עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. איך מוחקים את כללללללללל הקבצים שיש לי במחשב? אני רוצה למחוק את כל הדיסק הקשיח איך עושים זאת?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, אני זקוק לצורב פנימי איכותי מאוד. אני צורב דיי הרבה DVD וDVD-DL. פשוט הצורב שלי בשלבי גסיסה. מעדיף מ-KSP כי הם ממש קרובים.

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  3. שלום לכולם. שאלה לי אליכם - נניח ולא התקנתי את הדרייברים של הלוח אם לתמיכה ב-SATA-II האם יש סיכוי שההארד יעבוד אבל בחצי המהירות? (150 במקום 300). האם אני אמור לראות בתוכנות כמו SiSoftware Sandra מהירות של 300MB/s? כרגע לפי הבדיקה שערכתי המהירות היא 51MB/s. זה נורמלי ל-SATA-II? ולמה Windows XP מזהה את ההארד דיסק כמו התקן חיצוני?! (אני יכול לבצע Safely Remove Hardware להארד דיסק!!!)

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by The Ghost,

הצורב DVD שלי הפסיק לפעול כמו שצריך, הוא מריץ דיסקים רגילים וגם צורב אותם. ברגע שאני מתחיל לעבוד עם דיסקים של DVD הוא לא מגיב,הוא לא מריץ אותם ולא צורב עליהם.. אין לי מושג מה הבעיה. אשמח לקבל עזרה. זה הDVD שיש לי: NEC DVD RW ND-3540A לאחראי פורום: הרגע ראיתי את הת'רד עם הבעיות בצורבי NEC בפורום של אמצעי האחסון, האם הייתי צריך לפתוח את הנושא שלי שם?

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  5. Started by zoman,

רכשתי דיסק קשיח 3 טרה של WD SATA3 ,יש לו מין בעיה שלא מובנת לי ,משום מה ניתן להשתמש בשטח של כ- 2 טרה פלוס ויש מין מחיצה של מעל 700 גיגה שלא נגישה כלל ,לא עזר דבר לא פרמוט ולא wipe ,האם מישהו יודע מהו הפתרון לבעיה המוזרה הזו?

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  6. היי, רציתי לשאול אם יש הבדל משמעותי בביצועים של SSD בין SATA II ל-SATA III?... ה-SSD שאני מתכנן לקנות Intel SSD 40GB 320 series והוא SATA II, כשעל הלוח שיש יהיה לי(Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3) יש חיבור לשני SATA III וחשבתי לנצל עד הסוף את הביצועים. חיפשתי מלא כונני SSD עם קיבולת של 40GB וכולם או SATA או SATA II. מעבר ל-40GB זה יקר לי יותר מידי, אחרת אולי הייתי הולך על הכונן של Corsair 60GB... תודה לעונים!

• 50 תגובות
    • 9.8k צפיות
  7. Started by Psy,

לא חסר דגמים, אני מעדיף הארדיסק שמתחבר ישירות עם USB למחשב בלי צורך בשקע חשמל הנפח שיהיה 1TB ומעלה גודל לא משנה (2.5\ 3.5) חשוב (עד כמה שאפשר) שיהיה אמין ולא יתפגר אחרי שנתיים +- למטרת גיבוי תמונות ומסמכים חשובים בעיקר לא יודע מה הטווח מחירים המומלץ של דיסק כזה אבל אשמח מאוד להמלצות... תודה! \\ אגב שמעתי המלצות על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-harddrive&modelsid=828380,796222 (השני זה אותו אחד רק עם כיסוי סיליקון) יש חוות דעת?

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  8. האם הדיסק אמין, ומהיר. אם לאו מה האלטרנטיבות המועדפות?

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. Started by hck,

אני כרגע מברר לגבי רכישת כונן קשיח של (Seagate (SATA 120GB, ומשום מה KSP בראשון לציון אומרים לי שיש להם אחריות רק 3 שנים!! הוא אפילו חזר על זה פעמיים "בשביל שזה יהיה ברור"! וכששאלתי אותו מדוע זה כך, הרי יש אחריות יצרן של 5 שנים, תשובתו היתה: "תלך ליצרן"!!! מישהו יודע למה זה ככה בKSP?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. לא מזמן עשיתי RAID0, הרסתי כונן אחד מתוך שניים שהיו במערך, לא מזמן קיבלתי אחד חלופי [אותו דגם], עכשיו אני רואה שגם ב"הוצאת חומרה" וגם במנהל ההתקנים הדיסקים מזוהים כסקזי וזה ממש לא הגיוני, אני גם לא יכול לנטר טמפ' להרדיסקים הנ"ל [גם לא לחדש] ולכן זה מאוד מתסכל אותי, מנהל ההתקן לא אמור להיות שונה? ואם כן, מה אני אמור לעשות? תמונה להמחשה: http://img184.imageshack.us/img184/9444/96791375jc0.gif

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מישהו יודע ? אני בלחץ של גי'גות ואני רוצה להשקיע כבר ב16 מגה קאש

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by blade2,

מה אורך חיים ממוצע של הרדיסק? (אם זה משתנה לפי דורות או טכנולוגיות, אשמח לפירוט). יש לי על מחשב ישן הרדיסק 60 Gb, של WD או של Seagate, אני כבר לא זוכר, מלפני כמה שנים, ואני חושש שהוא ימות לי פתאום והמידע ילך לעזאזל, שווה להחליפו בהרדיסק אחר לדעתכם? אם כן, אז אחרי כמה שנים שהרדיסק קיים אתם מחליפים אותו מבחינה 'מניעתית'? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ariel007,

יש לי מחשב שנקנה ב-2009 עם המפרט הבא: מעבד Core 2 Quad Q9550 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L זכרון 4GB כרטיס מסך Sapphire 6570 מותקן עליו Win 8.1 x64 כדאי לשדרג ולהוסיף כונן SSD או שעדיף לחכות עוד שנה שנתיים ולהחליף את המחשב? כרגע הוא עובד טוב אבל קצת איטי.

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by סולל הדרך,

אני לא מבין בכל האותיות הטכניות ולמען האמת זה לא מעניין אותי עד היום עבדתי עם FORTIS שאחרי שנה המדיות פשוט התחילו להתפרק אח"כ קיבלתי כמה של SKY שלא רצים אצלי בDVD בסלון (פיונייר DV470) . אין לי בעיה לשלם כמה שקלונים על דיסק טוב תגידו לי בבקשה, מה הכי טוב, איפה קונים. נקודה. האם יש עדיפות ל +R על -R עד היום צרבתי רק על -R הצורבים שלי NEC3520 ו סמסונג 552HU בבקשה בלי הדפסות של תוכנות בדיקה! תודה מראש לכולכם. אבי

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  15. הכל חוץ מ NEC (מעדיף יותר לכיוון ה-LG) תמליצו על דגם והכל תודה...

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  16. Started by iyehuda,

1000G יש באייבורי של סיגייט או של WD

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  17. Started by amisha,

מה אתם אומרים עליו ? מה אתם יודעים עליו ? למישהו יש אותו ? ממליץ ? לא ממליץ ?? האם הוא תומך U3 ?

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  18. ההכנות לגל ההשקה הראשון של אחסון בעידן ה-PCIe 5.0 בעיצומן - והיצרנית הטאיוואנית מתיימרת להיות זו שתספק לנו את אחד מהדגמים המתקדמים והזריזים ביותר במסגרתולכתבה

19. Started by orenoren1911,

אני רוצה 500 גיגה ומחיר לא מעניין שיעלה גם 5000 אלף דולר כסף שלי אני מחליט, ורק אנשים שהם מנהלים וותיקים ומבינים בנושא יכולים להגיב נא לחפש רק ב-newegg. לא לתת הצעות מהארץ אני ראש בקיר לא יעזור

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Syrex,

מהו הTCQ? (אני יודע לחפש בגוגול,אבל פשוט אני מעדיף תשובה ריאלית ולא סתם הגדרה). ד"א,אפשר בנ'צמרק שמראה את ההפרשים עם NCQ ובלי. ואם אפשר המלצה לתעשה לי בנ'צמרקים לHD ולא פיסי מרק. תודה חברים.

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by ztahie,

שלום, יש לי צורב סוני 24\10\40. אני משתמש בניירו ,וגם ב- NTI CD MAKER אבל אני לא יכול לצרוב מעל X8. בניירו אני רואה שהתוכנה מזהה שהצורב X24, אבך שמתחילים לצרוב המהירות משתנה ל X8 צריך עזרה!! תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. הלוח שלי A8V-E Deluxe . אני רוצה לקנות דיסק קשיח 250 או 320 ג'יגה. האם זה משנה מה אני קונה, SATA רגיל או SATA 3G? תודה

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  23. Started by natan805,

יש לי שני דיסקים קשיחים ובלוח שלי gigabyte ‎750‎ pp5‎ u3‎ ‎‏ יש הרבה חיבורי סאטה2 חלק מהם מגדירים את הקשיח כמסטר וחלק כסלב. השאלה מה זה הslave ‎‏ הזה ואיך מומלץ לי לחבר את שניהם.האם שניהם מסטר או שאחד מהם סלב.יש דיסק קשיח אחד מהיר שבו הוינדווס שזה הגירסה השחורה של ויסטון דיגיטל ב1 טירה בית. והשני של סמסונג ישן אבל במהירות של 7200

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by nir_o,

יש לי נסיון טוב עם WD אבל בחנות שאני קונה את המחשב KSP יש רק Seagate http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3002 או Maxtor http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3600 האם כדאי ללכת על אחד משנייהם או שעדיף לקנות של WD מחנות אחרת תודה ניר

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  25. ענקית האחסון Western Digital משיקה סדרת כוננים קשיחים חיצוניים בעלי קיבולת של 6TB לשימושים שוניםלכתבה

• 0 תגובות
    • 318 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.