עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by HAIM511,

כשאני מנסה להיכנס להארד דיסקים שלי המחשב נתקע איזה 5 שניות ואז נכנס בתוך ההארד דיסקים אין שום בעיה רק כשאני מנסה להיכנס מהמחשב שלי הם לא עמוסים או משהו . תודה בכל אופן.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Vindicator,

שאלה ממש נובית אבל מה ההבדל ביניהם ומה עדיף בHD של 80 GB?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dbx22,

אהלן, יש לי נק 3540A ולעיתים מאוד תכופות כשאני מכניס דיסק DVD לכונן הוא לא קורא אותו ולא מזהה כלום. מה עושים? איך פותרים את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by ras81,

שלום יש לי דיסק תמונות שצרבתי לעצמי, כל פעם הוספתי לו כמה תמונות (אחרי טיולים לדוגמא וכו') כשניסיתי לפתוח עכשיו את הדיסק הוא התחיל לעשות לי בעיות ,לוקח לו המון זמן להפתח וכשהו נפתח הוא מראה לי שרוב הספריות ריקות ולפעמים הוא מצליח להראות את הספריה (שלפני כן כביכול הייתה ריקה) אבל נתקע כשאני מנסה לפתוח את הקובץ. מה אפשר לעשות, כל תמונות המשפחה שלי על הדיסק הזה! תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by RJ1,

אני ממחפש כונן דיסקטים(תקליטונים) איכותי. יש לכם המלצה? ואם כבר אז גם המלצה על כונן קשיח קטן וזול. על המחשב יהיה מותקן WINDOWS 98 אז גם 20GB יספיק.

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by osyav,

שלום לכל מומחי הפורום. ברשותי מחשב מהמפרט הבא: asus p5rd2-vm, pentium 805, 2X512 DDR2 PQI, 7600GS, NEC DVDRW, Codegen500W, Thermaltake VR cooling הדיסקים הקשיחים: 1 WD 29 GB 300BB PATA for system 2 WD 250KS 250GB 16MB SATAII בכל אופן, הדיסק השני חדש יותר ומסיבה זו עוד לא התקנתי עליו את מערכת ההפעלה. הבנתי שהלוח שלי תומך במערכי RAID. המחשב משמש לכל המטרות כולל משחקים וסרטים. באם אקנה דיסק קשיח נוסף מסוג 250KS ואחבר אותו על RAID 0+1 האם יורגש שיפור מהותי (איני זקוק למקום רב ומעדיף גם גיבוי)? כיצד בפועל עושים את המעבר ל RAID??? לא הצלחתי למצוא ספרות רלונטית על כך בספרות לוח האם. דרך אגב השבב הרלונטי הוא ULI 1575 אם אני לא טועה והוא תומך בוודאות בRAID וגם ב- JBOD…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by iyehuda,

קניתי סרט לאחרונה מחו"ל וניסיתי לגבות אותו ולא הצלחתי גם עם תוכנת דיקריפטר לא הצלחתי הצלחתי להעתיק למחשב רק עם DVD FAB DECRYPTER אבל אני לא מצליח לצרוב ,נסיתי עם SHRINK כיוונתי לסיפריה ששם העתקתי אבל קיבלתי הודעת שגיאה פעם היה לי הסבר איך לצרוב דיסקים מוגנים כמו SONY COPORATION אבל בגלל שהייתי בחו"ל לא יצא לי להתעסק עם זה הרבה זמן ואיבדתי את הקישור יש למישהו משהו

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  8. Started by tick tak,

ואם כן אז האם זה משמעותי?

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  9. איזה צורב DVD נחשב להכי טוב היום עד 400 ש"ח

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  10. יש לי כמה ארד דיסקים שמכילים שתי מחיצות כל אחד עם עשרות גי'גות ... היתי רוצה לאחד כמה מהמחיצות האלה בלי לפגוע בתוכן שלהם באחריות אני זוכר שבפעם האחרונה שעשיתי זאת עם PM המידע נדפק בסופו של דבר . יש איזה שהיא דרך אחרת אולי שעבדה לכן ? או שאני יהיה חייב לגבות את הכל (מעל ל100 ג'יגה) ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. כיצד לחלק את הדיסק הקשיח למחיצות ולאתחל אותו באמצעות תוכנית ההתקנה של Windows XP חשוב אם תבצע צעדים אלה בדיסק קשיח המכיל נתונים, יימחקו הנתונים לצמיתות. מומלץ לגבות את הדיסק הקשיח לפני ביצוע צעדים אלה. כדי לחלק את הדיסק הקשיח למחיצות ולאתחל אותו באמצעות תוכנית ההתקנה של Windows XP: 1. הכנס את תקליטור ההתקנה של Windows XP לכונן התקליטורים או לכונן ה-DVD, או הכנס את תקליטון ההתקנה הראשון של Windows XP לכונן התקליטונים ולאחר מכן הפעל את המחשב מחדש. הערה כדי להפעיל את המחשב מהתקליטור של Windows XP (או מתקליטון ההפעלה), המחשב חייב להיות מוגדר לאתחול מכונן התקליטורים או מכונן ה-DVD או מכונן התקליטונים. במקרים מסוימים ייתכן שיהיה עליך לשנות את הגדרות ה-BIOS במחשב כדי לקבוע תצורה…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם, קניתי נייד ויש בו כניסת FIREWIRE, במחשב הבייתי שלי יש גם FW. שאלתי היא כזו: האם ניתן באמצעות הכבל שיש לי לחבר את שני המחשבים לצורך העברת נתונים? אני יודע שאי אפשר למשל לחבר את המחשבים ע"י כבל USB. תודה מראש, אביעד.

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  13. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9632 אני מתחיל לחשוב על האפשרויות מבחינת מכשירים אלקטרונים נידים כמו MP3 PMP קונסולות נידות פאלפונים מצלמות וכו עד היום היה צריך ארד דיסק לכמות זיכרון גדולה וארד דיסקים יותר רגישים וצורכים הרבה חשמל אבל שמגיעים כבר ל16 גיגה זה כמות מספקת להרבה שימושים של מכשירים נידים ומספיק חלקית אפילו לסרטים באיכות גבוה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  14. Started by rabbit,

1. האם צריך בשביל זה דיסקים מיוחדים? ואם כן מה מחירם ? 2. נגני DVD יכולים לקרוא דיסק כזה? ועוד שאלה לא קשורה לזה מה ההבדל בין ה+ ל - ומה עדיף?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  15. מה שמעתם עליו? בעיות? ביצועים? הקלטות תקינות? אולי מישהו רכש אותו כבר , יכול לתת חוות דעת ממקור ראשון? חוץ מזה אם מישהו יודע: האם הוא יכול לשמש כממיר וידאו למחשב (ללא הקלטה) כלומר על מנת לחבר ממיר דיגטלי של הכבלים לצפות בטלויזיה? (אם כן האם זה ממולץ או שוחק מידי) אם לא הבנתם את הכוונה האם הוא יכול לתפקד כמו הכבל הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2023215 יום טוב, טל

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  16. ...פשוט לצרוב את הISO על הדיסק?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by aeea,

חבר שלי קנה וורבטים באופיס דיפו וביקשתי ממנו את אחד הדיסקים שצרב ע"מ לבדוק איזה מדיה קוד מוכרים באופיס דיפו המדיה קוד הוא prodisc והוא הוציא תוצאות מרשימות מאוד(ממה שזכור לי סקור 98 ושאר המדדים נמוכים מאד) מכיוון שבלתי אפשרי להשיג מדיות יפניות ופרט וורבטים TY(באמת שבדקתי בכל מקום) שווה לקחת את הפרו דיסק?

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה קניתי משחק לPS2 ואני לא רוצה שהוא ישרט...השאלה היא איך אני צורב אותו שיהיה לי עותק לשימוש אישי..? התבלבלות בפורום.. להעביר לאמצעי איחסון...

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  19. Started by FatalClaw,

שלום. אני בתהליך של קניית HD חדש, אבל יש לי שאלה\בעיה. יש לי לוח אם של חברת GIGABYTE. לוח אם דגם: GA-8IPE1000 Pro v2.0 יש לי HD כרגע מחובר שאני משתמש בו של חברת WD בנפח של 80 GB. - זה SATA 1. אני רוצה לקנות WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII והשאלה שלי היא: האם אני אוכל להשתמש בו עם הלוח אם שיש לי כרגע? תודה מראש. =]

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  20. Started by Skippy,

שלום, ברשותי שני הארדיסקים של ווסטרן דיגיטל, 80 ג'יגה ו40 ג'יגה, בנוסף יש לי צורב דיוידי ושתי יציאות איידיאי על הלוח אם, אני מנסה לחבר את שלושתם אך משום מה ההארדיסק של ה40 ג'יגה לא מזוהה על ידי המערכת, מה אני צריך לעשות כדי שכולם יעבדו? הם מחוברים בצורה כזאת: pri ide1 - master hd 80gb system boot slave hd 40gb sec ide1 - dvd-rw master משום מה בביוס הוא מזהה את שני הכוננים אבל בווינדווס הוא לא מכיר בכונן של ה40 גיגה..

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  21. היי למרות שאין לי שום בעיות או רעשים עם ההארד דיסקים סתם ראיתי פוסט של מישו שהמליץ על התוכנה הזאת אז אמרתי יאללה אני יבדוק גם בכל מקרה יש לי שני הארד דיסקים הנה התוצאות של התוכנה(תתעלמו מהחלוקה לפרטישנים, אני יודע שסתם חילקתי יותר מדי וכן צריך לפנות מקום בפרטישן של הוינדווס): http://img179.imageshack.us/img179/1091/hddscv2.jpg מה שמסומן בכחול זה הפרטישנים של אותו ההארד דיסק 81-82 אחוז Health זה טוב ? ולמה בשני זה רק 82 אחוז ביצועים ? זה יכול להיות כתוצאה מזה שלא עשיתי איחוי הרבה זמן או חוסר מקום ? אתם מוזמנים להגיב וגם לפרסם תוצאות שלכם.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  22. שלום. ברשותי צורב DVD NEC 3500A שעבד עד היום מצוין. אתמול רכשתי 25 מדיות של TEAC DVD-R X8 ואני לא מצליח לצרוב איתם. ב EZ CD CREATOR הצריבה פשוט נתקעת בהתחלה ובתוכנות אחרות החומר נצרב אבל אחר כך לא ניתן לקרוא אותו, לא בכונן ולא בDVD הביתי שלי (אני צורב דיסק DATA רגיל) יש לציין שאני מצליח לצרוב CD מישהו חווה בעיות תאימות עם הסוג הזה של מדיות? נראה לכם שאני יוכל לקבל החזר?

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by sos,

היי יש לי מחיצה ובה שמור מידע. במחציה זו יש נפח לא מנוצל שהייתי רוצה להפוך למחיצה נוספת. רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני עושה את זה והאם אפשר לעשות זאת מבלי לפגוע במידע?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  24. Started by Jenia24,

אוקיי קיבלתי ת'מחשב החדש שלי ושמתי ת'כונן הישן שלי 80 GB ביום הראשון הכל הלך סבבה השארתי אותו דלוק בלילה , בבוקר אני מתעורר ועושה ריסט למחשב ואז הוא מתחיל לטעון ת'ווינדוס וכאשר הוא אמור להכנס ליוזר שלי הוא בדיוק עושה ריסט עם מסך כחול שמהבהב לשנייה. ניסיתי לפרמט הפירמוט נתקע ב12 ועושה בעילה של faild opartaing system .. יש איזה דרך לתקן ת'בעיה?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  25. שלום, אני צריך המלצה לקורא כרטיס זיכרון מסוג ממצלמה דיגיטלית עד מחיר של 100 ש"ח? משהו טוב ואמין שאתם מכירים ויכול לשמש אותי ביעילות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים