עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by motorishta2,

בשעה טובה קיבלתי היום את MX300 525 שהיה במסגרת הבלק פריידי. משום מה כאשר אני מחבר אותו המחשב לא מזהה אותו. הלוח שלי הוא B85M-D3H/ אף פעם לא השתמשתי ב-SSD אז אם שכחתי לבצע פעולה כלשהי, סליחה על הבורות מראש.

2. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, משום מה פתאום המחשב לא מצליח לזהות את הDOK, ז"א כשאני מכניס אותו אז המחשב אומר לי שהוא לא מזוהה. הבעיה היא בDOK מכיוון שניסיתי להכניס אותו לכמה מחשבים ובכולם זה הראה את אותה הודעה. תודה

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by kobi_sion,

הבאתי מחשב חדש והתקנתי בו דיסק ישן שיש לי (בן כחצי שנה) הדיסק זוהה ועבד (WIN 7 ) הצלחתי להפעיל ממנו סרטים וכו לאחר כ -10 דקות עבודה המחשב השמיע קולות משונים עשיתי הפעלה מחדש והמחשב כותב דיסק ארור מה יכולה להיות הבעיה ניסתי להפעיל עם/ בלי גמפרים וללא תועלת יש למשהו רעיון

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ShOw-Time,

קניתי היום הארדיסק חדש של seagate,500GB וקניתי גם כרטיס PCI עם חיבוריי SATA כי החיבורים על הלוח שלי כולם תפוסים אז התקנתי את הכרטיס PCI והמחשב מזהה אותו והכל בסדר,אבל כשאני מחבר אליו את ההארדסיקק כלום לא קורה! כמובן שההארדיסק מחובר כמו שצריך,גם במתח, אפילו בביוס הוא לא מזוהה,מה הבעיה פה?

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by uzana2004,

שלום לכולם... קניתי הרד דיסק של היטאצ'י(80 GB)והמחשב לא מזהה אותו. ניסיתי להחליף את ההרד דיסק הקיים בהרד דיסק החדש ועדיין המחשב לא מזהה אותו. האם בטוח שההרד דיסק פגום או שיש עוד משהו לעשות. אולי יש משהו שצריך לעשות כדי להפעיל את ההרד דיסק של היטאצ'י?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  6. מחשב לא עולה, כבר ב סט-אפ SetUp של הביוס(BIOS) אין זיהוי של ההרד דיסק, דיסק IDE מהישנים בפנטיום 4. 100GB נפח עם אינפורמציה חשובה. ניסיתי לחבר על פנטיום 4 אחר וגם הוא לא מזהה אותו בסט-אפ של הביוס. כשהמחשבים עולים הם כמובן טוענים שחסרה מע' הפעלה. משהו כמו Missing NTFS... יש מצב להציל את הנתונים? בדקתי כבל חשמל ונתונים - עובד יופי עם דיסק תקין אחר. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by hagay21,

חיברתי את ההתקן בהתחלה הוא זיהה אותו הכל טוב ויפה.................... עכשיו ניתקתי אותו בצורה מסודרת. עצרתי אותו ורק אז הסרתי. חיברתי שוב הוא אומר שההתקן מחובר אבל הוא לא מזוהה במחשב שלי.......... הסרתי את ההתקן ממנהל ההתקנים התקנתי שוב הפלא ופלא עובד יופי הסרתי מסודר חיברתי והבעייה חזרה לה ניסיתי לשנות להתקן אות העיניין הסתדר ושנתקתי וחיברתי שוב חזרה התקלה...... למישהוא יש מושג מה ניתן לעשות בנושא?

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by Flea,

שלום. קודם כל המפרט: Gigabyte 770T-USB3 AMD Phenom II X4 955 Windows 8.1 x64 אז קניתי את ה Samsung SSD 840 EVO 120gb חיברתי אותו עם כבל SATA כמו כל הארדיסק, ניסיתי לכל פורט אפשרי, המערכת מזהה אותו ב'מנהל התקנים' (בדר"כ מציגה) אבל כשאני מנסה לפרמט הוא עושה שגיאה ורושם שאי אפשר לאחות את הכונן חרשתי את גוגל ולא הצלחתי לפתור את הבעיה! מגוון מצוות לעוזרים הישרים

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by vadiklip,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם. יש לי דיסק קשיח חיצוני מחברת toshiba עד לא מיזמן עבד רגיל עכשיו לא נפתח , המחשב לא מזהה אותו. ה usb מחובר ישר ניפתח החלון של הסגירה שלו ( safely remove hardwere) ולא מוצא אותו ב "המחשב שלי" בדקתי את הכונן במחשב אחר והוא עובד רגיל. מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yotep,

שלום, ברשותי כונן נייד 250GB של IOMEGA אשר במחשבים מסויימים לא מזוהה כלל מה יכולה להיות הבעייה?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by zabal12,

שלום ! יש לי בעיה בכונן חיצוני של WD MY PASSPORT 0740 הוא עובד טוב,אבל המחשב של אח שלי לא מזהה . מישהו יודע מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. ניסיתי כמה קוראי כרטיסים וניסיתי גם בפלאפון, המחשב לא מזהה אותו בכלל. הוא גם לא מופיע בניהול הדיסקים. יש מה לעשות? תודה!

13. שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שנראית לי מוזרה מאוד. קיימים לי 2 HD במחשב, אחד של 500 ג'יגה עליו מותקנת VISTA ושני של 120 עליו מותקנת XP. במידה ו 2 הHD מחוברים והביוס מוגדר לRAID אז הכל עובד כמו שצריך במידה ו2 הHD מותקנים אבל הביוס לא מוגדר לRAID הוא מציג לי את האחוזים שרצים בעת הפעלת המערכת ואז ישר קורס ומפעיל את המחשב מחדש. במידה ואני מנתק את הארדיסק עם הXP עליו ומשאיר רק את הVISTA, הוא אומר לי שלא מותקנת לי מערכת הפעלה על הHD ושאני צריך להתקין... אני רוצה לנתק את ההארדיסק עם הXP כדי לחבר צורב לחיבור SATA שלי (יש לי רק 2 במחשב). איך מטפלים בזה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by MODI,

הצורב (סאמסונג) עבד איזה שנה שנה וחצי ופתאום לא מצאתי אותו במחשב שלי. שאני מכניס דיסק אני רואה את הלד מהבהב וגם הביוס מזהה אותו, אבל בכל זאת אין אותו במחשב שלי. ניסיתי לעשות את מה שיש בFAQ הכונן פשוט לא מופיע שם אבל במנהל התקנים הוא כן מופיע אבל יש עליו סימן קריאה

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  15. יש לי כונן חיצוני כשנה, עד שפתאום אתמול המחשב לא מציג אותו. ב-Device Manager הוא מכיר אותו (מציג חיבור USB תחת Disk Drives כל פעם שאני מחבר אותו) ואפילו משמיע צליל שאני מחבר ומנתק אותו, אבל בחלק של ה-Storage הוא מתעלם מקיומו - לא מופיע כלום תחת Disk Management וגם לא תחת Removable Storage. הכונן הקבוע שלו מופיע כפנוי. כמובן, יש שם דברים מאד חשובים, ואודה מאד לעזרתכם, כי חפרתי באינטרנט וגם בפורום הזה ולא מצאתי פיתרון. (ניסיתי לחבר משקעים אחרים, כיביתי והדלקתי כמה פעמים, ואפילו ניתקתי אותו לגמרי מהחשמל והחזרתי). תודה רבה, ערן

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. עידכנתי קושחה דרך האתר של NEC ומאז המחשב עובד רגיל רק שאני מנתק את הצורב. יש מצב לבטל את העידכון לא דרך WINDOWS? יש מצב שדפקתי את הצורב ב-3 דקות ? HELP

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by dan9,

יש לי במחשב כונן ssd ועוד כונן רגיל של 500gb (ראו מפרט בצד). המערכת יושבת על ssd והכל טוב ונפלא! החלטתי להוסיף עוד כונן של 500gb (מחברה אחרת) בכדיי לעשות רייד 0 שניתי בלוח ממצב ahci ל raid ו בדקתי שהוא עושה בוט מהssd וקיבלתי מסך של alt control delete! שניתי שוב ל ahci והכל עבד? למה?

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. יש סיכוי שהארדיסק עשה את שלו ופשוט מת? WD 250KS ההארדיסק מזוהה בביוס. http://ufu.co.il/files/7aw6owt5ayxpumrpb8x9.jpg מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי ! הדיסק הקשיח שלי הפסיק להגיב , אני לא יודע אם זו תקלה של המחט או של לוח בהפעלת הכונן נשמעים תקתוקים, פתחתי את המארז ואני רואה שהדיסקים מסתובבים אבל המחט הקוראת זזה לצדדים ולא מצליחה לקרוא . קיבלתי עצה לקנות כונן זהה .. ולהחליף את החלק התקול (המחט או הלוח שבדיסק ) אשמח לקבל עצה בעניין תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי לכולם, קניתי לפני זמן מה פלאפון חדש ואיתו כרטיס MSSD של 8 ג'יגה עכשיו במחשב מראה לי שיש לי בסך על הכרטיס כ3.8 ג'יגה אך כאשר אני מעביר את הכרטיס למתאם USB רגיל ומחבר למחשב, המחשב מראה שיש לי 8 ג'יגה על הכרטיס עכשיו רציתי לדעת אם אפשר לפתור את הבעיה הזו ? או לפחות לקבל הסבר למה זה קורה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  21. יש לי כבר אחד של 160GB והיום הוספתי עוד דיסק של 250GB (שתיהם של WD עם ממשק SATA) אני לא יודע אם זכור לי טוב אבל אני צריך להגדיר אותו קודם?! בתמונה אפשר לראות את הדגמים שלהם: ד"א הHDD החדש מזוהה על ידי הביוס ועל ידי מערכת ההפעלה במנהל ההתקנים הבעיה שהוא לא מופיע לי ב"מחשב שלי" ככונן כמו C ו D תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by שגיב,

שלום וחג שמח לכולם היום חיברתי למחשב דיסק קשיח SSD SATA 3 ללוח שלי שתומך SATA 2 אכשיו הפעלתי את המחשב הוא זיהה לי אותו הכול בסדר בביוס במנהל התקנים אבל הוא לא מופיע במחשב שלי תודה מראש

23. היי זה התחיל לי לפני כמה ימים בכל פעם שאני טיפה מאמץ את המחשב המחשב עומד במקום ובקושי זז, אני מדגיש לא קופא אבל כמעט ואי אפשר לעבוד איתו. עשיתי סריקת וירוסים (היה קשה להשלים אותה מפני שהוא נתקע כל פעם באמצע) בכל מיני תוכנות אך לא הועיל. פירמטתי את הווינדוס ושמתי לב שאחרי שהחזרתי את התוכנות הבעיה שוב חוזרת. אין איזה תוכנה חדשה שהתקנתי בזמן האחרון מלבד כרום אולי, אבל גם אחרי שמחקתי אותה הבעיה המשיכה.. אני לא יוד מה לעשות כבר, אני חייב את המחשב ללימודים.. חקרתי טיפה ומצאתי שבכל פעם שהדבר קורה הדבר הכחול שבתמונה מגיע ל 100% אולי זה אומר משו.. אשמח ממש אם תעזרו לי. תודה ויום נעים!! נ.ב מדובר במחשב נייד לנובו G50-70

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מדובר במחשב ישן: celron850 256RAM עם הרדיסק של 20GB, עד לפני כחצי שנה הוא הריץ win2000pro במהירות סבירה. כיום כל פעולה שמצריכה קריאה מההרדיסק לוקחת זמן רב, ואם אני מפעיל תוכנה בזמן שאני מנגן שיר ב winamp אז השיר מגמגם / נפסק לזמן מה. גם כאשר אני עושה פעולה קטנה כמו התקנת תוכנה קטנה של MBים בודדים, השירים מגמגמים, וגם תנועת סמן העכבר לא חלקה. ביצעתי איחוי לשני המחיצות: 3GB לחלונות ואופיס, ומחיצה נוספת לכל השאר (השתמשתי ב perfectdisk) בכל מחיצה יש יותר מג'יגה פנוי. במחשב יש כרטיס קול onboard ac97, נסיתי לשחק עם hardware acceleration אבל זה לא עזר. כרגע המחיצות מאוחות, האם סופו של ההרדיסק שלי קרב? האם יש תוכנה שתוכל לעזור, או לפחות לאבחן את הבעיה יותר במדיוק?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by itaysp,

התחדשתי לפני כמה ימים במחשב נייד חדש עם SSD. עקבתי אחר המדריך בבאתר לגבי ההגדרות של מערכת ההפעלה וביטלתי את מצב השניה.. גיליתי שלא ממש נח לי עם זה כי אני רוצה להשאיר את המחשב במצב שעזבתי אותו ולא לכבות את כל התוכנות כל פעם. אם אני משאיר אותו דולק ורק המסך כבוי, הוא לאט לאט מבזבז את הסוללה, ושלא נדבר שהוא עדיין חם ואם הוא נמצא בתיק אז.. בכלל זה לא בריא למחשב. יש אפשרות לעשות גם שנת חורף. יש הבדל? כי שנת חורף נכתב לזכרון (לפי מה שאני יודע) אבל כשהוא יחזור מהשינה אז הכל יכתב בחזרה לדיסק קשיח? אז אולי לא עשיתי פה כלום? ומה ההשפעה לטווח הארוך בהנחה שלפחות כמה פעמים ביום המחשב יכנס למצב שינה/שנת חורף? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים