אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ברשותי צורב הDVD הבא: NEC ND-3550, שאיתו אני נתקל בבעייה חמורה. כאשר אני מכניס מדית DVD שיש עליה מידע, צורב הDVD מזהה אותה כמדית DVD ריקה. בעייה זו קורה גם כאשר אני מכניס מדית DVD שהחומר נצרב עליה באותו צורב. חשבתי על אפשרות לבצע עדכון קושחה, אך אין לי מושג איזה עדכון קושחה להוריד.. עזרה? אגב- עד היום לא ניסינו להכניס מדית DVD , ככה שאינני יודע אם זה פעל לפני או לא. בתודה, אודי.
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
ביררתי על זה קצת ברשת והביקורות טובות מאוד - במיוחד ב-DVD-RECORDABLE.ORG מדיה שמיוצרת ע"י פוג'י בפורמט מינוס לצריבה במהירות 8. אשמח לשמוע אנשים שיש להם ניסיון עם המדיה קוד הזה. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איזה תקן יבוא אחרי הSATA? או משהו יותר מהיר מSATA2?
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול כמה שאלות מזה PIO MOD UDMA זה כינוי להתקני IDE ? מה ההבדל בין הגרסאות השונות של הUDMA , מהירות ? מזה DMA ? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קיבלתי את הסרט הרשת 2.0 ניסיתי DVD SHRINK, CLONEDVD2 , DVDFab Decrypter ,1Click Dvd Copy 4.1, DVD43 מה יכול עוד לעזור
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
צרבתי מוזיקה רגילה לא mp3 לא כלום דיסק רגיל בnero בקיצור לא נעלתי את הדיסק השארתי אותו פתוח כדי להכניס שירים בעתיד בקיצור עכשיו אחרי הצריבה לא שומעים כלום שום מערכת לא מזהה אותו עכשיו אמרו לי שדיסק של מוזיקה אסור להשאיר פתוח ועכשיו אין לי שמץ של מושג איך נועלים את הדיסק ופה אני צריך את עזרתכם חברים תודה לכל העוזרים הנה תמונה איך שעשיתי את הצריבה:
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם גודל הבאפר בקשיח חשוב למהירות העתקה אליו כי יש לי דיסק לא חדש במיוחד מקסטור 6Y120LO לוקח לכתוב אליו המון זמן הוא לא מיתחמם במיוחד אבל הוא כמעט מלא והבעיה שאין לי לאן לגבותו כך שהייתי מפרמט מחדש מישהו ניתקל בתופעה כזאת מדובר על קובץ של גיגה אחד לא יכול לעשות דפרגמנט כי זה יקח שבוע כל הקבצים הם בערך באותו הגודל
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
כאמור קיבלתי היום את SP1213C ואני רוצה לשמוע דעות
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי, פעם היה לי במחשב הרדיסק אחד והכל היה בסדר. עכשיו יש לי עוד הרדיסק ופירמטתי את הראשון, אז מה שקרה הוא שהאותיות התבלבלו לגמרי. ההרדיסק הראשון היה C D ו-E ועכשיו הוא G H ו-I וההרדיסק השני הפך להיות C D ו- E. השאלה שלי היא איך אני מחזיר את זה שההרדיסק הראשון יהיה C D ו-E וההרדיסק השני יהיה H G ו-I. תדוה מראש! D:
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על DOK בנפח של 512MB-1GB תומך ב-USB1 וב-USB2 ביחד. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הוספתי הרד דיסק חדש לקיים אך הוא לא מזוהה הביוס נמצא על אוטו,חיברתי כמסטר וסלייב וגימפרתי כפי שמומלץ כcs שני הדיסקים שונים במהירותם האם זה מפריע? במנהל ההתקנים מופיע שבקר אפיק sm לא מותקן האם זה קשור? p4 2.4 asus p4s8000 maxtor dm 80g הדיסק החדש MAXTOR 4K040H2 הדיסק הישן רוב תודות לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני לא כל כך מבין בחומרה לכן אני פונה אליכם בעזרה אני מחפש דיסק קשיח של 250GB או 300GB שיהיה משהו טוב, מהיר והתקציב הוא 600 או 700 שח, לא יותר מ 700 יש מצב למצוא חיה כזאת? תודה רבה וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני צורבי ה - DVD האלו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1042&products_id=12957 ( NEC ND-4551 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10283 ( NEC ND-4571
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לפני שבוע הזמנתי עוד צורב פילפס 1628 לתדהמתי קיבלתי צורב SPD2400 שאלתי את המוכר - הוא אומר לי שזה הדגם החדש חקרתי יותר לעומק והתברר לי שזה שווה ערך ל צורב LITE-ON SHW-1635S אני יכול להחזיר אבל האם כדי ? איך הצורב הזה אולי הוא טוב ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אז ככה, אבא שלי רוצה לבנות משרד בבית וזה אומר חדר "ממוחשב" : אז צריך מחשב נייד עם הדגשים הבאים: א) מעבד SONOMA (דותן נראה לי)-לא סלרון למיניהם... ב) זכרון מינימום 512MB ג) כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה (לא למשחקים-אבל שיציג סרטים וידע לטפל בעריכת תמונות) ד)הארדיסק על הנייד-40GB(מינימום), אבל: וזה קריטי-בנוסף -הארדיסק חיצוני גדול יותר (לא מחייב מהיר- יותר לאחסון) -רצוי בFIREWIRE אבל לא מחייב, (כדי שאוכל לחבר גם מחשב מחדר אחר לכונן)- נפח 120-200GB ה)כמובן אפליקציות תקשורת (FIREWIRE וכו'...) ו) כ.קול נורמלי (שאפיל ויהיה ONBOARD אבל שיביא צליל 5.1 סביר) ז) צורב DVD (חובה) ח) רצוי קורא כרטיסי זכרון מובנה (לא מחייב אבל מאוד רצוי) מבחינת ציוד היקפי: א) מסך דק 17" - שיה…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ושאלה שניה: מה ההבדל בין צורבי DVD לבין צורבים משולבים בזאפ
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי WINXP SP2, כבל 80 PIN לוח: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) zzzzz דיסקים: MAXTOR 6 L020J1 SCSI Disk Device (20 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) zzzzz WDC WD80 0JB-00FMA0 SCSI Disk Device (74 GB)zzzzz ומצ"ב עוד קצבים רלוונטים. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי סאטא ניתן להחליף/להוציא שהמחשב עובד.. אז רציתי לדעת אם זה נכון ואם כן מה ההשלכות? תודה יונתן
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
איזה לקחת? אין לי את שמות הדגמים כרגע אבל הכי זולים של החברות... בררנים בדיסקים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
Hi everyone . I've a Cd burner that can burn up to x52 , and it says i need a bigger media than 700mb . That made me wonder if it's even possible for my burner to exceed 700mb ? and if there's a way to check it out ? g0vner
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום. לאחר התקנת המערכת הפעלה (WinXP Pro SP2) על ההארדיסק החדש שלי (WD3200KS 320GB), במאפייני הכוננים הקשיחים, רואים שהקיבולת היא 298 ג'יגה בלבד. ידועה לי העובדה שאין פעם שהנפח הוא עגול ומדויק, אבל, בכל זאת, 20 ג'יגה? (בהתחשב בשני הג'יגה שהמערכת הפעלה לוקחת) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
-
זה הגיוני?(ראו תמונות) צרבתי את הדיסק על X2 והבדיקה נעשתה על X5. עשיתי משהו לא נכון או שדפקו אותי? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק של 40 כשאצלי עומד 80. שניהם על 7200 RPM... איך אני עושה את זה? לאן אני מחבר את החוטים ובאיזה חוטים אני משתמש? יש לי 2 כוננים בתוספת להארד דיסק שיש לי (DVD וצורב DVD) תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-