אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ברשותי צורב dvd חדש של sony , בכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסק של dvd או של cd רגיל המחשב נכבה פתאום בזמן שהצריבה מגיעה למשהו בין 3% ל 5%... פירמטתי את המחשב - לא עזר, התקנתי nero מחדש לא עזר... מה יכולה להיות הבעיה? זקוק לעזרה נואשות ... מתסכל מאוד
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות צורב מפה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=470&scat=271&tcat האם יש דרישות מיוחדות שהמחשב צריך? והאם זה משתלם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב איזה 160 ג'יגה של דברים שמאוד חשובים לי, אז חשבתי לקנות איזה כונן גיבוי שאני אשמור עליו את כל הדברים למקרה שהארדיסק שלי יימחק או משהו. אז על מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעבר השתמשתי בממורקס,כרגע קצת קשה להשיג אותן,מה מומלץ ויחזיק הרבה זמן ?
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק קשיח 40 ג'יגה ואני רוצה לקנות לו כופסא כזו שתתחבר עם כבל usb למחשב עכשיו ראיתי שיש קופסאות ל 2.5 אינטש ול 3.5 איך אני יכול לדעת כמה שלי? (הדיסק קשיח שלי הוא דיסק קשיח של מחשב רגיל לא נייד) ואם יש לכם המלצות לקופסא כזו בלא כל כך יקר.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
והדבר עדיין f*cking עובד!!! איך?!?!?!?!?! בגלל חוסר זהירות דחפתי בכוח את הכונן מהמארז והוא יצא בבת אחת, עף מהשולחן ונחבט 3 פעמים ברצפה (לא שטיח). אין לי מושג אם נשבר שם משהו אבל כרגע הכונן עובד
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי HD אחד wd 80 gb ide וקניתי אחד נוסף wd2500ks. בכדי להעתיק את הדיסק הישן לחדש, השתמשתי בתוכנה שנקראת HDD CLONE. התוכנה אמנם העתיקה את כל הקבצים, אך משום מה שינתה גם את גודל המחיצות. כעת במקום מחיצות של 75 ו-175 ההארד דיסק החדש מוצג בתור 17 ו-56 (כמו הישן). מישהו מכיר דרך לשנות את זה חוץ מפירמוט?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
אז ככה מחר בעזרת השם אני קונה את המחשב החדש שלי יהיה בו 250GB של WD בתקן SATA2 והוא יהיה בנוסף לHD הנוכחי שלי, 80GB של WD בתקן IDE עכשיו יש לי שני מחיצות 1: סי, 17.6GB מתוכם פנוי 672 מגה 2: די, 56.8GB מתוכם פנוי 3.06GB אפשר לקחת מהHD החדש משהו כמו 20 GB לסי, והשאר לדי?
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי דיסק אחד של 80GB (ATA133), כבר הופך להיות לי מאוד צפוף ואני רוצה להוסיף עוד אחד. הלוח אם שלי תומך בSATA אז החלטתי ללכת על זה, למרות שאין הבדל בביצועים. בכל מקרה השאלה שלי זה האם דיסק של SATA2 יעבוד על הלוח אם שלי (בתור SATA רגיל כמובן, כי הוא לא תומך בSATA 2) והאם NRG יכול לעבוד בSATA? כמו כן האם NRG באמת משפר ביצועים ושווה את התוספת הקטנה במחיר. גם המלצה לדיסק קשיח תתקבל בברכה... אני רוצה 120 או 160 GB תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קרגע C וD אני רוצה רק שהיה לי C איך אני עושה אתזה למחיצה אחת תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש ויש לי רק כבל SATA אחד (הכל האדום) השאלה אם אני צריך עוד אחד כדי לחבר את ההארד דיסק החדש או שאני צריך לחבר אליו רק את הכבל שמתחבר לחיבור שלידו (serial data) ?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אךךך אני מתקן את הארדיסק, יש משחקים שאני משחק וכל פעם שיש תקיע קטנה הארדיסק עושה רעשים מעצבנים טיפה חזקים והמשחק לא משתמש בכל הזיכרון והמעבד אז אך יכול להיות זה רק מהארדיסק! אולי זה הזיכרון וירטואלי?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
דיסק קשיח טוב הכי זול שיש 160 גיגה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היום כשקניתי דיסק קשיח (WD2500KS) רציתי גם DOK והמוכר ניסה לדחוף לי את זה http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=119 מה תגידו עליו?מקודם הייתי סגור על SAN DISK MICRO CRUZER U3 עכשיו אני מתלבט כי פה אני יכול לקנות ישר מבלי להזמין באינטרנת.האם ההבדל ביניהם גדול?
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1906&catcode=301&AdCat=&parentid= TDK חברה טובה לא ? שווה לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי כרגע כונן קשיח אחד wd 80gb ide שמחובר ללא ג'אמפרים על מנת שיהיה מאסטר. היום קניתי את הכונן WD2500KS שאמור להיות מחובר עם SATA. חיברתי את הכונן, ולא שיניתי כלום בהגדרות של הכונן השני מכיוון שאני מעוניין שהכונן עם ה IDE יהיה כרגע המאסטר. משום מה המחשב לא מזהה לי את הכונן SATA, לא בביוס ולא בווינדוס. מה אפשר לעשות? ד"א הלוח אם שלי הוא ABIT KV8 עם מעבד ATHLON 64 3000 S754.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שתגיבו על הסטיקי, ראיתי אותו כבר, ואם נעזוב לרגע את כמות הDOKים שיש שם שלא מאפשרת השוואה ממשית לבינתיים, אז גם לא ממש הצלחתי להסתדר עם כמות הציונים וכל הבלאגן שהסנדרה פולטת על כל אחד אז החלטתי לשאול פה. אני מחפש DOK של ג'יגה ומעלה עם תג מחיר של עד 200 (עם חריגה אפשרית ולא רצויה במיוחד ל250). חשובה לי האמינות ומהירות העברת הנתונים של הDOK. בקשר לU3, קראתי על זה קצת אבל לא הבנתי בדיוק איך הכל פועל.. יש פה מישהו עם ניסיון עם זה שיכול לתת כמה מילים מהניסיון שלו על איך זה פועל בשטח ולא על הנייר? תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק מכונן אחר על הכונן שיש בו את המערכת ההפעלה הנוכחית, כי אני מעוניין להשתמש במערכת ההפעלה עם הקונפיגורציה שהייתה לי קודם. לא ניתן לעשות את זה דרך הווינדוס, אז ה norton ghost אומר לי להעלות את ה recovery tool דרך הדוס. אני מעלה אותו, אך שם אין אופציה להעתקת כונן. כיצד ניתן לבצע זאת?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
חבר'ה מאיפה אתם ממליצים להוריד firmware לצורב DVD של LG? אני מוריד מ-lge.com אבל אין בו את כל הגירסאות תודה
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מה כדי 2 דיסקים Seagate Barracuda 160GB 7200 SATA II 8MB ST3160812AS שיעבדו בRAID או 1 Seagate Barracuda 320GB 7200 SATA II 16MB ST3320620AS למרות שיוצא אותו גודל ארדיסק (320) 2 דיסקים עולים כ - 200 שקל יותר... מה יותר טוב... רוב המחשב לסרטים משחקים וכו' יש להוסיף שמחשב עובד 24/7 ומוריד מהאינטרנט בסביבות 100 גיגה בחודש
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
של הדיסק הקשיח(קניתי WD2500KS אתמול ).משום מה לא אהבתי את הפרטישן.אני חושב על Acronis Disk Director Server 10.0
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן להתקין את הפלטפורמה U3 על DOK רגיל או שחייבים DOK מיוחד (עם חומרה מיוחדת)?
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
צריך עזרה איך אני עושה מחיצה בדיסק הקשיח בהתקנת הWINDOWS XP ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-