עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Shlomi32,

אני חייב להפוך דיסק של DVD לקובץ ISO כדי שאני יוכל להעביר אותו ברשת ולהתקין את התוכנה שלי בכל המחשבים בגלל שרק בשלי יש כונן DVD.. עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. יש מצב לצרוב דיסק DVD לכמה CD רגילים של 700MB ? אם כן אז איך ? (אני משתמש בנרו)...

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  3. יש לי שלושה צורבים : 1. טושיבה 2.NEC 3500 3. NEC 3520 ועכשיו קניתי פילפס 1628 חברה אין מה להשוות 3 דיסקים שלא הצלחתי לקרוא עם שני הNEC והטושיבה ( יש לי 3 מחשבים בבית ) ( UNRECOVER EROR ?) עם הפילפס זה היה משחק ילדים עם הNEC היה לוקח לי 10:40 צריבה בכפול X8 ועם הפילפס לוקח לי רק 8:20 דקות הייתי בטוח שאפול בפח עם הפילפס אבל אחרי שקראתי את המאמר הבא הייתי חייב לקנות תקראו פה : http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=15369

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by tenana,

רציתי לדעת אם הן טובות ואיכותיות? או שעדיף לא לקנות אותן? מדובר ב DVD+R x8

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  5. Started by apelzig,

האם קיים כזה או מתוכנן לצאת?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  6. Started by B@LENO,

שלום לכולם רציתי לקנות צורב DVD רציתי לדעת מה נחשב הצורב הכי טוב כיום ואיזה צורב הכי מהיר והאם אפשר לחבר במחשב שני צורבים כי יש לי צורב יחסית מהיר ואני יודע שצורב DVD עובד על מהירות איטית אז אודה לכם אם תענו לי על השאלה

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by DeeKay,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה RAID ולשם מה הוא נועד? עשיתי מספר חיפושים ברשת ובפורום אבל לא הצלחתי להבין מי-יודע-מה(חיבור בין דיסקים קשיחים O_o)

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  8. יש לי הרד דיסק 160GB SATA של WESTERN DIGITAL, לדעתי הוא עושה הרבה יותר רעש יחסית להרד דיסק רגיל (נשמע כמו ההרד דיסק 20MEGA שהיה לי לפני אי אלו שנים ) כשאני נכנס לאופציית הסרת/הוספת תוכניות חדשות, לוקח לו יותר מדי זמן לעלות את הרשימה. בתוכנה לעריכת סרטים, המחשב נתקע מדי פעם... קורה לי לפעמים שיש לי גם CRC ERROR מוזרים, למשל, בהתקנת משחק, הוא נתקע לי באמצע, עשיתי RETRY וזה עבר חלק. לפעמים אחרי שאני מעתיק לתוך ההרד דיסק קבצי RAR , הSFV CHECK נותן לי שגיאות, למרות שהמקור מאה אחוז. המפרט כולל : AMD 3000 64BIT OCZ 1GB RAM לצערי הרב התוכנה של WD גורמת ל FREEZE של המחשב. אני צריך תוכנה/דרך/רעיון כלשהו, שאני אוכל לבדוק בצורה מוחלטת אם ההרד דיסק תקין.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  9. השבוע גיליתי במקרה שני דיסקים פגומים, שבדר"כ הצורבים שלי צורבים אותם מעולה. המזל זה שבדקתי אותם לפני שמחקתי את המידע מההרד דיסק. אז זהו, אני מחליט שמהיום אני בודק כל דיסק. עושה לו VERIFY, בודק SFV ואם זה דיסק קריטי, גם מריץ בדיקת שגיאות. שימו לב לתוצאה הזאת של דיסק מסוג VERBATIM ! בפוקס עשיתי לו בדיקה לפני שמחקתי את המידע ! כמה פעמים כאלו פיספסתי ? וכמה אתם ? *עריכה* צילמתי איך נראה הדיסק, מעניין אם זה היה לפני הצריבה, או לאחר מכן... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by no nick,

אבא שלי התקין את הווינדוס ואני לא יודע אם הוא התקין את הHDD בתצורת SATA, איך אני בודק את זה?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by Tal555,

יש ל צורב NEC חדש 3550 והוא לא מקבל דיסקים של DVD של חברה מעפנה אבל עדיין... למה הוא לא מקבל?!?!?!?! עשיתי לו firmware מ1.04 ל1.05 וזה עדיין לא עזר... דרך אגב החברה של הדיסקים היא TAROKO .. משהו כזה... בקיצור אני מעוצבן רצח כי אני יודע שצורב של LG היה מקבל את הדיסקים האלו

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by davidz,

אני עומד לקנות צורב החלטתי על nec 4550 בכ 300 שח מאחר ואני לא מאוד לחוץ לקנות צורב חשבתי אולי לחכות קצת עד שיגיע nec 4551 שצורב עם Labelflash . נראה לי שזו פונקציה שיכולה להיות מאוד יעילה ונוחה. גם נראה לי שאני אתבעאס מאוד לקנות ולגלות עוד חודש שה4551 הגיעו ואפשר לקנותו בתוספת קטנה. (גם יכול להיות שמחירי הצורבים ללא Labelflash יצנחו ) האם שווה לחכות? :

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  13. אז ככה, יש לי חבילה של 100 דיסקים TDK. בהתחלה הATIP הראה לי שהם של RITEK כצפוי. (מאז שאני זוכר את עצמי זה היה ככה.) צרבתי עוד איזה דיסק לאוסף וניסיתי לקרוא אותו, בום! נתקע! פעם ראשונה שהLITE-ON שלי הוציא דיסק שאי אפשר לקרוא אותו. למרות שנרו דיווח SUCCESFULL (למה אי אפשר לסמוך על התוכנות בימינו ? ) KPROBE דיווח על עליה היסטרית של C2 בסוף הדיסק (כמה מאות טובות...) התחלתי לחשוב שאחרית הימים של הצורב הגיעה, אך פתאום הבחנתי שהATIP של הדיסקים, הוא מיצרן לא ידוע/ILLEGAL CODE. מישהו פעם נתקל בזה ? במאה אחוז שהATIP היה בהתחלה של RITEK, איך זה שבאמצע החבילה זה השתנה???

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by X_Dror,

הי! סליחה על השאלה הקצת אידוטית אבל אני לא רוצה לעשות טעויות. יש לי חבר שיש לו לוח אם שיש בו רק כניסת ATA 133 אחת ואחת ל- Floppy. יש לו לוח אם די חידש של ASUS עם PCI-E. עכשיו יש לו הרדיסק אחד S-ATA עוד אחד ATA 133 ועוד 2 כוננים אופטים (DVD+CD-ROM). מכיוון שאי אפשר להוסיף את אחד הכוננים האופטים (אין עוד חריץ), חשבתי אולי על לקנות בקר PCI שאליו יוכל להתחבר הכונן האופטי. בדקתי וראיתי את זה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1960 זה יתאים? זה טוב? אולי אתם מכירים מוצר טוב יותר ותוכלו להמליץ לי עליו. תודה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי Windows 2000 SP4 שמותקן על פנטיום 2 350MHz. התקנתי היום דיסק קשיח חדש Maxtor MaXLine III 250GB 16MB ATA/133 בתור Secondary Master על בקר Silicon Image SiI 0680 ATA/133 שתומך ב-LBA48. הדיסק הקשיח מזוהה כראוי בביוס כ-233GB, וגם ב-Device Manager הוא מזוהה כ-Ultra DMA mode 6. נכנסתי ל-Disk Management ב-Computer Management, וקיבלתי הודעה Write Signature and Upgrade Disk Wizard (אף פעם לא קיבלתי בעבר הודעה כזו - הדיסקים הקשיחים האחרים שמחוברים לבקר IDE הם שניים של 120GB, ואחד של 40GB). כתוב בחלון שה-Wizard משמש לכתיבת Signatures על דיסקים קשיחים חדשים (מה פירוש הדבר?), ולשדרוג דיסקים קשיחים חדשים ל-Dynamic Disks. מאחר ואני לא יודע מה זה ה-Signatures, ואני לא רוצה להשת…

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  16. Started by kugi,

***סליחה מראש אם כבר נפתח על זה נושא, חיפשתי ולא מצאתי מחיפוש קצר שערכתי באינטרנט מצאתי שלמדיות DVD של שתי שכבות מצויה הגבלת מהירות: http://www.amazon.com/gp/product/B0009M96K4/qid=1134500293/sr=8-1/ref=pd_bbs_1/002-7135914-3562420?n=507846&s=electronics&v=glance רשום שם בתיאור: 2.4X זה נכון? האם זו המהירות המקסימלית לצריבה על גבי דיסק דו שכבתי? הרי כל צד הוא כאילו דיסק בפני עצמו לא? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by DakloN,

שלום.. איזה צורב היום הכי כדאי לקנות..? מהצורבי דיוידי של היום.. NEC,LG,PIONEER,BENQ?? או אולי משהו אחר...

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by rafi_h,

מה ההבדל בין DVD-R לבין DVD+R?

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by UncleRico,

ללוח הזה יש תמיכה בSATA, אני רוצה לקנות הרד דיסק חדש, ונראה שהיום הרבה יותר נוח זה לקנות את הSATA II. אני שוקל לקנות WD 200GB SATA II יש אולי המלצות אחרות, לפני שאני שם את הכסף ? האם אני אצטרך לעדכן ביוס ? האם הדרייברים של הSATA 1 טובים גם לSATA 2 ? או שאני אצטרך משהו אחר כדי להגדיר אותו לווינדוס ? שאלה קצת אופטופיק אבל על הדרך... יש צורך בהתקנת דרייברים להרד-דיסק SATA שהוא לא משמש את מערכת ההפעלה ? (אצלי ווינדוס זיהה לי אותו רגיל, השאלה זה האם במחשבים אחרים זה גם קורה ? ) בתודה מראש !

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  20. נגיד ואני מחבר דיסק קשיח אז מה אני עושה ? צריך לעדכן או שזה מתעדכן לבד ? תודה

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by tenana,

רציתי לדעת מה מוגדרת צריבה טובה? כלומר צרבתי דיסק וסרקתי אותו, ואלה התוצאות שקיבלתי (בתמונה..) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  22. השתמשתי בתוכנה srarforce nightmare כדי לנתק את הכוננים ועכשיו שאני לוחץ על enable הם לא חוזרים לי מישהו יודע לסדר את זה??

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  23. שלום לכל גולשי קהילות Hwzone , שמי אור פרג' , אני חדש באתרכם ואני נהנה מכל רגע , יש פה מקצוענים ואחלה אתר !!!! אז בקיצור לעניין , אני מעוניין לרכוש צורב DVD מסוג LG , דגם GSA4167B ראיתי הצעה של 245 ש"ח , מ-KSP בדקתי את הנושא ב Zap.co.il ואני רואה שעדיין משתלם , אז רציתי לשאול אתכם כאן , בפוקט האם המחיר וההצעה טובה ??? והאם הצורב מסוג זה טוב ( כלומר דגם זה ) 16 x +R/-R Dual layer recording enables storage of up to 8.5GB Writes to DVD-RAM (5x), DVD-RW (6x), DVD+R DL (6x), DVD-R DL (4x) DVD-R (16x), DVD+RW(8x),DVD+R(16x),CD-RW(32x),and CD-R(48x) media All DVD formats compatible Interface E-IDE / ATAPI Mounting type horizontal & vertical …

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  24. כלומר איך ניתן להגיע אל קוד המדיה?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by yair1920,

מה היתרונות של SATA2 והאם באמת רואים הבדל משמעותי בביצועים? השאלה שלי נובעת מתוך בעיה... האם לבחור בלוח אם (ל-AMD) בעל SLI אך ללא SATA2 או הפוך עם SATA2 אך ללא SLI תודה!

• 6 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים