אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
עדיף SSD באזור של ה 120 ג'יגה (זה בערך התקציב ממה שהתרשמתי מהמחירים) אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על כונן דרישות - שיהיה אמין סה"כ מערכת ההפעלה,ה Page file של 8Gb, ועוד המון תוכנות הולכות לשבת עליו. עדיף כונן שיהיה הכי מהיר לדרישה הנל. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
אני חושב שזה מה שאני אקנה יש משהו יותר טוב בסביבות המחיר של 235 שקל? עריכה: יש שתי דגמים שראיתי מה עדיף?? DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA DVR-112D DVD±RW Black
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
סתם תהייה שעלתה לי בראש: יש כל מיני מתאמי SATA/IDE לכרטיסי זיכרון CF/SD וכו' שעולים לא יותר מכמה עשרות שקלים, מה אמורים להיות ביצועים של דבר כזה בתור HD? אני מבין שזה תלוי גם באיכות המתאם הספציפי ובסוג ודרגת הכרטיס, אבל אני אשמח לדעת אם למישהו יש תשובה.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד חדש ומתוך הכונן כולו הקציתי מחיצה חדשה של 500GB באמצעות ACRONIS. החלוקה הייתה רגילה. עכשיו אני רואה שיש USED SPACE של 105MB. איך ולמה ? האם עשיתי משהו לא נכון ? לא שזה עקרוני אבל אני לא מבין. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר. בתודה, קיריל
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי לאחרונה SSD בקניה הקבוצתית ואת ההארדיסק שיש לי רציתי לאחד. יש בו 2 מחיצות, אחת של 80 ג'יגה והשנייה 390... אין לי אופציה לאחד אותם! שניהם על אותו הארדיסק כמובן.. ניסיתי עם מנהל המחיצות בWIN7 ועם EaseUS Partition master וזה עדיין לא עובד. קראתי כמה פוסטים ישנים ולא מצאתי פתרון.. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לצערי הרב הssd crucial m4 256gb שלי החליט למות. פתאום דברים נעלמו. ניסיתי לפרמט נהיה הודעת error ואחר כך הביוס לא מזהה אותו. שאלתי הראשונה היא איך אני יכול לבדוק מה קרה, למה שפתאום בבת אחת ssd ימות... ושאלתי השניה היא אם אני יכול לממש אחריות בארץ למרות שקניתי אותו בחו''ל
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הי, מעוניין לקנות היום כונן SSD של 120 GB . את שני הכוננים מצאתי באותו מחיר . לפי מה שהבנתי - הסמסונג - יותר איטי אבל יותר אמין. OCZ - הרבה הרבה יותר מהיר (במהירות כתיבה במיוחד) , פחות אמין. חשוב לציין שאת הכונן לא ארכוש בארץ ולכן אין מצב להתעסקות מיותרת עם אחריות . הדגם המלא של הסמסונג: Samsung 840 Series 2.5 inch 120GB SATA III internal Solid State Drive (SSD) MZ-7TD120BW הדגם של ה OCZ : OCZ VTX3-25SAT3-120G Vertex 3 Solid State Drive - 120GB, 2.5", SATA III נשאלת השאלה - האם ה OCZ הזה אמין ? המהירות קריאה / כתיבה שלו בהרבה יותר מהירה ולכן זה השיקול היחיד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אניט מנסה לגבות הופעה בלי לכווץ אותה אני משתמש בתוכנה clonedvd2 . וכשהפעלתי את האופציה SPLIT TO DISKS זה חצה לי את ההופעה ונתן לי לצרוב חלק אחד ולא הצלחתי לצרוב את החלק השני . האם יש לכם המלצות לאיזה שהיא תוכנה נוחה או עצות לתוכנה הנ"ל . אודה מאוד לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5642 http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=825 תודה.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים. האחד IDE 80 GIGA, השני SATA 160 GIGA. ברצוני לקנות דיסק קשיח חדש בגודל של 400 או 500 GIGA,ו להוציא את הIDE. כמו שהבנתי במידה ואני משתמש גם SATA וגם IDE המהירות של הSATA יורדת למהירות של הIDE, זה נכון? באותה המידה זה עובד לכיוון הSATA והSATA2? עכשיו רציתי לדעת מה ההבדל בין SATA ל SATA2? והאם בכלל הלוח אם שלי תומך בSATA2 ועד כמה GIGA הוא תומך? דגם הלוח אם הוא. PT880 NEO תודה אור
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הארדיסק צריך לעבור איתחול אני לא זוכר את הפקודה שצריך לרשום בהתחל הפעלה תודה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, מרוב יער לא רואים את העצים,פשוטו כמשמעו.קראתי הרבה מדריכים בנושא צריבת סרטים בצורב דיוידי ופשוט הלכתי לאיבוד. בסופו של דבר לא הצלחתי,כפי שנאמר "קראת מרובה לא הבנת".חחחח . בקיצור יש לי את הסידרה lost ואני רוצה לצרוב אותה לדיסק דיוידי עם צורב דיוידי ולצפות במכשיר דיוידי רגיל בבית. והרי לפניכם פרטי אחד הפרקים" lost18[1].213.hdtv-lol.srt עם תרגום מובנה פורמט הוידאו: xvid,mpeg4 איכות הוידאו:992kbps, 2-pass VBR תמונות לשנייה: 23.976Fps רזלוציה סופית: 624x468 פורמט הסאונד: mpeg Layer-3 איכות הסאונד: 44100KHz Stereo, 128Kbps איך אני צורבת ואו צריכה לערוך את הסרט על מנת שזה יפעל במכשיר דיוידי רגיל שיש בכל בית מה אני צריכה לעשות בדרך הפשוטה ביותר ואו המהירה תודה …
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קראתי כאן שהוא יכול לשמש גם לכונן קשיח וגם לצורב ל-DVD, אבל בחנות אמרו לי שזה לא יתכן בגלל הבדלי הגודל האם יש סוג מסוים שבו זה מתקיים? אני מחפש חנות שבה יש שנתיים אחריות לצורב NEC D, יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
היה לי במחשב הקודם בקר ATA-133 של Promise, כרגע אני עם שני הדיסקים הקשיחים שבמפרט, ויש הבדל גדול מאוד, הדיסקים הקודמים (מקסטור IDE) שישבו לי במחשב הקודם על הבקר עבדו יותר מהר (במיוחד בהעתקת קבצים מדיסק אחד לשני), כרגע בלי בקר, על SATA שאני מעביר קובץ גדול מסוים, ונגיד אני שומע שיר ברקע, או רואה סרט, התוכנות נתקעות עד שהקובץ מסיים להעביר. האם זה דבר סטנדרטי שבזמן העתקת קבצים מדיסק אחד לשני הכל יקפא ככה? (אפילו אם זה לשניות בודדות). האם יש כבר בקר SATA II? אם למישהו יש בקר SATA ויכול להעלות כמה בנצ'מרקים? (נא לציין איזה בקר בדיוק). תודה.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח ולא יודע אם יש לי SATA או ATA, הורדתי את תוכנת EVEREST וזה סוג הכונן הקשיח שנמצא: WDC WD300AB-00BVA0 למטה רשום שהוא תומך SMART האם יתכן שיש לי SATA למרות שהמחשב שלי נקנה ב2001?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני לא יודע תאמת אם זה קשור לכאן אבל אם לא תעבירו.. יש לי כונן DVD שקניתי (הבעיה גם הייתי בצורב הישן). עכשיו שאני מכניס דיסק אני אמור לראות חלון קופץ נכון ? אז הדיסק לא מזהה לי אוטומטית את הדיסק מה אני עושה כדי לסדר את זה ?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האם משהוא הצליח לצרוב דיסקים גדולים מ 700 מגה ב nec 3500 ? הצורב מזהה דיסקים של smart disk בנפח 800 מגה כאילו זה 700 מגה . ושיניתי את ההגדרות שצריך בנרו ל overburn ב expert mode אבל הוא כותב שהקובץ (750 מגה ) גדול מידי לדיסק ..... אם יש דיסקים כאלה מה הם?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב 1.5 עם xppro sp2. אני רכשתי כונן קשיח חדש של WD בנפח של 160GB, אך אני יכול להשתמש רק ב137GB מתוכו. עשיתי חיפושים בפורום ובאתר תמיכה של WD. הורדתי עדכון לביוס והוא מזהה את הכונן במלואו. מה אני צריך להגדיר בווינדוס? תודה, עופר
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
דיסק של WD עם 8MB זיכרון ו-10000 סל"ד או דיסק של MAXTOR עם 16MB זיכרון ו-7200 סל"ד ???
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי DOK שתיארתי בכותרת, המכשיר בן שבוע וחצי וניתקלתי בתקלה מאוד מוזרה: כאשר אני מנסה להעתיק מידע שהנפח שלו 3 ג'יגה ומעלה במהלך ההעתקה ה-DOK פשוט מתנתק מהווינדוס באופן עצמאי ואז על מנת שאני אוכל להמשיך להשתמש בו אני צריך לשלוף אותו מכונן ה- USB ולחברו מחדש. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? האם מישהו מכיר תוכנות ניתור שבאמצעותן אוכל לבדוק את רכיב הזיכרון שב- DOK ? תודה, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למארז חיצוני לדיסק קשיח 3.5" SATA II. מניסיון שלכם, איזה תכונות חשובות צריך להיות לו? מה אתם אומרים על הדבר הבא שנמכר בקייאספי:http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=675
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD הכי מומלץ היום בסיסבות 200 שח והרדיסק נייד (חיצוני)בעל נפח גדול ומהיר בערך ה 600 שח יש לי בשביל שתי הדברים האלה800 שח
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
חבר שהוא גם טכנאי מחשבים אמר לי שאם אני רוצה לקנות הארד דיסק לדוגמא, בנפח 160 ג'יגה אז עדיף לי לקנות 2 הארד דיסקים של 80, בטענה שיש יותר סיכוי שההארד דיסק הגדול יקרוס יותר מהר. (ואני מדבר על הארד דיסק שמיועד למוסיקה כך שחשוב שיחזיק הרבה שנים) עד כמה זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-