אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב שבו כונן הssd שוקל 30 ג'יגה ,וכשהתקנתי עליו את הווינדוס עם כל התוכנות של המחשב הוא הגיע כמעט למקסימום... חבר אמר לי שיש אפשרות לשלב בין כונן הssd לכונן הhdd כך שוירטואלי זה יראה כאילו יש יותר מקום בssd ,ניסיתי כל מיני תוכנות וזה לא עובד. רק הhdd משנה את הגודל, והוא לא נותן לי לשלב בינהם ...האם יש דרך לעשות את זה או שזאת סתם המצאה..??? תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
מותג ה-FireCuda זוכה לשדרוג נוסף תודות לבקרים העדכניים של חברת Phison, והצרכנים יכולים לברך על עוד הרחבה של התחרות במסגרת מוצרי האחסון המהירים ביותר עבור חומרות מודרניותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש וינם צורבים רבים של LG (אני אוהב את החברה הזו) אשמח לקבל חוות דעת על צורבים שלהם גם עם LIGHT SCRIBE וגם עם בלי. איך הדיסק קשיח של WD500G AAKS?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ראיתי שמאוד אוהבים כאן את הM4 שזה נחמד אבל במידה ונוציא את הפקטור של המחיר מהמשוואה ונשאיר כונן SSD 128GB עם דגש על אמינות וביצועים בלבד, עדיין יומלץ הM4 או שישנם SSDים עדיפים עליו?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מבקש לדעת אם הצורב הבא טוב למיטב ידיעתכם LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ואם לא אז איזה צורב SATA אחר טוב..
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD במחיר של לא יותר מ 325 ש"ח. אני רוצה שהצורב יהייה איכותי, לא יעשה בעיות עם כל מיני סוגי דיסקים, יצרוב מהר (כמובן יחסית לצורבים האחרים כיום) ושיהייה בצבע לבן. כמו כן אם תוכלו להסביר לי בקצרה מה ההבדל בין + ל - בצורבי DVD והאם כדי שיהייה בצורב Dual Layer אני אודה לכם מאוד.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
איזה כונן קשיח מהבאים יותר טוב? ולמה? WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS או Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
הכונן חדש , הותקן עליו XPSP2 . הוא מחובר דרך חיבורי SATA ללוח ASUS P5B-VM ב-BIOS הוא גם מופיע בתור חיבור SATA בWINDOWS עצמו הוא מזדהה ככונן IDE\ ATA ובכל תוכנות הבדיקה כולל WD LIFEGUARD איך אני יכול להגדיר אותו כדי שXPSP2 יזהה אותו כ-SATA? תודה!
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לאחרונה אני ניתקל בתופעה מוזרה שסרטים שנצרבו באמצעות nec-2510a מנוגנים יופי על ידי dvd שולחני אבל לא מזוהים כלל על ידי הצורב עצמו. כשאני מסתכל על המדיה הצרובה (verbatim dvd-r ) היא נראית כצרובה באופן תקין והיא גם מתנגנת באופן תקין על גבי dvd שולחני זול למדי שנרכש ב-duty free . דווקא כשאני מכניס את המדיה לצורב עצמו הוא לא מזהה שום דבר ,כאילו שאין בכלל מדיה בכלל בתוך הכונן . אני משתמש ב-nero בגרסתו האחרונה ובזמן הצריבה עצמה אני לא מקבל שום דיווח שגיאה וגם שלב ה-verify עובר ללא שום שגיאות. ניסיתי גם להשתמש ב-cd מיוחד לניקוי הכונן ,אולם זה לא עזר. ניסיתי לצרוב עם וללא תמיכה ב-multi session וגם זה לא עזר כלל. רעיונות ?
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הי, ברשותי SONY EPERIA (הטלפון שייך לאבא) וברצוני לגבות את כל התמונות שנמצאות בגלריה שלו, על המחשב PC שלי. יש לי על ה-PC דונגל שן כחולה אשר בהצלחה העברתי קבציMP3 אל ה-XPERIA אך לא יודע איך להעביר תמונות מהטלפון אל המחשב. כאשר אני מבצע שיתוף בגלריה באמצעות שן כחולה, הוא לא מזהה את המחשב, וכותב שהקובץ לא עבר... יש איזה תוכנה מומלצת לענין? כי כרגע אני עובד ישירות מהדריבר של WINDOWS7 תודה.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כונן היטאצ׳י 2T sata2. היום בבוקר המחשב הפך איטי מאוד ועכשיו, לאחר כמה שעות, הביוס לא מזהה בכלל את הכונן. רציתי בבקשה לקבל את חוות דעתכם לאבחון התקלה ודרכים לשחזר את החומר מתוך הכונן (תמונות משפחתיות של ה6 שנים האחרונות). תודה,
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
איזה עדכון קושחה הכי מומלץ לNEC 3550? ואיזה שיפורים הוא נותן? תודה
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי את ה LG4163b ואני רוצה להתחיל לצרוב ב DL לפי מה שראיתי הצורב הזה תומך בטכנולוגיה אבל בדיסקים מסוג R+. האם למישהו כבר יצא לצרוב ב DL ? האם זה שקוף מבחינתי או עלי להגדיר משהו לפני הצריבה?
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש מבצע, מישהו מכיר את המדיה הזו? שווה משהו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מבחינת מהירות, רעש ואמינות? ראיתי אותו במחיר 630 שקל. יש משהו שמשתווה לו באותו טווח מחירים?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כמו בכותרת, הלוח אם שלי הוא Epox 8KDA3J ואני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש (כנראה אחד מהאלה של 640GB, של סמסונג או WD) ואני מעוניין לדעת האם כונן קשיח שהוא SATA2 (הסמסונג הוא SATA2, נכון? גם ה-WD?) יתאים ללוח אם שלי. אני יודע שעקרונית SATA2 תואם לאחור, אבל בכל זאת חיפוש בגוגל העלה שהיו אנשים עם בעיות בחיבור של SATA2 ללוחות אם ישנים תודה
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
בקשה=אני יש לי דיסק און קי 16 גיגה אני מעביר אליוסרטים 700 מגה מהמחשב וזה עובר אני מעביר פרו אבולושיין 7 8גיגה וזה עובר אבל כאשר אני מנסה להביר סרט hd מהמחשב לדיסק הוא כותב שהדיסק און קי מלא הדיסק און קי שלcruzer
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני באמת חיכיתי ל DVDRW מהירות 8X,מעניין מתי הם יגיעו לפה. http://www.cdfreaks.com/news/12187
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ברשותי כונן DVD מסוג Benq ניסתי לשנות את ה Region דרך ההגדרות בווינדוז אבל אני מקבל הודעת שגיאה: Unable to update region setting. Please make sure the drive contains a region 2 media and you have administration privilege כמו כן למשתמש שלי יש הרשאת מנהל למישהו יש מושג???? הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
תשמעו בזמן שצורבי 12 ו16 עוד מעט יוצאים והשוק מלא ב8X אני לא מוצא דיסקים כאלו רק 4 מישהו יודע איפה אפשר למצוא של במהירות 8? ולא בחול
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שמעתי שישנה דרך להחזיר קבצים שנמחקו לאחר פרמוט, מישהו יודע על זה? יכול לספר לי קצת איך זה עובד והכי חשוב- איך עושים את זה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ברור שהביצועים יסורסו אבל השאלה אם זה יעבוד בכלל
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
יש לי צורב CD של LG וצורב DVD גם של LG. השאלה שלי היא האם זה בסדר שהתקנתי את שני הכוננים אחד מתחת לשני או שצריך סלוט אחד ריק כדי שהם לא יחממו אחד את השני (אם בכלל זה יכול לקרות).
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי, אני צריך דיסקים של DL וכמה דיסקים של די וי די רגילים, מאחר ולא מצאתי בארץ כאלו, אני מחפש אתר אמריקאי ששולח לארץ, שאני אוכל להזמין. מישהוא מכיר?? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום כונן C שלי מלא ואני רוצה להגדילו (מחיצה C יותר נכון), ראיתי פה שהדרכתם איך לעשות את זה עם התוכנה PARTITIONMAGIC אז הורדתי אותה וניסיתי לבצע את זה עפ"י ההוראות שבפורום, אבל זה לא עשה לי כלום, גם כשניסיתי לשנות את סוג אחת המחיצות לNFTS זה לא עשה כלום, מה לעשות? יש עוד תוכנות או אפשרויות? תודה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-