אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
כל הכבוד למכרז על קשיח SSD מדוע ללא עורכים מכרז על SSD קצת יותר איכותי שגם מפנה מקום לארדיסקים נוספים ? OCZ SSD RevoDrive 3 120GB Read 975/Write 875 IOPS 120000 נותן מהירות בסוגים שונים של קבצים וגם עם מכרז יכול להיות סוס מנצח
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
באיזו תוכנה ניתן לבדוק bad sectores ושהיא תעבוד בwindows xp כי ניסיתי שתי תוכנות אחת של norton ותוכנה שנייה של windows ושתיהן איננן עובדות בכמה ניתן כיום למכור הרד דיסק של 20GB של seagate
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שמתי לב שבקטגוריה של כונן קשיח IDE 80G 7200 8MB הכונן של MAXTOR יקר בערך ב-100 ש"ח משל שאר היצרנים. האם קיימת לדעתכם הצדקה להבדל במחיר ובאמת הכונן של MAXTOR נותן יותר תמורה? תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום, מדי פעם יש באתרים טבלאות של מחיר לגיגה. לדוגמא, כונן 250 גיג שעולה מינימום 405~ המחיר לגיגה: > 407/250 ans = 1.62 בקיצור, מישו ראה טבלה כזאת? לפעמים מופיע תחת best bang for buck ושאר וריאציות אמרקאיות. מחפש בעיקר של כוננים קשיחים פחות של שאר מדיות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום WD2500KS - 16MB BUFFER SATA2 - בעל ביצועים מצויינים לפי ביקורות שונות שקראתי. שילמתי 470 שקל - לדעתי מחיר מצויין וחבל לי על אנשים שקונים כל יום דיסקים פחות טובים ביותר כסף. אין לי שום אינטרס בעניין כמובן ;D
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא רוצה להכפיש שום חנות מחשבים אבל יש לי חשדות אני רוצה לקנות הארדיסק פניימי של WD 500 GB 7200 16 CACHE ידוע לי שהמחירון שלו נע על 130-140 דולר זתומרת בין 600-650 שקלים בKSP(ושוב...בלי להכפיש) הם מוכרים את זה ב450 שקלים השאלה שלי היא כך": אם זה כל כך זול יכול להיות שזה הארדיסק משופץ? או הארדיסק לא מקורי מהיצרן כמו שיש זכרונות מזוייפים? או שזה MADE IN CHINA? או שזה עבר המון ארצות בקונטיינר זול? למישהו יש ניסיון עם דברים כאלה? אשמח לעזרה לפני הקנייה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתלבט מה כדאי לקנות: דגם 330 120G מחיר 546 ש"ח http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SSDSC2CT120A3K5 דגם 520 120G מחיר 700 ש"ח http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SSDSC2CW120A3-OEM
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4138349,00.html http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=399
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
המחירים של ההארדיסקים יותר מכפול ממה שהיו לפני שנה , יש למישהו מושג מתי אמורים לרדת? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעוד בגיזרת כונני ה - SSD הכל דבש, ראה זה פלא, בשקט בשקט מחירם של הקשיחים בחנויות בארץ האמיר בכ - 30 אחוז. למה מה קרה ? היה גל שני של הצפות בתאילנד או מה בדיוק התירוץ הפעם ? התחממות גלובלית ? אולי ראיון של המפכ"ל ? רדיפת בצע של החנויות / יבואנים ?
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי לפני חודשיים קשיח 2 טרה ב 330 שקל ומסתבר שזה לא מספיק מתי לדעתכם המחיר יחזור להיות שפוי ולא ב 700+ ? שפוי אומר 400-450 לכונן אחסון רגיל 2TB
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתלבט לגבי רכישה של צורב Sony DRU-500A שתומך בכל סוגי המדיות של הדיוידי. למישהו יש ניסיון איתו? הסיבה העיקרית להתלבטות היא מחירי המדיות כיום. המחירים שראיתי הם בסביבות 20 ש"ח לדיסק, כאשר בחישוב של מחיר פר מגהבייט , CD-R הרבה יותר משתלם. מישהו יודע איפה ניתן לרכוש מדיות של DVD במיר סביר בארץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
חבר שלי נוסע לסין בקרוב, ורציתי לנצל את ההזמנות ולקנות בזול(אם זה אכן יותר זול) כמה דברים... למישהו יש מושג אם הם יותר זולים שם? או שזה אותו חרא כמו בארץ? למשל disk on key יהיה יותר זול משמעותית? (אם אפשר מחירים ספציפיים אז אני מודה מראש).
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לפי הכתבה: Global HDD capacity expected to be restored to 80% in 1Q12 תיקון קטן שבכתבות אחרות שכחו לציין אותו. כוננים קשיחים הולכים לקבל התייקרות של 30-40 אחוז ממחיר של הכוננים לפני השיטפונות. הפעם עקב מחסור\התייקרות של חומרי גלם. לדעתי הניסוח היה אמור להיות שמחירי הקשיחים ירד בסוף 2012 למחירי 130-140 אחוז ממה שהם עלו לפני השיטפונות. הSSD נראה יותר ויותר "משתלם" למי שמתלבט בין תוספת ביצועים למקום אחסון בזמן האחרון. לפי הכתבה, בגלל השיטפונות הקשיחים היו צריכים לעלות ב110% ומה שבפועל יצא שמחירם הוכפל ואף שולש. נראה עד כמה הם יוכלו לתרץ אותנו במחסור בקשיחים, וסיבות חדשות בשביל להשאיר את מחירים שלהם כמו שהם. כנראה המצב הזה נוח, עד כמה שזכור לי הדו"ח הכספי של החברות …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
TDK טוענים שעלות הייצור של מדיה לבלו ריי תהיה רק כ 10% יותר יקרה מעלות ייצור המדיות הרגילות. סבבה http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=11031
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
-
מה אני עושה בנוגע למערכת הפעלה? לא קיבלתי דיסק, בנוסף גם שידרגתי לוינדוס 10... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש אפשרות כזו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חשבתי על זה, אולי כל הסיפור הזה של הפגיעה במפעלים וכו יכול לזרז את הכניסה של כונני הSSD לתוך השוק ולתת סוג של זריקת מרץ להטמעה שלהם ולירידה שלהם לעם? (כל זה במידה והם מייוצרים במפעלים אחרים או באזורים שלא נפגעו וכו...)
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כמובן USB 2.0 ועדיף כתוספת את ה FIRE WIRE , שיתמוך ב SATA ( ואם יש גם עם IDE אז סבבה ) אני כרגע בארה"ב אז אני קונה מכאן . יש לי העדפה לקנות דרך AMAZON.COM תודה .
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי צורב 4082B של LG ורציתי לדעת עם אפשר להוסיף לו אפשרויות כמו: הגדלת מהירות הצריבה, הוספת תמיכה בDL וכו'
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי ניסיון מר עם דיסקים קשיחים חיצוניים ובמיוחד כאלו שמיוצרים על-ידי חברות צד שלישי ואין לך שום דרך לדעת איזה דיסק דחפו לך עד שאתה קונה אותו (כמו הדיסקים החיצוניים שנמכרים במבצע באופיס דיפו ובבאג שמכילים את הדיסקים מהסדרה הדפוקה של seagate ) יש אומנם בשוק "קופסא" חיצונית של WD אבל היא יקרה למדי ותומכת בתכונות שאין לי צורך בהם כמו LAN , FIREWIRE וכיוצא בזאת. בכול מקרה אני מעדיף להרכיב לבד את מערכת הגיבוי באמצעות בחירה אישית של 2 הדיסקים הקשיחים. ידוע לי שמערך רייד 1 לא ניחשב כמערכת גיבוי פרופר ,אולם בהתחשב במחירים של פיתרונות מקצועיים יותר, נראה לי שזה פיתרון מספק עבור צרכיי שהרי הסיכוי ששני דיסקים קשיחים יתקלקלו בו זמנית קטן למדי. הדרישה העיקרית מה "קופסא" היא חיבור …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש כונן DVD שקורא גם דיסקים רגילים. אני לא צריך את הכונן הכי טוב בשוק,אבל בכל זאת שיהיה איכותי. המחיר הוא 150 שקל בלי חריגות,אפילו אם יש טוב ממנו ב200. שאלה: האם המחיר של כונן עם צורב הוא משמעותי? כי יש לי צורב רגיל בבית ואני מתלבט האם לקנות כונן משולב עם צורב DVD,כמובן אם המחיר הוא לא גבוה מ150 שקל. תודה.
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 2 דיסקים קשיחים בRAID 0 בתקציב של עד 1000 ש"ח. אני רוצה MTBF גבוה כי אני הולך להשאיר את המחשב דלוק כל הזמן, שהיו כמה שיותר מהירים ושהיו לפחות 250GB.
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-