אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם כמה שאלות מתוך התעניינות התגלגל אלי HD די ישן.. אין לו שום ערך מבחינתי, אבל רציתי לחבר אותו ולראות מה יש שם המחשב שלי עצמו יחסית חדש.. טוב, אז ה-HD שלי (נקרא לו "החדש") מחובר בחיבור רגיל (SATA?) ואת הישן (נקרא לו "הישן") חיברתי בחיבור הישן שלו (IDE? הכבל העבה), חיברתי את הישן גם כן לספק והפעלתי את המחשב.. ה-HD הישן עושה רעש של עובד, הווינדוס עולה, וכותב לי שהוא מזהה כונן חדש.. אבל לא ראיתי אותו בשום מקום.. 1. למה לא ראיתי אותו בעצם? טוב, סגרתי את המחשב, נכנסתי לביוס - הוא מופיע שם. טוב.. אמרתי ננסה גישה אחרת - הגדרתי את המחשב שיעלה את ה-HD הישן ראשון.. המחשב עלה, עלה המסך של הווינדוס שעל הHD הישן.. אבל בפועל עלה הווינדוס 7 וה-HD החדש, ושוב לא רואה את ה-HD הישן..…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... יש הבדל?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה לגבות את כל המידע שלי ובשביל זה יש לי זוג כוננים של 2 טרה כל אחד, מה שאני רוצה להתקין זו תוכנת גיבוי אשר תגבה לי את החומר הספציפי שאני רוצה באופן אוטומטי מאחד הכונני 2 טרה לשני ואני זקוק להמלצה על תוכה שעושה את העבודה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
טוב, זה לא ממש קשור לפורום אבל יש לי שאלה לגבי חיבור ההרד-דיסק למחשב נוסף. יש לי מחשב ישן שיש בו HHD של WD ישן מאוד, אך מכיל מידע שמאוד חשוב לי (אני רוצה לפרמט). וכן יש לי מחשב חדש. ובכן, המחשבים לא מחוברים ברשת, ורציתי לדעת אם לא יהיו לי בעיות או נזקים אם אני אחבר את ה-DHH הישן למחשב החדש. הכונן הישן מפוצל ל-3 כוננים (C,D,E) ו-C מכיל מערכת הפעלה Win98SE ולעומת זאת במחשב החדש יש XPpro. עכשיו נניח אני מחבר אותו כ-Slave, איזה וינדואס ירוץ, האם יהיה איזה נזק והאם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני עושה את זה ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היום סידרתי קצת את המחשב מבנים (הוספת מאוורר והצמדת הכבלים ביחד) שמתי לב שהכבלי IDE שלי הם ATA 33 !! עכשיו כמו שאתם רואים במפרט שלי המחשב הוא לא כל כך ישן ... לא הייתי אמור לקבל כבלי ATA 66\100 עם הלוח הזה? ואיזה הבדלי ביצועים יש בניהם (33-\66\100) ואפשר לקבוע איפשהו אם זה יהיה על 66\100 ? אהה וכמה עולה כבל 66\100 נראה לי שאני אצטרך איזה 2 כאלה ..... ;D
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי P3 550MHZ, HD 20GB WD, 128MB זכרון. חלונות XP לאחרונה ה HD שלי משתגע, הוא כל הזמן עמוס, הרורה מהבהבת כמעט כל הזמן, כלומר כאילו הוא עובד בעומס כל הזמן למרות שאני לא עושה כלום ! עש לו לפעמים הפסקות, אבל ברמת העקרון הוא עמוס יתר על המידה ! ואני אכן מרגיע הרעה קשה בביצועים כאשר אני עובד.. הורדתי את כל התוכניות שמופעלות אוטומטית, בדקתי גם במנהל המשימות ששום דבר מיוחד לא רץ ברקע, הרצתי בדיקת וירוסים מעודכנת - אין כלום, הרצתי ניתוח ואיחוי לדיסק, מה עוד אפשר לעשות ?!? מה עוד אפשר לבדוק ?!?
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ניסיתי מספר תוכנות אולם אף אחת לא הצליחה למדוד את הטמפרטורות של הדיסקים. הדיסקים הם: 2 של WD ו 1 של Samsung. הדגמים של WD דומים אך לא זהים, כל הדיסקים הם SATA 200GB, ה WD הם 1 SATA וה Samsung הוא 2 SATA. כולם עם יכולת SMART נראה לי כי Win XP לא מזהה אותם כבעלי יכולת SMART (לפחות במאפיני ה RAID) עיצה?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום יצרתי מחיצה חדשה ולא שמתי לב שההארד דיסק הנייד מחובר עדיין בUSB ובטעות ביטלתי את הparatition שלו. לא מחקתי בנוסף שומדבר. ולא כתבתי מידע חדש. יש אפשרות לשחזר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה הדיסק הקשיח כל הזמן מתנתק לי כל הזמן אני רק מחזק סוגר את המשחב ופועל חשבתי שהכבל לא טוב החלפתי אותו והבעיה שוב חוזרה מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה בעצם כי נראה לי שהארדיסק עצמו דפוק? בתודה lidor_Abo
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי חיבורי USB3 בצד האחורי ששל המחשב וברצוני לחבר כבל מאריך פשוט כדי שאוכל לגשת בצורה נוחה לחיבור. האם ניתןן להשתמש בכבל USB2 ישן שברשותי או שצריך לקנות כבל מיוחד כדי שהמהירות לא תיפגע?
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יופי של צורב http://www.cdfreaks.com/article/152/9
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מ SKYPC עכשיו צרצלו אלי ואמרו שאין להם איזה HD שביקשתי והמליצו לי להחליץ לHD אחר שניהם של חברת kingston עכשיו אני רוצה עזרה בבקשה להבין מה ההבדל בניהם תודה כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB http://skypc.co.il/pl_product~3200AAKS~7~0.htm והכונן השני... כונן קשיח Westren Digital WD3200YS 320GB http://skypc.co.il/pl_product~3200YS~7~0.htm
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
עשיתי את זה לכונן של 8 ג'יגה (מחיצה בWD 8MB ) וזה לקח 7 שעות ועדיין לא סיים (ישנתי קמתי ועדיין לא סיים) מה זה וכמה זמן הדבר הזה אמור לקחת? מה הDEFRAG הכי טוב לעשות שאחריו המחשב יהיה הכי מהיר?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
המותג Sabrent ממשיך לדחוף לנפחים גדולים יותר במחירים מאיימים בשוק האחסון הביתי - הפעם עם מהירויות העברה גבוהות במיוחד בשילוב עם המעבדים המודרניים מבית AMD לכתבה
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
-
ראיתי בnetaction צורב ב460 שקל כולל משלוח של aopen במהירות 32/12/48 מה אתם אומרים http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=562215
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח של 2TB, האם יתכן שאי נפח גדל בגודל פיזית של "2.5 אלא רק "3.5 ? אני לא אוהב את הדיסקים הגדולים פיזית, לכן אני מעוניין ב "2.5, מה הנפח המקסימלי הזמין בגודל זה והיכן ניתן לרכוש ? (לא מצאתי). 2. הדיסק הקשיח לא דחוף לי, האם בחודשים הקרובים צפוייה הוזלה/יציאה של דיסקים הנפחים גדולים יותר שיש טעם להמתין ? 3. באופן כללי, אילו חברות מומלצות ? הייתי בטוח ש WD, אבל הבנתי שכבר לא, אשמח לדעת אילו חברות מומלצות, ויותר חשוב, מאילו חברות עדיף להתרחק. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה לגבות את המחשב על DVD-R. איך אני עושה את זה ועם איזו תוכנה?
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי כולם ברשותי כרגע דיסק קשיח אחד, של WD 320GB Blue שעליו מותקנת WinXP. בזמנו חילקתי אותו כך: C - מערכת הפעלה ותוכנות 20GB D- משחקים וכל השאר 300GB עכשיו אני מבין ש-20GB בקושי יספיקו למערכת ההפעלה החדשה, לכן חשבתי לגבות את כל מה שיש לי בכונן, לאחד אותו ולפרמט אותו ככונן אחד, ולקנות דיסק קשיח נוסף , השאלה שלי היא איזה גודל יהיה אופטימלי? בעיקרון המטרה שלי היא - C - מערכת הפעלה ותוכנות - חשבתי אולי להשאיר את הדיסק הנוכחי בשביל המטרה הזו - 320GB D - משחקים, גיבויים/הורדות וכל השאר. - משתלם לקנות היום 640GB? אני גם מעוניין בכמה שפחות פלטות בדיסק החדש. או לקנות דיסק קשיח אחד חדש גדול ולשים בו הכל בלי לחלק, למרות שאני מעוניין שאם ילך הדיסק הישן יותר אז לפחות יהיו לי גיבויים בח…
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, בדיוק קניתי את ה HDD הנייד הנ"ל, כשאני מנסה להעביר קבצים גדולים מ 4 גיגה, הוינדוס 7 אומר לי שהקובץ שאני מנסה להעביר הוא גדול מדי ועל כן מתבטל. איך אני מסדר את זה? נשמע לי ממש לא הגיוני ש HDD של 320GB לא נותן להעביר קבצים מעבר ל 4 גיגה - אולי זה מוגדר כ FAT32 ובגלל זה לא ניתן? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הי חבריה לאחרונה קרה לי שהמחשב איבד את מקור הזיהוי של כונן מערכת ההפעלה והייתי צריך דרך הBIOS לקבוע מחדש בבדיקה של הHD התברר שיש לי כ52 סקטורים פגומים יתכן בגלל זה התקלות שגורמות לאיבוד הזיהוי של הHD ובכן אשמח לקבל המלצה לHD חדש נפח של 640 לפחות עבור מחשב שהוא כל הזמן עובד אני חייב כונן אמין וחזק ואחריות מרבית האם יש HD לשרת האם יש חשיבות למספר הפלטות אודה לקבל במיידי המלצות ??? בברכה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
הצורב LITE-ON 40X12X48 הוא צורב טוב? ??? ???
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשחיברתי את הצורב והסידירום גם היה מחובר, הזיהוי כשמפעילים את המחשב הולך נוראא לאט, ואז זה אומר אחר כך שהוא לא יכל לעשות boot מההארדיסק, עשיתי DELETE אחרי ריסט, ושם לקח לו בערך דקה לזהות את זה, וגם זה לא תמיד. ניסיתי לשנות כבלים לשים רק ת'צורב על סקונדרי ושהסידירום יהיה סלייב בפריימרי וההארדיסק מאסטר, עדיין נתקע, כל מצב שהם יחד זה נתקע, לא משנה כבלים נפרדים או יחד סלייב או מאסטר, שניהם עובדים טוב כשהם לבד. הצורב הוא Plextor 40x12x40.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי צורב DVD של NEC מדגם 3500A ועכשיו עולה השאלה איזה דיסיקים לקנות? DVD+ או DVD-? מכיוון שהצורב יכול לצרוב את שתיהן. משיחה עם בן-דודי הבנתי שפשוט צריך להכניס מדיה אחת של + ואחת של - ולראות איזה הוא יותר אוהב. עצות אחרות לפני שאני הולך ל-OfficeDepot לקנות? כונן ה-DVD שלי הוא של LiteOn מדגם LTD163. Thanks in advance.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-