עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קניתי מחשב שבו כונן הssd שוקל 30 ג'יגה ,וכשהתקנתי עליו את הווינדוס עם כל התוכנות של המחשב הוא הגיע כמעט למקסימום... חבר אמר לי שיש אפשרות לשלב בין כונן הssd לכונן הhdd כך שוירטואלי זה יראה כאילו יש יותר מקום בssd ,ניסיתי כל מיני תוכנות וזה לא עובד. רק הhdd משנה את הגודל, והוא לא נותן לי לשלב בינהם ...האם יש דרך לעשות את זה או שזאת סתם המצאה..??? תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  2. Started by SinfuL-,

LG GSA-H44N X18 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1147&products_id=17390 איך הוא מבחינת שגיאות בצריבה (1 לכמה הוא עושה שגיאה) והאם יש לו בעיות עם זיהוי דיסקים מסוימים של חברות מסוימות? הבאתי אותו ב-170 שקל במקום 220 מה שרשום שם.. שווה? או שכדאי לי את הצורב הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1147&products_id=16468 ב-190 שקל

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by sofix4,

קניתי לפני שבועיים צורב DVD LG H30N בחיבור SATA. קניתי גם דיסקים של וורבטים 16x. כשאני צורב בנרו 4gb לוקח לו חצי שעה. עכשיו עשיתי חישוב, ויצא לי שהוא צורב בערך במהירות של 2x. כמה זמן אמור לקחת אם צורבים דיסק של ארבעה ג'יגה?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by guy_pr,

הורדתי סרט ואני רוצה לצרוב אותו עם תרגום לדיסק כדי שאני יראה אותו בDVD איך אני עושה את זה ? נב.זה שני חלקים שכול אחד הוא 700 מגה כמה דיסקים זה יכך?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  5. היי חבר'ה, אז ככה, אבא שלי רוצה לבנות משרד בבית וזה אומר חדר "ממוחשב" : אז צריך מחשב נייד עם הדגשים הבאים: א) מעבד SONOMA (דותן נראה לי)-לא סלרון למיניהם... ב) זכרון מינימום 512MB ג) כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה (לא למשחקים-אבל שיציג סרטים וידע לטפל בעריכת תמונות) ד)הארדיסק על הנייד-40GB(מינימום), אבל: וזה קריטי-בנוסף -הארדיסק חיצוני גדול יותר (לא מחייב מהיר- יותר לאחסון) -רצוי בFIREWIRE אבל לא מחייב, (כדי שאוכל לחבר גם מחשב מחדר אחר לכונן)- נפח 120-200GB ה)כמובן אפליקציות תקשורת (FIREWIRE וכו'...) ו) כ.קול נורמלי (שאפיל ויהיה ONBOARD אבל שיביא צליל 5.1 סביר) ז) צורב DVD (חובה) ח) רצוי קורא כרטיסי זכרון מובנה (לא מחייב אבל מאוד רצוי) מבחינת ציוד היקפי: א) מסך דק 17" - שיה…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by ha,

חיברתי שני דיסקים SATA זהים של 200GB ללוח אם ABIT Pro p35. בביוס הגדרתי ב Integrated Peripherals בתוך OnChip SATA Devices את ה Bus master כ Enabled ואת ה SATA mode כ RAID. בנוסף, הכנתי את דיסקט הדריוור ל Windows XP והגדרתי את שני הדיסקים כ RAID0 על ידי לחיצה ^I והגדרתם כ RAID0 1. בזמן שהמחשב עולה, מוצג ששני הדיסקים מוגדרים כ RAID0 אבל מופיעה הודעה ש AHCI לא נמצא. מה זה? אני צריך את ה AHCI בזמן שאני עובד ב ?RAID0 2. כאשר אני מנסה להתקין את ה Windows XP אני לוחץ F6 וטוען את דיסקט הדריוור ל Windows .XP כאשר תוכנת ההתקנה שואלת היכן להתקין את ה Windows XP היא לא מציגה שום דיסק! מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by darkman,

איך עושים כזה דבר ומה צריכים

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by T-boon,

הי, ברשותי SONY EPERIA (הטלפון שייך לאבא) וברצוני לגבות את כל התמונות שנמצאות בגלריה שלו, על המחשב PC שלי. יש לי על ה-PC דונגל שן כחולה אשר בהצלחה העברתי קבציMP3 אל ה-XPERIA אך לא יודע איך להעביר תמונות מהטלפון אל המחשב. כאשר אני מבצע שיתוף בגלריה באמצעות שן כחולה, הוא לא מזהה את המחשב, וכותב שהקובץ לא עבר... יש איזה תוכנה מומלצת לענין? כי כרגע אני עובד ישירות מהדריבר של WINDOWS7 תודה.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by tenana,

כשאני צורב על דיסקים של וורבטים המספר שגיאות האלה מתחיל מ300 ויורד, וכשאני צורב על דיסקים נגיד של LG זה מגיע ל50 גג, יש סיבה הגיונית לזה? האם זה משנה בכלל? יש לי צורב NEC 3550..

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by kingpin,

יש לי צורב רגיל ונגיד הורדתי סרט dvdrip של 700 ממגה יש אפשרות ליצרוב לדיוידי בבקשה תעזרו לי זה חשוב לי

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  11. יש לי איזה בעיה מוזרה. כשאני שם דיסק DVD, יש לי הפרעות מוזרות כאלה בסאונד, כאילו הסאונד קופץ. כשאני שם דיסק CD זה קצת יותר טוב, אבל גם הסאונד קופץ. למה זה יכול להיות? הכונן די חדש. הוא נדפק או מה?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  12. כשאני מפצל את ההארד דיסק שלי ל-2 מחיצות האם כל מה שההארד דיסק מכיל יימחק ??

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  13. Started by kl00m,

אני עורך וידאו ועובד עם קבצים גדולים והרבה. אני מכוון לקנות כונן חיצוני עם eSata בנפח 500G. אני תוהה מה ההבדלים האמיתיים בין הגירסאות של הדיסקים החיצוניים של My Book. לפי האתר שלהם הStudio הוא בעיקר מהיר, אבל עד כמה? :auto: לגירסאות הHOME והOFFICE יש יותר נטיה להיות כונני גיבוי בלחיצת כפתור, אבל אני לא זקוק לגיבוי אני זקוק לאיכסון בעבודה שוטפת. ההבדלים הכספיים נעים בסביבות ה100-200 שקל לפה ולשם אבל בשום מקום לא מסופק הסבר ממש ברור לנושא. אה, ולמה WD ולא חברה אחרת? כי זה מה שאני מכיר מנסיון במקומות שאני עובד בהם, לא מגזענות.

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  14. איך אפשר לדעת מה מהירות הSATA על הלוח או לפחות איזה גירסא ?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by dani k,

הי אנשים, הזמנתי מפרט מחשב מנעה. בין היתר, לקחתי את ה- 4167B של LG היום התקשרו אלי מהחנות ואמרו שהדגם הזה ישן ושקשה להשיג אותו עכשיו. הם הציעו לי במקום את הדגם הזה , שהוא חדש יותר לטענתם, באותו מחיר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5025 מישהו מכיר ? אני מקווה שלא מנסים לעבוד עלי או שלא מדובר בסדרת צורבים פחות איכותית.... תודה.

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by mck1212,

היי, אני רוצה לקנות הארד דיסק חיצוני בנפח של 1TB. במחשב שלי יש usb 2.0 השאלה היא איזה דיסק קשיח מומלץ קודם כל והאם ההארד דיסק יהיה מהיר מבחינת העברת נתונים? כי לפי מה שאני יודע ה usb 2 לא מהיר אז אולי עדיף לי קודם כל שהמחשב שלי יתמוך בusb 3(אם בכלל יש הבדל משמעותי?) או שיש חיבור חיצוני מהיר אחר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  17. היי! מתלבט בין שני הכוננים הבאים: 1) WD: 500 GB,SATA 2,16MB Buffer שנתיים אחרית, 404 ש"ח 2) Seagate: 500 GB, Sata 2, 32MB Buffer חמש שנות אחריות, 339 ש"ח לכאורה לסיגייט יש יתרון גם ב-BUFFER, גם במס' שנות האחריות וגם במחיר (65 ש"ח הפרש), אבל בחנות טוענים שעדיף לי WD כי הם יותר אמינים. לדעתכם הWD יותר אמין שעדיף לשלם עליו יותר ולקבל פחות BUFFER, ופחות אחריות? תודה!

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  18. אז זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5268 או זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5095 ?[br]פורסם בתאריך: 6.07.2008 בשעה 16:08:26 טוב, אני מבין שלאף אחד מהפורום אין ניסיון לא עם זה ולא עם זה.....

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by roes,

כמה עולה הזיכרון: GEIL DDR2 1024MB (1GB) 1000 MHZ ??

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  20. לקחנו את הכונן המוקשח המשופר של SanDisk מדגם לסיבוב היכרות - ורכשנו חבר חדש המסייע בהעברת נפחי מידע מכובדים ממקום למקום בצורה קלה ונוחה עד מאודלכתבה

21. Started by Yaron_87,

שלום, קניתי צורב DVD של NEC לפני מס' חודשים... היה לי איזה בעיה בווינדוס והייתי צריך לפרמט את המחשב פירמטתי ועכשיו הצורב לא קורא את הדיסקים של ה DVD הוא רושם לי שגיאה כזאת: Disk is not formatted windows cannot read from thr disk. the disk might be courrupted, or it could be using a format that is not compatible with windows חשוב לציין שהוא קרא את אותם דיסקים לפני

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by WarSoul,

שלום , יש בידי צורב של LG שניקנה לפני כ 8-9 חודש ובזמן האחרון הוא יוצר רעש חזק בזמן שהוא קורא דיסקים רגילים ודיסקים של דוידי ואפילו בצריבה . השאלה שלי היא האם הצורב כבר לא טוב וצריך להחליף אותו בצורב חדש ?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  23. אהלן... ברשותי לוח מתוצרת Lucky Star, אשר עליו מותקן מעבד פנטיום 2 במהירות 350 מגהרץ, עם 192 מגה זכרון פנימי. דגם הלוח הוא 6ABX2V גירסה 1.2 והוא משתמש בערכת השבבים האגדית של אינטל - ה 440BX. כרגע מחובר ללוח כונן קשיח בנפח של 2 ג'יגה, במהירות 5400 סל"ד. אני רוצה לתת את המחשב לאחותי ותוהה אם הלוח יסתדר עם כונן חדש בנפח של 40 ג'יגה (זה בתאכלס כל מה שנחוץ ע"מ לעבוד איתו בצורה שפויה). מאחר ועדכון ביוס ללוח עדיין לא הצלחתי למצוא ואני מודע לכך שעם כונן חדיש בנפח של 80 ג'יגה, הלוח לא מסתדר (תקיעת תהליך ה POST)... הדבר גורם לי לתהות בנוגע לכל הארדיסק חדש שהוא. ידוע לי שבלוחות ישנים, אשר אינם עושים שימוש בגירסאות ביוס עדכניות, אין את היכולת להתמודד עם נפחים הגדולים מ 40/60 ג'יגה (נ…

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  24. הוא אמור להיות 200. למה מופיע בתור 186 ? זה כי הוא בעצם 186 ולא 200 וזה ככה אמור להיות? בSUMMERY הוא מופיע בתור Disk Drive WDC WD2000JS-00MHB1 (186 GB, IDE) בWINDOWS STORAGE הוא מופיע בתור Driver Description: WDC WD2000JS-00MHB1 וכתוב ששתי המחיצות הגודל של אחת זה 100006MB והשניה 90765MB . :s05: ??? ??? ובנוסף להכל הוא פתום התחיל להופיע לי בBAR בתור safely remove hardware אחרי שחיברתי למחשב זמנית את ההרדיסקהנייד שלי

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by King Kong,

התקנתי ווינדוס על כונן קשיח 10 גי'גה בשיטת קיבוץ NFTS במקום FAT32 והוא נתן לי הודעת שגיאה מסך כחול NTFS.SYS יכול להיות שזה בגלל שלא פירמטתי אותו על FAT32 ?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים