עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Armageddon1,

ב200 ש"ח אפשר לקנות משהו נורמלי? וצרבתי דיסקים DVD -R יש לי כונן DVD של טושיבה והוא עובד מצויין אבל את הדיסקים האלה הוא לא קורא.. למרות שהדיסקים תקינים בדקתי אצל מישהו.. יש תוכנה או משהו שיכול לתאר בדיוק איזה פורמטים הDVD שלי מסוגל לקרוא? תודה.

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  2. האם אפשר לשנות את מהירות הצריבה באמצע הצריבה?(זה דיי דחוף בשבילי) תודה מראש. .SWG

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי במחשב כונן DVD: LG DVD-ROM 8162B. בשנתיים הראשונות שלו הוא פעל מצויין ואז פתאום הוא הפסיק לקרוא DVD וזה כבר למעלה משנה וחצי ככה. בעוד שהוא מצליח לקרוא כל CD בצורה מצויינת - הוא לא מצליח לקרוא אף DVD (צרוב, מקורי...). דברים שניסיתי לעשות ולא עזרו: - לנקות את העדשה עם CD מנקה של SILVERLINE (מכירים את השטות הזו??!) - לשדרג את ה-Firmware לגרסה הכי חדשה (033). מה עכשיו? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  4. Started by idan_sharabi,

שלום לכולם . השאלה שלי היא : אם אני רוצה לצרוב סרט וידאו מכל פורמט שהוא (לא בהכרח DIVX ) לפורמט DVD , שכל DVD יקרא אותו , כיצד אני עושה זאת ? האם תוכנת ה- NERO מספיקה או שאני צריך תוכנה אחרת ?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  5. Started by jadhad,

הי אני צריך את העזרה שלכם, יש לי שני HD SCSI של חברת segate ולפי מה שאני רואה רשום עליהם Ultra320. ניסיתי לברר ואני מבין שיש להם חיבור של 80pin ולא של 68pin (שקיימים בדגמים ישנים יותר). אני רוצה לקנות בקר pci scsi שיתאים , אבל אני מתקשר לאתר אחד שאומר שהוא תומך ב-ultra320 . מצאתי שני סוגי כרטיסים: 1. adaptec 29160N 2. adaptec 2940 אבל הראשון תומך ב Ultra160 ואילו השני בעל חיבור 68pin. מישהו יכול לעזור לי במציאת דגם מתאים ?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  6. שלום, רציתי לדעת האם ניתן להשתמש בפן דרייב(נפח 1-2 GB) כאיזור מוקצה לפייג'ינג פייל("זיכרון וירטואלי"), ראיתי לא מזמן שאינטל הגיעה עם טכנולוגיה לניצול שמקצרת עד מאוד את זמני הטעינה של משחקים. אולי זאת בורות מצדי לשאול - האם המהירויות של זכרון(קריאה\כתיבה) פלאש גבוההות יותר משל דיסק קשיח? האם אפשר לכתוב ולקרוא ממנו כ"כ הרבה?(אם אכן אפשר לייעד אותו להקצאה הזאת, מן הראוי שהוא יעמוד בכ"כ הרבה קריאות וכתיבות).

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by Randy Orton,

חשבתי לגוון קצת אחרי קניה של LG חשבתי ללכת על צורבים SONY אבל יש שמועה שיש איתם בעיה של תאימות עם NERO מישהו יודע משהו על זה ?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by SensatioN,

שלום, אני רוצה להוסיף הארדיסק למחשב שלי, יש לי לוח-אם intel D845EBG2 עם חיבור IDE. איזה הארדיסק יתאים לי מהחנויות KSP ו NOA ? אם אפשר דגמים של 120 של 160 ושל 80 . ויש אולי מדריך איך מחברים הארדיסק בחיבור IDE ? או שזה לא בעיה?. ואיך מגדירים אותו בוינדוס כ slave? תודה.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  9. Started by Ido.G,

היי, ברשותי דיסק קשיח, 40GB של WD. בכל מקרה- שום תוכנה לא מוכנה לפרמט אותו וכו'. הבעיה היא כנראה שהמחיצה שלו נדפקה. (כל תוכנה מוציאה שגיאות והודעות על חוסר יכולת לכתוב לדיסק ברגע שאני מנסה לפרמט, עם זאת אני מזהה אותו) בכל מקרה, יש לי את תוכנת Partition Table Doctor שמסוגלת לעשות Patition Recovery- אך היא בגרסת דמו, עושה כאילו היא יכולה לעושת את זה, אבל אי אפשר לעשות Save. אני לא ממש מעוניין לשלם עליה 39 דולר. האם אתם מכירים תוכנה אחרת שמסוגלת לעשות את זה? (אפילו Partition Magic לא יכולה)

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  10. אז ככה יש לי צורב דיוידי של נק יש לי כונן דיוידי של טושיבה מאסטר וסלייב מוגדרים יש לי ווינדוס איכספי עם הרחבה SP2 ופעם בכמה זמן [קבוע] המחשב פתאום [גם כשהוא דלוק] מפסיק לזהות לי את שני הכוננים ואחרי כמה ריסטרטים או כיבויים או כל מיני כאלה פתאום מזהה שוב וזה ככה מזהה בביוס...את הצורב לא מזהה בכלל ואת הדיוידי מזהה לי בתור מילה מוזרה שאני לא זוכר כרגע מישהו יודע מה זה לעזאזל ואיך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  11. כשאני צורב על דיסק רגיל, אין שום בעיה. על דיסק לצריבה חוזרת - לא שומעים במערכת הסטריאו הביתית, וגם לא באוטו, ולא בסי.די ביתי. ניסיתי מיליון דברים וכלום לא עזר. מי יודע איך פותרים זאת?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by amilo,

ערב טוב לכולם יש לי תמונה על המחשב בפורמט Iso שעליה יש סדרת טלוויזיה כלשהיא בוידאו בפורמט mp4 רגיל אני חושב כנראה מקודד xvid or divx , יש לי מדייה של Hp במהירות X8 בנפח 4.4 גיגה DVD-R , שאלתי היא : 1 ) על איזו מהירות לצרוב את התמונה שמכילה וידאו ? 2 )באיזו מהירות מומלץ לצרוב לדי וי די קורא Divx - קבצי וידאו ( מדובר על דיסק Dvd-R של HP בנפח 4.4 גיגה. ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
    • 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by McTamir,

אוקיי יש לי 3 כוננים ובכולם ביחד יש 180GB אני רוצה להמיר את מערכת הקבצים באחד מהם בלבד לNTFS מFAT32. בגלל שמערכת FAT32 לא תומכת בקבצים הגדולים מ4GB. ויש לי כזה קובץ לפתוח בRAR. בקיצור איך אני עושה את זה? והאם צריך למחוק את כל מה שיש בכונן בשביל זה??? עריכה: אהה כן ואם אפשר תביאו הסבר על 2 מערכות הקבצים והיתרונות והחסרונות של כל אחת מהן...סתם שאני אדע =] תודה מראש לעוזרים. עוד עריכה: אני חושב שפתרתי כבר את הבעייה לבד מצאתי מדריך הנה: http://planet.nana.co.il/faq2004/guides/windows/xp/ntfs.html אני רק מבקש שתגידו לי אם המדריך הזה בסדר ואם הוא נכון. רק תגידו אם זה לא ימחוק לי כלום מהכונן שאני ממיר את מערכת הקבצים??? והאם המרה עם התוכנה Partition Magic יותר בטוחה מאשר שיטת הה…

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  14. היי הייתי רוצה לדעת אם אתם יודעים מתי יצא הארדדיסק עם זיכרון FLASH עליו ביחד. ??

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by ofergpr,

צריך צורב DVD ב300 ש"ח מה אתם מציעים??

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by tigery,

יש לי שאלה האם הצורבים האלה יעברו את ה 16 מבחינת המהירות ואיזה צורב נחשב להכי אמין עד 400 שקל? והאם כדאי להשקיע בצורב בתומך ב dvdram?

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by refael,

שלום יש לי כונן של LG 8163 במאפייני מערכת הןא מופיע ואין שום בעיה אבל שאני שם דיסק DVD או רגיל (צרוב ומקורי) הוא אומר שאין כלום בכונן מחקתי אותו במאפייני מערכת ושעשעתי ריסט הוא זיהה אותו מחדש אבל הבעיה לא נעלמה מה זה יכול להיות מישהו יכול לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  18. שלום רציתי לדעת מה אתם חושבים על Western Digital My Book Premium 500GB 3.5" External Hard Drive טוב או לא ??? ויש למישהו מוסג האם הוא שקט

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  19. Started by noambar,

אני לא יודע מה לעשות כתוב לי שבסך הכל יש לי 72 ג'יגה בכונן d ויש לי רק 22 ג'יגה פנוי, אבל כשאני עושה בודק כמה מקום תופסים כל התיקיות ביחד אני רואה שהם תופסים בסך הכל 32 ג'יגה. איפה שאר ה-20 ג'יגה הנותרים?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום חבר'ה, אני מקווה בזמן הקרוב להחליף את הכונן קשיח שלי לגודל של 160-200 GB. אני מחפש את הכי זול , אבל שלא יהיה זבל , שיעבוד טוב עם איזה 7200RPM (לא כמו אצלי עכשיו עם ה40 גיגה ) תקציב: לא יותר מ450 . תודה ויום טוב.

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by tomerco,

שלום יש לי בעיה עם כונן דיוידי ישן לאחותי יש מחשב ישן של ibm מסדרת netvista המחשב בא עם כונן דיוידי hitachi gd-8000 העברתי את הדיוידי למחשב שלי שהוא הרבה יותר חדש והמחשב קלט את הכונן ולא היו שום בעיות עד ש.. הכנסתי דיסק דיוידי לכונן והכונן פשוט לא זז.. נכנסתי לתוך הדיסק עצמו ניסיתי לעבור בין תיקיות אבל הכונן בקושי זז.. הכנתי דיסק רגיל והכונן עובד מצויין. יכול להיות שבwindows XP הכונן לא יכול להפעיל דיסקים דיוידי? כי הכונן בא עם המחשב של אחותי שהגיע עם מערכת הפעלה ישנה יותר windows 2000 ושם לפי מה שאני זוכר הוא הריץ דיסקים דיוידי.. יכול להיות שהבעיה היא עם הדיסק הספציפי שהכנסתי לכונן אולי דיסק דיוידי אחר יעבוד עוד לא בדקתי אבל אם גם דיסק אחר לא יעבוד.. מה אני יכול לעשות? …

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  22. אתמול פירקתי את הדיסק הקשיח מהמחשב שלי והלכתי לחבר עם בעיה במחשב שם הרכבתי את הדיסק הקשיח מחדש. אני לא יודע מה בדיוק הבעיה עם המחשב של החבר אבל יש סיכוי סביר שהיא אולי קשורה לחשמל. בכל אופן, כשניסיתי להרכיב את הדיסק הקשיח בחזרה למקומם במחשב שלי, המחשב פשוט לא מזהה אותו. אני לא מתכוון למערכת ההפעלה שלא מזהה אלא לזיהוי באתחול. רעיונות על מה יכול היה להשתבש ואיך אני מוודא שהדיסק באמת אבוד לפני שאני משליך אותו?

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by arm123,

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=7L300R0&affiliate=zap http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1207 הפרש מחירים 100 שקל, מה עדיף ?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by someone,

אני הולך לקנות היום את אחד מהם, ורציתי לדעת מי מהם יותר מומלץ.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים