אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם חיפשתי, קראתי מה לא עשיתי ועדיין אני לא מוצא פתרון אני עורך וידאו ואני רוצה לקנות 2 HD מסוג SATA1 בנפח של 80gb במהירות 7200לחבר אותם בRAID 0 בכדי לשפר את הביצועים (ליצור 160 GB ב RAID) חשוב לי מאוד האמינות של ה HD, וכמובן הביצועים (ואם אפשר שישמור על שקט יחסי) אשמח לקבל המלצות שלכם על סוג ופירמה מתוך נסיון אישי אני ירושלמי אז גם מקום אמין ואדיב לקניה תודה עורך
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי צורב של פיליפס (הקושחה שודרגה ל2.2) והורדתי את התוכנות הנ"ל מה הן בדיוק עושות?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי דיסק קשיח חדש Maxtor Maxline III 250 GB Sata. הדיסק עצמו עובד טיפה מוזר, לדעתי גם לאט מידי, מה שקורה הוא כשאר אני נמצא בספריה (בכונן עצמו כמובן) לוקח לו לפעמים הרבה זמן לטעון את האייקונים של כל הקבצים, או למשל אם אני עושה Extract לקובץ RAR אז לוקח לו הרבה זמן לעדכן את זה (גם אם אני לוחץ על REFRESH כמה וכמה פעמים). זה אמור להיות HD ממש מהיר, קצת פחות מראפטור וממש לא מרגישים את זה. ה HD מזוהה ומוגדר על SATA 1.5GB (הלוח כאמור NF4 ULTRA של DFI) עם WRITE CACHE ו READ CACHE, והיה גם מסומן Command Queue למרות שעד כמה שאני זוכר הלוחי לא תומך בזה. אתמול הרצתי HD TACH וקיבלתי Random access של 15 MS ואפילו 17, ואחרי שהורדתי את ה Command Queue זה הגיע לאיז…
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
סרט שמקודד ב bitrate של 4000-3000 בערך. אם אני יצרוב אות על DVD אני יראה הבדל בין המקור על הטלוויזיה(שמעתי שהמקור ל DVD זה בערך 8000)?
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי מחשב שבו נמצאים 3 דיסקים קשיחים 40 120 80 כולם 7200 8M B נסיון העתקת קבצים גדולים של סרטים 1 1.5 גיגה לוקח המון זמן העתקה בערך של מהירות 5 מגה לשניה כאשר אני מוציא דיסק אחד החוצה ומחברו במתאם USB במארז המתאים גם לדיסק וגם לצורב מהירות היעתקה היא פי 5 ויותר מגיעה לה 25 מגה לשניה אז מה קורה כאן החלפתי מיקום הדיסקים מאסטר סליב ראשוני מישני הכל נישאר אותו הדבר
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש ברשותי נגן דיוידי ואני רוצה לצרוב כמה קבצי vcd על דיסק דיוידי ולהפעיל אותם בדיוידי כסרט איך אני עושה את זה? נ.ב ניסיתי לצרוב ב-dvd-video אבל הוא מקבל רק קבצי dvd תודה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
זה הדגם של הצורב שלי: NEC 3540A רציתי לדעת איך הוא בכללי... כשקניתי היו לו ביקורות מצויינות! ועוד כשהתייעצתי בפורום מפרטים המליצו לי עליו בחום. כעת אומרים לי שהוא לא שווה וגם יש עידכוני קושחה טובים בשבילו? תודה
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום. חיפשתי בסטייק שם השוואה בין 2 הכוננים הקשיחים האילו ולא מצאתי רק נפחים גדולים מעל 200GB... מישהו יכול לתת לי השוואה בין WD ו HITACHI ששניהם יהיה 120GB 7K 8MB BUFFER ועל מה אתם הייתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום מזה יום המחשב הנייד שלי לא מזהה DVD ריק המוכנס אליו לצריבה לא בנרו ולא בסייר החלונות. הצורב מדגם NEC ND-6500A מזהה DVD צרוב ועוד יותר מעניין CD-R וגם CD-RW ריקים או מלאים בחלקם. הצורב עבד עד לפני כמה ימים לשביעות רצוני המלאה. המעניין הוא שאת הדיסקים הריקים ניסיתי לבדוק גם על מחשב אחר וגם שם הם מזדהים כריקים כלומר אין כל אפשרות לכתוב עליהם 0 כתוב ו 0 פנוי. אגב ניסיתי מדיות מכמה חברות TEAK - MAXDISK עם אותה תוצאה. עוד מוזר שזה קרה פתאום ללא כל פרובוקציה מצידי. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אבל הXP לא מזהה דרייברים כאלה על המחשב ובדיסקטים המצורפים למחשב לא מצאתי דרייברים מתאימים. אודה על כל עזרה ועצה מכבי אשמח אם אקבל גם הודעה בדואל MAKABI_48@YAHOO.COM
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון כל הדיסקים שצרבתי נפגמים לי אז לפני שאני הולך לקנות עוד חבילה של חמישים דיסקים שחצי ממנה תלך לפח הייתי רוצה לקבל המלצה איזה חברה מייצרת CD-R טובים לצריבה (לא DVD). אני מבקש תהיו אובייקטיבים ותמליצו לפי ידע ופחות לפי ניסיון אישי כי לא תמיד הניסיון האישי מראה את הדבר הנכון. תודה לכל מי שעוזר... (אני קונה בדר"כ Silver Line או של BenQ ותמיד אחרי תקופה של בערך חצי שנה מאוד קשה לקרוא מהדיסקים האלא ואני מאחסן תמיד את הדיסקים בסביבה חשוכה ונטולת אבק וזה עדיין לא עוזר)
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הבנתי שב-RAID 0+1 בעצם אני מקבל שני הרדיסקים אשר סקטור n נשאר על הרדיסק 0 וסקטור n+1 על הרדיסק 1. שני ההרדיסקים האחרים בעצם הם מערך RAID 1 לשני כוננים אלו. ב-RAID 5 הבנתי שיש 3 כוננים. הבנתי שבעצם ה-RAID 5 הוא מערך RAID 0 אשר יש לו הרדיסק נוסף "שמגבה" את שניהם. מה זה אומר? מה היתרונות והחסרונות בשימוש בכל טכנולוגיה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
http://www.storagereview.com/articles/200601/WD1500ADFD_1.html ביקורת חדשה לכונן החדש. לוקח את הביצועים הכבר מצויינים של הראפטור הקודם ומעלה אותם בעוד רמה. המחיר גם כן עולה רמה. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_272_79_2018 בתור בעליו של 2 ראפטורים, אחד 74 השני 36 זה כבר קצת יקר לי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם-יש לי התלבטות כבר זמן מה בנוגע ל wd 80 gb 7200/8 jb לעיתים(לא תמיד)שומעים נקישות קלות ביותר,וכבר אמרו לי כאן בפורום כי הדבר מעיד על סופו הקרב של הארד דיסק. יש לי עדיין אחריות עוד 4 חודשים מתוך 3 שנים,אך מלבד הנקישות הדיסק עובד מצויין ומהיר ביותר ומה גם שהוא בתפוסה כמעט מלאה ואני חושש לשלוח אותו לתיקון. בתכ'לס-עשיתי בדיקת בנצ'מרק וקיבלתי: seqeuntal write 21 seqeuntal reade 22 bufered write 30 bufered read 30 אינני מבין כלום בתוצאות אשמח מאוד לקבל חוות דעת כללית והאם התוצאות תקינות תודה רבה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
כמה עולה הזיכרון: GEIL DDR2 1024MB (1GB) 1000 MHZ ??
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, הכנסתי את הנגן MP3 שלי לUSB שבמחשב, והוא לא עובד. הWIN רושם שיש שם מקום תפוס, אך הוא לא מראה לי שום קובץ. לא ניתן ליצור שם תיקייה(ואני לא על HOLD). מה אפשר לעשות? המידע שם נורא חשוב לי(עבודה בVB). תודה.
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הכונן הקשיח הזה טוב? Maxtor 6Y160mo Diamondmax plus 9 Sata
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי מארז Arctic cooling t2 ואני לא מצליח להוציא את הצורב החוצה מהמארז. יש לי שיטת הרכבה של סיכות, לא של ברגים. אז מישהו יודע איך לעזור לי להוציא את הצורב מהמחשב? תודה מראש. .swg
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
80 ג'יגה, כבר מותקן וינדואז, כמה כדאי להקצות לכונן c:?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2829 אני קונה לוח אם חדש ומעבד חדש והלוח אם תומך סאטה 2 אבל אני מנסה שלחסוך כמה שיותר כסף אז רציתי לדעת אם זה שנתתי של סמסונג הוא טוב או שכדאי לי לקנות כבר את הwestern digital 160gb sata 2 שבksp
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קראתי את הכתבה פה באתר והייתי מאוד מעוניין לקנות כונן מסוג זה, מחברה זו או אחרת. חיפשתי וחיפשתי אך לא מצאתי חנויות שמוכרות את המוצרים הללו, מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה?
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות הארד דיסק בנפח של 500 gb, ולהפתעתי לא מצאתי כזה דבר (מלבד חיצוני שזה לא מה שאני מחפש).
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אריזת CAKE עומדת על הצד ונפתחת מלמעלה. שימו לב לנוכחות המוזרה של כיתוב RW (בעיגול הלבן)... כאשר הדיסקים הם DVD-R קוד מדינה במספר הבר-קוד 729 הוא ישראל. הדיסקים מזוהים כ TYG02, שאמור להיות של Tayo Yuden (מזוייף) הדיסק מזוהה כX16 כאשר TYG02 הוא רק X8. חסר מספר סידורי על המדיות (שאמורות להיות על מדיות של TY), לא צויין על האריזה שהדיסקים תוצרת יפן (על אריזות של דיסקים תוצרת TY חייב להיות מצויין שהם תוצרת יפן). לאחר שהאריזה כבר העלתה חשדות, בוצעו 2 צריבות לצורך בדיקה. שניהם נצרבו בX8, נסרקו בX7. כמעט חטפתי התקף לב כשראיתי את הסריקות. סריקה 1 סריקה 2 בדיקת מהירות 1 בדיקת מהירות 2 דיסקים אלו הם TYG02 מזוייפים! הם באיכות מאוד ירודה, אנא הימנעו מרכישה של דיס…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צרבתי DVD על דיסק DVD בעזרת נרו (DVD IMG) המקור הואPAL DVD לא שום דחיסה . אבל כשאני מפעיל את הDVD בסלון האיכות ניראית מאוד מוזר, זה נראה טוב מאוד, אבל יש מין אפקט מוזר, כאילו זה דיגיטאלי מדי, נראה כאילו המרחקים בין הפיקסלים על המסך (CTR רגיל 36" MULTI-SYSTEM PAL\NTSC) גדלו ורואים רשת שחורה כזאת ביניהם. זה מפריע כשרואים צבעים בהירים. מישהו מכיר את התופעה? צורב DVD NEC 3550A.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
למה כשמישהו רוצה לקנות מחשב אז אתם מבאים לו מפרט עם צורב/צורב דיוידי ואז כשמישהו מבקש עזרה במשחק אתם שואלים אם זה מקורי אם לא אז נועלים הרי אתם בעצמכם ממליצים על צורבי דיוידי אפילו למעלה ראיתי "צורבי דיוידי מומלצים" מה הטעם להמליץ על צורב עם אתם אומרים שלצרוב זה לא חוקי?
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-