עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם יש לי כונן DVD של פיוניר - pioneer dvd 115 הכונן קצת רועש אבל זה לא נורא,הכונן הוא X16 ב DVD ו X40 ב CD. הנתונים הרשמיים שלו מציינים טווח מהירות העתקה ב DVD מהירות: 6.6-16 לDVD מקורי וגם לDVDR אך בפועל לדיסק צרוב המהירות ההתחלתית היא 2.5 והסופית היא 5 - לא מגיע למינימום הרשמי אפילו, בדיסק מקורי המהירות היא יותר טובה. ה FW מעודכן להכי אחרון של פיוניר עם עדכון ל region free הכונן מוגדר על DMA ומחובר אפילו בכבל 80 פינים, מותקן אצלי ASPI - אני לא רואה שום סיבה שהוא יעבוד לאט מהי הסיבה שהוא עובד לאט ממה שהוא צריך? ד"א יש לי צורב DVD של NEC מדגם 3500 המעולה שמהירות ההעתקה שלו בדיסקים צרובים היא גבוהה מאוד. בברכה.

2. אני רוצה לקנות צורב חדש אני צריך שתעזרו לי לבחור מה הכי כדאי לקנות אני צריך גם שהצורב יהיה אמין ויחזיק הרבה זמןיכולים לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  3. אני רוצה מקום איכסון רב ככל האפשר שלא יהיה RAID, ולמיטב ידיעתי כרטיסי הזיכרון (כונן קשיח ללא רכיבים נעים) הולכים וגדלים כל הזמן: הגדול ביותר שמצאתי מגיע ל64GB. אני רוצה לדעת מתי כרטיסי הזיכרון צפויים להגיע לנפח של 250GB לפחות, כך שלא יווצר מצב שבו אקנה את המחשב ובתוך שלושה חודשים או פחות אגלה שכבר יש כרטיס זיכרון בנפח הזה. כמו כן אשמח לדעת מתי הדיסקים המכניים יצאו מהשוק ונישאר רק עם כרטיסי הזיכרון? בברכה

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by winner100,

ערב טוב לכולם, יש ברשותי HDD של סמסונג ואני די מרוצה. הנפח הולך ונגמר אני חייב אחד נוסף. אני לא מחפש את טופ הביצועים בתקציב שלי אבל גם לא מחפש עגלה. נתונים יבשים: נפח 2TB עד 4TB תקציב באזור ה450 550 ₪ אם אפשרות למשוך עד 600 במידה ויש הצדקה. הוא לא ישמש למערכת הפעלה, למערכת ההפעלה יש SSD. אבל הוא יהיה בכתיבה מתמדת בגלל מצלמות אבטחה שמזרימות לשם ווידאו בצורה קבועה. ואולי אני יתקין שם כמה תוכנות (לא בטוח) הכי חשוב לי אורך חיים אבל אני יודע שזה כמעט בלתי אפשרי אז אני פשוט יבקש המלצות שלכם ואולי גם מחוות דעת אישית. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by iem,

קניתי את הנ"ל שבכותרת מדגם: Barracuda 7200.10 250GB ST3250410AS האם היה כדאי באייבורי ותמורת 290 ש"ח ? בבקשה תענו לי כי יש לי שבועיים להרוס את העסקה ולקבל הכסף בחזרה... דבר נוסף... כאשר קניתי אותו הוא הגיע בשקית אנטיסטטית אבל מצד אחד היא היתה סגורה הרמטית ומצד שני היא היתה פתוחה שרואים שגזרו אותה ואחכ שמו מדבקה של "יוצר בתאילנד", האם לדעתכם הוא יכול להיות דפוק ? האם יש תוכנה לבדיקת הכונן ? בשירות שלהם הטלפוני אמרו לי שהם פותחים את כל השקיות שלהם ע"מ לשים מדבקה לאחריות. נשמע לי כמו חירטוט כי פעם קניתי HD של WD אצלהם והדרך היחידה להוציאו מהשקית היתה לגזור אותה... אני מרגיש די רע עכשיו עם העסקה הזו...

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  6. 3200AAKS 320 גיגה איך לחלק ? תודה ! למשחקים הכונן..

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by CoronaLover,

שלום, הארדיסק הראשי שלי במחשב גוסס כבר כמה שבועות ואני מפחד שעוד מעט הוא ישבוק חיים סופית. אני מעוניין לקנות את ה SSD של אינטל בגודל 80 ג'יגה כתחליף אבל אני לא מוצא שום חנות בארץ שמוכרת אותו. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא את ה SSD הזה בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by assafhe,

שלום וערב טוב. על הפנל של הצורב שלי כתוב בקטן DL ולמרות זאת כשאני מנסה לצרוב על דיסק כזה, התוכנה אומרת שאי אפשר לכתוב על הדיסק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by Hayek,

אני רואה כל מיני דיסקים קשיחים שמוגדרים "לניידים" (למשל) - בדרך כלל עם מהירות של 5400. אני יכול להשתמש בכונן כזה גם במחשב נייח?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הי, אני רוצה לקנות הארד דיסק חיצוני של 1TB ומעלה, אני לא ממש מבין בנושא. אבקש המלצות לגבי סוג החיבורים ויתרונם / חסרונם. דגמים מומלצים וכ"ו. אני לא רוצה לקנות משהו ממש גדול פיזית והבנתי שבנפח אכסון גבוה (2TB) יש מפלצות ממש. כל עזרה תתקבל בברכה עומר

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by linkinuser,

שלום לכולם, יש לי בעייה רצינית עם הדיסק און קי שאני לא מצליח לפתור אחרי שניסתי בכל הדרכים שאני מכיר בערך ??? יש לי דיסק און קי CRUZER MICRO 8GB שהתקנתי דרכו ווינדוס 7 למחשב... ביצעתי את זה עם התוכנה UltraISO שצרבה כאילו את מערכת ההפעלה לדיסק און קי ביצעתי אתחול מלא לדיסק און קי פעמיים אבל זה נראה כאילו חלק מהקבצים של הווינדוס עדיין יושבים באיזה פינה נסתרת ומסרבים להמחק... הבעייה העיקרית היא כשאני מנסה לחבר את הדיסק און קי לDVD שלי הוא לא מצליח לקרוא אותו וכל פעם מקפיץ לי הודעה אין דיסק. לעומת זאת כשאני מנסה עם דיסק און קי אחר הוא עובד נהדר... בבקשה תעזרו לי לסדר את זה לא בא לי שידפק לי הדיסק און קי ושהוא ישמש אותי רק להעברת קבצים בין מחשב למחשב... איזו דרך ישנה ב…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מחפש כונן 500MB הכי מהיר שיש בבדיקות , חייב להיות USB 3

13. סוף סוף הלטתי להחליף את ה2X80GB שלי באחד חדש של כניראה 250GB, וHD אחד של 80 להעביר למחשב השני שלי, ואחד לשמור לצורכי גיבויים. אחרי המון שנות ניסיון מצויינות עם WD, כניראה שהדיסק החדש יהיה שלהם. הצרכים שלי מHD הם שיהיה אמין, בעל ביצועים טובים, ושקט יחסית. המחשב שלי פועל כימעט 24/7, ככה שכניראה דיסקים קשיחים מסויימים יתאימו לי יותר. ההתלבטות המרכזית שלי היא בין אלו: WD2500JS - שהבנתי שלא כדאי ביגלל ה8MB WD2500KS - שלפי הבנתי זהה לקודם אך בעל 16MB WD2500YS - שיקר יותר מהאחרים, אבל מותאם לעבודה של 24/7, שזה מה שסובל אצלי כל HD הייתי רצה לדעת האם באמת גרסאת הYS היא הגרסא שהכי מתאימה לי, האם יש עוד דברים שאני צריך לדעת על הדיסקים הקשיחים האלו לפני הקניה ואם יש דיסק קשיח אחר שלד…

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by Zeev86,

אהלן. אני צריך כונן למחשב נייח. נתקלתי בKSP בדגם ST3000DM001 שעולה 530 שקל. בAMAZON הכונן עולה 400 שקל ב-"מבצע" כשהמחיר הרגיל שלו זה 800 שקל. מה הקאץ פה? מדובר במודל לא אמין? למה המחיר כזה? כוננים של WD למשל בגודל של 3 TB מתחילים ב800 שקל. http://ksp.co.il/?uin=18274# תודה! עריכה: באופן כללי, מה אתם אומרים על כונני SEAGATE? יש לי אחד של 2 TB והאמת, אני לא מבסוט ממנו. די איטי, לוקח לו די הרבה זמן לגשת לקריאת קובץ ("להתעורר"). על איזה BRAND ודגם של HDD אתם ממליצים, במקרה וה- ST3000DM001 לא טוב?

• 21 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. Started by demonshlomo,

לפני חודשיים קניתי צורב של LG במהירות 48X24X48 ב250+50 משלוח! ב50 צריבות הראשונות הוא באמת סיים דיסק ב48 ואחרי זה הוא "אמר" שהוא צורב ב48 אבל סיים דיסק ב6~8 דקות!!! כוס אמא שלהם!צרבתי כבר 250~ דיסקים איתו (בערך 170 מלאים! כל השאר על בערך 500 מגה!)! ועכשיו הוא מורב דיסק מלא ב10 דקות!!!! אני צריך צורב חדש והבעייה היא שיש לי 200!ועוד 20 בשביל משלוח! אני רוצה צורב שבאמת צורב במהירות שלו, ולא אכפת לי שיהייה גם במהירות 40 העיקר שבאמת יצרוב על 40! ניסיתי למצוא אבל לא הלך! תודה לכל העוזרים! אם לא הבנתם מה אני רוצה אז זה שתעזרו לי לחפש צורב.... נ.ב אם יש צורב שאפשר לבחור שיהייה שחור אז אני יעדיף אותו על כל האחרים!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by taotao,

יש לי כונן משולב של טושיבה דיויד וצורב (הצורב הוא לא צורב דיוידי הוא רגיל) דגם SD-R1002 דגם ישן ממחשב ישן עכישו שמתי אותו במחשב החדש ועוד שהוא היה בישן הוא עשה בעיות הוא לא צורב דיסקים רגילים של מוסיקה או כול דבר אחר או שהוא צורב ובסוף הוא נתקע ונרו אומרת שהצריבה נכשלה הוא בקושי קורא סתם דיסקים רגילים שאני מכניס אילו הוא כאילו קורא ומפסיק קורא ומפסיק ככה עכשיו דרייברים לא מצאתי כי הוא יש אולי מה לעשות? אני רוצה לשלוח אותו לתיקון לא יודע איפה אבל? תיקון שלא עולה על 100 שקל מישהו רעיון מה בעיה?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  17. שלום. יש לי לפטופ של דל, שאיננו עדיין בן 3. לאחרונה שמתי לב (למרות שלא הייתי המשתמש העיקרי בו לפני כן, ולכן יכול להיות שהבעיה ישנה), שההארדיסק עושה רעשים שאפשר לכנות אותם "מחרידים". לא תמיד. אבל מדי פעם, הוא נכנס לפעולה, ומתחיל "לטחון". משהו בסגנון "גח גח גחחחחחחחחחחחח" האם ימיו ספורים? תודה!

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  18. Started by Or ei,

הדיסקים האלה נראים די נחמדים וגם רשום עליהם לא מעט כמה שהם טובים אבל למישהו יש ניסיון איתם אם הם באמת טובים ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1562

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  19. Started by Cilay,

אהלן אני רוכש היום סטרימר של פופקורן C200 ואני צריך לרכוש גם דיסק קשיח שיתאים לו מהרשימה הבאה : http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/C-200_Compatibility_Lists איך הדיסק קשיח הזה?: Western Digital Caviar Green WD20EARS אמין? מהיר? יחזיק הרבה חומר של מדיה ... די דחוף אני מתכנן היום או גג מחר לרכוש את הכל. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by NIVs,

יש לי וורבטים 16X טיואן גם + וגם(-). הבעיה שב + אני מקבל הרבה יותר שגיות מאשר ב (-), חשבתי אולי אני יכול להחליף אותם ב אופיס דיפו מאז המבצע שלהם שקניתי, הבעיה שאין לי חשבונית אבל הוא בקופסא המקורית עם השקית הרמטי. הייתי שם לא מזמן והיו להם גם טיואן וגם יפן(CD-R וגם DVD-R) שזה נדיר למצוא אז מה כדאי לקחת?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. חברה החליפה את הדיסק הקשיח בנייד, מחשב לנובו 3000. הדיסק החדש הגיע ארוז מאחת הרשתות הגדולות. פירמטה הכל היה תקין. אחרי יום יומיים חלונות הודיעה על שגיאות בכונן. הרצתי תוכנת SMART והיא אמרה שלכונן יש המון שגיאות בכל מיני סעיפים. האם זה אומר שהדיסק תקול בוודאות? זה דורש החלפה? הדיסק בן לא יותר משבועיים.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  22. Started by Jack_g,

אני מחפש מגירה לכונן קשיח עם קירור סביר ולא יקרה מדי. השימוש בא הוא לכונן קשיח שימצא בא כל הזמן והמחשב דלוק 24/7 ובגלל זה אני רוצה שהמגירה תהיה עם ממשק של ATA 133/100 ו תמיכה לאחור. וכמון שהיא תהיה נשלפת שאם אני יצתרך לחבר עוד כונן אני יכול לנתק את הכונן הנמצא כרגע בא, להוציא את המגירה בקלילות ולחבר את הכונן הקשיח האחר מבלי לפתוח את המחשב. נ.ב אם למגירה יש ממשק של ATA 133 ואני מחבר דרכה כונן קשיח הביצועים יהיו זהים למצב שהכונן קשיח מחובר ישירות ללוח האם נכון? יש את המגירות הפשוטות מפלסטיק שעולות 80ש"ח ובאות עם מאוורר או אפילו שניים והן ATA 100 לפי מה שזכור לי, האם הן יעשו את העבודה ואם הביצועים יהיו זהים לאלו שבחיבור ישיר ללוח האם? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Salwaby,

באופן כללי ייתן שכונן קשיח יוצר צוואר בקבוק רציני למערכת ? באופן יותר פרטי יש לי HD WDC WD5000AAKS-00YG0 האם הוא יאט את המערכת החדשה שלי i5 3570 Gigabyte H77M-D3H 2x4GB 1333mhz Dual Channel geforce 560TI

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by nepet,

בעיית חומרה / תוכנה , מקווה שהגעתי לפורום הנכון . קיבלתי היום מחשב חדש, בלי מערכת הפעלה . כשנכנסים להגדרות לראות את המפרט , הוא כולל HD בגודל 250GB של WD . התחלתי להתקין את מערכת ההפעלה , ובשלב שהוא מבקש לחלק את הדיסק למחיצות הוא מזהה רק 130GB . אני מניח שזה משהו שקשור אולי ל 32 ביט / 64 ביט , כי 128 כפול 2 זה 256 . אולי אני בכיוון ואולי לא, מישהו נתקל בזה פעם ? מה לא בסדר ? צריך לוח אם שתומך 64 ביט ? מערכת הפעלה ללוח 64 ביט ? או שאני טועה לחלוטין והפתרון יותר פשוט. תודה , ליאור .

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by schwartsa,

שלום, בלפטופ שלי יש צורב, אבל לא רשום עליו DL. יש דרך לבדוק האם הוא תומך ב- DL, לפני שאני קונה דיסקים ? תודה,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.