אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
היי עקב מצוקת מקום אחסון במחשב, קניתי כונן קשיח נוסף - NVMe 970 EVO. הלוח שלי הוא ASUS B150M-C. להבנתי אני צריך מתאם של PCI-X ל-M2. האם יש קריטריונים כלשהם למתאם כזה? אחרת אשמח לקבל קישור
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מארז NAS היום רוב המארזים הם SATA יש לי 2 כונני IDE שאני מעוניין להשתמש בהם. האם קיימת אפשרות לחבר איזה שהוא מתאם עבור הכוננים שיתאימו למארז NAS?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אין לי על הלוח אם חיבור לדיסק קשיח סאטה איפה אפשר לקנות מתאם לסאטה 2?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לאחר טיולון קטן למחסן נימצאו 2 מגירות HOT SWAP של קומפאק עם 2 הרדיסקים סקאזי 18 ג'יגה כל אחד ואיזה 100 מטר של כבל אופטי... הייתי רוצה להשמיש את ההרדיסקים האלה למחשב שלי האם זה אפשרי בלי הוצאות גדולות מדי?אולי איזה מתאם בין סקאסי לסאטה... או IDE... או שעדיף לקנות איזה בקר זול? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי הראדיסק שני בעיקר למטרות גיבוי של ההארדיסק הקיים, מה אתם אומרים כדאי לעשות את שניהם RAID1 או פשוט שני כוננים ולגבות את כל המידע של כונן א' לכונן ב'? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/dvd-discs.html
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתברר שכל הכבלים SATA בארץ לא תומכים בהעברה 300MB אלא רק 150 MB כך עולה מנתונים שמסר לי יבואן בטלפון כל הכבלים בארץ ל-SATA 2 תומכים עד 150MB ואלו שקונים ארד דיסקים עם SATA 2 עד 300MB לא יודעים שהם צריכים לקנות כבל מתאים , האם זה נכון ??? דרך הגב כבל כזה נמסר שמכירו 50שח בערך
-
- 50 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
אני קונה מ ksp כי כמעט כל אפשרות אחרת כרוכה בדמי משלוח, מה שיהפוך את הצורב ללא משתלם מבחינתי. אני מחפש את ההכי טוב והכי משתלם, בטווח המחירים שברשימה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כבר יותר מ-4 חודשים חורשים על נק 3520 או LG4163B, מישהו יודע אם מתוכנן להגיע משהו חדש שיפיל את שני הקודמים המעולים? אפילו אם יעלה יותר יקר קצת, אולי זה יהיה משתלם לחכות ולזכות במהירויות ושיטות קצת יותר גבוהות. תודה
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, האם המתח החשמלי שבחיבור הכונן החיצוני (2.5) דרך הUSB ל-LCD מספיק לו בשביל להריץ סרטי 1080p ובלו ריי
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אז קודם כל: לפני שנתיים קניתי מחשב חדש ובהמלצה של מישהוא פה מהפורומים רכשתי את המחשב עם הכונן Lite-On LH-20A1P. מההתחלה הכונן לא קרא חצי מהדיסיקם ויותר גרוע מזה לא קרא כמעט אף דיסק לצריבה. בנוסף לצרה הזאת הוא הפסיק להיפתח אחרי חצי שנה וכדי לפתוח אותו צריך ללחוץ מאה פעמים ואלי בפעם המאה ואחת הוא מסכים להיפתח. ולסיכום, כונן זוועתי!! אז רציתי לדעת אם יש לכם המלצה על צורב DVD טוב שלא יעשה בעיות? דבר שני, רציתי לדעת אם יש איזה נפח סטנדרטי שממולץ לקנות בגלל עלות/תועלת? אני אשמח להמלצות ספציפיות. הסתכלתי במפרטים מומלצים וראיתי שבחלק יש כונני 1TB, בתכלס עכשיו זה נשמע לי הרבה מאוד מקום אבל אני בטוח שאני אמצא איך לנצל אותו... ושוב השאלה היא אם מבחינת עלות/תעולת 1TB שווה? בקשר לתקצי…
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם הסוף של DVDDECRYPTER מציין את תחילתה של תקופה חדשה? http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=14057
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, סוף סוף המחשב בסדר עכשיו .. חיברתי הכל והכל עובד... יש לי שתי שאלות: 1. מקודם, ה-Samsung HD103SJ שלי היה מחובר לSATA 3 (ככה זה צריך להיות) , העברתי אותו לחיבור SATA 2 ... כי מישהו אמר לי פה שאני בקושי יראה הבדל בביצועים, אם בכלל. זה בסדר ? 2. כמו שידוע לכם (למי שקורא את הבעיות שלי בפורום חח) אין לי כרגע מחיצה ב"מחשב שלי" ל-Samsung EVO 840 .. אני רוצה לפרמט את ה-Crucial M4 ולהתקין את הוינדוס על הסמסונג .. שנכנסתי להתקנה של הוינדוס כן ראיתי את הסמסונג שם, זאת אומרת שאני יכול שם לעשות לו מחיצה חדשה, ולהתקין עליו את הוינדוס והכל יהיה בסדר.. השאלה היא כזאת, האם להתקין עליו את הוינדוס ואז לעשות את עדכון הקושחה שכולם מדברים עליו שפותר את בעיית האיטיות הידועה שלו, או…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום... אז ככה, יש לי את הקושחה החדשה (1.UC) של Liggy ו- Dee עם ביטסטינג לכל המדיות וסריקת טעויות. הייתי רוצה לדעת אלו תוכנות אני צריך להוריד, ואלו כלים. אני ממש נוב בזה, הייתי שמח מאוד, ואסיר תודה, אם תענו לי כל שאלה במפורט: - אם אני הולך להשתמש ב- DVD-R (שכבה אחת) בזמן הקרוב, "ה"-מדיה היא Verbatim 8X שמוכרים באופיס-דיפו (מדרגה שחורה אומרת שזה TY?) - איזה מדיות לקנות אם אני הולך על CD-R/W? - האם יש כזה פורמט שנקרא CD+R/W? - ראשי התיבות של SL זה Single-Layer? - באלו תוכנות וכלים להשתמש אם אני רוצה לגבות סרטים שקניתי על גבי דיוידי, ואחרי זה לראות אותם במכשיר הביתי? (המדיה תהיה DVD-R, עם ביטסטינג ל- DVD). - באלו תוכנות וכלים להשתמש לגיבוי של משחקים, גם DVD, וגם CD?…
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מאות חברות גדולות ומוכרות עתידות להביא אל תערוכת מוצרי האלקטרוניקה הגדולה בלאס ווגאס את מיטב ההמצאות והפיתוחים שלהן - ו-ADATA הטאיוואנית תהיה אחת מהןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 357 צפיות
- 1 follower
-
-
נכנסתי ל MANAGE ורשום לי Dynamic ומתחת invalid ולא נותן לי לעשות כלום.. אני מנסה לעשות reactivate disc ורושם לי this operation is not alowed on the invalid disk pack אני לא מוכן לאבד את מה שיש לי שם :'(
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שמעו אחים שלי היום צרבתי על הסידירו שלי גיבוי כמו שאני עושה תמיד ופתאום אני רואה שאני לא יכול לקרוא את הקבצים של הדיסק!! הוא מראה לי אותו אבל הוא לא מצליח לקרוא!! העברתי את הדיסק בין כל המחשבים שלי ואף אחד לא הצליח לקרוא .. בבקשה תעזרוו לי... יש איזה שיטה או תוכנה שתוכל לשחזר לי את הקבצים שהיו בדיסק?? אני מתחנן זה דיסק חשוב מאוד...
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
החברה האמריקאית מגייסת לעזרתה את חברת Phison ותנסה לבצע קאמבק בעולם כונני ה-SSD הביתיים המתקדמים לכתבה
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
- 2 followers
-
-
דגם ה-WD Blue SN570 משדרג משמעותית את הביצועים הרציפים של קודמו הפופולרי - וזמין לרכישה מקוונת במחירים תחרותיים כבר עכשיולכתבה
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי שהוא זמין כבר מתחילת החודש בארה"ב בפחות מ-100$ מעניין כמה הוא יעלה בארץ
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
-
http://e.walla.co.il/?w=/201/2543041 זו פדיחה ברמה לאומית, בטח אם זו כבר הפעם השניה שזה קורה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הCD הומצא בשנות ה-80, הDVD נכנס לשימוש ביתי בשנות ה-90 והם עדיין איתנו! הדיסקטים של ה-3.5 אינץ הומצאו בערך באותה תקופה של הCD אבל הם נעלמו כליל מן העולם... מתי לדעתכם לא נראה יותר CD'S ו-DVD'S בחניות המחשבים והמוזיקה??? איזו מדיה לדעתכם תחליף את הדיסקים? האם לדעתכם נוכל בעוד כמה שנים לקנות כל תוכנה, משחק או אלבום באינטרנט??? אני אחד שעדיין משתמש בדיסקטים (תקליטונים) כי אני חובב ואספן של תחום שנקרא "retro-computing" - חיבה למחשבים ישנים בעידן המודרני, ואני לא יכול לחכות שהדיסקים יצאו משימוש כי אני מתכנן לקנות שתי חבילות של דיסקים ולשמור אותם אטומות, כדי למכור אותן בעוד 20-25 שנה לכו תדעו, היום באיביי חבילה אטומה של דיסקטים נכרת ב-250 שקל!!!
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
נכון שיש אותו באיזה 2 חנויות בגרסאת הרייטל. אבל מתי הוא מגיע לרוב החנויות הגדולות בגרסא עם כול הפנלים והכול?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או שהוא כבר פה? האמת שאני מחכה כבר יותר מחודש שהWD20EADS יגיע ועדיין אני לא רואה אותו בשום מקום בארץ (כידוע הארדיסק רצוי לקנות מסודר ועם אחריות) עם המזל שלי איך שאני אקנה 1.5TB הוא יגיע..
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-