עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Psibeast,

הרצתי SANDRA לבדיקת ההארד דיסק החדש שלי, Western Digital 160 GB 8 MB cache וקיבלתי את התוצאות הבאות (שעל פי התוכנה הם נמוכים יחסית לדיסק הזה): Buffered Read : 71 MB/s Sequential Read : 29 MB/s Random Read : 6 MB/s Buffered Write : 61 MB/s Sequential Write : 31 MB/s Random Write : 8 MB/s Average Access Time : 9 ms (estimated) זה נורמלי לדיסק הנ"ל? מישהו יכול להריץ benchmark על ההארד-דיסק שלו להשוואה? תודה.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  2. יש לי 2 DOKים של סאנדסיק - שתומכים בטכנולוגיית U3 . היום קניתי מחדש נייד[נטבוק - ללא כונן אופטי], והבנתי שהU3 יכול לעזור לי , אני אשמח אם משהו יוכל לפרט לי על הטכנולוגיה הזו, ואיך זה באמת יכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  3. Started by alsal,

http://www.cdfreaks.com/article/219 נשמע מעניין חבל שהם לא קיבלו את הגירסה שתומכת בצריבת DVD-RAM

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  4. הוא אמור להיות 200. למה מופיע בתור 186 ? זה כי הוא בעצם 186 ולא 200 וזה ככה אמור להיות? בSUMMERY הוא מופיע בתור Disk Drive WDC WD2000JS-00MHB1 (186 GB, IDE) בWINDOWS STORAGE הוא מופיע בתור Driver Description: WDC WD2000JS-00MHB1 וכתוב ששתי המחיצות הגודל של אחת זה 100006MB והשניה 90765MB . :s05: ??? ??? ובנוסף להכל הוא פתום התחיל להופיע לי בBAR בתור safely remove hardware אחרי שחיברתי למחשב זמנית את ההרדיסקהנייד שלי

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by sha1823,

אני משתגע כבר קניתי lg gh20ns10 והוא משגע אותי קניתי שבוע שעבר חיברתי אותו המחשב זיהה אותו והתקין ברגע שאני מכניס דיסק ריק של dvd הוא תוקע לי את המחשב \11 פעם אחת הצלחתי לצרוב דיסק של דיוידי אחד וזהו אני לא מצליח יותר ברגע שאני מכניס דיסק דיודי ריק לצריבה הוא תוקע את המחשב ורק שאני מוציא את הדיסק המחשב ממשיך לרוץ זה משגע אותי הלכתי לחנות הוא החליף לי את הכל הצורב הביא לי צורב אחר חדש ושוב אותה בעיה!!! איזה מעצבן זה וואי חחח מה לעשות אנשיפם??

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  6. רכשתי השבוע מחשב חדש עם הארד דיסק של wd בנפח של 200 ג"ב. אני צריך את עזרתכם בכל הקשור לחלוקה למחיצות ולאופן הפירמוט: 1. לכמה מחיצות כדאי לחלק את ההארד דיסק ובאיזה גודל כל מחיצה? חשבתי לחלק את ההארד דיסק לארבע מחיצות: אחת למערכת ההפעלה בלבד (xp), אחת לכל התוכנות האחרות, אחת שהיא העיקרית והגדולה ביותר - תמונות (כל תמונה בנפח של 6-8 מ"ב), והרביעית והאחרונה לכל היתר (מסמכים, שירים וכל הזבל). זה בסדר לעשות חלוקה כזו? 2. האם צריך לפרמט כל אחת מהמחיצות? אם כן האם זה משנה האם בשיטת FAT32 או ב- NTFS? האם צריכה להיות אחידות בשיטה, קרי כל המחיצות ב- FAT32 או לחילופין, כולן ב- NTFS? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by topcat115,

אם אני מחבר דיסק קשיח SATA III ללוח שתומך ב SATA II הוא יעבוד?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  8. Started by shaynet,

מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה ההבדל בין DVD+R לבין DVD-R

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  9. סוג של וודו ??? ברשותי Sandisk Cruzer Blade 32GB חדש בן שבוע. פעם או פעמיים חיברתי אותו למחשב העיקרי שאני משתמש בו והוא עבד. כאשר ניסיתי להשתמש בו שוב, הוא פשוט לא מזוהה. הוא קיים ב-Device Manager אך הוא טוען שהכונן לא נמצא (גם ב-Explorer וגם ב-Disk Management). בדקתי בעוד 2 מחשבים שיש בבית והוא עובד בהם ללא בעיה שהיא. מאחר ואני צריך להשתמש בו במחשב העיקרי, ניסיתי אין ספור דברים ואפילו שילוב ביניהם-[list type=decimal] [*]פירמוט הכונן ל-NTFS, FAT32 גם מהיר וגם מקיף [*]Uninstall ל-Curzer מה-Device Manager והסרה של Mass Storage Device , אתחול ואז נתתי לו לזהות אותו שוב. [*]Uninstall לכל מה שתחת USB ב-Device Manager ואתחול (אז הוא מתקין את הכל לבד שוב) [*]החלפת אות הכונן…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  10. קיבלתי צורב שזוהה ע"י המחשב שלי בשם Optiarc 5170A ... מה זה? הצורב הקודם שהיה לי היה ה NEC 3550A ... נתתי אותו לחנות ורק היום אחרי שבועיים הזכרתי לשאול מה קורה... אשמח לתשובות האם להחזיר להם את הצורב הקיים... מה לדרוש וכו' וכו'... תודה

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  11. [iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=43661[/iurl]

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by nore0,

יש לי כונן NTFS 37.2 GB נכנסתי למאפייני דיסק מקומי ונשאר לי 827 MB סימנתי את כל התיקיות שיש בכונן וכולם שוקלים 32 GB איפה עוד 5 GB

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by yoav1000,

ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  14. למישהו פה יש צורב עם חיבור SATA ויכול להגיד איך הוא עובד לו?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by moskitos,

שלום לכולם. אני מתעסק הרבה עם עריכה של סרטים והייתי רוצה לדעת איך המדיות של MCD ובכלל אילו מומלצות?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  16. Started by davis5,

חושב לקנות הרדיסק sata 160/120 g הכי חשוב שיהיה שקט על איזזה חברה ממליצים?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by iSolt,

למעלה משנה כונן 4TB WD חיצוני מחובר אצלי לintel nuc ומזרים סרטים חלק ללא בעיה (25GB לסרט) למחשב הנייח השני שלי, הצפייה תמיד עם SMB (השיתוף קבצים של וינדוס, תיקית רשת). בחודש האחרון במהלך הצפייה, הסרטים נתקעים ומגמגמים. בדקתי אם יש קיטוע בכונן, גיליתי שכן וביצעתי לו איחוי (אין כרגע קבצים מקוטעים) והדבר הזה ממשיך איך מגלים את המקור לבעיה? בדקתי את הכונן עם הבדיקה הזו Data Lifeguard Diagnostic for Windows מכאן http://support.wdc.com/downloads.aspx?lang=en התוצאות תקינות בשני הבדיקות, גם הארוכה (3 ימים סקטור אחרי סקטור) וגם הקצרה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  18. Started by marlboro,

1C82-0000-19E5-MAAX-4006-3080-9819 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 16/08/2006 22:44:04 NT-SPTI used Nero Version: 7.2.3.2 Internal Version: 7, 2, 3, 2 Recorder: <YAMAHA CRW-F1E> Version: 1.0b - HA 1 TA 0 - 7.2.3.2 Adapter driver: <SCSI> HA 1 Drive buffer : 8192kB Bus Type : default (0) -> SCSI, detected: ? CD-ROM: <VJ1570Y PFZ681O >Version: 1.0 - HA 1 TA 1 - 7.2.3.2 Adapter driver: <SCSI> HA 1 === Scsi-Device-Map === DiskPeripheral : Maxtor 6Y120P0 nvatabus Port 0 ID 0 D…

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  19. ניסיתי מספר תוכנות אולם אף אחת לא הצליחה למדוד את הטמפרטורות של הדיסקים. הדיסקים הם: 2 של WD ו 1 של Samsung. הדגמים של WD דומים אך לא זהים, כל הדיסקים הם SATA 200GB, ה WD הם 1 SATA וה Samsung הוא 2 SATA. כולם עם יכולת SMART נראה לי כי Win XP לא מזהה אותם כבעלי יכולת SMART (לפחות במאפיני ה RAID) עיצה?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by Holy,

אני מפרסם את זה פה בשביל חבר, מקווה לקבל עזרה. מקווה שזה הפורום הנכון, פשוט יש פה כמה שאלות. My system's specification is : Gigabyte GA-8I875 Ultra (875P) MB Intel Pentium 4 3.0MHz 800MHz FSB Corsair Twinx1024-3200LL memory Asus 8420 Deluxe (geforce 4 Ti 4200) 2 X WD Raptor 36.4 HD I'd like to work with raid 0 (striping) configuration, and dual boot between Linux and XP/2000 using NTFS. My first question will be which RAID controller to use. The Intel ICH5R, or the Silcon Image ? My second and most importent one will be how do I do it ? What about the partions ? My third will be, which vendor is more recommanded for hebrew support, program support, strong GUI and ea…

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  21. Started by erangarubi,

אייך אני צורב משחק לסוני?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

לאמא שלי יש DOK של SanDisk, מדגם Cruzer Micro בגודל 2GB. היום היא עבדה איתו, ולפתע(לאחר שהDOK פעל בהתחלה) קיבלה הודעת 'התוכנית אינה מגיבה'. בדקנו אותו על שני מחשבים נוספים, והתוצאה זהה. יש לציין כי המחשב מזהה את הDOK והוא מופיע כ Removable Disk ברגע שהוכנס, אולם כל ניסיון לבצע איתו פעולה כלשהי(PROPERTIES, כניסה אליו וכו') מסתיימת בתקיעה של המחשב שלי. מה יכולה להיות הבעיה? האם ניתן לשחזר את המידע שעל הדיסק? יש לציין שהוא נרכש לפני מקסימום חצי שנה וכנראה עדיין בתחום האחריות. תודה לעוזרים,

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by snir87,

אני עדיין לא יודע אם זאת בעיה בחומרה או התוכנה אבל אני אכתוב הכל.. שלום, אני מנסה לצרוב סרטים בכונן DVD ולא מצליח. ניסתי במספר תוכנות וזה כותב לי שאני צריך לאתחל את הכונן. לפעמים זה כן צורב לי אך הדיסק לי עובד לי בשום DVD. אני חייב לציין ששירים זה צורב לי בלי בעיה ושיש לי חבילת מקודדים הכי חדשה שיש. מה הבעיה ?? האם הכונן באמת צריך אתחול? ואם כן, איך עושים את זה? מדובר על מחשב חדש לחלוטין.. דרך המדיה פלייר אני צורב שירים בדיסק רגיל ודרך הנרו או תוכנות אחרות אני לא מצליח לצרוב DVD.. פליזזזזזז תושיעו....

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  24. אני מתכוון לקנות HD חיצוני, כנראה את הWDXMS1200, אבל אני נתקל בחנויות שונות בדגמים הבאים: WDXMS1200TE, WDXMS1200TN, WDXMS1200. אין כל כך הבדלים במחירים בינהם, השאלה שלי היא מה ההבדל בין שלושת הדגמים האלו?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  25. קניתי מחשב שבו כונן הssd שוקל 30 ג'יגה ,וכשהתקנתי עליו את הווינדוס עם כל התוכנות של המחשב הוא הגיע כמעט למקסימום... חבר אמר לי שיש אפשרות לשלב בין כונן הssd לכונן הhdd כך שוירטואלי זה יראה כאילו יש יותר מקום בssd ,ניסיתי כל מיני תוכנות וזה לא עובד. רק הhdd משנה את הגודל, והוא לא נותן לי לשלב בינהם ...האם יש דרך לעשות את זה או שזאת סתם המצאה..??? תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים