אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
-
ההארדיסק הלך לעולמו, אני צריך המלצות להארדיסק 128 ג'יגה שקט ואמין ל- IDE... ושלא יהיה יקר מדי בתודה הגולם
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי שני HD של 'מקסטור' 80 G ושל 'ווסטרן דיגיטל' 160 G . מע' הפעלה XP SP2. לאחרונה במהלך שימוש במחשב מערכת ההפעלה יזמה Restart ובמהלך עיבוד הנתונים הופיע הודעה לגבי HD Boot failure שלא איפשרה להמשיך את הפעלת המחשב ללא הכנסת דיסק של windows. בקיצור לאחר הכנסת הדיסק ואיתחול המחשב, המערכת איננה מזהה את ה WD 160G שבכלל משמש רק כאיחסון ולא מותקנת בו שום מע' הפעלה. ליתר דיוק המחשב מזהה את ההתקן של ה-HD ואת סוגו אך לא את המחיצה שהייתה קודם ואיחסנה את כלהמידע. כניסה ל-ADMINISTOR TOOLS מגלה כי ישנו כונן אך הוא במצב לא מקוונן. מה עושים? עזרה תתקבל בברכה! :s05:
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי כונן קשיח של חברת MAXTOR 120GB SATA I שקניתי לפני פחות או יותר שנה וחצי בחצי השנה האחרונה אני סובל מבעיה חוזרת, אני עובד זמן קצר על המחשב ואז אני שומע נקישות בכונן הקשיח (טאק, טאק) המחשב נתקע מתחיל את עצמו מחדש ולפעמיים לא מזהה יותר שיש לי קונן קשיח, ולפעמיים הוא פשוט מעלה את חלנות אבל שוב משמיע נקישות כמובן שיש לי עדין אחריות על הכונן הקשיח, ולקחתי אותו למעבדה, הם טוענים שהם הריצו עליו בדיקות ולא מוצאים שום דבר פגום, וכל מה שדרוש לעשות הוא לפרמט את הכונן (FORMAT כולל) זה ממש מרגיז אותי, אני לא מוכן לפרמט את המחשב כול חודש וחצי, חודשיים חברה למה יש לי נקישות בכונן הקשיח, האם הבעיה היא באמת בחלונות, תנו לי קצת הסברים מה אני צריך לעשות??
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מי יותר מהיר? מי יותר שקט? מי יותר אמין? (גרסאות 250GB ו 160) ומה לגבי Maxtor 250GB SATA2 MaXLine III RoHS 7200RPM 16MB או Maxtor 250GB 16MB Buffer DiamondMax SATAII
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי! בזמן האחרון שמתי לב שאני צורב סרטי דיוידי על גבי דיסקים של DVD+R במשך שעה ואפילו יותר האם זה הגיוני הדבר הזה? הצורב שלי זה LG 4167B ואני צורב על 8X המליצו לי עליו אנשים מהפורום... תודה! עידכון: בדקתי עכשיו צריבה רגילה ב- DATA והוא צרב לי חצי שעה...
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חג שמח יש לי דיסק נייד USB של POWER DISK 2GB אני מחפש תוכנה לתקן אותו כל הזמן מאבד קבצים תודה
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי קצת הרבה שאלות מקווה שמי שידע אחת מהתשובות יענה עליה אפילו על אחת מהם מקווה שבסוף יענו לי על הכל=] 1.אני קונה מחשב חדש 250GB אבל אני לא יודע איזה חברה של הכונן קשיח לקנות יש חברה מומלצת שמוכח שהיא יותר טובה מהשאר..? 2.אם אני אומר בחנות שישימו לי 16MB במקום 8 הם יכולים או שזה תמיד בא כ8..? 3.יש משחקים שאני נגיד מנסה להתקין מהכונן קשיח וזה לא מתקין לי ומהצורב זה כע מתקין לי למה זה ככה..? והאם צריך לקנות משהו יותר מהיר מ7200rpm..? כדי שזה יקרא כל דיסק או שזה מספיק..? 4. אם הייתי צורב סרטים והייתי רואה אותם מהדיסק זה היה עובד מוזר כזה ויותר לאט לפעמים ונקטע כזה לשניה שתיים ואם העתקתי את זה למשחב ואז ראיתי מהדיסק אז ראו טוב למה זה..? משהו בכונן האם בכונן שאני קונה עכשי…
-
- 13 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מתנצל מראש על זה שפתחתי טופיק דומה לשניים שכבר פתוחים. העניין ששני הטופיקים האחרים לא בדיוק עונים לי על השאלה ואני לא רוצה להתעלק אליהם. אז ככה, דיפדפתי באתר של KSP וראיתי שיש להם מס' צורבי LG עם סיומות אחרות. הייתי רוצה לדעת איזה מהם הכי מומלץ. קראתי בסטיקי שה H10A & H10N הם המומלצים אבל כאן ישנה תוספת של אות נוספת. אשמח לעזרה: ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? מחיר 190 ש"ח ?LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black)? מחיר 200 ש"ח ?LG DVD±RW GSA-H10LK x16, DL x8, LightScribe (Black)? מחיר 280 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php האם הדגם הראשון זה שנמכר ב190 הוא הדגם המומלץ לקנייה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכם, האמת שפרסמתי נושא על המפרט שלי בפורום מפרטים אבל רציתי יותר תגובות על ההארד דיסק אז אני אתן כאן מיקוד רק על הנושא הזה. אני רוצה לקנות הארד דיסק 250 ג'יגה אני רק לא יודע איזו חברה לקנות. ברוב ההשוואות שראיתי (האמת שלא ראיתי המון) רואים הארד דיסקים שלא ממש מוכרים כאן בארץ או שהם מאוד יקרים. ההתלבטות שלי היא בין הדיסקים הבאים: Maxtor MaXLine III 250GB SATA 16MB 7200RPM 7B250F0, בדיסק הזה יש גם 16MB באפר וגם NCQ. הוא עולה בסביבות ה 630. Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS לפי מה שהבנתי אין בו NCQ. והוא עולה 490. Seagate Barracuda 250GB 7200 SATA II 8MB ST3250824AS שיש לו רק 8MB באפר אבל עם NCQ ועולה 580. השאלה היא האם כדאי להשקיע וללכת על ה MAXTOR או…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 160 גיג'גה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כבר הבנתי שעל נק לא כל כך כדי לסמוך..... אבל אין לי עדיין תשובה חד משמעית אם ללכת על LG או על Pioneer. אם יש כאן אנשים שיש להם אחד מהצורבים האלה בבקשה שיתנו דעתם עליהם....מי שלא ועדיין חושב שיודע מוזמן להמליץ גם.....
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אחי משתמש במחשב נייד compaq presario v4000 לאחרונה המחשב עושה המון בעיות. לפעמים עולה לאט מאוד, לפעמים לא עולה בכלל.. כשהוא כן מחליט לעלות לוקח משהו כמו 10 דק' עד שהוא עולה, ובזמן הזה "אם מקשיבים טוב טוב, אפשר לשמוע דרדסים", טוב, לא דרדסים, אבל ההארד דיסק בקולות חשיבה לא טבעיים ומאוד תבניתיים, חוזרים על עצמם. עשיתי איחוי, עשיתי סריקה, עשיתי סריקה מהrecovery console בדיסק של ווינדוס, כל המאמצים עלו בתוהו. גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש אין חדש... חייב להגיד שרק הפירמוט לקח משהו כמו שעתיים (עם אותם קולות תבניתיים)... דבר שלא סביר בעליל! תודה לעוזרים! נ.ב. אחרי שהמחשב כן מחליט לעלות הוא עובד בסדר גמור, לפחות ע"פ טענותיו של אחי.
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח ואני רוצה שתעזרו לבחור אחד בבקשה אני יודע שיש כמה סוגים של חיבורים ויש לי אוורסט אני צריך שתגידו לי איפה באוורסט אני צריך לראות איזה סוג של כונן אני צריך או שפשוט להביא לכם צילום של הכונן שיש לי עכשיו? תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 685 צפיות
-
-
צריך המלצה דיסקים לצריבה בשביל LG DVD±RW GSA-H10AK x16 כמות דיסקים 50 אני יודע שזו שאלה מפגרת אבל אני קניתי כמה פעמים דיסקים והם לא התאימו לצורב מהירויות 16וX מהירות צריבת DVD 8וX מהירות שכתוב DVD 48וX מהירות צריבת CD 48וX מהירות קריאת CD
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסתכלתי בפורום וראיתי הרבה אנשים שמדברים על עדכוני קושחה (Firmware Updates), בחלק מהמקרים עדכונים כאלה יוסיפו פונקציות שלא היו אפשריות קודם עבור הצורב בעל הקושחה המקורית. למשל עדכוני קושחה עבור ב ?PIONEER DVR-111D יכולים להפוך אותו לצורב שתומך בDVD RAM וב LightScribe, צורבים שתומכים באפשרויות האלה בדר"כ יקרים יותר ורציתי לשאול אם ביצוע עדכוני קושחה כאלו יכולים לפגוע באיכות הצורב או להרוס אותו לחלוטין, ובאופן כללי לקרוא מה דעתכם על עדכוני קושחה לצורבי DVD. שתהיה שנה טובה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
http://ace.uci.edu/index.php/wiki/mediainfo/All_DVDs_are_not_created_equal/ אחלה כתבה.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ה-HD שלי נדפק לפני כחודשיים. בהתחלה, באמצע העבודה במחשב המחשב היה משתהה לכמה זמן, הייתה מופיעה הודאת על שגיאה בקריאת הדיסק, ואז המחשב היה עושה RESTART, וכשהוא היה עולה הוא לא היה מזהה את ה-HD, וה-HD לא הופיעה ב-BIOS. אם הייתי עושה שוב RESTART עדיין ה-HD לא היה מזוהה, אבל כשהייתי מפעיל את המחשב אחרי כמה שעות (או אפילו פחות משעה), המחשב היה מזהה את ה-HD. הייתי אז בקורס בצבא ולא היה לי זמן בכלל לסדר את העניין, ולכן תכננתי למשוך ככה כמה שבועות עד לרגילה שבסוף הקורס, ואז לתקן את זה. השתדלתי להשתמש במחשב כמה שפחות, אבל עדיין הייתי משתמש בו. בהתחלה הייתי עובד כמה עשרות דקות עד שהדיסק היה קורס, ולקראת הרגילה הייתי עובד 2-3 דקות עד שה-HD היה קורס. בסופו של דבר, בדיוק ברגילה, כשהלכ…
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום... אני מחפש לקנות דרך KSP צורב DVD טוב,שיהיה גם במחיר סביר הסתכלתי על רשימת הצורבים שלהם,אבל אין לי מושג בכלל בתחום הצורבים,ולכן גם אני לא יכול לאמוד מה טוב ומה לא... אני מחפש צורב טוב מרשימת הצורבים שלהם,שהמחיר שלו יהיה במקסימום 250 ש"ח... תודה לכל העוזרים... נ.ב-מה ההבדל בין DVD RAM לבין DVD RW?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט נואשות בין ה - DiamondMax 10 250GB Maxtor SATA II ל - MaXLine III 250GB Maxtor שהוא SATA I מה תכלס החסרונות של I על פני II ומה זה ימנע ממני בפועל ?
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשית מדיות DVD-R לצריבה של חברת BRTECH מאוד זולות 25 ב 29 ש"ח, כשבדקתי את המדיה קוד שלהם היה כתוב MCC 03RG20 - מדיה קוד של וורבטים, השאלה היא האם מדובר בזיוף או במדיות איכותיות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשמוע את דעתכם לגבי צורב חיצוני LG GSA2164D. האם זהו צורב טוב ואמין וכדאי לי לקנות אותו? בנוסף רציתי לשאול איפה כדאי לקנות אותו? מישהו מכיר חנות טובה וזולה?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש צורב DVD אני סגור ב100% על צורב LG. יש לי אחד צורב CD והאיכות מעולה. איתו בטוח אי אפשר ליפול, מחיר 180 ש"ח. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=11666 אני מבקש שתמליצו לי על מדיה לDVDRW כך שתעובד טוב בDVD הביתי. תודה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-