אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-אשמח לקבל הסבר לנושא. -אני צריך לרכוש אחד בנפח של 16 גיגה ופשוט הבנתי שיש {או שלא}כמה סוגים. -הכרטיס אמור לשמש את הפלאפון שלי HTC-HD2 . -איזה חברה עדיף לבחור מבחינת אמינות ואיכות ? תודה לעונים ולעוזרים בברכה ארז
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי הביצועים שלי ב4K הם חצי ממה שאמור להיות. מפרט:asus g51vx-x1a ציפסט אינטל pm45 עם ich9. הלוח תומך בsata 2.(חשבתי שרק הקריאה הרצופה מושפעת מזה). התקנתי rst ו inf לציפסט הכי חדש. מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות הרד דיסק חיצוני, מדי פעם להעביר סרטים/משחקים/שירים לכונן חיצוני אחרי שההרד דיסק שלי מתמלא(זה קורה הרבה יש לי רק 120GB בנייד), התקציב הוא 450 ש"ח+- בדגש על קיבולת כמה שיותר גבוה(לפחות 500GB) הסתכלתי קצת באתר של איבורי ומצאתי את ההרד דיסק הבא: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1963&CatCode=405 הוא הכי זול שמצאתי השאלה איך הוא מבחינת האיכות ואיזה דגם של הרד דיסק יש בו? אני יודע שאיבורי זה לא בדיוק מקום שכדאי לקנות ממנו אבל המחיר די קורץ... תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
ראיתי שהמחירים של רוב הצורבים היום דומים /זהים...המוכר בחנות מתעקש על החברה הזו >> על הצורב הזה של LiteON LITEON DVDRW DH-20A3S07C X20 - SATA http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=315 מה אתם אומרים? הוא שווה? מי היצרן האמיתי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות הטירוף שרץ כאן על ה SSD בקניה הקבוצתית , האם ה SSD יתמך ע"י המע' הישנה שלי ? מפרט : P4 , ASUS P4C800 . תודה ! בדף באת כתוב שהוא תומך אחורה רק עד SATA2 , לא אמורה להיות תאימות מלאה לכול העסק הזה ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
ניסיתי עם PM הוא עושה ריסט, עובד שניה ואומר שהוא FINISHED ולא עושה כלום... מישהו מכיר תתופעה? מישהו מכיר דרך אחרת? תעזרו לי פליז...
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מתכוון לקנות (מחר) HD ב 320 ש"ח WD3200KS יש רעיון למשהו יותר טוב באיזור המחיר הזה?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק 38 gb חילקתי אותו די מיזמן לשני חלקים 18 ו 20!! עד עכשיו הכל היה טוב... עד שההרד דיסק d התחיל ליהיות נורא איטי... אז החלטתי לעשות לו פורמט.... אבל לא עזר עדיין נורא איטי.. בילתי ניסבל אפילו קובץ בגודל 5 mb אני מעתיק מהרד דיסק להרד דיסק 2 דקות!! מה יכולה ליהיות הבעיה? העם יש פיתרון..??????
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, לסבא וסבתא שלי יש מחשב ישן לוח אם ga ma78lmt s2 מעבד AMD Athlon(tm) II X2 245 Processor 2.90GHz מותקן וינדוס 7 מקורי 32 ביט. 2 גיגה זיכרון (רואים במערכת הפעלה שניתן להשתמש רק ב1.75) השאלה שלי היא איזה רכיבי זיכרון אפשרי לשדרג? אין כוונה לרכוש מחשב חדש. * חשבתי לרכוש SSD אבל לא יודע איזה יכול להתאים (מחשב ישן - בטח הלוח אם לא תומך בטכנולוגיה הכי חדישה כלומר אפשר יחסית בזול לדעתי) וגם האם צריך משהו מיוחד בכדי להתקין עליו וינדוס 7 מחדש? *יש טעם לרכוש זיכרון חדש? הרי שאם זו התמיכה המקסימאלית של 1.75 אזי אין צורך. אלא אם כן אולי לחדש כי רכיבי הזיכרון לאט לאט נהרסים (מחשב בן 5 שנים). …
-
- 23 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לאחר שקראתי את הפרק על RAID בסטיקי, התעוררו אצלי שתי שאלות: 1. האם יש אפשרות ליצור מערך RAID של שני כוננים רגילים לצד כונן SSD שיהיה כונן מערכת? 2. הבנתי ש-RAID1 הוא לא גיבוי, אבל בכל זאת: האם הוא יכול להוות פתרון לגיבוי מידע, שכן במידה וכונן אחד ניזוק כל המידע נשאר על הכונן השני? THX
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם מישהו יכול להמליץ על חברה שהיא באמת טובה תקציב לא משנה לי אני רוצה בעיקר לדעת איזה חברה הכי טובה גם מבחינת שקט, התחממות
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים וכנראה אני קונה מ-SkyPc בגלל שהם מאוד זולים (ויש להם את המארז NZXT Apollo ) עכשיו המליצו הרבה פעמים בפורום מפרטים על הצורב של LiteOn אבל ב-SkyPc אין של LiteOn בכלל הכמויות צורבים שם ירודה... אז איזה צורב הכי מומלץ משם? צורבי DVD
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי לי באולטרה בוק של אסוס (UX31A) המחשב הגיע עם כונן SSD בנפח של 128GB. מרגע שהעלתי את המחשב שמתי לב שבמאפייני הכונן מופיע שהקיבולת המקסימלית שלו היא 101GB. בהתחלה חשבתי לתומי שאולי מדובר בסוג של מחיצה שקיימת בכונן עליו קיימים ההתקנות של מערכת ההפעלה והדרייברים, אבל לאחר ששאלתי נציג טכני בנדון הוא הסביר שמדובר בפערים בשיטת החישוב של נפח הכונן. גם לאחר שניסתי לחשב את הפערים הללו (כלומר, לחשב כל קילובייט כ-1024 בייט וכן כל מגה בייט כ-1024 קילובייט במקום לחשב כל יחידה כ-1000 עגול כמו שאנחנו רגילים לעשות) התברר לי שאני עדיין אמור לקבל נפח גדול יותר בהארד דיסק (איזור ה-120GB). השאלה שלי היא לאן באמת נעלם נפח הדיסק שלי, שכן מדובר בפער של 27GB בין המפרט…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה, לאחר שקראתי את הפורום הזה וחיפשתי שעות אני די סגור על הצורב של NEC. הקטע הוא כזה, יש את NEC 3540 ב 300 שקל בחנות ליד הבית אבל עם שנה אחריות. ויש את הצורב NEC 3520 ב 300 שקל במכירה קבוצתית עם שנתים אחריות. ברור לי שה 3540 יותר טוב קצת וגם ראיתי את ההבדלים הטכניים (הלא ממש משמעותיים) השאלה שלי היא האחריות. עד כמה עדיף ללכת על אחריות של שנתיים בשביל הצורב. עוד התלבטות בקשר ל NEC בכלל. יש את הצורבים של LG שהם אמורים להיות גם כן טובים. מה שטוב בהם שיש תמיכה טובה של החברה לגבי עידכוני FIRMWARE. המהירויות של NEC יותר טובות משל ה LG בשביל זה אני די סגור על NEC אבל כמה חשובים עידכוני FIRMWARE? תודה
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום יש לי הרדיסק שקצב קריאה 50MB שמתי עליו סרט בלוריי מלא שקצב הסרט 40Mb שזה עשירית מקצב הרדיסק אבל יש תקיעות והסרט לא רץ חלק כאילו הארדיסק לא עומד בקצב שהעברתי את הקובץ להרדיסק 80MB ,הסרט רץ חלק מדוע אני לא יכול לראות סרט בלוריי בהרדיסק שקצב קריאה ממנו פי 10 מהסרט מחפש תשובה טכנית שמסבירה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מFOXPC מחשב לפני שבוע לחבר ובדקתי אותו אמור להיות 500GB כתוב על הקשיח 500GB ובפועל יש עליו רק 372GB מה ניתן לעשות?!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני הארדיסקים של ווסטרן דיגיטל, 80 ג'יגה ו40 ג'יגה, בנוסף יש לי צורב דיוידי ושתי יציאות איידיאי על הלוח אם, אני מנסה לחבר את שלושתם אך משום מה ההארדיסק של ה40 ג'יגה לא מזוהה על ידי המערכת, מה אני צריך לעשות כדי שכולם יעבדו? הם מחוברים בצורה כזאת: pri ide1 - master hd 80gb system boot slave hd 40gb sec ide1 - dvd-rw master משום מה בביוס הוא מזהה את שני הכוננים אבל בווינדווס הוא לא מכיר בכונן של ה40 גיגה..
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן קשיח של סיגייט 500GB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=867 אני רוצא להכניס אותו למחשב לבד. השאלה שלי אם זה משהו מסובך או שפשוט פותחים ת'מחשב מחברים ת'כבל לכניסה של SATA2 פנויה והווינדוס(XP) מזהה את הכונן לבד.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני מתכוון לקנות כונן קשיח חיצוני במינימום מחיר ומקסימום איכות של 1TB מה שמצאתי זה 2 הכוננים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=785759 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=803853 אני מתכוון לקנות את ה WD כי הוא פשוט יותר זול... אני רק רוצה לדעת איזה מבין שני אלו עדיף לי לקחת כי המחיר פה יחיסת זהה. ואם למישהו יש הצעה יותר טובה אני אשמח לשמוע, בכל מקרה התקציב שלי לא יחרוג מ400-500 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי הארד דיסק seagate st3500320AS הרצתי בדיקה benchmark של hd tune והיא הפסיקה באמצע לכן הרצתי בדיקת error scan ומצאתי 4 אזורים פגומים(0.2% בלוקים פגומים) מה המשמעות של זה? יש דרך לתקן? יש סכנה של איבוד מידע? תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית ובכל אחד מהם יש שני כוננים קשיחים. אני מעוניין לקחת מאחד המחשבים את אחד הכוננים הקשיחים שלו (לא זה שמותקנת מערכת ההפעלה עליו) ולהחליף אותו עם אחד הכוננים במחשב השני (גם כן כונן שמערכת ההפעלה לא מותקנת עליו). העניין הוא שאני רוצה גם להחליף את המידע ביניהם כדי שכאשר יותקנו הכוננים הקשיחים במחשבים, התוכנות המותקנות עליהם ימשיכו לפעול כאילו לא עשיתי כלום. איך אני יכול לבצע זאת???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי צורב dvd חיצוני והלך לו הספק כוח,כמה עולה להחליף ספק כזה ואיפה ניתן לקנות אחד כזה?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-