אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, מתלבט בין Samsung 840 Series 2.5'' 250GB לבין Transcend TS256GSSD320 (256GB) (ההפרש במחיר הוא 5 שקל סה"כ) אין לי מושג איך Transcend בתחום הSSD (אף פעם לא קניתי מוצרים שלהם אבל אני יודע שהם טובים) מצד אחד ואני סומך על סאמסונג בעיניים עצומות מהצד השני. וגם תוספת של 6GB ב5 שקל משנה את היחס העלות\נפח בצורה לא קטנה. יכול לשקול גם בשדרוג של 50 שקל לקחת Transcend TS256GSSD720 באותו נפח אבל לא בטוח שמוכן להשקיע 990 ש"ח בכונן. ועוד שאלה, מה זה חיבור mSATA והאם הוא עדיף על פני SATA3? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
לצורך צריבת משחקים אני צריך לקנות דיסקים שהם DVD+R DL 8.5GB לפי מה שהבנתי Verbatim הם הטובים ביותר, אבל הם באמת קיים כזה הבדל באיכות בינהם לבין nashua, TEAC או silverline? ההבדל הוא מעל 30 ש"ח לחבילה של 10 דיסקים, ולכן אני שואל.. האם באמת אני לא אוכל לשחק משחקים עם דיסקים "נחותים" יותר? העיינית של האקסבוקס תהרס? בבקשה enlighten me בנושא ;D
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות HD בגודל של 750-1000 ג' שהמטרה שלו היא עבודה שוטפת (קריאה וכתיבה) כל הזמן. יש לי מס' שאלות 1)לאור המחירים הנמוכים של ה HD החיצוניים , האם כדי לקנות HD חיצוני או פנימי? 2)במקרה של HD חיצוני האם עדיף לקנות HD חיצוני "קומפלט" או מארז ל HD רגיל ואז לקנות HD רגיל? (ראיתי שיש מארזים עם כניסת IDE) 3)ואיזו חברה כדאי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן קשיח חיצוני western digital my passport essential 500gb עם תמיכה לחיבור USB 3.0 1. אם יש אפשרות באמצעות תוכנה כלשהו שמאפשר לכונן קשיח למצב שינה בידנית בלבד ובעיקר תוכנה תיזכור שבעת אתחול חלונות, לכונן קשיח תמיד יהיה במצב שינה. 2. שאלה על שמירת כונן: מה אורך חיים לכונן קשיח ואילו רגישים לכונן קשיח חיצוני שכדאי למנוע נזקים? תודה רבה. ל-!_Nike_! תיקנתי את כותרת, מקווה שזה בסדר.
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
מאז שעברתי לACHI בגלל הSSD עולה לי הביוס שלו וזה מעכב את העלייה ובנוסף לזה גם עולה לי הביוס של הבקר SATA 3 ששמתי ועוד יותר מעכב את העלייה של המחשב.האם ניתן איכשהו להמהיר את העלייה של המחשב?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני שואל מכיוון שאולי יש חדש בתחום ועדיף להשקיע עוד קצת או לחכות קצת לחדשים הללו מאשר לקנות את ה3540A תודה
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
האם באפשרותי לחבר ליציאת הESATA הארדיסק פנימי רגיל רק על ידי חיבור מחבר הSATA(עם כבל ESATA כמובן..)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה נהרס לי HD 80Gb והחלטתי לפתוח אותו ולהעביר את הפלטה שלו (יחידה אחת) לHD ישן שהיה לי 20Gb רק מה שקורה יש בישן 2 פלטות...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני צריך את עזרתכם.. קראתי את הסטיקי ובכל זאת - אני צריך המלצה לדיסק קשיח חיצוני שישמש לגיבוי החומר במחשב. מצד אחד כן רצוי נפח גדול.. מצד שני נראה לי שעדיף שהוא יהיה 2.5 על כל המשתמע מכך (גודל פיזי, אין צורך בחיבור לחשמל..). אשמח לקבל שמות של דגמים מומלצים! אני די בטוח שיספיק לי 320, אבל אני כן אשמח לקבל גם המלצה לדגם של 500.. מבחינת תקציבית לא הכי מוגדר.. ז"א, אני מניח שבסביבות ה-500 שקל.. (גמיש, אבל בעיקר לכיוון התחתון ..) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מחשב נייד HP probook 430 g3 עם SSD 240GB. יש חריץ SD אני צריך יותר מקום ואני חושב שהאופציה הפשוטה ביותר היא לשים SD שישב קבוע, אז הנפח הרצוי הוא 256 אבל לא בדיוק ברור האם כל כרטיס SD יתאים לתפקיד? או שיש עוד פתרון? תודה!
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דיסק און קי SanDisk. כאשר אני מחברת אותו למחשב האור שבו נדלק לכמה שניות ולאחר מכן האור שבו נכבה והוא לא מזוהה ע"י המחשב. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם ניתן באיזו שהיא דרך להציל את הנתונים שבו?
-
- 9 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הלפטופ שלי בכונן SSD בנפח 250 גיגה. קראתי פה הרבה והבנתי שסמסונג 840 זה סבבה. השאלה שלי היא האם הוא מתאים למחשב שלי והאם ארגיש בהבדל משמעותי בהתאם לנתונים של המחשב שלי? עוד שאלה קטנה.. ראיתי הבדלים בין קצבי קריאה וכתיבה מקסימלים בין הכוננים השונים.. האם זה כל כך משמעותי? תודה רבה [ATTACH=CONFIG]3675[/ATTACH]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאילו שכשה אני מתקין את הווינדואוס אני צריך להתקין דרייברים מיוחדים בישביל שה הארד דיסק יעבוד כ SATA2 ואם אני לא מתקין אז הוא עובד כ IDE (כאילו במהירות שלו) זה נכון?או שזה סתם שטויות?
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
תהיתי אם ישנם מוצרים מומלצים ואתרים מומלצים להזמין מהם כאשר נראה לי שגם הכוננים היותר איטיים יספקו אותי והייתי שמח להוזיל עד כמה שניתן. ואם אני כבר מזמין אז אשמח גם להמלצה על עוד כונן שיתאים למחשב נייד.
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
חבר שלי צריך כונן כזה לגבות חומר שלו.. אני מאמין שמספיק לו 500GB.. השאלה מה כדי לקנות? האם ההבדל בינו ל-1TB קטן? לאיזה כונן הכי מומלץ לכוון אותו? (כמובן שהעדיפות זה כונן כמה שיותר קל / קטן.. ובלי חיבור לחשמל). תודה רבה לכם
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10114&PageId=21 לא מרשים בינתיים. אבל, אני מחכה ל CDRLABS או CDFREAKS. עריכה: התוצאות של ה DL יפות ואני חושב שכמו עם ה DVR107 צריך לחכות ל FW הראשונים ופיוניר יתקנו את הרוב אם לא את הכל.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
המחשב שלי לא מזהה את הדיסק הקשיח למרות שמותקן בו ווינדואוס. אני מקבל הודעה של NO BOOT DEVICE ההארד דיסק הוא מסוג SATA ומשום מה מופיע כSCSI בביוס. מישהו יכול לעזור?זה דחוף!!! תודה!
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
כונני SSD מבית סמסונג ומבית Western Digital זוכים להכפלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 2 הארד-דיסקים של 250 ג'יגה: WD2500JS & SP2504C והתכוונתי ליצור מהם מערך RAID אפס לשיפור הביצועים. הסתכלתי בכמה אתרים ויש ויכוח לגבי השאלה האם השיפור בביצועים במשחקים ובמערכת הפעלה שווים את הסיכון הגבוה יותר של קריסה מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש ל שאלה כונן שהוא מותג (מוכר) הוא יטען את מערכת ההפעלה יותר מהר זאת אומרת שהוא ישפיע על הטעינה(אופן הטעינה) יטען יותר מהר מכונן רגיל שהוא לא חברה מוכרת תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני חייב עזרהה הוספתי דיסק קשיח נוסף לפני חודשיים בערך והיום אני פותח את המחשב והוא נעלם לי.... מה אני אמור לעשות??? מה הבעיה עזרהה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הנה התמונה ... לא מצליח להעביר לDMAMODE מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני זקוק לדיסק קשיח למחשב שיש לו את הלוח האם הנ"ל. אני מעוניין בדיסק קשיח של 250 גיגה. השאלה האם יהיה אפשר לחבר ללוח אם דיסק שתומך ב-SATA II והאם זה משנה בעצם?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-