפאט. גם רציתי לדעת איך לינוכס מגיב להארדיסק שמוגדר כדינאמיק ואיך עושים לו מאונט ללינוכס (אם אפשר). תודה על עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  8. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15790

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  9. ברשותי צורב NEC 3540 ותכנת NERO 6.3.1.12. משתמש בדיסקים של VANGUARD. לאחר צריבת דיסקים (סרטים או מה שזה לא יהיה) הצורב לא מזהה את הדיסקים ונותן הודעת שגיאה. הצורב עבד בעבר ולאחר הפירמוט האחרון הוא לא עובד....התקנתי הכל מחדש (את ה-NERO) ועדיין זה לא עובד. גם עשיתי DATA VERIFICATION והוא לא נתן הודעת שגיאה בתום הצריבה אך הדיסק לא עבד לאחר הצריבה ושוב קיבתי הודעת שגיאה. יש למישהו מושג מה התקלה?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  10. 1. איך ניתן להסיר את הופעת האייקון ? (המחשב נגיש גם לילדים קטנים, אני לא רוצה שילחצו בטעות על הסרה ) 2. למה הוא מופיע בכלל? * אני מכיר את האופצייה של החבאת האייקון בשורת המשימות. אני לא מתכוון אליה. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  11. לא מעניין אותי המהירות או המחיר העיקר שיצליח לקרוא דיסקים של DVD שרוטים או שיש איזה תוכנה לצריבת דיסקים צרובים תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by ras81,

שלום ניסיתי לאחות את הכונן שלי והוא הציג לי הודעה שאי אפשר לסיים את הפעולה מכיוון וקיימים סקטורים פגומים. יש מה לעשות בעניין (תוכנה או פעולה שמתעלמת מהם) או שכל מה שנותר לי לעשות זה לקנות HD חדש ולהפרד לשלום מהקיים. אני ממש מעדיף לשמור על הקיים בצורה כלשהי, אז פתרון למצב שאינו כולל החלפה יהיה הרבה יותר עדיף (מן הסתם אה?)

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  13. שלום יש לי כונן 160 GB של סאמסונג... אני לא יודע... מאז ששמתי אותו פשוט מורגשת איטיות בכל אפליקציה כבדה שאני מפעיל.. ההארדיסק "חושב " המון... עם רעש חזק... ועד שהמחשב שלי זז ויוצא מההלם 3600xp+ לוקח לו זמן.... זה קורה לי במיוחד שאני משחק Wow זה קורה לי גם באמצע המשחק ואז המשחק נתקע למשך כמה שניות ושוב חוזר לעצמו... אני זוכר במדיוק שלא היה לי את הבעיה הזאת לפני כן... עשיתי defrag עם diskeeper כמה וכמה פעמים ועדיין אין שיפור.. זה כאילו ההארדיסק מתאמץ יתר על המידה... יש דרך לתקן או לבדוק דבר כזה ?? :\ זה ממש טריד

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  14. מישהו בYNET סיפר שמת לו ההרדיסק. הוא ניסה כל מיני דברים ובין השאר הוא ניסה את הדבר הבא (). מה דעתכם על השיטה? האם היא תעבוד? [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by idankek,

שלום חברים. אחי קנה צורב דיוידי די טוב.. אני בד"כ מוריד סרטים מאימיול ומליים וואיר. אין לי מושג איך רואים את זה במחשב כאשר אני לוחץ על "לאנץ"בליים וואיר זה לא עושה כלום.. בבקשה שימו קישרוים מאיפה להוריד תוכנת צריבה ותסבירו לי שלב שלב איך לעשות זאת. ואגב אין לי דיוידי דיואקס בטלוויזיה אם זה משנה.. בתודה רבה.!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. התקינו לי צורב DVD חדש מסוג נק, כל פעם שאני מכניס תקליטור ומאתחל את המחשב אני מקבל מסכים כחולים וניתנת לי האופציה להריץ את הווינדוס במצב בטוח. אם אני מוציא את התקליטור אז הווינדוס עולה והכל בסדר.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by סולל הדרך,

כרגע יש לי דיסק של WD 160 SATA1 שהוא לפי המבחנים דיסק בינוני מינוס אני מתכוון לחבר אותו ב RAID בתקווה לשפר את הביצועים איזה דיסק אתם ממליצים לי לקנות האם יש יתרון לדיסק מהיר בRAID כשאחד הדיסקים איטי? אגב הלוח שלי MSI K8N NEO4 PALT תומך ב SATA2 אבי

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by mosheza,

שלום לכולם. רציתי לשאול מה ההבדל בהגדרת דיסק קשיח SATA ב-BIOS: SATA MODE: Native ל- SATA MODE: RAID כי מוד NATIVE הוא WINDOWS מזהה בלי בעיה ו-RAID צריך דרייברים מיוחדים שבאים עם יצרן הלוח. בתודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by yariv2007,

ברשותי שני כוננים מסוג ATA ישנים הכונן הראשון מחובר כ-primary master כלומר מחובר ל- IDE1 כ-master. ומותקנת עליו מערכת הפעלה אקספי מסומן כ- c .התקנתי כונן נוסף ב- IDE2 כלומר ב- secondry כ- salve ,מאחר ויש לי צורב ב- IDE2 המוגדר כ-salve רציתי לדעת האם היתי צריך לשנות ל- master את הכונן הנוסף ? ולהגדירו בביוס בתפריט "IDE HDD AUTO DETECTION" ,אלי לציין שאין לי כל בעיה הכונן הנוסף מזוהה ע"י מערכת ההפעלה כ- e אבל מאחר ואני רוצה להתקין מערכת הפעלה עתידית יתכן ותהיה בעיה ב- mbr שאלה שניה מה אומר תפריט ה-" standard cmos setup" בביוס והאם יש לשנות ל- aut ב- type וב-mode ל-aut, את הכונן הנוסף במקרה שלי scondary salve לביצוע סריקה בזמן האתחול של המחשב? אודה לכל תשובה לפחות על השאלה ה…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  20. כתבתי את הבעיה בפורום תמיכה טכנית, אבל אולי ניתן לומר שהיא שייכת יותר לפורום הזה שמדברים בו בצורה יותר ספציפית על כוננים קשיחים ועל ההגדרות שלהם. ההודעה שם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156239.0

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by integral,

סוף סוף קיבלתי את ה TY שלי. 1) נצרב על 4120 ב X8 2) נצרב על 4120B ב X12 (אל תשימו לב לציון, זה בגלל הפיק היחיד) 3) נצרב על 3550 X8 קושחה רשמית 4) 3550 X16 בקושחה רשמית. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  22. כל זה קרה לי מאז שעברתי לP4P800 SE ,דפק לי כל הרדיסק של SATA,כבר נמאס לי להישאר כל שבוע בלי מחשב רק בגלל הארדיסק,יכול להיות שזה בגלל האובר קלוק שלי(בלוחות אחרים האוברקלוק לא השפיע בכלל על שום חלק,היו לי לפני זה את הP4S800D שלא עשה בעיות,אחרי זה עברתי לגיגהבייט 8IPE1000 ,ומאז החלפתי לP4P800 SE שכולם אומרים שהוא לוח טוב,אבל בתאכלס מאז לא מפסיקות לי הבעיות עם ההארד דסיק,יכול להיות שיניתי משהו לא נכון בביוס? עריכה,מדובר בדגם 6L160M0 (מוזר, אני שלחתי לתיקון דגם שנקרא 6B160M0,יכול להיות שקיבלתי דגם ישן יותר/פחות טוב?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  23. יש לי דיסק קשיח שאני לא בטוח אם הוא פגום או לא ואני מעוניין להוסיף אותו למערכת שלי (במקרה והוא תקין כמובן) אם אני מחבר אותו לבד (בלי הדיסק הישן) ומתברר שהוא פגום הוא יכול לגרום נזק לרכיבים אחרים? תודה מראש טל

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by alia,

שלום לכולם!! יש לי ויברציה לא קטנה בדיסק הקשיח-זה מורגש גם במארז ואפילו בשולחן של המחשב wd 800jb וכמו כן יש "נקישות" בעיקר בזמן הדלקת המחשב.הרצתי תוכנת אבחון מהאתר של היצרן(בחרתי סריקה מלאה)וגם עשיתי איחוי עם תוכנה חיצונית-perfectdisk לא נמצאו כל שגיאות.ברשותי רק דיסק קשיח אחד. ביצעתי גם בדיקה פשוטה:הכנסתי את המחשב למצב שינה עיי לחיצה על sleep במקלדת,והויברציה נפסקה. האם יש עוד דבר שניתן לבדוק או ש.... תודה ושבת שלום

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. נראה לי שאחד מההארדיסקים שלי הולכים לעולמם- איך בודקים אם הם קרובים לסוף? הם משמיעים רעש בטירוף. באמצעות תוכנה שבודקת אותם? תקשיבו יש לי כונן אחד של 250 ואחד של 200 ג'יגה, אז יש שם חומר ממש חשוב ואני רוצה כבר לדעת מה קורה עם זה. נראה לי יש תוכנות איחוי או משהו כזה, אך אף פעם לא התענייתי. האם כדי לבדוק באמצעות הדרך הזאת? והאם כדי להתמיד עם האיחוי?(או איך שלא קוראים לזה) תודה מראש. .swg

• 6 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים