עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by mushonk,

ראיתי שאנשים פה מבינים בענייני FIRMWARE אני מחפש כבר חודשיים עדכון גרסה לצורב וHP9200 צורב SCSI של HP. פשוט ראיתי שלמישהו הייתה בעייה דומה לשלי בעיית קריאת נתונים איטית ורציתי לשאול איפה אפשר להשיג עדכון יש לי את גרסת 1.0C תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by INFERNO,

קיבלתי צורב DVD של HP דגם DVD Writer 200i עכשיו לצערי לוינדוס פשוט אין דרייברים מתאימים בשביל הצורב הזה ואני מדבר על דרייברים (קבצי INF ) כדי שאני אוכל להתקין ניסיתי לעדכן FW ולא הצלחתי משום סיבה .. מצורפת תמונה .. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by dino,

אהלן, אז ככה, שעדכנתי לפני שנה בערך את החבילה שלי קבלתי מנטויז'ן צורב Sony (52X24X52), עד עכשיו הכל היה טוב... לפני שלושה ימים אני צורב ואני רואה שמתחילות בעיות, ה-Buffer Level פשוט קופץ בצריבה בין 20 אחוז ל-50 אחוז ל-80 אחוז וככה במשך כל הצריבה. רציתי לדעת מה דעתכם, זאת בעייה בצורב? (שעד היום לא היו לי איתו שום בעיות). או שזאת בעיה בתוכנה? (זה קרה גם שצרבתי שיר עם WMP10 וגם עם Nero... ניסיתי להסיר ולהתקין את ה-Nero בגירסה הכי חדשה אבל לא עזר...). ת'אמת יש לי כמה דברים שאני רוצה לקנות עוד לפני הצורב אז גם אם אתם חושבים שפרמוט יוכל להבהיר את העניינים אין לי בעיה לבצע... תודה, מתן.

• 12 תגובות
    • 999 צפיות
  4. שלום רב לחברי הפורום. לפני שאני קונה כונן קשיח למטרת גיבוי, הייתי רוצה להתייעץ אתכם בנושא ולשמוע את דעתכם, ועל חווית השימוש שלכם. אז ככה, עד היום הייתה לי חוויה מאוד לא טובה עם כונן קשיח חיצוני, Transcend StoreJet. למרות שהכונן מפורסם כאחד שעמיד יותר ביחס לאחרים עם כיסוי בולם זעזועים, הכונן נפל לי מגובה של כ0.3 מטר והלך לעולמו. למרות שאני אדם שמאוד שומר ועדין עם הכוננים האלו (למעט מעידה חד פעמים אחד), הכוננים הניידים מאוד קטנים, קלים ומרגישים לי מאוד שברירים. לכן חשבתי ללכת על כיוון של כונן קשיח פנימי עם מארז חיצוני לחיבור בUSB, שאאכסן אותם באופן קבוע בארון. ובעקבות המשקל הסיכוי שהכונן יפול לי שוב, אפסי. אז מספר שאלות: 1) האם כונן קשיח…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by erezb84,

שלום, יש לי הארד דיסק נייד שהתחיל לעשות בעיות (חלק מהספריות לא ניתנות לפתיחה/קריאה/העתקה, אין גישה אליהן) בחלק מהספריות יש לי מידע חשוב שלא גיביתי, והייתי רוצה לדעת, לפני שאשלח לחברות שחזור מידע האם יש משהו שאוכל לעשות לבד במאופן עצמאי? להפעיל תוכנת שחזור כזו או אחרת... קראתי קצת על תוכנת easy recovery, האם לדעתכם היא מתאימה? בתודה מראש,

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  6. שלום לכולם אני תקוע עם בעיה בצורב די וי די שמזהה וצורב רק די וי די אך מסרב לזהות ולצרוב cd לאחר שדפדפתי בפורום הבנתי שאפשר לעשות עידכון קושחה לצורב ואולי זה יעזור ויתקן את הבעיה אך אני לא כל כך חזק בתחום המחשבים וצריך עזרה / הדרכה כיצד לעשות את העידכון אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור ולהסביר בפורום איך לשות זאת שלב אחר שלב כמו שאמרתי תודה רבה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by dannyboy,

שלום חברים, יש לי מקבוק פרו 13 אינצ׳ מ2012 (לא רטינה) ואני מת להחליף את ההארד דיסק לssd קראתי קצת באינטרנט והבנתי שיש בעיית תאימות של חלק מהבקרים של ssd מסויימים (למשל 840 של סמסונג הבנתי שלא כזה מומלץ למקבוק - עושה המון בעיות) יש לכם המלצה ל ssd שתואם למק? - נפח 180 ג׳יגה וצפונה (עד חצי טרה) - מחיר - אני לא מוגבל בתקציב - ביצועים - אני מעדיף להקריב בביצועים ולקבל אמינות ואורך חיים תודה מראש! דני

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. אני מתלבט בין שניהם

9. לאחרונה שאל אותי חבר אם אפשר לעשות RAID בין SATA ל-IDE. אמרתי לו שלא נראה לי - צריך או 2 IDE או 2 SATA. אבל... ליתר בטחון אני רוצה לוודא - אפשר לעשות RAID בין כונן IDE לכונן SATA? תודה.

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by Technoboy,

שלום לכולם! היום קניתי הארד-דיסק חדש, WD Caviar IDE 160GB 8MB Cache. במחשב שלי קיימים שני הארד-דיסקים, אחד Master שעליו מותקן הווינדוס, WD120GB. השני הוא IBM 40GB שמתנהג כ-Slave. הוא הרוס קצת אז החלטתי להחליף אותו. בכל מקרה, חיברתי את ההארד דיסק החדש במקום הצורב, הפעלתי את המחשב, הווינדוס עלה, הופיע פופ אפ למטה שהודיע שזוהתה חומרה חדשה. הכל טוב ויפה, אבל הכונן לא הופיע ב"מחשב שלי". ב-Device Manager זה כתב שההארד דיסק אכן קיים. החזרתי את הצורב, ניתקתי את ההארד דיסק הקטן (40GB כאמור) וחיברתי את החדש במקומו, אבל שוב לא ראיתי אותו במחשב שלי. אגב, מצב הג'אמפר בחדש הוא על Slave, כמו בהארד דיסק של ה-40, שאגב מזוהה כמו שצריך. מישהו מכם יודע מה יכולה להיות הבעייה ומה הפתרון לה? תו…

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  11. Started by Bah_gots_pIII_450,

לא איכפת לי איזה מהירות! לא איכפת לא איזה חברה! רק שיחזיק מעמד!!! יש לי צורב smart & friendly שהוא במקור של teac שנדפק ועכשיו לא יכול לכתוב CD-RW's....

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by fireskill,

שלום ;D קניתי מחשב חדש!!! והוא הגיע היום בבוקר עכשיו אני מנסה להתקין את הווינדוס , והוא אומר שהוא לא מצליח לזהות את ב-HD אז יתקשרתי לחברה שהזמנתי ממנה את המחשב (נועה מחשבים) ובהצלחה אמרו לי להוריד מחדש את הדרבריים שלי הלוח אם (של DFI מסוג NF4 ultra ) לא עזר, אז אמרו לי לפתוח את המשחב ועשיתי את זה, ועכשיו שמנו לב של-HD מתחבר רק כבל אחד והוא הולך ללוח אם, אין יותר כבלים מחוברים הם אמרו לי שצריך להיות יציאות לבנות לחבר ל-HD אז לקחתי אחת (אמרו לי העיקר שלא יהיה מחובר לכלום),ולחבר ל-HD אבל לא הצלחתי לעשות את זה, זה לא מתחבר... ביום ראשון הם אמורים לבוא לקחת את המחשב (אחרי איומיים) וביום שני להחזיר (בתקווה) יש משהו שעד אז אני יכול לעשות לסדר את זה שהם לא יתצרכו לבוא?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by er0101,

היי, על איזה NAS אתם ממליצים? דרישות: * ניתן לרכוש בארץ בלבד! * מקום ל4 דיסקים קשיחים מינ' 1TB לדיסק. * חיבור Ethernet. * עדיף שיהיה בנוסף ESATA ו/ או USB. * מהירות עבודה טובה (בלי איטיות בגישה לדיסקים) ושאר בעיות. * תמיכה בRAID. * עדיפות למוצר שקט. לא חייב שיגיע עם דיסקים מובנים ועדיף שלא יהיה מאוד יקר.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by d pro,

http://www.plonter.com/products_Results.tmpl?command=search&db=^catalog.txt&eqdescriptiondatarq=Seagate&eqdivisiondatarq=%E3%E9%F1%F7%E9%ED%20%F7%F9%E9%E7%E9%ED&eqshelfdatarq=SATA%20800-2TB&cart=11952236308786071&TITLEsort=1&show=1&max=50

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אני עושה הכשרה לטכני מחשבים מוסמך ושאלתי את המורה שלי אם הכונן מוגבל עד כמה פירמוטים. והיא ענתה לי שכן(תשובה שלה:הוא "נישחק עם כל פירמוט חדש יותר ויותר..עד שהוא לא יעבוד) אז השאלה שלי היא כזאת:כמה פירמוטים הכונן יכול לישרוד?

16. Started by zilbermm,

איזו תוכנה תאפשר לי (רצוי בקלות) להוסיף פס קול נוסף ל-DVD שאני צורב?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by salmonela,

הי, אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה hard disk לקנות איתו. כרגע נראה לי שזה - W.D 160 GB 7200 SATA. האם maxtor יותר טוב? או שיש משהו אחר שיותר ממולץ משניהם?

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. בעיקרון אני רוצה להוסיף הארדיסק נוסף של בין 250 ל 320 למחשב שמפרטו 3.0 מגההרץ ...512...הארדיסק 120 אתם יודעים מחשב פשוט מן המניין השאלה שלי אם הוספת ההארדיסק יפריע לביצועים של המחשב,כי בעיקרון זה הארדיסק למטרת גיבוי מידע. הלכתי לאייבורי ואמרו לי שאני צריך להרחיב את הספק כוח שלי כדי להוסיף הארדיסק נוסף ???

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  19. Started by frogface,

איך עושים את זה ? איזה חלקים צריך ? ואיך מגדירים דבר כזה בלוח האם בברכה ארז

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  20. מבצעי ה-BF מפתים אותי להשתדרג ב-SSD שאני כבר רוצה הרבה זמן, בתקציב של 300+- שקל. כרגע על פי החיפושים שביצעתי (על אף שאין לי ניסיון אמיתי עדיין עם כונני SSD ועל כן החלטתי בכל מקרה להתייעץ אתכם), אני רואה שיש שני דגמים שיכולים להתאים (אם יש משהו נוסף אשמח לשמוע) הקינגסטון 300 במחיר של 200 שקל או הסמסונג EVO 840 ב-280. במבדקי מהירות שאני רואה הסמסונג מוביל, ואני די סגור על הקניה שלו. מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by barduck,

שלום, האם ניתן להשתמש בכרטיס Compact Flash או USB Flash Key בתור דיסק ראשי (ולעשות ממנו boot) ? מעין SSD לעניים? הרעיון הוא להתקין מערכת הפעלה (linux) על כרטיס CF או USB KEY בנפח 8G - כדי לחסוך בחשמל, פחות רעש, חום ומקום במארז. אני יודע שאפשר לעשות boot מ USB אם הלוח תומך בזה אבל האם יש מתאמים SATA/IDE ל USB/CF (לא כדי לחבר דיסק חיצוני ל USB, אלא בכוון ההפוך, כמובן) כדי שיזדהה ככונן קשיח ? תודה - barduck

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  22. Started by Lmagus,

מה דעתכם על זכרונות USB של SAMSUNG? איך הם מול זכרונות של SANDISK לדוגמא?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  23. Started by amit1242,

שלום,אני מתכנן בקרוב לקנות ת500GB של סייגיט עם ה32MB ...הוא SATA אז תגידו,איך מתקינים אותו? יש איזה מדריך או משהו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  24. לפני חצי שנה בערך קניתי HDD חיצוני של iOmega בגודל של 500 ג'יגה. אחרי שימוש של חצי שנה, הדיסק החליט שהוא רוצה לפרמט את עצמו ואינו נותן גישה לקבצים. יש לי בפנים חומר חשוב מאוד (תמונות מטיולים, פרוייקטים וכו'). מה הפיתרונות שאפשר לעשות על מנת להציל את החומר בפנים? ניסיתי לעלות אותו דרך מק ולא עזר, כנ"ל לגבי לינוקס (שאין לי הרבה ידע בו) וגם לא עזר לי לגשת לקבצים. האם יש מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  25. Started by הוגו היד,

אחרי התלבטות ארוכה בין צורב DVD חיצוני לדיסק קשיח חיצוני החלטתי לקנות דיסק קשיח של 250G או 300G אני צריך עזרה בהחלטה איזה חברה/גודל מומלץ? שמתי לב שמקסטור הכי זולים,אבל איך האיכות של החיצוניים שלהם? הגדלים האלו אינן נמכרים בהרבה חנויות, האם זה מעיד על בעייתיות מסוימת? לאיזו אחריות אני אמור לצפות - שנתיים או שלוש?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.