עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום. יש לי כבר ספינדל 50 DVD-R יוקרתי ויקר של וורבטים לצריבות גרנדיוזיות בלבד. הייתי מעוניין בספינדל נוסף אבל פשוט יותר לצריבות יום-יומיות על גבי דיוידי. יש לי צורב נאק 3520. הייתי רוצה לדעת - מה דעתכם עם ה- Ritek? מה שאני מחפש זה G04/G05 (זה הקוד)? ואם אני כבר הולך על זול - אולי כדאי לקנות dvd+R ועם ביטסטינג ל- דיוידירום? אגב, מישהו יודע מהו המדיה קוד המלא? תודה מראש מאור

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  2. Started by Tchr0,

יש לי הארדיסק IDE ממחשב ישן שכבר לא עולה [לא יודע למה] יש עליו כמה דברים שאני רוצה להעביר למחשב הנוכחי [חיבור SATA] איך אני יכול לעשות את זה? ואם על הישן מותקנת מע' הפעלה זה משנה? תודה

3. Started by Arkadon,

שלום לכל משתתפי פורום . מחוסר שטח איחסון הייתי רוצה להוסיף למחשב שלי קצת שטח מכיוון ואני עוסק במוזיקה וכמו כן בצילום שני הדברים זוללים מקום כרגע מותקנים אצלי שני הכוננים הבאים WD2500KS-00MJB0 WD5000AAKS-00A7B0 שניהם ב SATA ישנו עוד כונן DVD/RW שמחובר גם כן ב SATA בנוסף יש כונן נייד WD2500KS-00MJB0 שמסתובב עלי. הלוח אם הוא GA 965P -DS3 אני חשבתי לוותר על ה 250 שמותקן במחשב ולרכוש את ה T1 אשמח לכל יעוץ והכוונה בשדרוג והמלצות לבחירת כונן . תודה .

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  4. אם מישהו יודע יכול להסביר איך?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  5. Started by shacharoren,

שלום, כרגע מותקנים לי ארבעה כוננים במערכת. 2 של 320 לאחסון כללי ו 2 שמחוברים ברייד 0 ועליהם מותקנת מערכת ההפעלה וכל האפליקציות הדרושות - 36gb SAS drive 15k.4 seagate עקב מערכת ההפעלה והתוכנות, נשאר זמין כרגע רק 15גיגה פנויים. בעבודה מאוד מאומצת של פוטושופ CS3 המקום שנותר על הסאסים אוזל תוך שניות ספורות ומגיע למצב שקורסת הפעולה בפוטושופ עקב מחסור במקום על הדיסק! מישהו יודע למה זה קורה? למה בעצם המקום אוזל בכונן (ומדובר ב 15גיגה) כאשר מפעיליפ פילטר כבד בתוכנה? מה יתן לי אם אחבר ארבעה כונני סאס עם קונטרולר מתאים (adaptec 3405) ברייד 0 ? המערכת עובדת עם 4גיגה ראם. תודה על כל עזרה, שחר.

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  6. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16259&PageId=0

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by superginiman,

דבר ראשון אני כותב את אותה הודעה פעמיים כי אין לי מושג לאן זה שייך הנה: שהמחשב עולה רואים את ההארד דיסק(amd 64 3200 asus k8vdeluke maxtor 120 sata) אבל שניסיתי להתקין WIN התוכנה אומרת שההארד דיסק לא קיים אני צריך עזרה דחוף ומה שיותר מוזר זה ש ה PARTION MAGIC כן מזהה וניסיתי כמה גרסאות של WIN כולל חוקיות

8. לפני שבוע קניתי הרד דיסק חיצוני מגרמניה של טושיבה שמתחבר דרך USB 2.0 מהירות 3.5 נפח1.5TB. במחיר 90יורו (450ש"ח). האם השתלם לי מבחינת המוצרים שיש בארץ? והאם הרד דיסק הנ"ל הוא ברמה גבוהה, איכותי, ואמין מבחינת גיבוי קבצים חשובים? מצאתי את הדגם באינטרנט הנה: http://skinflint.co.uk/at/a437129.html תודה לעונים. שבת שלום ארקדי

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  9. אני מכניס דיסק DVD של חברת אופיס דיפו שצרבתי לפני כחצי שנה(DATA) ומנסה לבדוק בעזרת התוכנה אם הדיסק טוב או לא בעזרת כמות שגיאות C1 וC2. משום מה אני מקבל שגיאה. (תמונה מס' 1) על כל דיסק שאני מכניס, אולי ההגדרות שלי לא בסדר, לא יודע תעזרו לי! וההפתעה- ראו תמונה 2. הדיסקים של אופיס דיפו הם למעשה דיסקים של ורבטים, המיוצרים ע"י מיצובישי כימיקלים. אז למה להשקיע כסף מיותר בשביל לראות לוגו של ורבטים, כאשר אפשר לראות לוגו של אופיס דיפו בזול? עריכה: הכנסתי הרגע דיסק של חברת Nashua שפעם נחשבה לחברה טובה ואמינה והתפרקה. הדיסק נקנה בציפיה לדיסק מדבקה זול כי שנים לא שמעתי על החברה, אך בdisc info נכתב שהוא מיוצר ע"י ורבטים,במפעל מיצובישי כימיקלים. כמו הדיסק של אופיס דיפו. חומר למחשבה.. […

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by BigShoe,

אהלן חבר'ה, לא מזמן יצא לי להיעזר בחברת תיקוני לוחות PCB של כוננים קשיחים בכדי לסדר את מותו הפתאומי של הכונן הקשיח שלי בנפח 1TB. הכונן היה די חדש, בן פחות מחצי שנה, ובאופן פתאומי נשרף, ככל הנראה מספק כוח אינו תקין. מיד חקרתי ובדקתי, והסקתי שיש דרך לעבור את המאורע הזה בלי הוצאה גדולה ומיותרת מידי וגם אפילו בנוסף לשחזור המידע עצמו, להחזיר את הכונן הקשיח לתפקודו המלא כחדש. כמו שהוזכר, החברה מטפלת בחלק החשמלי של הכונן הקשיח ולא המכני. משמע לוח המעגל האלקטרוני אשר יושב לרוב בצד החיצוני של הכונן הקשיח ומתרגם את שפת המודול לשפת המחשב .. לכן אם מדובר במות פתאומי של כונן קשיח שיכול מאוד להיות שהיה מלווה בריח של שרוף, כאן תוכלו למצוא את הפתרון!! פתרון הבעיה יהיה החלפת רכיב המייצב א…

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by amircx22,

היי . מאז שהתקנתי הארדיסק SATA אני לא מצליח לעשות גיבוי לכל C שלי באמצעות GHOST... מישהו יודע איך מסדרים את זה? הוא פשוט יוצא לדוס בשביל לעשות את הגיבוי ואז נתקע ....

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  12. האם הראשון מהיר יותר מהשני...{ממה שאני הבנתי אין הבדל אבל למען הסר ספק...} תודה http://dealextreme.winwin.co.il/p/high-speed-sata-3-0-sata-iii-hard-disk-drive-hdd-data-cable---blue--50cm--118079 http://dealextreme.winwin.co.il/p/sata-data-cable--100cm--51341 האם יש הבדלים בין הכבלים למינהם והאם לאורך יש השפעה על המהירות או שלא? תודה

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by haviv822,

לאחר חיפוש קטן בפאנדאס מצאתי משהו מוזר לגבי הדיסקים הקשיחים של חברת WD צירוף האותיות JS כאן: Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM מה ה- JS אומר בדיוק? יש לו משמעות כלשהי? זה מה שמשפיע על המחיר הנמוך של הדיסק הקשיח בפאנדאס? (465 ש"ח) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10296 עריכה: JS - זה אומר שזה SATA 2 ? ו- JD - זה SATA ?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  14. יש לי התלבטות מכיוון שהמחשב שלי נורא איטי למרות שהוא מחשב גיימרים טוב מאוד, והמשחקים רצים עליו מהר מאוד, אבל פעולות פשוטות נתקעות (כמו גלישה באינטרנט, שימוש באופיס ועוד דברים יומומיים אחרים..)(ההארד דיסק שלי הוא מסדרת caviar green של WD ולא שמתי לב לזה כשבניתי את המחשב). בקיצור, ההתלבטות שלי היא בין הארד דיסק כמו Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX שנחשב למהיר ואיכותי בין ההארד דיסקים הרגילים. לבין, הארד דיסק מסוג SSD בנפח של 40 GB, שיריץ את הווינדוס ועליו יותקנו הדפדפן ואופיס ועוד דברים שצריכים לעבוד מהר, ומאחוריו יעבוד הcaviar green שלי (500 GB) לשמירה של דברים כבדים כמו משחקים וסרטים. אז.. מה כדאי? ואם HDD אז האם כדאי 10,000 RPM? ואם SSD אז האם לקחת 25…

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by SEangel,

יש לי DVD של פיוניר (114) שעד עכשיו עבד פירמטתי את המחשב ולאחר שהתקנתי את קבצים מוינדוס אפדייט (לWIN2K ) הכונן לא מצליח לקרוא כלום (למרות שבדוס (מדיסקט) הוא מצליח לקרוא) הכונן מזוהה בוינדוס ואפילו אפשר לעשות לו eject אבל הוא לא מזהה שום דיסק שמוכנס אליו (לא מוזיקה ולא נתונים)

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  16. שלום לכולם , יש לי צורב DVD של נק מדגם 3540 , קניתי דיסקים של 900 מגה (100 דקות) וניסיתי לצרוב דיסק של 94 דקות , באמצע הצריבה היא נכשלה וזה רשם לי Invalid block , האם לא אפשרי לצרוב דיסק של 94 דקות עם הצורב הזה? אם כן איך עושים את זה? דרך אגב , אני עובד עם נרו 7.5 עריכה : ניסיתי לצרוב פעם אחת במהירות של X16 ופעם שניה במהירות של X8 , שני הצריבות נכשלו

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by leahd3,

ההארד דיסק שלי בחום כמו היום 31 מעלות בחוץ מגיע במנוחה ל 45 מעלות האם זה בסדר והאם צריך לשים קירור (יש לי אופציה בכונן למאוור קדמי שנראה לי יקרר את הדיסק על הדרך...?) תודה מראש לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by noam12,

נרכש לפני חצי שנה צרב יופי עד כה האם יש מה לעשות? עידכון ה FIRMWARE יכול לעזור? צורב על אותם דיסקים כל בזמן אם FIRMWARE יכול לעזור אפשר לינק והוראות גרסת הFIRMWARE 1.01 תודה

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by GZA3,

SATA-RAID SiI 3112 SATALink זה הכרטיס שיש לי והוא עודה לי בעיות. הוא מסכים לקרא רק הרד דיסק אחד ומהשני הוא מתעלם. רציתי לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה ? אולי יש בעיה שהוא עושה RAID אוטומטית? אם כן אשמח לדעת איך אני מבטל את זה..

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  20. ארדיס של wd 320g sata מה לעשות.?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  21. שלום לכולם אני מחפש Disc On Key בנפח של 4 GB , אני צריך אחד שיתן ביצועים מקסימלים עם אחריות ארוכה . התקציב הוא 450 שח מקסימום ! אשמח להעצות

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by DarkStorm,

שלום לכולם ! יש לי לוח מסוג GA-8I955X Royal . http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I955X%20Royal.htm ויש לי את ההארד דיסק הזה: Western Digital 7200RPM 200GB/8MB Cache SATA II - 300 וכדי שהמחשב יזהה אותו אני חייב לכנס לביוס ולהגדיר שה- RAID יהיה DISABLED . השאלה שלי האם עדיף לי לקנות : Western Digital 7200RPM 250GB/8MB *RAID Edition* SATA150 פשוט מהשם זה נשמע יותר טוב, לכן רציתי לשאול אם מדובר באיכות ומהירות יותר טובה, ואם זה יותר טוב ללוח כי אז לא צריך שאבחר שה- RAID יהיה על DISABLED . אשמח לקבל תשובות ענייניות! תודה!

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  23. 1-יש לי מחשב דיי ישן לפני 4 שנים האם הוא יזהה אותו? 2-מתלבט בין Seagate ST310005FDD2E1-RK 1000GB ובין Maxtor Basics 1000GB התקציב שלי הוא 500 שקל האם יש בכלל סוג אחר ללא חשמל?[br]פורסם בתאריך: 16.04.2009 בשעה 22:50:46 שכחתי עוד משהו,אני צריך גם שDVD קורא USB יזהה אותותודה

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  24. מאחר שבעת שימוש בביטורנט, הרבה חלקי קבצים "מפוזרים" מתבקשים ע"י מאות משתמשים המחוברים אליך בו זמנית, האם הדיסק הקשיח "מתאמץ" משמעותית יותר - שהרי הוא מבצע seeking מתמשך - והאם זה מקצר את חייו באותו אופן?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  25. Started by core_i7,

האם האלטרנטיבה היחידה למחירי ההפקר בארץ היא להזמין מחו"ל?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים