עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by elad-k1,

שלום יש לי הארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 80 גיגה עכשיו אני מחבר אותו הוא לא מזהה לי אותו אז הארד דיסק הלך או איפשר לתקן אותו? ואני יודע שזה הארד דיסק כי שמתי אחר ועבד תודה

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by shlomom,

שלום קניתי אתמול חבילה של 25 DVD-R תוצרת TEAC מהירות כתובה X8 מראה כסוף עם לוגו של TEAC ה NERO מראה עד X12 ה NERO מראה MID=TYG02 ביצעתי גם בדיקה. השאלה האם זה מקורי או מזוייף ואיך ניתן לדעת (מניח שמהבדיקה) מה פחות או יותר אומרות הבדיקות ?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  3. נראה לי כך כי כשהתחלתי להשתמש הרבה, בדיסקים רב פעמיים בצורב הרגיל שלי הוא התחיל לעשות בעיות.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  4. Started by שמנואל,

אהלן. רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הכבלים מבחינת הביצועים, האם כדאי להחליף במחשב שלי ל 80, והאם זה אפשרי (ורצוי) גם במחשבים ישנים - P3 למשל. תודה.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  5. רכשתי nec 4550 . עוד לא קניתי מדיות לצריבה? מה דעתכם על הדיסקים האלה? (חשוב לי שהדיסקים יחזיקו קצת מעמד) http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=286&cat=368 האם המשלוח בדואר יכול להזיק לדיסקים? למישהו יש נסיון עם הזמנה של דיסקים בדואר?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  6. מה לעשות? איזה עוד אפשרות יש לי?

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by atrio,

שלום, אני משתמש בצורב הזה כבר כשנה וחצי. צרבתי איתו הרבה מאד DVD+R/WR אבל היום משום מה הוא החליט שהוא לא מוכן לצרוב לי אותם יותר. אני משתמש ב Nero 6 וכשאני מכניס את ה DVD לצריבה הוא מודיע לי שהוא לא מוכן לעבוד עם DVD+R/WR אלא רק עם DVD-R/WR. בDevice Manager הוא מוגדר מאז ומתמיד כ Region 2. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by integral,

http://www.cdfreaks.com/news/12828

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לו כבר בערך שנה ,הוא שווה 100 שקל? כי אני רואה שחדש כזה עולה 143 שקל.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  10. Started by valorien,

אחרי שנים של ציפייה, WD סוף סוף תשחרר את המודל החדש של הכונן המפורסם ביותר שלה. משהו חדש לחלום עליו בלילות הקרים.... http://www.behardware.com/news/7915/finally-a-new-raptor.html

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם יש לי מחשב יחסית חדש[אפשר לראות בצד ימין, מפרט המחשב] יש לי לוח אם msi neo4 platinum ודיסק קשיח של סאמסונג, 120 ג'יגה SATA ושמתי לב שלאט לאט מתחיל להיגמר לי המקום וחשבתי על זה אם כבר אני קונה הארד דיסק חדש אז נברר בקשר ליצירת מערך RAID חשבתי על מערך RAID 0 ורציתי בעצם לשאול אתכם האם הדבר אפשרי במחשבי, מה אני צריך לקנות בשביל זה והאם זה משתלם בכלל. תודה רבה, אבי.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. חברים אני מעוניין לקנות דיסק קשיח 40 עד 80 GB מה ההבדל בין SATA ל IDE ? מקסטור או WD או בכלל סמסונג ? למה ההבדלים במחירים כל כך קטנים ? לדוגמא: WD 40GB 7200 RPM - ATA 100 ש"ח 320 WD 80GB 7200 RPM - ATA 100 ש"ח 345 חשוב לי אמינות כמובן. האחריות דומה אצל רוב היצרנים שמתי לב. וזהו..תודה.

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by big foot,

כניתי דיסק קשיח של WD SATA2 200G ב600 ש"ח איך אני יכול ליראות שזה באמת SATA2 ולא SATA1 וגם אם המחיר ששילמתי הוא היה סביר

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by clown,

מעוניין בהארדיסק בין 80 ל160 ג'יגה, עדיפות ל120. 8 מגה באפר, 7200 RPM. איזו חברה מומלצת? ***לא SATA***

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by Scorpion17,

שלום, איזה צורב DVD אתם ממליצים לקנות? ומה זה כל מה שכתוב + - ליד שם..ומה זה שכתוב rw ליד? האם צורב דוד אפשר להפעיל אותו גם כDVD רגיל? אם אפשר לענות לי בפרטי כי כך אני רואה את התשובה יותר בנוח... תודה לכל מי שיעזור.

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by iyehuda,

הצורב הוא סמסונג דגם H552 אותו דבר היה לי עם טושיבה http://www.videohelp.com/dvdwriters.php?DVDnameid=684&Search=Search&list=2#comments

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by Moo,

יש לי צורב NEC 3520A וכשאני צורב אודיו בנרו 7.0 יש קפיצות כאלה בשירים. המקור תקין! זה כבר קרה לי בכמה דיסקים על סוגי מדיות שונות. יש לכם פתרון? תודה.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by Scorpion17,

שלום, יש לי שתי דיסקים כל cd450mb איך אני מחבר את שתי הדיסקים לקובץ אחד של 900mb. תודה . בבקשה לרשום לי בפרטי כי שם אני רואה שהיית לי שאלה וענו לי תודה..

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  19. מופיע לי בביוס וגם באוורסט..... מה זה ???. S.M.A.R.T

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום! מחר, בשעה טובה, מגיע מחשב חדש לבית שלי עם הארדיסק ריק של 200GB... ואני רוצה להעביר בערך 50GB מההראדיסק הישן של המחשב הישן שלי להארדיסק החדש... איך אני עושה את זה? אם צריך תוכנה מסויימת אין לי בעיה לקנות... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש דבר כזה ? משהו שאני לא חייב לקנות בשבילו VERBATIM ? אני פשוט רוצה לצרוב דיסקים שייעבדו, אבל אני לא מוצא משהו נוראמלי... 3540 שלי לא אוהב דיסקים שהם לא VERBATIM ניסיתי כל מיני דיסקים והתוצאות היו מזעזעות... התוצאות הכי סבירות שראיתי היו של SILVER LINE (למרבה הפלא...) על NEC 3520. אז בשביל צריבת דיסקים באיכות בינונית+ שאפשר לחלק לחבר'ה, איזה צורב/דיסקים אני צריך ? (ניסיון חובה...)

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  22. שלום לכולם מקווה שזה הפורום המתאים כי פשוט לא ידעתי לאיפה זה מתאים : אז ככה החלטתי שאני קונה צורב חדש אבל אני צריך תעזרה שלכם ... אז ככה איזה צורב אתם ממליצים לי לקנות כי אין לי ממש מושג בזה האמת שרציתי לקנות של sony בקיצור חברים תנו הצעות לצרוב סוס ללא בעיות וכו' אשמח לקבל הצעות תודה רבה .

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  23. היי קניתי דיסק קשיח של מקסטור בגודל של 200GB ופירמטתי אותו ועשיתי מחיצות בעזרת תוכנת MAXBLAST וקיבלתי את הגודל הרצוי אבל ב WINDOWS יש לי רק 190GB. האם זה איבוד סביר? ועוד בעיה היא שרציתי להגדיל מחיצה שיש בה כבר נתונים וניסיתי עם PARTITION MAGIC. אבל התוכנה לא נתנה לי לעשות את זה בטענה ש "THE PARTITION IS BAD".

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by assaf990,

עבור מחשב סטנדרטי, ועבור שימוש ביתי בלבד אעדיף ממה שיש בזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-DVD&keyword=כונן%20DVD&orderby=price

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by parker8,

סליחה על הבורות... אבל שמעתי את המושג הרבה ועניין אותי מה זה? תודה לעוזרים ואני מקווה שזה מתאים לפורום הזה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים