אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
-
הזמנתי מחשב עם לוח gigabyte ga-k8n pro sli ו 200GB SATA 2 של WD... עכשיו אני לא בטוח שזה SATA 2 ... איפה אמור להיות רשום ? EVEREST: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
ואם זה משנה אני משתמש בדיסקים של Verbatim 48X.
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
צריך המלצה לדיסקים CD-R שגם נגן CD ישן יוכל לקרוא. כרגע כל הנגנים שלי בבית לא מיסתדרים עם כל הסוגי דיסקים שניסיתי ואי-אפשר להעביר שירים רק לשמוע מההתחלה עד הסוף, חוץ מה - Silver Line, שאפשר להעביר בו רק שיר אחד כל פעם. אז איזה סוג דיסקים אתם ממליצים? ד"א אני צרוב על המהירות הכי נמוכה. תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי אני רוצה לרכוש בימים הקרובים חבילה של 50 דיסקים של די וי די (4.7GB כמובן) של Verbatim, אם המהירות צריבה הכי מהירה שיש להם, שנחשבת לחברה הכי טובה לדיסקים,(זה נכון ד''א?) וברצוני לדעת כמה עולה חבילה של 50 דיסקים.. ואם אין חבילה של 50 דיסקים,אז ארכוש שתי קופסאות של 25 דיסקים.. (אגב מה המהירות צריבה הכי מהירה שיש לדיסק הזה? 8X,לא? ,יעני ב10 דק' אפשר לצרוב דיסק..) כמה כל קופסא של 25 עולה ? או כמה חבילה שלמה כבר אם יש של 50 עולה ? ועוד משהו,אם אצרוב 25/50 דיסקים ביום לדוגמה,ללא מנוחה לצורב,ייתכן ואפגע בו והוא יישרף באותו יום ? יכול להיות הדיסקים יהיו פגומים ? או משהו בסגנון ? תודה מראש לעוזרים :xyxthumbs:
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
תישמעו הביאו לי דיסק צריבה רב פעמי אחרי שצרבתי עליו היה עליו את סימני הצריבה [צרבתי 300 מגה מתוך 700],אחרי זה הכנסתי אותו לכונן ניכנסתי לנרו ועשיתי "ERASE CD" עשיתי FULL ואחרי 25 דקות הוצאתי את הדיסק והוא היה כמו חדש! איך זה?
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
האם גודלו של הדיסק הקשיח משפיע על ביצועי משחקים? כלומר האם משחקים יפעלו יותר טוב בדיסק קשיח של 160GB לעומת דיסק קשיח של 80GB?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם usb mp3 player .הוא לא מצליח לעלות לא במחשב ולא עם סוללות.הנגן כותב על המסך שלו "starting" נכבה וככה פעם לאחר פעם עד שאני לא מוציא אותו או מוציא סוללות. האם נגן נידפק או וזו היא סתם בעיה של תוכנה או boot של הנגן ואולי אפשר לסדר את זה בעזרת איזושהי תוכנה????
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי אנשיםםם יש לי דיסק קשיח ישן מהמחשב הקודם.. 40GB..EIDE.. אממ ואני רוצה להשתמש בו בתור כונן לגיבוי.. אז חשבתי לקנות מין התקן נשלף כזה.. שאני לא יצטרך כל הזמן לפרק את המארז ולחבר את הדיסק.. מישהו יכול להמליץ לי על מגירות כאלה? לדיסק קשיח נשלף.. אתם יודעים כמו שיש לשרתים.. שמעתי שצריך לזה כרטיס SCSI? זה נכון? תודה..
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
האם זה מסובך להוסיף דיסק SATA למחשב? האם זה מצריך אתחול מסוים בboot?
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD,צורב רגיל ודיסק קשיח. לפעמים חלק מהם נעלמים ולפעמים כולם ואז המחשב לא עולה. איפה יש הסבר על אופן החיבור שלהם באופן פיזי ואיך מגדירים אותם בביוס. הבעיות התחילו מאז שהתקינו לי את הDVD כנראה הוא פישל שם במשהו. אגב כשהמחשב עולה וכתוב MASTER 1 וכו כתוב לי NONE בכל השורות.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום שלום אז ככה רציתי לדעת משהו לגבי הצורב שלי בטח אנשים מפה כבר יודעים שיש לי תבעיה אם הצורב שהוא פתאום הפסיק לצרוב אבל בואו נעזוב את זה עכשיו . הסתכלתי בחומרה של הצורב ומופיע לי ברשימה : עכשיו יש לי כל דבר תסוג שלו floppy disk ה dvd rom והצורב Cd RW ועכשיו אני חושב שיש בעיה פה בגלל זה הוא לא צורב ליד ה Dvd ROM רשום Dvd/cd-rom drives ובצורב רשום גם Dvd/cd-rom drives אז יכולה להיות שזאת הבעיה או שזה בכלל צריך להיות ככה אני לא חושב : אם זאת באמת בעיה אז מישהו אולי יודע איך אני משנה תמצב הזה ??! :s05: תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה 3540A ועד כה צרבתי די הרבה CD-R ו DVD-R. קראתי על ה Firmware של Liggy & Dee במספר מקומות כאן באתר ושכולם מתלהבים ומהללים אותם. אולי מישהו יכול להסביר לי למה צריך בכלל להחליף את ה Firmware של צורב. ואם כבר להחליף מה מיוחד ב Liggy & Dee?? מה זה נותן שלא ניתן לבצע בצורב מהקופסא, במקרה שלי גרסאת סטוק של NEC 1.01 תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה ממשהו שמשתמש בתכונה זאת של הצורב ב CDSPEED שיניתי מ +RW ל DVD-ROM יש לי DVD שלא קורא RW וגם לאחר הצריבה ל DVD-ROM עדיין לא קורא את הדיסק
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
<נושא>, תודה.
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום ידידי. אני צריך עזרה לתקלה מאוד מוזרה שקרתה לי. יש לי שלושה דיסקים קשיחים. דיסק א. 80 גיגה SATA. מחיצה 1, 20 גיגה מחיצה 2, 60 גיגה דיסק ב. 30 גיגה IDE מחיצה 1, 15 גיגה מחיצה 2, 15 גיגה דיסק ג. 10 גיגה IDE. מחיצה 1, 5 גיגה מחיצה 2, 5 גגה אני רציתי לפרמט לעשות fdisk לדיסק ב. לכן חיברתי את דיסק א. ו- דיסק ב. ועשיתי גיבוי בעזרת GHOST של המחיצה 2 של ב. למחיצה משנית של א. לאחר מכן כיביתי את המחשב ונתקתי פיזית את א. העלתי את FDISK מכונן פלופי, עשיתי מחיצות ופרמטתי את ב. הכול בסדר. כעת חיברתי את שלושת הכוננים ביחד והעלתי בדוס. תוכנת ה- GHOST של דוס היתה לי על כונן א. באחת הסיפריות שבמחיצת המשנית. אך לרוב תדהמתי כאשר ניסיתי ליכנס לספריה קיבלתי הודעה בנוסח: the labrery has ba…
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן, לאחר התקנה מחדש של מערכת ההפעלה והתקנת Nero (כל גרסה, מ 5 עד 7) מופיעות מהירויות הצריבה הבאות בלבד: עבור CD: 32 , 24, 16, 8 בלבד עבור DVD: 2.4 , 2 , 1 כמדומני בהתקנה ראשונית עבד הכל תקין אבל עם ניסיון שדרוג לגרסה 6 יותר מתקדמת קרתה התקלה. עד עתה ניסתי להתקין ולהסיר מספר פעמים כולל מחיקת הספריה והערכים מה Registry. ניסתי להתקין מספר גרסאות של 5, 6 וגם 7. האם הבעיה / פתרון מוכר למישהו ? שחף.
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב דרך נרו\Alcohol 120%\ווינדוס וכל פעם הצריבה נכשלת (ניסיתי לצרוב קבצים שונים) מה יכולה להיות הבעיה? יש לי את הצורב של LG (קומבו עם dvd)
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא את ה DOK של GEIL מהביקורת ? אני מעוניין לקנות אחד כזה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם המכשיר שמעבירים בו את החפצים שלוקחים לטיסה, שבודק מה יש בתוך המזוודה או התיק יכול להרוס דיסק קשיח? תודה
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ראיתי שעם גירסה 7 יש bitsetting האם גם בגירסה 6 יש ? כי לא בא לי להתקין את ה 7
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כידוע אחת מחברות ההגנה העיקריות קנתה את הזכויות ל DVD DECRYPTER מה שגורם לבעיות בגיבוי הסרטים שלנו. אז היום ניסיתי לגבות שני סרטים חדשים ולא ממש הצלחתי. הבעיה נפתרה ע"י שימוש ב DVD FAB DECRYPTER החינמית. לידיעתכם http://www.dvdidle.com/free.htm
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי 80GB על המחשב שלי ויש לי עוד מחשב מעאפן שאני לא צריך ויש בו 40GB אז רציתי לדעת אם יש אפשרות להעביר את ה 40GB למחשב שלי ואז יהיה לי 120GB אם אפשר : א. איך אני עושה את זה ? ב. צריך איזה משהו מיוחד בשביל זה ? ג. יפית ד. שני הדיסקים הקשיחים הם של WD . ה. מה זה מאסטר ומה זה סלייב והאם זה קשור לעניין . תודה לעוזרים .
-
- 43 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כרגע אני עובד עם הארד דיסק של WD שעובד בSATA2 במידה ואני מוסיף עוד הארד דיסק IDE 80GB של WD הביצועים יכולים להיפגע בצורה כלשהי?
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום! איזה מהדיסקים שמוצעים למכירה ב- K.S.P שהם 80 Giga SATA הכי טוב? ( מהירות/שקט/מומלץ ) יש לי כרגע 40G של WD שמחובר ב-ATA, ואני רוצה להוסיף אליו עוד אחד. הלוח Epox 8Kda3j לא תומך בSATA2 או NCQ. Hitachi - Deskstar 80GB WESTERN DIGITAL - 80GB SATA 7200 8MB WD800JD SEAGATE - 80GB SATA ST380817AS MAXTOR - 80GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9 תודה
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-