אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. היום יש במחשב שלי HD של 40GB כ- primary master וצורב CD מתוצרת LG כ- secondary master. אני מתכוון לרכוש HD נוסף שך 160GB לצורך עריכת ווידיאו וצורב DVD LG-4167. מהחיפוש בפורום הבנתי שהקונפיגורציה המומלצת היא שני דיסקים קשיחים על PRIMARY ושני הצורבים על SECONDARY כאשר צורב DVD כ-MASTER. שאלה שלי מאחר ושני הצורבים מתוצרת LG לא תיווצר בעיה למשל בעדכון קושחות או בצריבה? היגיון בריא אומר שאפליקציות עדכון או צריבה אמורות לזהות בין צורב CD לצורב DVD, אך מי יודע?.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
עד מחיר 300 , ואף 400 אם יהיה שווה את זה... תודה לכל המגיבים מראש.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני מעוניין להעביר קבצי וידאו כבדים מהמחשב הישן למחשב החדש. האם אפשר לעשות זאת על ידי כבל USB או בשיטה אחרת? אין באפשרותי להעביר את הדיסק הקשיח בעצמו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב המחשב הישן שלי הפך להיות מעבדה לניסויים האם יש אפשרות(או כדאי בכלל) לפתוח את הדיסק ולנקות אותו מאבק לשמן וכו' בפנים? הוא די חורק... עריכה: יש אפשרות לשמן עם ספריי או כל דרך אחרת את המנוע(הראש העגול שנמצא למטה)?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הצורב שלי עבד טוב מאוד כמה שנים, ופתאום הפסיק לפעול. קניתי צורב חדש, וקרה משהו מוזר: הצלחתי לצרוב איתו דיסק אחד (שגם אז המחשב התנגד לצרוב, ולקחו כמה ניסיונות עד שהצלחתי לצרוב) ומיד אחרי גם הוא הפסיק לצרוב. כלומר, הצורב קורא דיסקים, אך לא יכול לצרוב (כך גם היה בצורב הקודם). ניסיתי לנתק מחדש את החיבורים של הצורב ולחבר אותם שוב, אך זה לא עזר. ניסיתי לנקות אולי את החיבורים, גם זה לא עזר. מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אותכם מי היצרנים של מדיות TDK והאם זו נחשבת מדיה טובה DVD+R TDK X8 ואם הפלוס עדיף מהמינוס במדיה הזאת? יש לי אפשרות לקנות או את ה TDK או את ה RITEK G05 איזה עדיף, כי בנתיים אני לא מצליח למצוא יבואן של VERBATIM. תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אינ לא מצליח למצוא ספקים שמוכרים אותם אני מעוניין לרכוש בתור חברה לא בתור פרטי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צרבתי 4 דיסקים אני מכניס את ה-5 שם קבצים ולוחץ BURN וזה נותן לי הודעת שגיאה:[ניסיתי כול מיני דיסקים וניסיתי קבצים אחרים...] [attachment deleted by admin]
-
-
120 שקל 100 דיסקים של ורבטים: [יש עוד דרך ליבדוק?] זה בנרו בבדיקה של DISC Q...[אחרי צריבה]. ב SCAN DISC יצאה לי הכול מעולה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי במהלך שיטוטיי המקריים בוואלה שופס, מצאתי 4 הצעות של דיסקים לDVD.. מאז שקניתי את המחשב לא קניתי לעצמי דיסקים לצריבה, צרבתי פעמיים דיסקים לחברים וזהו.. איזה מהעסקאות הכי טובה, או הצעה אחרת שיש לכם? http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/maximus/product.asp?pf_id=PT3605658 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1705393 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1598195 http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/maximus/product.asp?pf_id=PT98008
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם יש המלצה על כונן חיצוני שלתוכו אפשר להכניס הרד דיסק? האם יש הבדל משמעותי לכוננים בטווח שבין 250 שח ל1000 שח? ועוד משהו קטן, האם להעדיף כונן 3.5" עם ספק חיצוני או 5.2" עם ספק פנימי..?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה בכותרת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כרגע יש לי WD 40G 5400 IDE מחובר כפריימרי... עוד WD 30G 5400 מחובר וריק (כי תוקן ואני עדיין לא משתמש בו)... עוד WD 10G 2800 שרק נמצא במחשב ואינו מחובר חשבתי לקנות עכשיו WD 80G 7200 IDE חדש... [הכל IDE] מה אתם אומרים? הוא יעבוד לי לאט יותר? כי זה על אותו כבל? או עדיין מהיר? ויש כבלים לחיבור HD אם יותר מ-2 חיבורים, נגיד 4+??? תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות HD חדש בסביבות ה 350 ש"ח. אני יודע שקיים HD של WS של 80 ג'יגה ככה. רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות אותו? או שיש יותר טובים. ( יש לי חיבור של IDE המחשבים הישנים.. פנטיום 3 )
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מדבר על דיסקים DVD של Taiyo Yuden שהם קשים להשגה ובגלל זה גם יקרים... אבל חשבתי שאם נארגן כאן קניה קבוצתית ונקנה כמות אז זה יהיה יותר זול וכל מי שרצה לקנות איכות סוף סוף יכול... ראיתי באחד הפורומים כאן שאירגנו קניה קבוצתית של כמה דברים אז למה לא פה גם? אשמח לרעיונות/הצעות אין לי שמץ איך להוציא את זה לפועל צריך אחד עם קשרים וכמובן אישור של מנהלים כאן... תודה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם בחרתי לוח למחשב לצורכי גרפיקה P5ND2 SLI DELUXE של ASUS אני צריך מעל 1TB לחבר לו ברייד לשמירה על הנתונים הבעיה שרשום שם NVIDIA® MCP-04 Southbridge supports NVRAID - 2 x Ultra DMA 133/100/66/33 - 4 x Serial ATA 3 Gb/s - NVRAID: RAID0, 1, 0+1, 5, and JBOD span cross Serial ATA and Parallel ATA drives - Supports multi-RAID - Supports up to 8 drives for RAID function לפי מה שהבנתי אני יכול לחבר מקסימום 4 התקני SATA ואני רוצה לחבר 6 של 200GB כדי לא לבזבז יותר מידי נפח דיסק (כי רייד 5 מנצל הארד דיסק אחד לניצול מידע) במקום 4 של 400GB ואז אני יבזבז HD של 400 GB השאלות שלי הם: האם יש דרך טובה (אולי בקר SCSI או SATA) לעשות זאת ואם כן מה עדיף לי? אילו בקרים אתם ממליצים לי…
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אז ככה: לפני מספר לא רב של חודשים רכשתי DVD מקליט, שמקליט בשיטת ה"+". עם ה-DVD קניתי מדיות DVD+RW לצריבה חוזרת. לאחר כמה פעמים שצרבתי סדרות והעברתי למחשב, הדיסק כבר לא נתן להעתיק את עצמו לאחר שנצרב בתוך ה-DVD המקליט. המדיות שהשתמשתי בהן הן של Verbatim דגם 4X SERL רב פעמי כמובן. ה-DVD (לא יודע אם זה משנה כ"כ) VERTEX DVRW307. מישהו יודע למה זה קורה? איך אפשר למנוע? מושג כלשהו? תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מדרי לצריבת דיסק d.v.d בצורה הטובה ביותר...במיוחד לצריבת סרטים.והאם אני יכול לצרוב סרט שהוא פחות מ-700 מגה על דיסק רגיל ולראות במכשיר ה-d.v.d שלי גם אם הוא לא קורא divx והקובץ הוא לא d.v.d? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
צורב LG GSA-4167B X 16 צורב LG GSA-4165B X 16 איזה מהם טוב יותר? וגם איזה דיסקים DVD לא יקרים אך טובים אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדיסקים האלה ? איך הם? http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=307&cat=19
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
או שיש צורך לצרוב מחדש? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אז ככה....אם זה לא קשור לפה....אז תעבירו את זה לפורום תוכנה... יש לי צורב NEC 3520 אני מנסה לצרוב על X8 בתוכנה נרו... ואני לא מצליח... הדיסקים הם של סילברליין וכתוב עליהם X8... למה?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מדיות BR של 100GB כבר נמצאות בפיתוח פחחחחחחחחחחחח http://www.tgdaily.com/2006/01/07/100gb_blu_ray לא נראה אותם לפני 2007.... מעניין עם הדור הנוכחי של כונני BR יוכל לקרוא את המדיות האלו, אם כן, אז השקעה על כונן כזה היא השקעה לטווח ארוך ומשתלם.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם התוכנה הזאת היא חלק מוינדוס או שצריך להוריד אותה מהאינטרנט ומה ההבדל בין PartitionMagic לfdisk
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-