עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קניתי צורב DVD היום וכשאני מכניס אליו דיסק ריק לצרוב אז הוא לא צורב לי. כשאני משתמש בנירו ומנסה לצרוב במקום לצרוב לי את האימג' לדיסק הוא מעתיק לי אותו למחשב. הוא כאילו לא מזהה שיש דיסק לצריבה בכונן. מה לעשות? תודה רבה לעוזרים! (אגב מצטער אם פירסמו תשובה לזה. עשיתי חיפוש ולא מצאתי).

2. Started by Drek Boy,

יש לי MP3 של ARCHOS 20 GB מהישנים אבל ממש ישנים כאילו הדור הראשון של הMP3 עם הרדיסקים אקיצר נשבר לו המסך ובדקתי ובשביל לתקן אותו יוצא לי יותר זול לקנות אייפוד אפילו אז לא תיקנתי וקניתי חדש עכשיו סתם ראיתי אותו זרוק בצד והחלטתי לפרק אותו כי הוא בכל מקרה לא הועיל לי כי הוא גם לא עבד כל כך והיו לא פאקים אז לא יכולתי להשתמש בו כהרד דיסק נייד. אקיצר פירקתי אותו ועכשיו יש לי את ההרדיסק שלו מופרד משאר ה"מארז" של האם פי הפינים שלו דומים לזה של מחשב כאילו יש את אותו מספר אבל במקום שיהיה אחד חסר איפה שצריך כמו בקבל של הHD אז יש אחד חסר במקום אחר אז זה לא מתחבר לקבל איך שהו אבל רציתי לדעת אם זה אפשר לעשות משהו שאני אוכל לחבר אותו למחשב או שאני צריך להכין לו קבל מיוחד שיתחבר לחיבור ה…

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  3. כרגע על המחשב מותקן אצלי כונן קשיח 80 ג'יגה של WD עם 8 מגה בייט זיכרון מטמון, קיבלתי מחבר כונן קשיח ישן יותר של WD בנפח 30 ג'יגה עם 2 מגה בייט זיכרון מטמון. השאלה היא אם הוא ייגרום להורדת הביצועים של הכונן הקשיח הנוכחי ולהשוואת ביצועים או שהוא לא ישפיע על ביצועי המחשב והדבר היחידי שאני אראה זה עוד כונן של 30 ג'יגה?

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by Linkin Park,

שלום, יש לי לוח אם של חברה לא כל כך נפוצה Matsonic MS9087C עם צ'יפסט של אינטל 865. השאלה שלי היא אם מישהו יודע איך אני בודק מה המגבלה של גודל ההארד דיסק שהוא יכול לזהות? בגלל שבאתר שלהם לא כתוב כלום וגם לא ב-מנואל של הלוח. פשוט אני מעוניין לקנות הארד דיסק SATA של 250 ג'יגה... תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  5. שלום לכם, יש לי צורב DVD של NEC (דגם 3540) ניסיתי לעשות בעזרתו OVERBURN בצריבה של דיסק DVD אבל אני אף פעם לא מצליח (תמיד הוא אומר לי שאין מקום בדיסק והוא לא מוכן לצרוב). האם בכלל אפשר לצרוב OVERBURN בדיסק DVD ואם כן מה הבעיה אצלי? (אני משתמש בנרו, אולי זה משנה) תודה.

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by benor,

קניתי לפני כמה ימים, הרדיסק חדש. האם הביצועים שלו סבירים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  7. Started by matityahoo,

תודה מראש

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Started by coorva,

איך אני יכול לוודא שבכונן הקשיח ובכונן התקליטורים מופעלת תכונה זו? DMA - DIRECT MEMORY ACCESS תודה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  9. Started by amilo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4602 שווה משהו התקציב זה 300 שקל...גג 350...

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by The Ripper,

SR יצאו בסקירה מקיפה של כונני 250 http://www.storagereview.com/articles/200601/250_9.html נראה שההיטאצי לוקח את המקום הראשון ולמי שלא משחק אז ה-P120 כנראה בחירה טובה יותר. בין שני אילו ההבדלים הם בעיקר במשחקים - פער של כ-90 I/O לטובת ה-T7K250 אך למשל בבאנצ' ל-אופיס פער של כ- 45 I/O לטובת הסמסונג מישהו יכול להסביר איך זה בא לביטוי בפועל, עד כמה נרגיש בההבדל ביניהם בשני המקרים האלו?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  11. אז ככה.. יש לי במחשב הארד דיסק עם 40 ג'יגה שמחולק ל2 מחיצות והוא פריימרי. הבאתי מחבר הארד דיסק של 10 ג'יגה ג'ימפרתי אותו כסלב חיברתי אותו באותו כבל עם הראשון(פריימרי סלאב). עד עכשיו הכל טוב ויפה אבל שאני מדליק את המחשב הוא עובד כרגיל הוא גם מזהה את ההארד דיסק הנוסף בביוס אבל הוא לא מופיע לי בווינדוס ואני לא יודע מה לעשות כבר השתגעתייי אז אם משהו יודע אולי מה אני אמור לעשות ויכול לעזור לי אני יודה לו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by tsipshtein,

כשניסיתי לעשות דבל קליק על מחיצה D: קיבלתי הודעה : DATA ERROR CYCLIC REDUNDENCEY CHECK כמובן שאין לי גישה למחיצה. עשיתי בדיקת וירוסים ואין לי וירוס. כמו כן ב PROPERTEIS הוא כותב שאין לי שום דבר כתוב על הדיסק כאילו הוא לא מזהה מחיצה. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  13. Started by edoa2,

מישהו יכול להפנות אותי לאתר שמתמחר (או מוכר) חומרה לניידים? וביתר פירוט: אני צריך מחיר של הארד-דיסק של נייד. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by amisha,

מה אתם אומרים עליו ? מה אתם יודעים עליו ? למישהו יש אותו ? ממליץ ? לא ממליץ ?? האם הוא תומך U3 ?

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  15. Started by dcaspi,

אהלן כולם. זוכרים את ההודעה הקודמת על הפין שנהרס ומאז המקסטור שלי הוא בעצם Maxtmr? בכל-אופן, אחרי נסיונות הלחמה שלא הניבו הרבה, הגעתי למסקנה שכדאי פשוט לקנות LogicBoard חדש ולהחליף את הלוח עם הפינים שנהרסו. כמה שאלות בעניין - יש בכלל מקומות בארץ שמוכרים רק LogicBoards? יש באמת סיכוי שאני אמצא אחד שמתאים בדיוק לדגם שלי? אולי כדאי כבר לפנות לחברה עצמה או ליבואן שלה בארץ? ואחרונה - יש לביטוי LogicBoard שם בעברית? 'לוג'יק בורד' או 'לוח לוגי' לא מצלצל כל-כך טוב.. אני יודע שחוקי הפורום אוסרים אזכור של חנויות, ולכן אני מעוניין לדעת אם פתרונות כאלה קיימים, ואם כן באיזה סוג של חנות אפשר למצוא אותם, לדעתכם. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by solo53,

איך לפרמט קשיח של 200 גיגה ל FAT 32

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by liranzamir,

מחפש את הדיסק הקשיח המצויין בכותרת. נחוץ לצורך פרוק הבקר כך שהדיסק עצמו יכול להיות עם סקטורים לא תקינים תמורת מחיר מוזל. צרו קשר בטלפון 0523570163

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  18. אז ככה אמא שלי מילאתה טופס של החזרת מס או משהו כזה (אני גר בארה"ב) ויצא לנו שאני מקבלים 5,000$ עכשיו אני רוצה לקנות כמה דברים ואני צריך המלצות : הארד דיסק אני יודע שWD חברה טובה אבל אני לא ממש בטוח אם אני רוצה WD כרגע יש לי MAXTOR 40GB ATA והוא החזיק לי כמה שנים טובות והוא עדין עובד כמו גדול אבל אני גם בספק עם MAXTOR.... עכשיו שמעתי פה שHITACHI חברה טובה וחיפשתי בNewegg והנה כמה תוצאות שחשבתי שהיו טובות... חשוב גם לציין שאני משתמש בהארד דיסק בעיקרון לאיחסון מידע (סרטים, משחקים בעיקרון) אז אני מסתכל על הטווח של 200-300GB (אולי אני מגזים בגלל הכמות הקטנה ש"גרתי" איתה כל השניחם האלה). 1) HITACHI 2) Seagate 3) Maxtor 4) Western Digital צורבי DVD חשבו לציין שאני ישתמש בצ…

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by Mind_Reflection,

שלשום יום חמישי בלילה ניתקתי את ה הארדיסק שלי Diamond max 9 ATA/133 וחיברתי הארדיסק ישן במקום כדי להתקין עליו לינוקס אחרי שסיימתי חיברתי חזרה את המקסטור אבל כנראה הייתי קצת עייף וברגע שהכנסתי את המולקס פנימה הפלסטיק של המולקס בכונן נשבר ויצאו לכונן הפינים של החשמל הפינים לקחו איתם גם חלק מהבורד של הארדיסק (איפה שהם מתחברים לבקר) השאלה היא האם אפשר להציל את הנתונים על הארדיסק אולי להחליף בקר או פשוט לזרוק לפח ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אין לי בעיה מבחינת מחיר לקנות אותו.. אני רק רוצה לדעת שהוא עדכני מבחינה טכנולוגית..

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  21. שלום רב לכל חבריי הפורום. ברצוני לקנות כבל IDE 2 USB, ולחבר אליו WD 7200 40GB עד כמה יהיו הבדלי מהירות? (אולי נריץ עליו OS כלשהוא).

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  22. קניתי את ה 4166 בגלל הLS אבל לפי הרושם הראשוני שלי הצורבים עם LS הגיעו אבל הדיסקים לא. איפה ל$^&$%^& אפשר להשיג דיסקים שתומכים בLS? כמובן שאני מתיחס רק לחנויות בארץ.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  23. Started by boludo,

מה עדיף 2 כוננים של 80ג' ב ראיד 0 או אחד של 160ג' אני מבין את יתרון המהירות של 2 כוננים בראיד 0 ואת החסרון - 1 הלך הכל הלך מנסיון שלכם - יש הבדל משמעותי?, שווה את המחיר (כ 300 שח יותר כאשר קונים 2 כוננים) לא מיועד למערכת הפעלה תודה boludo

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  24. כלומר בנצ' של דיסק SATAII - מה הביצועים שלו על בקר של SATAI לעומת ביצועים של אותו דיסק על בקר של SATAII. אני יודע שההבדלים, אם קיימים הם מינוריים אני פשוט צריך בנצ' שיאמת לי את זה.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  25. Started by haviv822,

לאחר חיפוש קטן בפאנדאס מצאתי משהו מוזר לגבי הדיסקים הקשיחים של חברת WD צירוף האותיות JS כאן: Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM מה ה- JS אומר בדיוק? יש לו משמעות כלשהי? זה מה שמשפיע על המחיר הנמוך של הדיסק הקשיח בפאנדאס? (465 ש"ח) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10296 עריכה: JS - זה אומר שזה SATA 2 ? ו- JD - זה SATA ?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים