אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היי אז ככה.. יש לי צורב תומך Lightscribe (המפרט בצד) למען הסר ספק, אני התקנתי את הדרייברים הכי אחרונים של Lightscribe מהאתר שלהם והצורב שלי חדש אז אין לי בינתיים גרסאות חדשות. יש לי חבילת דיסקים של Verbatim שקניתי מזמן וממש נדמה לי שהיה כתוב על האריזה שהם תומכים בתכונה החדשה הזו.. : ואין לי את העטיפה של ה-spindle של חבילת הדיסקים ככה שאני לא יכול לזהות אותם במראית עין. הדיסק הוא DVD-R במהירות X16 עם ציפוי לבן לגמרי ומחוספס (אמור להיות עליו את הסמל של Lightscribe בקטן איפשהו?) והשאלה היא כמובן אם הם תומכים? ניסיתי להדפיס על אחד מהם תמונה (כמובן שהפכתי אותו והכנסתי אותו הפוך לכונן) אבל הכונן הוציא אותו ואמר שהוא לא נתמך. אולי קניתי דיסקים שהם Printable ולא תומכי Li…
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Sandisk-Extreme-USB-3-0-CZ80-64GB-High-Speed-USB-Flash-Drive-/120929082143?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item1c27ef5b1fשווה להזמין אותו מחו"ל? זה חסכון של יותר מ100 שקל לעומת המחיר בארץ
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
צירפתי תמונה מhdd health עד כמה אני צריך להיות מודאג מהממצאים של התוכנה הזאת ? מישהו יודע מה רמת האמינות של התוכנה הזאת ?(או תוכנה דומה, בכל זאת היא מודיעה לי שהיום הדיסק ימות!!!) נ.ב מדובר בדיסק השמאלי של מקסטור. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי DOK שתיארתי בכותרת, המכשיר בן שבוע וחצי וניתקלתי בתקלה מאוד מוזרה: כאשר אני מנסה להעתיק מידע שהנפח שלו 3 ג'יגה ומעלה במהלך ההעתקה ה-DOK פשוט מתנתק מהווינדוס באופן עצמאי ואז על מנת שאני אוכל להמשיך להשתמש בו אני צריך לשלוף אותו מכונן ה- USB ולחברו מחדש. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? האם מישהו מכיר תוכנות ניתור שבאמצעותן אוכל לבדוק את רכיב הזיכרון שב- DOK ? תודה, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום רכשתי את ה H58N במציאון של פנדה והייתי רוצה לדעת במה הוא שונה מה H55N. תודה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה הוא בדק את ארדיק שלו ורושם לו שיש לו בעיה מה הבעיה ומה לעשות? http://img522.imageshack.us/img522/4084/96129640.jpg
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי את המפרט שבחתימה ותהיתי לאן צריך להתחבר הHD SATA יש לי 2 חיבורים של INTERNAL (חיבור 3,4) ושני חיבורים של EXTERNAL (חיבור 1,2). לאן צריך הHD שלי להתחבר?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לפני שלושה שבועות בערך במקום שאני עובד בו קנו 2 מערכות מחשבים זהות רק שבמחשב אחר שמו HD של Seagate 160GB בחיבור SATA ו HD נוסף עם אותם נתונים רק של WD בחיבור SATA גם הוא (מכיוון שלא היה לחנות במלאי Seagate נוסף הבוס שלי קנה WD במקום הסיגייט). המחשב השני עם ה WD בהתחלה עבד כמו שצריך (מע' הפעלה הגיעה מותקנת) עד שיום אחד המחשב הזה לא הפסיק לעשות רסטארטים אוטומטים. חשבתי שאולי יש בעיה של דרייברים או בעיית חום כלשהי כי התקנתי כרטיס רשת אלחוטי חדש אבל זאת לא הייתה הסיבה מכיוון שביטלתי את הרסטארט האוטומטי (לפני שהבעיה התחילה) ועדיין XP סירב לעלות והמשיך ברסטארטים האוטומטים. לא הייתה לי ברירה מלבד לפרמט (מה שהיה לוקח פחות זמן מאשר לעלות על התקלה), אחרי הפרמוט הכל עבד כמו שצריך, כ…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ראיתי בינתיים שניים http://skypc.co.il/pl_product~SDCZ6-8192-E11~25~0.htm זה הראשון ולעומת זאת, יש ב-8 ש"ח פחות DOK של סמסונג שהזמן קריאה כתיבה שלו טובים בהרבה, ויש לו אחריות 5 שנים לעומת הסנדיסק: http://skypc.co.il/pl_product~MEMKEY8R~25~0.htm מה כדאי לקנות?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק ישן ממחשב קודם ועליו,בין היתר,XP. האם אני יכול לחבר אותו למחשב חדש וכך לנהל במקביל 2 מערכות הפעלה (יחד עם ויסטה)?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את הכונן Seagate ST3750330AS 750GB SATA2 32MB מskypc בהתחלה התלבטתי בין ה Samsung HD642JJ שעולה 404 ש"ח אבל אז שמתי לב שהseagate עולה 435 ש"ח ויש בו נפח של 750GB לעומת הsamsung 5 שנים אחריות ו32mb cache הבעיה היא שקניתי פעם את הseagate 500gb 32mb והיה לי איתו בעיות כנראה הכונן היה תקול מהתחלה וזה גרם להרבה ריסטרטים פתאומיים וקפיאות של המחשב אז החליפו לי אותו ל wd5000aaks אז השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי לדעת שאני לא יקבל הפעם הארד דיסק תקול .. ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי RAID של שני כוננים זהים של 320 ג'יגה בMIRROR יש לי תופעה מוזרה - שכאשר אני פותח קובץ WINRAR (בעיקר בעל נפח גדול) זה לפעמים כותב לי ERROR במהלך הפתיחה אבל אם אני מנסה שוב - זה עובד חלק והקובץ נפתח. בנוסף יש לי תופעה דומה עם הDEAMON TOOLS - אני שם קובץ ISO בכונן וירטואלי ומתקין ממנו משחק לHD וזה זורק ERROR תוך כדי התקנה (ולא מסתדר גם בניסיון שני). מלבד הרכבת הRAID החלפתי לאחרונה גם זיכרון מ667 ל800 ומעבד מ6300 ל6400 בימים הראשונים אחרי ההחלפה היו קצת מסכים כחולים אבל מאז כבר חודשיים הכל עובד טוב (מלבד הWINRAR) . מישהו?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש קורא כרטיסים כזה של MICRO SD מיני עם נעילה ?(נגד כתיבת קבצים)
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום רב . אני מעוניין לקנות כונן קשיח בגודל של 250GB , חשוב לי שיהיה מהיר ושקט (ללא רעשים מכאניים) ובמחיר סטנדרטי . אנא המליצו לי בבקשה . תודה אסי.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי לשאול אתכם שאלה בזמן האחרון הארד דיסק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים יכול להיות שהרעש הזה נובע איך שהוא מחוסר בצריכת חשמל? שההארד דיסק לא מקבל את כל החשמל שמגיע לו.. הייתכן הדבר?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני ממש לא מבין בRAID 0,איך מקבלים אותו,איך צריך לחבר וכו...המעט שאני כן יודע זה שצריך 2 הארדיסקים באותו נפח מאותו יצרן(לא יודע גם אם מאותו דגם) יש לי WD 250G wd2500ks זה ההארדיסק החדש יותר שרכשתי..ויש לי ישן יותר Maxtor 120G 6y12060 מה שאני שואל או יותר נכון מבקש שתסבירו לי מה אני צריך לקנות/לשדרג כדי להגיע למצב של מקסימום ביצועים(הבנתי שרק עם RAID 0) מבחינת מערכת ההפעלה(אני מתכנן להתקין VISTA 64BIT ULTIMATE) ומאד חשובים לי ביצועי המחשב והיכולת שלו לשלוף נתונים במהירות מקסימלית מההארדיסק וגם מהירות העתקת/העברת קבצים.האם אני צריך 3 הארדיסקים(אחד נפח קטן אבל 10000 RPM ושניים זהים לדוגמא WD 250G יש לי כבר אחד אז להוסיף עוד אחד),אין לי מושג אני זורק נתונים מהמיד…
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום חברים, האמת שאני מתלבט בין הsegate 320GB ל- WD Passport 320GB, הבדל המחיר נכון להיום 10 שח (WD יותר יקר) ולא משמעותי. לכן אשמח לקבל המלצה על סמך ביצועים, איכות מוצר ואמינות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קניתי דיסקים של FUJIFILM X8 DVD-R הסריקה הזאת טובה? ככה עושים בכלל סריקה? למה אני לא יכול לעשות סריקה בDISC QUALITY? אני חייב לצרוב משהו קודם כל? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לא יודע אם משהו שם לב... ה PIONEER 108 עולה היום 550 שח כולל משלוח, אחריות לשנה ה NEC 3500 עולה כולל משלוח 500 שח, אחריות שנתיים ה LG 4160 עולה 550 כולל משלוח, כנראה גם עם שנה אחריות... סתם, שתדעו... יניב
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכם ותודה על העזרה מראש יש לי HD של WD 80GB SATA שאלתי לי אליכם במחשב חדש עם מעבד AMD 3000 איך להגדיר את הכונן שיעבוד בצורה הכי אמינה הכי מהירה והכי אופטימלית בניצול מקסמילי האם לעבוד בהגדרה של NTFS? האם לעבוד ככונן אחד(הכוונה למחיצה C בלבד) אן האם לחלק למס' מחיצות C וD ? ואם לחלק לאיזה גודל(הכוונה לכמה GB כל מחיצה)??
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
היי. יש לי דיסקים של 4.7 של VERBATIM אני מנסה לצרוב עליהם 4.5 והתוכנה אומרת לי שאין מקום בדיסק... התוכנה היא NERO. מה אפשר לעשות חוץ מלקנות דיסקים חדשים של חברה אחרת?
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 חברות ורבטים DVD+R 16X http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817507003 או TAIYO YUDEN DVD+R 8X (2 כאלה) http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817172111 מה יותר טוב המחיר כמעט אותו דבר אז זה לא מהווה פה פקטור איזה יותר שווה לקנות? נ.ב הצורב שלי תומך ב16X תודה מראש טל
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
סמסונג, אינטל ו-ADATA מתחילות לדבר על הדור הבא של אחסון ה-NVMe - שאמור להתחיל לצבור תאוצה במהלך השנהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
- 2 followers
-
-
מתכנן פורמט בקרוב וזכור לי שקראתי ש-ahci עדיף ל-ssd. האם הדבר נכון גם לכוננים קשיחים רגילים?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
ההארד דיסק שלי בחום כמו היום 31 מעלות בחוץ מגיע במנוחה ל 45 מעלות האם זה בסדר והאם צריך לשים קירור (יש לי אופציה בכונן למאוור קדמי שנראה לי יקרר את הדיסק על הדרך...?) תודה מראש לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-