עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קניתי HD 320G ולאחר התקנת XP ללא חלוקת ה HD אני רואה רק 300G הגיוני? על ה HD כתוב 320G כך שאני חושב שקיבלתי את הגודל הנכון,אך אני לא רואה את הגודל במערכת ההפעלה?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  2. האם הדיסק הקשיח הבא מתאים לי? לוח אם: ASUS P4P800SE..לגבי שאר הנתונים משהו SATA וזה לא יודע ממש.. =\ כונן קשיח WD1600JB Western Digital נפח: 160GB מהירות: 7200RPM ממשק: ATA\IDE זכרון נדיף(Buffer): 8MB ואם מישהו יכוון אותי לדיסק קשיח שכן יתאים לי אם לא זה..אני אשמח.

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by קפוניה,

בקשה=אני יש לי דיסק און קי 16 גיגה אני מעביר אליוסרטים 700 מגה מהמחשב וזה עובר אני מעביר פרו אבולושיין 7 8גיגה וזה עובר אבל כאשר אני מנסה להביר סרט hd מהמחשב לדיסק הוא כותב שהדיסק און קי מלא הדיסק און קי שלcruzer

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by KoM,

שמתי לב בזמן האחרון כשאני הופך דיסקי DVD צרובים הצריבה לא נראית אחידה, כלומר החלק הצרוב מאחורי הדיסק מחולק לכמה חלקים... יש לציין שהדיסקים יוצאים מעולה וקריאים ופעילים לחלוטין... האם אומר משהו ?

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by Avivf88,

שבת שלום לכולם, אני רוצה לקנות הארד דיסק, עכשיו הייתי שמח לקבל קצת מידע לגבי אילו פרמטרים חשוב לבדוק לפני שאני קונה את ההארד דיסק.. מה חשוב יותר/פחות.. אני דיי סגור על להוציא 250 שקל ככה.. והכיוון הוא על 160GB, ככה שאני אשמח לקבל בנוסף למידע גם המלצות. תודה רבה לעוזרים, ושוב שבת שלום ושבוע טוב לכולם

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by tgen,

האם יש צורך לעדכן מידי פעם את הדרייברים של כונני ה- CD וה- DVD? מה זה נותן?

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by yakirZ,

מחפש משהו טוב עד 500 שקל מה אתם אומרים על זה?: http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HotDeals/Index/7796?deal_referer=category_%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%92%D7%90%D7%93%D7%92%D7%98%D7%99%D7%9D תודה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  8. אהלן... ברשותי לוח מתוצרת Lucky Star, אשר עליו מותקן מעבד פנטיום 2 במהירות 350 מגהרץ, עם 192 מגה זכרון פנימי. דגם הלוח הוא 6ABX2V גירסה 1.2 והוא משתמש בערכת השבבים האגדית של אינטל - ה 440BX. כרגע מחובר ללוח כונן קשיח בנפח של 2 ג'יגה, במהירות 5400 סל"ד. אני רוצה לתת את המחשב לאחותי ותוהה אם הלוח יסתדר עם כונן חדש בנפח של 40 ג'יגה (זה בתאכלס כל מה שנחוץ ע"מ לעבוד איתו בצורה שפויה). מאחר ועדכון ביוס ללוח עדיין לא הצלחתי למצוא ואני מודע לכך שעם כונן חדיש בנפח של 80 ג'יגה, הלוח לא מסתדר (תקיעת תהליך ה POST)... הדבר גורם לי לתהות בנוגע לכל הארדיסק חדש שהוא. ידוע לי שבלוחות ישנים, אשר אינם עושים שימוש בגירסאות ביוס עדכניות, אין את היכולת להתמודד עם נפחים הגדולים מ 40/60 ג'יגה (נ…

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  9. שלום לכם , אחרי שההתקן מבצע גיבוי על ידי התוכנה של היצרן שנמצאת בתוך הדיסק הקשיח אני נכנס לספרית הגיבוי ויש כאלה תיקיות שאני מנסה להכנס אליהם אבל אני מקבל שגיאה שהן מושחתות או שאין גישה אליהם(ראה שגיאה בתמונה מצורפת) עכשיו באותו גיבוי יש עוד ספריות שהכול תקין ושאפשר להכנס אליהם והכול .. את התיקיות הבעיתיות גם אי אפשר למחוק בטענה שהן לא ריקות למישהו יש מושג מה הבעיה הזאת ואיך לסדר אותה ? [br]פורסם בתאריך: 29.01.2009 בשעה 17:57:09 טוב אז ככההוצאתי אותו מה USB הכנסתי וזה הסתדר מאוד מוזר אני יודע אבל עובד תודה בכל זאת... [attachment deleted by admin]

10. רכשתי השבוע מחשב חדש עם הארד דיסק של wd בנפח של 200 ג"ב. אני צריך את עזרתכם בכל הקשור לחלוקה למחיצות ולאופן הפירמוט: 1. לכמה מחיצות כדאי לחלק את ההארד דיסק ובאיזה גודל כל מחיצה? חשבתי לחלק את ההארד דיסק לארבע מחיצות: אחת למערכת ההפעלה בלבד (xp), אחת לכל התוכנות האחרות, אחת שהיא העיקרית והגדולה ביותר - תמונות (כל תמונה בנפח של 6-8 מ"ב), והרביעית והאחרונה לכל היתר (מסמכים, שירים וכל הזבל). זה בסדר לעשות חלוקה כזו? 2. האם צריך לפרמט כל אחת מהמחיצות? אם כן האם זה משנה האם בשיטת FAT32 או ב- NTFS? האם צריכה להיות אחידות בשיטה, קרי כל המחיצות ב- FAT32 או לחילופין, כולן ב- NTFS? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by hta,

עלות של עד כ300 ש"ח

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  12. מבחינת מהירות ואמינות: WD 320GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER WD3200KS Maxtor 300GB SATA2 MaXLine III RoHS 7200RPM 16MB Buffer SEAGATE Barracuda 300GB ST3300622AS SATA2 NCQ 7200RPM 16MB - עד כמה ה-NCQ משמעותי? תודה.

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by Yap,

אני מתלבט איזה צורב לקנות איזה חיבורים קיימים כיום בצורבים (IDE SATA IEEE) ומה הממולץ מבינהם.? איזה מהירות צריבה לDVD ממולצת? ומה שהכי חשוב לי איפה אני מוצא צורב בצבע כסף?? (על עיצוב אין מה להתפשר!)

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by צפיד,

הייתי רוצה לדעת האם יש שוני פיזי בין הזכרונות,הם נראים אותו גודל האם הם מתאימים? האם יש תאימות לאחור מבחינת לוחות - ז"א תומכים גם DDR וגם DDR 2?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  15. [iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=43661[/iurl]

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by golo,

שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של WD מהדגם הבא: http://support.wdc.com/product/install.asp?groupid=107 נדפק לי המארז שלו, ואני רוצה לשחזר את המידע שיש על ה הארד דיסקים.הבעיה שאני לא יודע איזה RAID זה (אם בכלל). כשאני מחבר את אחד ה HD למחשב, המחשב מזהה את זה אך לא ניתן "לסייר" בדיסק. צירפתי תמונה שתעזור ( בתקווה שתראו אותה, לא ראיתי אפשרות להעלות תמונה ) אני משתמש ב WIN 7 32 במחשב נייח. אשמח לעזרה תודה מראש http://mail-attachment.googleusercon...vtI_8&sadssc=1

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by cpus,

קניתי צורב דיוידי של LG דגם H44N הבעיה היא שאני לא מצליח להבין מה כל האפשרויות במכשיר... באיזו תוכנה להשתמש כדי שאני אדע מה היכולות? בנוסף: אני לא מצליח להגיע לדף מוצר של הכונן... מישהו יכול להסביר לי למה ?

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  18. שלום אני עומד בפני קניית דיסק קשיח נוסף. עקב דרישות storage גדולות, אני מעדיף לרכוש דיסק בגודל 2tb אך המחיר כרגע יקר מדי ולמעשה עדיף לקנות שני כונני 1tb (כמובן קיים גם השיקול של פיצול הסיכון אך אני מעדיף שלא להוסיף עוד דיסק ל4 שכבר ישנם). 1. האם מחירי כונני 2tb צפוי לרדת בקרוב? (שמתי לב שמחי ר wd 1tb black עומד על 490 כבר זמן רב). 2. האם דגם הwd 2tb caviar black מגיע בכלל לארץ? לא מצאתי חנות כלשהי שמוכרת אותו. תודה מראש!

19. כותרת! אני יודע שיש סוגים של חיבורים SATA וכו'... אני לא יודע איזה מתאים למחשב שלי! את הפרטים של המחשב אפשר לראות בצד. חייב עזרה, תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by coil,

שלום קניתי היום דיסק קשיח של maxtor SATA ויש לי בעיה לחלק אותו אני רוצה לחלק אותו ל 35 גיגה ול 43 גיגה (סה"כ יש 78 גיגה או משהו כזה) הבעיה שלי היא שבזמן התקנת הווינדוס המחשב שואל על המחיצות ואני יוצר שתי מחציות אבל רק את המחיצה הראשונה (35 גיגה) הוא מפרמט ומתעלם מהמחיצה השנייה היא פשוט לא מופיעה. יש משהו שאני עושה לא נכון? או איך אני מפרמט את D?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  21. היי.. כרגע יש לי כונן 40GB מחולק ל3 (אל תשאלו למה) , אני מחליף מחשב, ואני רוצה לאחד את כל העניין כי זה טיפשי להשאיר את זה ככה... הבנתי שצריך לשנות משהו באיזשהוא מקום ואז כל הנתונים נמחקים אוטומטית ואז צריך לפרמט . תקנו אותי אם אני טועה... ותסבירו לי איך עושים את זה.... בבבבבבבקשה כמובן . תודה .

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  22. אני מתכוון לקנות HD חיצוני, כנראה את הWDXMS1200, אבל אני נתקל בחנויות שונות בדגמים הבאים: WDXMS1200TE, WDXMS1200TN, WDXMS1200. אין כל כך הבדלים במחירים בינהם, השאלה שלי היא מה ההבדל בין שלושת הדגמים האלו?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by lesForce,

ברצוני לקנות צורב dvd , וניראה לי שאני ילך על חיצוני בגלל שיש לנו 2 מחשבים בבית ואז אפשר להעביר את הצורב ממחשב למחשב בלי יותר מדי סיבוכים וגם כי ההפרש במחיר לא גדול כל כך בהתחשב שאני צריך שטכנאי יתקין לי את הצורב אז זה יעלה בערך אותו דבר.... הצורב אמור לשמש אותי בצריבת סרטים ומשחקים לפלייסטיישן אני לא צריך אותו ממש מהיר כי אני לא צורב בכמויות, אני מעדיף שיצרוב לאט ויהיה איכותי.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי צורב dvd חיצוני טוב בסכום של 400 מקסימום 450... ועוד שאלה, אין הבדל בין צורב חיצוני לפנימי באיכות של הצריבה נכון? אני חשבתי על LG GSA-E40L מה אתם אומרים? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by guy_pr,

הורדתי סרט ואני רוצה לצרוב אותו עם תרגום לדיסק כדי שאני יראה אותו בDVD איך אני עושה את זה ? נב.זה שני חלקים שכול אחד הוא 700 מגה כמה דיסקים זה יכך?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.