עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, יש לי מחשב 1.5 עם xppro sp2. אני רכשתי כונן קשיח חדש של WD בנפח של 160GB, אך אני יכול להשתמש רק ב137GB מתוכו. עשיתי חיפושים בפורום ובאתר תמיכה של WD. הורדתי עדכון לביוס והוא מזהה את הכונן במלואו. מה אני צריך להגדיר בווינדוס? תודה, עופר

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by liiight,

יש לי הארד דיסק של 250GB שמחולק לשתי מחיצות: אחת ל135 GB והשנייה כל השאר. אני רוצה להגדיל את המחיצה היותר גדולה על חשבון המחיצה הקטנה. השאלה שלי אם זה ייפגע לי בנתונים הקיימים, או שבכלל זה ימחוק לי הכל?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  3. דיסק של WD עם 8MB זיכרון ו-10000 סל"ד או דיסק של MAXTOR עם 16MB זיכרון ו-7200 סל"ד ???

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי חבר שמעוניין לקנות כונן גיבויי חיצוני נפח 160GB, בתקציב של 300 שקל אך גמיש אם זה יהיה שווה את זה. הכונן לא חייב להיות 2.5" אלה יכול להיות גדול יותר בגבול הסביר. אם אפשר גם לתת חנות טובה שמוכרת את הכונן באזור המרכז. ואיך הWestern Digital WDME1600TE? שווה לקנות אותו מאיבורי? תודה מראש, אנטון.

5. שלום, יש לי מחשב P3 733 ועליו מחוברים 2 הארדיסקים, אחד 40 ג'יגה והשני 20 ג'יגה. רציתי להתקדם אך עקב בעיות תקציב יש לי אפשרות לקנות רק הארדיסק. באחד החנויות המקווננות ראיתי את ההארדיסק הזה: Maxtor SATA2 250 GB 7V250F0 וחקירה קצת יותר לעומק הראתה שהוא תומך PATA ו - SATA2. http://www.maxtor.com/_files/maxtor/en_us/documentation/data_sheets/maxline_iii_data_sheet.pdf האם יכול להיות? כלומר יכול להיות שיש פלאג שמגיע עם ההארדיסק שהופך הארדיסק SATA2 ל- PATA? האם מחשב P3 יכול לסחוב כזה הארדיסק, כלומר הלוח אם. ושאלה אחרונה ומקווה שלא מציקה רק ליישור קו מה שנקרא, PATA זה חיבור הIDE שיש על הלוחאם נכון? תודה רבה מראש...

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by alex15,

במחשב יש לי הראשון הוא DVD ROM והשני הוא צורב CD . אני קניתי צורב DVD±RW x22 DUAL LAYER . עכשיו במקום ה DVD ROM לשים את החדש שקניתי היום . איך לעשות את זה ? אני יודע שצריך לגמפר . נכון ?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by ashkenazone,

אין לי פלופי ואני צריך להתקין כונן SATA רק עם הCDROM, איך עושים את זה?

8. Started by fc_bunker,

אני מרכיב מחשב חדש שהדגש העיקרי בו שיהיה סופר שקט. מחפש הארדיסק מתאים למשימה הזאת - כמה שיותר שקט יותר טוב. עד כמה שידוע לי, סמסונג נחשבים הכי שקטים, אני טועה? יש איזה דגם ספיצפי שקט במיוחד? (באמת שלא משנה לי מאיזו חברה, העיקר שיהיה שקט ככל שניתן) נפח 500GB תודה מראש (:

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  9. קניתי מזמן מארז חיצוני לHDD שלי - agestar scb3ah1 הUSB שלו עובד אבל הESATA לא. אני מחבר אצ הכבל למחשב, מדליק וכלום לא קורה. שלחתי אותו לתיקון הם אמרו שזה בסדר גמור. יכול להיות שאני צריך להתקין איזה תוכנה/דריוור בשביל זה?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  10. שלום יש לי דיסק קשיח הזה 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD? ולוח אם הזה(אני לא יודע אם זה קשור) K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) עכשיו מתי שאני מעלה את המחשב מופיע לי אפשרות ללחוץ על F10(שם היתי צריך להגדיר לראשונה את הדיסק קשיח שלי לפני ההתקנה של הWIN) אז מתי שאני נכנס לשם יש לי אפשרות לנקות משם את הדיסק קשיח ורציתי לדעת אם זה לא יגרום נזק ואני יכול להשתמש בזה כפרמוט

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  11. שלום אני מעוניין לרכוש את הכונן Seagate ST3750330AS 750GB SATA2 32MB מskypc בהתחלה התלבטתי בין ה Samsung HD642JJ שעולה 404 ש"ח אבל אז שמתי לב שהseagate עולה 435 ש"ח ויש בו נפח של 750GB לעומת הsamsung 5 שנים אחריות ו32mb cache הבעיה היא שקניתי פעם את הseagate 500gb 32mb והיה לי איתו בעיות כנראה הכונן היה תקול מהתחלה וזה גרם להרבה ריסטרטים פתאומיים וקפיאות של המחשב אז החליפו לי אותו ל wd5000aaks אז השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי לדעת שאני לא יקבל הפעם הארד דיסק תקול .. ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  12. אני צריך לפרמט כי המחשב שלי נהיה כבר איטי, יש דברים שחשובים לי שאני לא רוצה למחוק אותם ואין לי אפשרות לגבות אותם (כי הצורב שלי מת).. אני רוצה ליצור בעזרת PartitionMagic8 עוד מחיצה (כונן) ואז להעביר אליו את כל הדברים החשובים ולפרמט את C איזה מערכת קבצים לבחור למחיצה החדשה, FAT32 או NTFS ?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  13. Started by ran-erez,

שלום לכולם. כרגע יש לי דיסק Seagate 1000GB ST31000528AS אני רוצה להוסיף עוד 2 דיסקים של 1TB כדי לעשות RAID 0. השאלה אם רצוי/ חובה שהשניים הנוספים יהיו מאותה חברה ובאותו הגודל, ראיתי כאן בדיסקים המומלצים שיש דיסקים שיותר מומלצים מהדיסק שיש לי, וחשבתי לקנות 2 מהמומלצים ולבנות את המערך. שאלה שנייה היא האם לקנות בקר רייד או פשוט לחבר ללוח אם ולהשתמש בבקר המובנה הלוח הוא P8P67 של ASUS תודה מראש לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by shahar0592,

עד 400 ש"ח עם חריגה של 100 אבל חייב להיות נייד העסק (אני חייל) 2.5 חייב להיות תמיכה ב-USB 3.0 וכמובן אחריות של שנה ומעלה בלי קשר לזה ראיתי את זה אבל אני לא מכיר את החברה (אני כבר הרבה זמן בלי מחשב והיה מהפך רציני מבחינת חומרה) וצריך עזרה של ממש ^^ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12400 תודה לעוזרים!!!!

15. רכשתי דיסק קשיח מסוג: WD Pasport 80MB במחיר 400 ש"ח. אני יודע שישנם מוצרים בשוק המאפשרים להעביר סרטים לדיסק קשיח חיצוני ואח"כ לראות את הסרטים בטלויזיה או ב-די.וי.די. האם אפשר בעזרת תוכנה או חומרה פשוטה לעשות זאת גם עם הדיסק שרכשתי?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  16. של WD מה זה אומר? להחליף אותו

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by elad-k1,

שלום.. מחקתי בטעות חומר חשוב יש איזו תוכנה שאני יכול לשחזר איתה את התמונות?! (הארד דיסק של ווסרטן דיגיטל 160 גיגה) תודה

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by JHONLEV,

אני נפגש הרבה בזמן האחרון במילה RAID בהקשר של כוננים קשיחים, ואין לי מושג מה זה, למה זה משמש, ולמה זה עולה יותר יקר .?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by viper_sb,

יש לי שני דיסקים שהביוס לא קורא אותם (עכב תקלת חשמל) אך הדיסקים עובדים האם יש תוכנה צד שלישית (לא חייב גואית) שיכולה לשכפל דיסקים ?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  20. שלום, אני מעונין לקנות 1TB פנימי בסביבות ה500 שקל... מעונין לשמוע ממכם המלצות. שיהיה יותר בכיוון הזול יותר (כן אני קמצן). תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  21. Started by yohna,

שלום, אני עומד לרכוש דיסק קשיח של 1TB שמטרתו אחסון וגיבוי בלבד [ של וידאו ותמונות ] ואני די סגור על ה ST31000528AS אבל ראיתי את ה ST31000520AS שיותר זול ממנו אבל יותר איטי [אין לי כל כך הרבה כסף וכל שקל שאני אחסוך יהיה טוב] אז השאלה שלי היא האם ההבדלים של הדיסקים ST31000520AS ו ST31000528AS הוא הבדל ב RPM בלבד או שקיים עוד איזשהוא הבדל? אם כן, מהו? ועוד שאלה, האם הבדל במהירות [ 7200 לעומת 5900 ] יורידו את הביצועים ברמה שאני ארגיש אותם? [להזכיר עוד פעם שה 1TB מיודע רק לאחסון וגיבוי סדרות סרטים תמונות וכו' ולא יהיה חלק ממערכת ההפעלה] תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  22. ארדיס של wd 320g sata מה לעשות.?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by דובי770,

לצערי הרב הssd crucial m4 256gb שלי החליט למות. פתאום דברים נעלמו. ניסיתי לפרמט נהיה הודעת error ואחר כך הביוס לא מזהה אותו. שאלתי הראשונה היא איך אני יכול לבדוק מה קרה, למה שפתאום בבת אחת ssd ימות... ושאלתי השניה היא אם אני יכול לממש אחריות בארץ למרות שקניתי אותו בחו''ל

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by satyr82,

הי, מעוניין לקנות היום כונן SSD של 120 GB . את שני הכוננים מצאתי באותו מחיר . לפי מה שהבנתי - הסמסונג - יותר איטי אבל יותר אמין. OCZ - הרבה הרבה יותר מהיר (במהירות כתיבה במיוחד) , פחות אמין. חשוב לציין שאת הכונן לא ארכוש בארץ ולכן אין מצב להתעסקות מיותרת עם אחריות . הדגם המלא של הסמסונג: Samsung 840 Series 2.5 inch 120GB SATA III internal Solid State Drive (SSD) MZ-7TD120BW הדגם של ה OCZ : OCZ VTX3-25SAT3-120G Vertex 3 Solid State Drive - 120GB, 2.5", SATA III נשאלת השאלה - האם ה OCZ הזה אמין ? המהירות קריאה / כתיבה שלו בהרבה יותר מהירה ולכן זה השיקול היחיד. תודה.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  25. אחד הדיסקים הקשיחים שלי עושה בעיות ברגע שהוא מחובר, כשאני מנתק אותו ועובד בלעדיו המחב עובד בצורה תקינה. הבעיות שהדיסק הקשיח יוצר שהוא מחובר הן איטיות בפעולות פשוטות של המחשב, כמו הדבר הכי בסיס פתיחת תיקייה וזה מגיע גם להרבה מצבים של מסכים כחולים עם צורך להפעלה מחדש של המחשב. מישהו מכיר תוכנה לבדיקת תקינות הדיסק הקשיח? מישהו נתקל בבעיה דומה? ויודע מה יכול לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.