עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני לא נתקלתי בכאלה וזה נראה לי הגיוני שיהיו עם בקר של SATA במקום IDE שלאט לאט יוצא מההרד דיסקים.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  2. שלום: אני אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כונן קשיח למפרט שאני עומד לרכוש: במידה וזה רלבנטי אז המחשב מבוסס בין היתר על: מעבד E5200 לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H 4 גיגה זכרון (OCZ ככל הנראה) מארז של אנטק nsk6580 עם ספק של 430 ואט - בשביל השקט ! ו- צורב DVD המחשב ישמש לשימוש ביתי , מוסיקה, סרטים כולל HD, אופיס , הורדות וכיוצ"ב (לא למשחקים). גודל הכונן שאני חושב לרכוש יחד עם המפרט הנ"ל הוא - 500 גיגה . האפשרויות שמצאתי לגבי הארד דיסק - המחירים הם בחנות של skypc שממנה אני רוצה לקנות כי זה קרוב לביתי.: כונן קשיח Hitachi Deskstar 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤273 או כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤301 או כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  3. הכבל שקיבלתי עם המיני דיסק נהרס, איפה אני יכול לקנות כבל כזה? ניסיתי למצוא החנויות מחשבים כמו באג ואופיס דיפו, אבל אין להם.. ואיפה אני יכול לקנות שלט למיני, כיוון שבדגם שיש לי יש חיבור לשלט אבל הוא לא כלול עם המיני(MZR-505)? כרגע אני משתמש בשלט של המיני הישן שלי של הMZR 37, אבל חצי מהכפתורים בשלט דפוקים.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by G@L,

קניתי לאחרונה צורב Pioneer DVD+RW 107 8x ויש לי סרט DVD מקורי שקניתי. אני רוצה לצרוב אותו. באיזו תוכנה אני צריך להשתמש ומאיפה להוריד אותה?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by meirtz4,

היי, פירמטתי את הדיסקאוןקי שלי ועכשיו הוא לא עובד על הדיוידי. - הוא עבד עליו לפני בלי בעיה. - פירמטתי את הדיסק דרך לינוקס (אבנטו 10.10). - הדיסק עובד כראוי גם בלינוקס וגם בווינדוס. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  6. יש לי הארד דיסק של 500GB, מתוכם הקציתי 25GB לכונן C, למערכת הפעלה (ויסטה) והתקנות של תוכניות, ואת השאר לכונן D, שבו מאוחסנים מוסיקה, סרטים וכו'. שמתי לב ש-25GB מספיק לויסטה בקושי (הייתי רגיל ל-XP שמספיק לו מעט מקום), ושכונן C דחוק ביותר. האם אני יכול להגדיל את כונן C על חשבון D, מבלי שהמידע על כונן D ייפגע? (יש ב-D הרבה מקום פנוי, לפחות 200GB). לעשות את זה באמצעות PARTITION MAGIC? וכמה מקום לדעתכם צריך להקצות עכשיו לכונן C?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  7. האם אפשרי או יכול לגרום נזק? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות את ה WD scorpio 80GB 5400RPM 8MB למחשב הנייד שלי, אך נאמר לי שהוא לא יהיה במלאי במשך שבועיים בעוד ש WD scorpio 80GB 5400RPM 2MB נמצא אצל החנות במלאי. אני זקוק להחלפת כונן די דחופה, השאלה היא האם ההבדל בין ה - 2 מגה ל - 8 מגה הוא כל כך משמעותי שעדיף לחכות ?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by RaZ^MaN,

למישהו יש מושג באיזה RAID לוח אם צריך לתמוך בשביל חיבור מחיצות בין הארדיסקים? כלומר 3 הארדיסקים מחוברים למחיצה אחת לדוגמה. ואיזה הארדיסק צריך בשביל זה?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by dudik5,

זוהי הודעת השגיאה שאי מקבל כאשר אני מנסה להעתיק קבצים לדיסק און קי החדש שלי(קינגסטון דטה טרוולר 16 ג'יגה). זה קורה רק במחשב שלי. במחשב של הבת שלי הכל עובד חלק ועוברים גם ספריות קבצים של 5 ו6 ג'יגה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by popcop,

מהו הכונן הכי טוב מבחינת ביצועים שגודלו הוא 1Tb? הערות: *שיהיה SATA2 ולא ESATA *שיהיה לשימוש נרחב מאוד ובמשך זמן *שקט

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  12. היי עקב נסיון אישי, למדתי מספר לקחים בקשר לכרטיסים - איך לא לקנות אחד מזויף ואם כבר קניתם אחד שעושה בעיות - אך לבדוק אם הוא מזויף... הנסיון שלי היה עם כרטיסי Memory Stick Pro Duo אבל נראה לי שמה שאני כותב פה יתפוס גם על כרטיסים אחרים. אז ככה איך לא לקנות כרטיס מזויף ------------------------- 1) להזהר בקניה מחנויות קטנות - עדיף לקנות מממשווקים יותר גדולים כמו למשל באג אפילו שזה עולה טיפה יותר 2) בכל מקרה לברר מי היבואן(ים) הרשמיים בארץ ולוודא שהחנות עובדת איתם 3) כדאי לברר בדיוק איך נראת האריזה ואיך נראה המוצר - במקומות כמו באג או הום סנטר - אם מציעים לכם משהו שנראה שונה או האריזה היא אחרת - להתחיל לחשוד 4) אריזה שנראית לא חדשה/משומשת - כנ"ל 5) לבדוק באינטרנט סממנים חיצוני…

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by M_power,

שלום לכולם. אני מחפש המלצה לצורב טוב לבית,לא משנה לי אם זה sata או pata, העיקר שיהיה טוב ושיצרוב בכל הפורמטים המקובלים. המחיר הוא עד 200 שח. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  14. עידכנתי תצורב שלי אבל אני רוצה לעדכן אותו שוב לקשוחה אחרת, אבל המחשב לו רוצה ואומר שיש בעיה. מה עושים? יש איזו תוכנה לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by _xyz,

pioneer dvr-115d נחשב איכותי, אבל הוא לא תומך ב DVD-RAM. האם זה חשוב, ועדיף לבחור צורב DVD שתומך ב DVD-RAM?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  16. היי, השאלה בכותרת+אציין,שאני מתכוון לאחר המלצותיכם והערותיכם לקנות לי אחד כזה בנפח של 120-128GB - למחשב,במקום זכרונות אשר לאחר שמיעת חוות דעת נמצאו מיותרים לגמרי. התקציב שלי:עד 995 ש"ח.חשבתי על זה:http://ark.intel.com/products/66248/Intel-SSD-520-Series-(120GB-2_5in-SATA-6Gbs-25nm-MLC) - מה דעתכם עליו? אם יש המבינים במיוחד בנושא זה,אשמח לשמוע המלצותיכם והערותיכם גם בתשובה לשאלתי,שבנושא וגם לגבי יצרנים ודגמים מומלצים,אשר הוכיחו את עצמם בשוק (מעונין בדגמים החדישים ביותר) - תודה . תודה רבה מאוד מראש לעונים .

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by club_501,

אני צריך דריבר לווינדוס 98 גירסה שניה לדיסק און קיי של אחי מאיפה מורידים?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  18. אוקיי, סתכלו במפרט שלי וראו את הסיגייט 30 ג'יגה שלי, הוא היה הארדיסק הורדות שלי, עכשיו אתם לא יודעים כמה שעות של חיפושים וכמה שעות של הורדות נצאות עליו, זה פשוט קטסטרופה! עכשיו, יש לי גם את ה 80 ג'יגה של WD אבל אני מרגיש שהוא לא מספיק לי אפילו בנוסף ל 30 ג'יגה (מה לעשות, כשיש משתמשים, אם אין אז לומדים להסתדר) אז עכשיו התקשרתי לחנות, והזמנתי את ה WD 120 GB 8MB BUFFER 7200RPM ATA לא רציתי ללכת על ה SATA כי זה תוספת של 150 שקל וההבדלים בביצועים לא ממש נראים, אז קיצור: 1) מה אתם אומרים על הבחירה שעשיתי? האם זאת הבחירה הנכונה? 2) איך אני יכול לגבות\להציל כמה שאפשר מהכונן של סיגייט בלי להוציא כמה אלפי שקלים ? תודה לפונים.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  19. שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש ושמעתי רעש מוזר מהמחשב שהטריד אותי. קצת קשה לתאר את זה, אבל מדובר במעין רעש עולה ויורד. אם הרעש היה קבוע, זה לא היה מעורר חשד בכלל (כי הרעש לא חזק עבורי). התוצאה היא מעין "פעימות" בהן הרעש החזק יותר הוא כל שניה בערך. בהתחלה זה היה נשמע לי כאילו יש מאוורר שמסתובב מהר / לאט לסירוגין, אבל משנה את דעתו אם להסתובב מהר / לאט כל הזמן (לדוגמה: מחליט להסתובב מהר, אחרי חצי שניה מחליט להסתובב לאט, אחרי עוד חצי שניה מסתובב מהר וכך הלאה). לאחר בדיקות של המאווררים שלא מצאו את הבעיה, דיברתי עם החנות בה קניתי את המחשב והציעו לי לנתק את ההארד-דיסקים ולראות אם הבעיה נפתרת. הם ניסו לכוון למצב שבו רעידות של ההארד-דיסק (כתוצאה מהסיבוב) גורמות לרעש. ניתקתי את ההארד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by chenc,

ברשותי דיסק בעל 4 סשנים, ואחד אחרון שמסרב להיסגר (משומה - "Session fixation error") - אבל זה לא מה שחשוב לי... ראשית, בתצוגה רגילה (סייר וכאלה) אני רואה רק את שני הסשנים 3 ו4, כמובן ללא הסשן הפתוח. הבעיה - אני רוצה את המידע שברצועה 1 ו2 כמובן. אז את הרצועה הראשונה גיביתי כISO דרך שמירת רצועה בנירו. כך גם ניסיתי עם הרצועה השניה אך לשווא - קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה (המצורפת)... האם למישהו יש רעיון כיצד להוציא את המידע מהרצועה הזו? איך לגבות? תודה לכל העונה.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by Tuvok,

מה ההבדל בין דגמי ה-GSA לבין GWA? מה ההבדל בין דגמי GSA-4163B, GSA-4165B ו- GSA-4167B? תודה.

22. Started by Dimness,

איך הצורב הנ"ל? ??? הבנתי שהוא חדש (?) , יש עליו כבר איזושהי ביקורת מקצועית? תודה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  23. החברה הראשונה שאינה מהווה יצרנית שבבי הבזק מאמצת את טכנולוגיית האחסון הצפופה ביותר בשוק לכתבה

24. אהלן, קניתי דיסק קשיח פנימי בנפח של 8 טרה בייט של חברת Seagate. לאחר שאני נכנס לניהול דסקים, הוא מראה לי שהכונן התחלק לשניים כאשר רק את החלק של ה2T ניתן להגדיר ואת החלק של ה5T לא ניתן. כל זאת כאשר כלל לא תכננתי לחלק את את המחיצות אלא להשאיר את כל הנפח בתור מחיצה אחת. מה צריך לעשות?

25. שלום איך אני יכול לצרוב דיסק DVD קטן (2.8GB) של מצלמת וידאו DVD שיש לו 2 צדדים לדיסק אחד רגיל גדול 4.7GB? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.