אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אז לכל מי שמתעניין במדיות איכותיות ל DVD, אפשר להשיג -R ו +R בחבילות של 25 של VERBATIM DATA LIFE PLUS ב 200 שקל באופיס דיפו שזה 8 שקל ליחידה. עד לא מזמן זה היה 11 שקל במבצע בחבילות של 10. אפשר גם להשיג בפנדס ב 195 וב 190, אבל לא ברור מהצילום שלהם אם זה X4 או X2. אז מי שקונה שיבדוק. השוק משתפר מיום ליום. ;D
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המטרה היא לקבל את מהירות הקריאה וכתיבה הכי טובה שניתן. מבחינת מחיר 3 הכוננים של סמסונג עולים 240*3 = 720 ומחיר כונן אחד של ocz עולה 761 המערכת אמורה לטעון משחקים, קבצי cad , רינדור וידאו. מבחינת מחיר רואים ש ocz עולה יותר השאלה היא מה יותר עדיף יחס עלות תועלת? ועוד שאלה אם הייתי הולך על כונן OCZ Vertex 3 SATA III 2.5" SSD ? ושאלה אחרונה מה הלימיט שכבל SATA 2 ו SATA 3 מעביר אני יודע שאחד זה 3 והשני זה 6 אני חושב שמחלקים את זה ב 8 וזאת אומר ש 3 = 375 ו 6 = 750 האם אני צודק? תודה רבה, לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
http://forums.storagereview.net/index.php?showtopic=27104 גם לסיגייט יש 640 והוא יותר טוב מ WD
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב מוגבל של 100 שקל לדונגל,ואני בהיתלבטות אם לשלם 150 על דונגל של Edimax ,טווח קליטה עד 80 מטר ויש עוד אחד של חברה Telepath שעולה 90,ואני לא צריך לשלם משלוח כי החנות ליד הבית שלי. שניהם 80 מטר הTelepath ג'נרי אני חושב,ולשניהם יש אחריות 12 חודשים,ללכת על הEdimax? או שלא שווה ?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס זכרון שלאחרונה התמונות בו נהפכו להיות בצבע אפור כמו סוג של וירוס איך אתם ממליצים לי לנקות תכרטיס בלי למחוק תתמונות
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כזו: יש לי מחשב שמריץ xp/sp3. ניסיתי לחבר אליו כונן פנימי wd160 ממחשב קודם דרך ממיר sata/ide ל- usb. תחילה נראה כי המחשב מזהה רכיב חדש והוא מציג אייקון של חיבור usb - mass storage device אבל אני לא מצליח לראות את הכונן בשום מקום, גם לא רק computer management מה יכולה להיות הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי שני הארדיסקים אחד SATA ואחד IDE ואין לי מושג איך לעשות ששניהם יעבדו בביוס... יש לי לוח של ASUS p5ad2-deluxe קישור: http://www.neoseeker.com/Hardware/Products/asus_P5AD2_deluxe/ תודה לעוזרים :>
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
תשמעו..חשבתי לקנות דיסק SSD עוד כמה זמן, אבל חשבתי על הנפח הקטן, 40GB, ושזה כלום ולא שווה לי להסתכל על הנפח הזה בכלל. בקיצור דיסק SSD של 40GB עולה בממוצע 400-500 שקל..ושל 80GB עולה בממוצע 800-900..לדעתכם, עוד כמה זמן בערך יש מצב שאוכל להשיג SSD של 80GB במחיר של 400-500 שקל?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום, לא ממזמן רכשתי את הארדיסק החיצוני הנ''ל(Seagate freeagent 1tb) מלבד ה500 שמחובר לי כרגע. כל פעם שאני עושה ריסט, הוא מגיע למצב שרואים תמונה של הלוח אם ודגם(ASUS-P4800) ומשם לא מצליח להמשיך לעשות כלום. אפילו לא למסך השחור שמקריא איזה IDEים מחוברים ומה כל כונן דגם והשאר. אני חושב שהוא ממש מתקשה לקרוא אותו, ולכן הוא תוקע לי כל המחשב ולא מצליח לעלות. הוא לא מחובר לשום מפצל USB, ניסיתי לחבר אותו גם קדימה, גם מאחורה(בכמה כניסות מאחורה) - לא עוזר אני חייב לנתק אפילו לפני שאני מפעיל מחדש את המחשב , אחרת הוא לא רוצה פשוט לעלות. הברירה היחידה שיש לי זה לנתק אותו כל פעם, ואז מהר בטעינה הכחולה של הXP לחבר את הUSB שלו בחזרה בהארדיסק עצמו, ואז המערכת הפעלה עולה ורואים אותו במחשב…
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
עם אותו צורב, אותה תוכנת צריבה ועם אותם המדיות שפעם יכלתי לצרוב עד 714 מגה, אני עכשיו לא מסוגל לצרוב אפילו 704 מגה. אני מקבל מנירו הודעה שה DAO לא הושלם. האם למישהו זה קרה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני למחשב בנפח של 500 GB לצוך גיבוי דברים משחקים וסרטים ועוד רציתי הצעות לכוננים בעלי מהירות העברה גבוהה יחסית כך שאני אעביר לו דברים הם יעברו בצורה המהירה ביותר ולא שעות של העתקה.... תקציב-עד 500 שקל
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה, ברשותי לוח אם של אסוס p5q deluxe הארד דיסק 500GB של WD עם 16 קאש. אני מעוניין לרכוש הארד דיסק נוסף ולעבוד במערך RAID 0 במטרה להנות מתוספת הביצועים נכבדת. לצערי, הפחד מאובדן מידע הוא גדול. היות ומחירי הדיסקים זנותי היום (וטוב שכך) שקלתי לקנות דיסק קשיח של 1TB למטרת גיבוי. השאלה הנשאלת האם אפשרי להריץ גם מערך RAID 0 לשיפור הביצועים וגם מערך RAID 1 לגיבוי בו זמנית? והאם כך באמת אהיה מוגן מפני אובדן מידע? אני צריך לקנות דיסק קשיח זהה נכון? (WD 500Gb 16MB) או שניתן לקנות 32MB?יתן משהו? שאר המפרט בקצרה: E8400 עם מוגן 2 של סקיט' הOC עוד בחיתוליו asus p5q deluxe 4GB 1066MHZ OCZ hd4850 512MB גירסה מומהרת בנוסף לOC צנוע שביצעתי בנתיים. 500Gb WD 16MB DVD bruner 8 מאוררי מא…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש משהו הדומה לזה (https://www.amazon.com/Sedna-Express-Extended-Connector-Included/dp/B07L5SPWNV/ref=sxbs_sxwds-stvp?cv_ct_cx=Adapter+-+x4+PCIe+-+sata+2.5"+raid&dchild=1&keywords=Adapter+-+x4+PCIe+-+sata+2.5"+raid&pd_rd_i=B07L5SPWNV&pd_rd_r=1b4bd9e0-2a65-4f1d-8bad-0a26d1c181ed&pd_rd_w=tdg0b&pd_rd_wg=dJbQv&pf_rd_p=a6d018ad-f20b-46c9-8920-433972c7d9b7&pf_rd_r=DMESC9D4THNMP7EQTWGZ&psc=1&qid=1584559701) אבל עם RAID חומרתי. ממה שראיתי באמזון זה קיים רק ל SSD, מישהו מכיר לדיסקים של 2.5"?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם קיימת אופציה להתקין כונן נוסף ולבצע גיבוי אוטומטי כך שאם הכונן הראשי מפסיק לעבוד, ניתן יהיה לעשות boot ישירות מכונן הגיבוי? כלומר שהגיבוי יהיה לא רק של קבצים מסויימים אלא של כל מערכת ההפעלה שנמצאת על אותו כונן. האם קיימות דרך חכמה לעשות את זה ? כלומר לא לעשות clone ל HD כל תקופה אלא שתוך כדי עבודה זה יעודכן כשהמחשב ב idle למשל תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
עד לפני שבוע הצורב עבד היום באתי לצרוב לחבר את FC2 וNERO אומר לי כל הזמן POWER CALIBRATION ERROR זה אפילו לא עושה 1% והנורה של הצריבה לא נדלקת בכלל ניסתי עם אלכוהול לצרוב וזה אותו דבר הצורב קורא דיסקים כמו שצריך הוא רק לא מצליח לצרוב יכול להיות שזה בגלל שעשיתי OC? אני לא זוכר אם פעם שעברה שצרבתי הייתי עם OC או בלי אבל אני חושב שבלי.... יכול להיות שיש קשר? ומה הבעיה בדיוק? זה ממש דחוף אני ישמח מאוד אם תעזרו לי תודה פרטים של הצורב (SONY) חרא צורב אבל זה היה זול http://img84.imageshack.us/my.php?image=75361712qb3.jpg
-
- 14 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי שאלה .. הצורב הזה תומך ב dvd-ram ? LG GH22NS30 כי ראיתי באתר של אייבורי שלא רשום שהוא תומך וכבר צרבתי איזה 20 דיסקים בצורב הזה עם דיסקים של dvd-ram ... והם עבדו ...איך זה יכול להיות ? ומה ההבדל בין + ל- ? ומה כדאי לי לקנות אם אני רוצה רק לצורב סרטים ומוזיקה ? או שזה לא משנה אם הצורב תומך.. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים או לא המחשב מהבוקר אינו עולה, דיסק קשיח יחיד מסוג SAMSUNG HD103SJ , בעל שתי מחיצות מקבל את ההודעה: disk error press any key to restart מע' הפעלה WinXP Pro. הכנסת דיסק Ultimate Boot CD מאפשר גישה לקבצים בדיסק קשיח, כך שאני יחסית נרגעתי שהמידע אינו אבוד לחלוטין. מה ההצעות הכי טובות שיש לכם להציע לי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההמלצה בפורום הייתה לקנות את ה SJ הלכתי וקניתי ואני מגלה שקניתי את ה UJ ההבדל שאחד SPINPOINT F1 והשני F3 מישהו יודע מה ההבדל אם אני צריך להחליף או לא ואם זה משנה במשהו כי את ה SJ אני לא מוצא באתר של סמסונג תודה אלעד
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי להתייעץ כאן ולדעת אם כדאי לי לקנות את הכונן של MAXTOR MAXTOR 250GB SATA/SATA150 8MB 7200RPM NEW ב 700 ש"ח מארה"ב ? ? ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול פתחתי את המחשב במטרה לנקות אותו, והאחרי שהרכבתי את המחשב מחדש הופיעה הודעת אזהרה בוינדוס שהדיסק הקשיח (WDC 1GB GREEN) כנראה לא תקין. מישהו יודע אם זה יכול להיות קשור למה שעשיתי או שזה סתם צירוף מקרים עם חוסר מזל? בכל מקרה, אני מתכנן כנראה לקנות SSD ולא דיסק קשיח והסתכלתי פה בפורום על הדגמים המומלצים. יש את ה CRUCIAL M500 120GB, EVO 120GB, EVO 250GB. אני מתלבט בין שלושתם כאשר כנראה 120GB יספיקו, אך אני חושב על הEVO 250GB כאופציה יותר טובה לעתיד (לא יודע אם זה נכון). בכל מקרה אני נוטה קצת לטובת הסמסונג אבל עדיין לא בטוח לגבי השיקולים שכדי לי לקחת (המחיר בעדיפות גבוהה כרגע). אגב יש לי כרגע 4GB זיכרון ולוח אם תומך רק בsata II ואני לא בטוח שאשדרג את המחשב ב…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לאחד 4 מחיצות (הרד-דיסק פיזי אחד) ל-2 מחיצות מבלי לאבד את המידע. המידע חשוב מאוד(עבודות לתואר..) הבנתי שיש תוכנה פופלרית GParted האם היא לא תמחוק לי את המידע? בנוסף אשמח למדריך לתוכנה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שהגעתי למקום הנכון. בונה את המחשב שלי יש לי לוח אם של אסוס מדגם : ROG MAXIMUS XIII HERO מעבד אינטל i9 11990k כרטיס מסך rtx 3060 ג'יפורס רוג סטריק 12G OK של אסוס, המחשב יעשה קצת מכל דבר מתעד להכניס את 980 פרו המוכר והמומלץ (אלא אם כן מישהו יכול לתת המלצה טובה יותר במחיר דומה ל T1) יש גרסה שמגיעה ללא קירור ויש את האחרת - עם. לשאלתי: האם הגרסה עם הקירור תתאים ללוח האם? והאם אני בכלל זקוק לגרסה הזאת? ככלל, מעדיף להיות עם אובר קירור מאשר להיות עם פחות. תודה למשיבים, רועי
-
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן . יש לי נק 3500 ומה שקורה זה כשאני צורב איתו משהו , לא חשוב אם זה דיוידי או סידי הוא ממש מאיט לי את כל המערכת עד כדי שאני לא יכול להזיז את העכבר והמעבד עובד על 100% בצריבה הראשונה שלי הוא לא עשה לי את זה , רק מהצריבה השניה והלאה... אולי מישהו יכול להגיד מה יכולה להיות הבעיה ? להגיד לי איך להגדיר אותו אם הוא לא מוגדר טוב וגם אולי הפירמור לא הותקן נכון ? זאת יכולה להיות הבעיה? כי עשיתי לו פלאש וזה לא עזר תודה !!!
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אז ככה אני לא מבין בזכרונות האלה ממש יש חברה ממולצת משהו זול ?. אני מעוניין ב 1 גיגה.. תודה לעוזרים עריכה: חיבור usb
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, מעבד Q8200 עם windows. כרגע יש 500GB, אני צריך כונן נוסף של 3TB או אפילו 4TB בשביל מצלמות אבטחה נאמר לי שwindows xp לא תומך ב3TB, וגם צריך ערכת שבבים של H61 ומעלה בשביל זה. האם זה נכון ואין דרך להוסיף 3TB למחשב הזה? אני מעדיף שזה יהיה כונן פנימי ולא חיצוני כיוון שבתוכנה של המצלמות אבטחה צריך להגדיר איזה כונן ישמש להקלטה וזה גם עם סוג של "נעילה" לכונן הקשיח ואני לא בטוח אם זה יעבוד 100% עם כונן חיצוני אחרי כל REBOOT
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-