עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by hagay21,

ניסיתי כל דבר אפשרי התקנתי sp2 עידכנתי דרייברים של לוח אם פיצלתי לשתי מחיצות של 100 ושל 150 ועדיין לא מצליח לזהות יש למישהוא פיתרון?

• 14 תגובות
    • 907 צפיות
  2. היצרנית הקוריאנית מתיימרת לחטוף מידי הכוננים המכאניים גם את יתרון הנפח שבו החזיקו עד עתה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מנפצת-שיאים-סמסונג-חושפת-כונן-ssd-בנפח-16-טר/

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by jonadav,

אם אני מחבר דיסק וסידירום או צורב על אותו ערוץ הדיסק - MASTER הצורב - SLAVE זה פוגע במהירות הדיסק ? ???

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by jenian,

קניתי חבילת דיסקים של סילברליין של 100 ב70 שח בערך, וחלק מהם נהרסים מהר אחרי שצורבים.. האם זה בגלל האיכות שלהם? כלומר, אם אני אקנה דיסקים של חברה טובה יותר ויותר יקרים הם יחזיקו יותר זמן? או שזה עניין של מזל, או בכלל אולי זה הסידירום שהורס לי אותם או הנגן באוטו?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  5. Started by Jack_g,

מה בדיוק הצורב עושה שונה ומה בכלל ההבדל בין שניי השיטות הנ"ל? והאם זה יתכן שהצורב יצרוב ב DAO יותר מהיר ב 10-15 שניות מאשר TAO? תודה.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by iyehuda,

יש לי שתי צורבים NEC 3500 יש סוג מסוים של דיסקים ( זבל ) שהנק צורב ממש טיפה ורושם EROR BURN עם הצורב השני שזה בדיוק אותו צורב זה לא קורה הוא צורב עם הדיסקים מעולה ללא שום בעיה ובשאר הדיסקים אין בעיה בכלל האם יכולים להחליף לי את הצורב הוא נקנה ב לוגיק

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  7. Started by omertgm,

http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=240 והאם יש בו את תכונת ה IntelliPower?

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by lidor_abo,

חברה אני רוצה לצרוב לדיסק אחר דיסק מקורי של משחק need for speed איך אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  9. Started by itayze,

סתם לצורכי ידע , גלשתי קצת באתרי קניות בחו"ל ונתקלתי בHd חיצוניים , המחיר הוא די זהה , אך רציתי לדעת מה יותר טוב , מהם המהיריות , כי לא ממש הבנתי מהמפרטים שלהם באתר . מישהו יודע ומוכן להסביר?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  10. יש לי דיסק אחד של 300 שמפוצל ל200+100 GB כרגע המערכת הפעלה יושבת על ה100 עכשיו קניתי סיגייט 500 ג"ב החדש איך אני משפר ביצועים מבלי לפרמט את הישן אני רואה שבמחיצה הקטנה של המערכת הפעלה יש את הPAGE FILE CRASH DUMP אני הבנתי שלדוגמא בפוטושופ עדיף להשתמש בשני דיסקים ויש אישה קובץ עבודה שכדאי שיהיה בדיסק אחר מהמערכת הפעלה, איך משנים את זה?

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Started by uokie,

איך ייתכן המכרז הזה: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733486 המחיר הזה זול ב-500 ש"ח מהמחירים שראיתי. ואיך אפשר לדעת איזה סוג HDD יושב בתוך המארז? האם הכונן הזה מומלץ למטרת גיבוי? או שיש משהו טוב יותר של 2TB? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by iyehuda,

אולי נעצור לרגע ונלך 10 שנים אחורה בשנת 1996 קניתי לחבר שלי ( עם הכסף שלו כמובן ) צורב CD רגיל במהירות X4 של חברת SMART & FRINDLY תחזיקו חזק ב 2800 ש"ח כן חברה זה לא טעות בשנת 1998 אני קניתי בשבילי צורב TEAC X8 ב 1300 ש"ח והוא אפילו לא צורב RW עד היום קשה לי למכור אותו מי היה מאמין ש NEC 3520A יעלה היום 270 ש"ח מעניין מה יהיה עוד 10 שנים ( צורב בלו ריי של נק X52 8.5 TERA ב 80 ש"ח )

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  13. שמעתי שיש IDE 33\66\100\133 או משהו כזה איך אני מבדיל בניהם ובמה אני צריך להשתמש להרדיסק 8 מגה באפר ATA100 - עם 80 גיגה- של ווסטרן דיגיטל תודה

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  14. היי חברים.. ראיתי בזאפ מלא חניות של דיסק קשיח בדגם WD2500KS והיתקשרתי אליהם ואמרו לי שאין ורק יש בדגם WD2500AAKS אבל אני חייב דיסק קשיח בדגם WD2500KS כי אני צריך בקר שנישרף לי הקודם אז אני חייב אותו ומישהו יודע איפה באמת יש בחנות ת'הדגם WD2500KS ולא אחר או שיש ביד 2 העיקר שיש דגם WD2500KS בארץ בתודה אגב:כבר שבוע התקשרתי מלא חניות ואין להם או

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by waizman,

הגעתי למסקנה ש DOK יעזור לי קצת בחיים והגיע הזמן לקנות כזה. אני צריך לפחות 4GB (כמה שיותר יותר טוב) ושיהיה קטן ומהיר ובלי מכסה כי אני רואה כבר איך הוא עף לי. ראיתי גם שמדברים פה על אופצייה שאפשרי להריץ ממנו תוכנות או משהו כזה, לא בדיוק הבנתי מה זה - מישהו יכול להסביר? ומה זה U3? התקציב הוא בערך 200 עם עדיפות לפחות. תודה

• 37 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. איך מבדילים ביניהם בשטח ??????

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by asvg,

שלום יש לי בעיה באחד הדיסקים הקשיחים במחשב [יש לי 3 ] הבעיה היא כך : אחד הדיסקים פשוט נעלם כלומר שפותחים את המחשב שלי הוא לא נמצא וגם לא באשף ניהול הדיסקים של ווינדוס עד לפני יום אחרי רסטרט למחשב היינו רואים אותו , והיום הגיע למצב שבכלל המחשב אף פעם לא מזהה אותו ובנוסף כשהוא מחובר ללוח אם המחשב לא עולה עד שניתקתי אותו מלוח האם אז המחשב עלה , ניסיתי להחליף כבל SATA נתונים חדש , שיניתי את חיבורי ה-SATA לדיסק ביציאות אחרות בלוח האם , החלפתי כבל חשמל שנכנס לדיסק בכבל אחר מהספק ולא עזר כלום . כעבור יום חיברתי שוב את הדיסק הבעייתי למחשב ,הוא זוהה בביוס , המחשב עלה , שפותחים את המחשב שלי רואים אותו אבל שניסיתי להעתיק אליו קבצים הוא נתן הודעת שגיאה צילמתי אותה אבל חבל שאי אפשר לה…

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  18. Started by devek,

שלום. יש לי הארד דיסק 500GB ואני רוצה להתקין שתי מערכות הפעלה. השאלה שלי כמה להקצות לכל מחיצה . לפני חודש בערך ניסיתי לעשות את זה ועשיתי שלוש מחיצות. 25,25 וכל השאר למחיצת אחסון וקבצים. שמתי לב שברגע שאני מחלץ קבצים במחיצה הגדולה זה נותן לי התראה ואומר שהתהליך לא יכול להמשיך כי במחיצה של המערכת נגמר המקום. אודה לעזרתם בנושא.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by shimon23,

קיבלתי hd חדש לאחר שהקודם שלי התקלקל(wd 80 gb), וכשהרצתי fdisk כדי ליצור בו מחיצות , ה Fdisk הראה שגודל הכונן רק 10 מגה ולא איפשר לי ליצור כלום חוץ ממחיצה ראשית בגודל 10 מגה. לאחר שפירמטתי את הכונן, בפירמוט הוצג הגודל האמיתי, אך שהרצתי fdisk שנית הוא שוב הציג גודל של 10 מגה, מישהו יודע כיצה בכל זאת אוכל דרך fdisk ליצור מחיצות? האם כשאני יוצר מחיצות ב Partition magic הם יהיו קיימות גם בדוס(למשל לאחר פירמוט/האם יש אופציה כזאת?)

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by at,

אם אני מבין נכון מי שנותן אחריות על הצורבים של LG זה ח.י. (היבואן הרשמי) הופתעתי לגלות באחת החנויות שלא מקבלים תעודת אחריות עם אם קונים צורב של LG. מה אתם יודעים על זה? זה מקובל ככה? (בצורב CD שלי של LG לפני 4 שנים יש תעודה של ח.י) משהו רכש צורב של LG לאחרונה יכול הגיד אם הוא קיבל תעודה? (אגב מדובר בגירסה שכוללת אריזה ולא גירסאות של OEM שאז אולי לא מקבלים תעודה) תודה לעוזרים, טל

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  21. קניתי צורב DVD של ASUS SATA עשכיו צריך לחבר לו רק תחיבור של הSATA אועוד משהו לא ניסיתי והצורב לא פעל לא דלק......... איז עוד חיבור צריך לחבר עם אפשר תמונה .... ויש לי עוד בעיה יש לי עעכשיו במחשב 2 צורבים אני רוצה להוציא צורב אחד ולחבר תצורב החדש הבעיה שאני לא מצליח להוציא תצורבבב אני מנסה מנסה לא מצליח יש לו ברגים כאילו שבטח הם מוצאים אבל הבעיה הברזל חוסם תברגים ובגלל זה אי אפשר להבריג תברגיםם משהו יוכל לעזור בבקשה תודהה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  22. שלום אנשים יש לי unraid nas שרץ על מחשב ישן פנטיום 4 והלוח אם הוא msi ms-7173. כרגע מחוברים אליו שני קשיחים של wd green 1tb. בשניהם שמתי את הג׳אמפר מאחורה שמכניס אותם למצב תאימות לsata 150 MB/s. השאלה שלי היא האם גם בקשיחים החדשים בסדרת הgreen או אפילו red קיים הג׳אמפר הזה צריך לדעת לפני שאני מוסיף כונן... האם הלוח הזה ייתמוך בsata 2/3 בלי הג׳אמפר? מודה לכם..

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by trxman,

שלום לכולם!:] (אני מקווה שזה קשור לפה) יש לי שאלה, קצת משונה, בנוגע לאיכסון המחשב עצמו. יש לי מלבן כזה, שלתוכו נכנס המחשב. השאלה שלי, האם זה טוב למחשב להיות במקום דיי צר? האם עדיף לשים אותו כבר על השולחן עצמו? תודה רבה!:]

24. שלום רב, חבר שלי רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני למחשב בחיבור firewire, והוא מתלבט בין שתי אפשרויות: 250 גי'יגה של מקסטור, 16 מגבה באפר ב-1350 שקל, או 320 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל 8 מגה באפר ב-1400 שקל. השאלה היא עד כמה ישפיע גודל הבאפר על הביצועים של המחשב שלו, שמשמש לעריכת וידאו. ברור לי שזה לא ישנה את מהירות הקידוד.רינדור וכו', השאלה היא האם באפר של 16 מגה יעזור בעת העריכה עצמה (בפרימייר). מה דעתכם? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by xdcee3,

Seagate Constellation ES.3 4TB http://techgage.com/article/seagate-constellation-es-3-4tb-enterprise-hard-drive-review/ יצא ארדיסק חדש עם 128 MB cache

• 1 תגובה
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.