עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. כדי לחסוך בזמן, האם עדיף להתקין את אופיס דרך הכונן האופטי, או דרך ה USB? מי מבין הממשקים מהיר יותר? תודה!

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  2. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. קיבלתי כונן DVD של פיוניר - dvd 115 אשר עובד במהירויות x16 x40 ברגע שקיבלתי את הכונן עדכנתי לו את הfirmware לגרסא לא רשמית של פיוניר אלא גרסא פרוצה אשר הפכה אותו ללא הגנת איזורים. לאחר העדכון הכונן עובד והוא נטול הגנות. האם יכול להיות שעדכון החומרה פגע בקצב העברת המידע - כשאני עושה ריפ לסרט DVD ? לפי הנתונים הרשמיים מהירות ההתחלה של ה RIP היא בסביביות 6.6 וממשיכה לעלות עד 16 ובRIP של DVDR צרוב המהירות מתחילה מ 2.5. - יותר נמוך מהנתונים הרשמיים. הכונן מוגדר ב DMA ומחובר עם כבל 80 פינים. לפני זה היה לי כונן DVD של קומפאק x10 x40 שהוא פיוניר DVD 114 OEM וגם לו עשיתי עדכון חומרה והפכתי אותו לנטול הגנות ובכונן הזה לפני ה"פריצה" העברת הנתונים היתה מהירה יותר ולאחר…

3. יצרנית הכוננים המכאניים הגדולה פיתחה מערך ייחודי עם מספר כפול של ראשי קריאה-כתיבה, שיוכל להאיץ משמעותית את זמני התגובה של אמצעי האחסון הוותיקים לכתבה

4. Started by Sifo Jen,

היי, הבנתי איפהשהוא שכאשר אומרים שהדי וי די צורב כפול 4 , אין זה אומר שהוא צורב ב800K לשניה כמו בצורבים רגילים אלא היחס הוא פי 9, כלומר אם הוא כפול 4 זה כאילו הוא צורב את הדי וי די במהירות כפול 36 של סי די רגיל. האים זה נכון? תודה רבה!!!, יאיר.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  5. שלום לכולם ביצעתי בדיקה של מהירות ההרדיסק שלי על ידי התוכנה Drive Speed Cheker. הבעיה היא שאני לא בטוח שאני מבין את כל פלט הנתונים. מה ההבדל בין file write speed לבין chunk write speed? מדוע רוב התוצאות שקיבלתי הן בין מהר מאוד לבינוני ורק file copy speed הוא על איטי מאד ? כמו כן, מדוע שאני מעתיק DVD של קבצים למחשב זה יכול לפעמים לקחת חצי שעה בעוד שלצרוב את הדיסק זה לוקח 6 דקות. האם יתכן שהצורב יכול לצרוב יותר מהר ממה שהוא יכול לקרוא? הדיסק שנבד הוא למעשה RAID 0 של שני כונני 80 GB. תודה מראש לכל המגיבים. קובץ התוצאות מצורף. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  6. כונני ה-SSD המובילים הבאים של חברת הענק לשוק הביתי צצים לביקור באתר הרשמי - ואז נעלמים בשנית לכתבה

7. Started by yogev_23,

במהלך הבדיקה הוא רשם 2 EA records processed

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by Id0,

מזאת אומר איזורים? למה יש אותם בעצם? למה הם ננעלים ואיך פותחים אותם?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  9. Started by TrancEnergY,

האם מישהו יכול בבקשה להסביר לי אחת ולתמיד מהם ההבדלים בין : dvd+r ל dvd-r

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  10. שלום אני שוקל לקנות כונן samsung spinpoint F1 בנפח של 1 (SATA II 3.5) , בעיקר לצרכי אחסון מדיה. ראיתי גם את ה F2 וראיתי הבדל קטן של 30 ש"ח במחיר. 1. מהם ההבדלים העיקריים ביניהם? (אם תוכלו לכלול בתשובה גם את ההבדלים לסדרה F3, אודה עוד יותר). 2. ברשותי כונן F1 כחודשיים ואני מרוצה (סה"כ דרישותי מינימליות). האם אפשר לחבר כוננים מסדרות F1 ו F2 ב RAID 1 או RAID 0? תודה.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  11. במסגרת חיפושים אחרי כונן קשיח חדש, שמתי לב שישנם הרבה מקרים בהם דגמים זהים נמכרים עם אחריות שונה בחנויות שונות. לדוגמא, שקלתי את ה-Samsung HD103UJ, בדיקה בזאפ הראתה שיש הבדלים לא קטנים במחירים ושכל חנות נותנת אחריות מסוג אחר. האם יש סטנדרט מסויים שכדאי לדבוק בו? מיהו היבואן הרשמי והאם יש לזה חשיבות?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  12. היי, השאלה בכותרת. אשמח לשמוע חוות דעת... תודה רבה מאוד מראש .

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  13. בתוך קופסאת דיסקים רגילה?? או נגיד בתוך מארז דיסקים כזה: http://www.ashtar-gifts.com/upload/3104.jpg ???? תודה

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  14. Started by dan9,

תגידו דיסק קשיח ממוצא.. כזה שיש בו שימוש כמו בכל בית קצת משחקים קצת מוזיקה הורדות וכדומה... כמה זמן אמור להחזיק?? בלתחשב שהוא דולק 24 שעות...

15. הי יש לי צורב כזה http://www.liteon.com/prod/getProduct.do?xml_id=4_2&menu_id=4_2_7&cid=1_7_2&pid=18 עם מערכת הפעלה XP P יש לי נרו 5.5.10.40 (האם לעדכן?) האם אוכל לעשות אוברברנינג ? אם כן: א. כיצד? האם כמו ההסברים כאן שהוסברו על צורבים מסוג אחר? ב. כמה נפח אוכל לדחוס ב-700MB של דיסק MDK? ועוד שאלה: מה הנזקים שיכולים להיות לי מצריבה מעל המותר?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  16. Started by sxs,

צורבי דיסקים, לא DVD ולא רק מבחינת מהירות, אלא גם אמינות ואי-דפיקת דיסקים.

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. בסטיקי המלצות ובכלל בד״כ בנפחים גדולים ממליצים פה ללכת על דיסקים של SEAGATE אבל במבחני מציאות לאורך זמן נראה שהדיסיקים הללו פשוט זבל של הזבל: https://www.backblaze.com/blog/hard-drive-reliability-update-september-2014/ יחסית לתחרות. אז למה בכל זאת הם כלכך פופלארים ? המחיר ? משהו אחר ?

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=16372 IT'S ALL BOUT D'MONEY TA DA DA DA DA DA DA DAM

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  19. באיזה מהירות USB2 מעביר נתונים ? יש לי מחשב נייד של טושיבה ולפי מה שזוכר לי יש בו חיבור שהוא USB2 ועוד חיבור שהוא USB "רגיל" ( 2 חיבורים שונים) איך אני אדע מה כל אחד ? תודה.

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  20. השאלה בכותרת והנה הרשימה: NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 TEAC DVW516G DVD±RW x16 Samsung SH-W162C DVD±R x16 Dual Layer Sony DVD±R DWQ30A x16 Dual Layer Sony DVD±R DWQ30A x16 Dual Layer (Black) Sony DVD±R DWG120A x16 Dual Layer (Black) LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) LG DVD±R GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 LG DVD±R GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black) LiteOn 1693 x16 Dual x4 LiteOn SHW-160P6S x16 Beige PIONEER A110 DVD±RW Black PIONEER A111 DVD±RW Philips DVD±RW x16 LightScribe

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by BURTON,

יש לי את ה2500 ואני רוצה להפוך אותו ל2510 בשביל השכבה הכפולה איך עושים את המוד? במה זה כרוך? ומה הסיכון?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  22. החברה האמריקאית פיתחה מערכת חינמית להרכבה וירטואלית של המחשב הבא שלכם תוך ווידוא כי כל הרכיבים מותאמים במימדים ובכמויות - עם קצת קידום עצמו מובנהלכתבה

23. החברה הטאיוואנית משיקה מספר דגמים חדשים שעשויים להפוך לזולים ביותר בתחומם במורד הדרך לכתבה

24. אתמול אני פתאום שם לב שבשורת המשימות מופיע ה"הוצאת חומרה באופן בטוח" ואין כלום מחובר בUSB,אני פותח ורואה ברשימה את הדיסק הקשיח שלי,שמחובר בכל בSATA2 מוזר,מישהו יודע למה מה איך... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  25. מוכרים היום HD פחות מ80 ג'יגה? אני צריך 40 ג'יגה לא יותר

• 8 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים