עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני רוצה להתקין ווינדוס חדש על ה- SSD שנהיה איטי ולפי מה שהבנתי זה בגלל ש- SSD נהיים איטיים שהם מלאים וגם אני משתדרג ל WIN 8. אז אני שואל איך צריך לפרט SSD? פרמוט מהיר, מלא או תוכנה של SAFE ERASE כל שהיא? מה לא ייפגע באורך החיים שלו וייתן מהירות כמו חדש? האם הפרמוט המהיר שמוצע בהתקנת ווינדוס יעשה את העסק?

• 39 תגובות
    • 11.3k צפיות
  2. Started by hackermeir,

קניתי אותו עם מחשב חדש ואני זוכר שמאז הפעם הראשונה שהפעלתי את המחשב אז הוא הרעיש - רעש כמו במחשבים ישנים שהם חושבים. הרעש הוא בעיקר בהדלקת המחשב או שאני ממש מעמיס עליו. אני לא מבין למה זה , במחשב הקודם שלי זה לא היה ככה.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by tomerA,

יש לי intel 330 gb חדש והרצתי עליו מבחן, זה מה שיצא. זה נראה לי ממש נמוך עשיתי את כול המדריך הזה: http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/3 יש לי SATA 2 מעבד i3-350m 3GB RAM

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by chmmr,

ה BIOS מזהה אותו אך ה WIN XP לא מזהה אותו, מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  5. אני מנסה לכוון תקייה של כרום ל-RAMDISK לפי הסרטון הזה וזה לא יוצא לאחר שפתחתי את התקייה בדיסק של RAMDISK הוספתי את המשפט בסרטון +שינתי את האות וזה לא עובד למה ? http://imageshack.us/f/22/24921398.png/

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by גולן ונטו,

העתקתי קבצים בגודל של כמה עשרות ג'גבייטים העתקה מ- SSD SAMSUNG 850 EVO 1 T ל - NVME (M.2) SSD SAMSUNG 960 EVO 1T שאילתא קטנה אז : מדוע כשהעתקתי מכונן זה לאחר (כמו שמפורט למעלה) הוא הגיע בטופ של המהירות ל360 מגה לשניה? האם זה קשור כבר למגבלות חיבורי ה SATA3 שמחובר לSSD הרגיל? *הרי ידוע שלכונן SSD רגיל של סמסונג מגיע למהירויות קריאה של עד 500 פלוס מינוס והכתיבה של 960EVO מגיעה עד 2900 תודה לעונים

7. אני מתכנן לרכוש HD חיצוני , שני המעומדים הסופיים הם: Seagate FreeAgent Go 320GB 2.5 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8034 385 ש"ח - 5 שנות אחריות. ‏My Passport Essential 320GB 2.5 ‏Western Digital‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5931 350 ש"ח - 3 שנות אחריות. השאלה שלי היא, איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים ואיכות הבנייה? -תודה מראש

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  8. Started by nesber,

רכשתי לאחרונה מחשב חדש עם הארדיסק 1TB של סיגייט, דגם st1000dm003. מבחינת ביצועים הכל עובד מצוין, וההארדיסק גם עבר בדיקת מאמץ בחנות המחשבים שבה קניתי את המחשב. אבל, ההתנהגות ה"ווקאלית" שלו ביזארית לגמרי. קודם כל: במצבים מסוימים, בעיקר בפעולות שקשורות לגלישה\הורדה, ההארדיסק מפיק צליל קריאה\כתיבה נמוך וחזק, ללא פעילות של מנורת ה HDD ACTIVITY. בעבר כל הדיסקים שלי היו של WD, ומעולם לא היה מצב של צלילי קריאה\כתיבה ללא אינדיקציה של המנורה...זה ממש מוזר לדעתי. דבר שני: מדי פעם, כשהוא נמצא פחות או יותר במצב של IDLE, הדיסק מפיק "ציוץ" קצר, דומה לאותו צליל מפורסם שבוקע מדיסק כאשר הוא כושל. הציוצים האלה חוזרים כל 5-10 דקות בערך הייתי אומר. אני יודע שאני מציין פה דברים מוזרים שרוב ה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. התקנתי 3 כונני 250GB של WD (כונן אחד של היטאצ'י), ניסיתי רייד 5 ורייד 0 על לוח X58 של אינטל, אבל בעת עליית מערכת ההפעלה אני מקבל מסך כחול מהיר וריסט. יש לציין כי כונן המערכת לא נמצא במערך הרייד (כונן 1TB של היטאצ'י) אך משתמש באותו הבקר. מה הבעייה ? האם יש חובה להתקין את מערכת ההפעלה כשהרייד מותקן ??

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by liortaib,

מה אתם אמרים על הצורב הזה?LG GH20NS תקציב 130 שח

11. המהיר ביותר של אינטל מגיע אלינו לביקורת: האם טכנולוגיית ה-3D Xpoint החדישה באמת מביאה את הבשורה למשתמשי הקצה? כל הפרטים כאן לכתבה

12. Started by nik55,

WD2500AAKS 250GB SEAGATE 250GB ST3250620AS ה SEA GATE זול יותר ב 60 שח ( 305 שח באייבורי) מחפש אמינות יש עצה??

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, לבת דודה שלי קרסה מערכת ההפעלה בלפטופ. כשהיא מדליקה אותו יש לה הודעת שגיאה והיא לא מגיעה למערכת הפעלה. מאחר והיא סטודנטית הדבר האחרון שהיא רוצה זה לפרמט ולאבד את כל החומר המאוד חשוב שיש לה שם. הסתכלתי בסטיקי על תוכנות לשחזור מידע , ראיתי המלצה על R-STUDIO. יש לי את התוכנה אבל האם יש לה שימוש כלשהו כל עוד לא מגיעים למערכת הפעלה? אשמח לעזרה מה ניתן לעשות במצב שבו המחשב לא מגיע למערכת הפעלה ואיך לשחזר את המידע בצורה הטובה ביותר תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by segev22,

מדובר בדגם ST3160023AS השאלה העיקרית היא אם הדגם הנל תומך בטכנולוגיית NCQ....נכנסתי לאתר הרישמי של סגייט שם יש דף מפרט של כל הדגמים מאותה הסדרה כולל אותו שם רשום אם הוא תומך או לא תומך אני הבנתי שמצד אחד הוא יכול לתמוך מצד שני הוא לא תומך... אז אני מצרף קישור תגידו לי מה אתם הבנתם מהדפי נתונים... http://www.seagate.com/support/disc/manuals/sata/cuda7200_sata_pm.pdf דבר נוסף איך אני מפעיל את הטכנולגייה הזאת במידה שהוא כן תומך...?

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  15. היה לי הארד דיסק IDE והיום קניתי SATAII ומה שיש לי במחשב זה SATAI המוכר אמר לי שזה בסדר ויפעל אצלי אני בא מנסה לשים אותו הכל חיברתי וזה מזהה לי בביוס אבל כ2 מאסטרים ואין לי בארד דיסק שקניתי היום את הדברים האלה שמעבירים מקום ואז זה הופך ליהיות שני וכאלה אז זה יהיה טוב אם אני יקח מהארד דיסק ישן את הדבר הזה וישים להארד דיסק החדש? אם כן באיזה אופן לשים את זה כדי שהוא יהיה שני? תודה לעוזרים מצטער על השאלה הנובית הזאת פשוט אני לא בקיא בזה ממש עזרו לי.. אפשר לנעול. תודה היה צריך לשנות שם מהמחשב שלי לעשות לדיסק איתחול

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by NI4NI,

במזל טוב קיבלתי אתמול את הצורב החדש שלי (LG 4120b). הדבר הראשון שניסיתי לצרוב היה קובץ גיבוי בודד בגודל 4.2GB על מדיה של -R, ולהפתעתי תוכנת הצריבה (NERO) הודיעה לי שהיא לא יכולה לצרוב קובץ שגודלו עולה על 2GB. חשבתי שנפטרנו מהמגבלה הזאת יחד עם FAT16... האם מישהו נתקל בתופעה ? האם באמת קיימת כזאת מגבלה בצריבה ? הרי WINDOWS שומר בלי בעיה קבצים גדולים הרבה יותר.

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  17. יש לי במחשב 3 הרדיסקים - הוצאתי אחד לגמרי, ושיניתי את המיקום לשניים האחרים שהשארתי במחשב הארדיסק 1: C הארדיסק 2: D, F הארדיסק 3: E אני הוצאתי את האדיסק 2 כשאני מדליק את המחשב אני רואה שיש לי שני כוננים אחד בשם C ואחד בשם E כשאני בא להכנס ל E - הוא רושם לי שהכונן לא מפורמט ושאני צריך לפרמט אותו - יש לי שם דברים חשובים יש מצב שאני מציל אותו??? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by GlolG,

שלום, יש לי פנטיום 3 800 Mhz לוח אם - ASUS CUV4X. (אם צריך עוד פרטים LET ME KNOW). האם אני יכול להתקין את הארד דיסק DiamondMax Plus 9 - 80G של MAXTOR על מחשבי ?? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by oshoman,

היי לכולם, נעלתי ממש מזמן תיקייה בכונן חיצוני שלי ואני לא מצליח לשחרר את זה בשום צורה. האם אפשר לעשות את זה ואיך? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by marlboro,

1C82-0000-19E5-MAAX-4006-3080-9819 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 16/08/2006 22:44:04 NT-SPTI used Nero Version: 7.2.3.2 Internal Version: 7, 2, 3, 2 Recorder: <YAMAHA CRW-F1E> Version: 1.0b - HA 1 TA 0 - 7.2.3.2 Adapter driver: <SCSI> HA 1 Drive buffer : 8192kB Bus Type : default (0) -> SCSI, detected: ? CD-ROM: <VJ1570Y PFZ681O >Version: 1.0 - HA 1 TA 1 - 7.2.3.2 Adapter driver: <SCSI> HA 1 === Scsi-Device-Map === DiskPeripheral : Maxtor 6Y120P0 nvatabus Port 0 ID 0 D…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  21. יש לי את המאקסטור החדש 40GB. האם זה נורמאלי הציפצופים שהוא משמיע מדי פעם ? היה לי IBM שעשה כאלה צלילים והתפגר אחרי יומיים. יש איזה תוכנה שניתן לבדוק את הדיסק? לא משהו של נורטון כי אני מתכוון לבדיקה פיסית ממש ולא רק המקום על הHD. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by GaTor120,

תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by CyberBot,

לוקח דיי זמן לפתוח תוכנה קטנה כמו טים ספיק או כל תוכנה אחרת כבדה/קלה לפעמים באמצע BF4 הוא מתחיל לפעול רצוף ותוקע את המשחק הפעולות הבסיסיות במחשב לוקחות הרבה זמן להתבצע איך אוכל לבדוק את תקינותו? מפרט בצד <<

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by GaTor120,

ניסתי למחוק תקייות אבל הם חוזרות לבד,יש רעיון איך למחוק את התוכנה המעצבנת הזאת?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. קיבלתי ליום הולדת NVMe M.2 SSD של WD (הכחול) 500GB, ומי שקנה לי קצת לא בירר לפני אם הוא יכול להתחבר ללוח שלי (הוא לא.. יש לי SATA III) נודע לי שיש חיבורים שממירים NVME-ים לSATA3 - זה יאבד מהאפקט של המהירות? נתקלתי בכאלה שממירים גם לUSB, אולי זה יגרום לכונן לא לאבד את האפקט של המהירות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.