עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היה לי הארד דיסק 20 ג'יגה של Western Digital והוא נדפק :'( אז הלכתי לחנות שקניתי אותו .... החזרתי להם אותו (מזל זה היה השבוע האחרון לאחריות ) ולקחתי Seagate Baracuda 40GB 7200rpm ב 350 שקל ... האם ה - H.D הזה טוב ?? והאם המחיר השתלם ???

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. יש לי Sp2 , וגם 2 כוננים של 160 אותם המחשב מזהה כ150 . קניתי כונן חדש ,200 ג'יגה , אותו המחשב מזהה כ130 בלבד , כיצד אני פותר את הבעיה , האם קיים Patch או עדכון ספיצפי ,ואם כן אפשר שם או הפנייה ?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by LockOn,

שלום, קניתי כ"מ לא מזמן וגליתי שהוא חוסם לי חיבור הIDE על הלוח בגלל הגודל שלא.. זאת אומרת שאי אפשר לחבר IDE ללוח.. אז קניתי מKSP ממיר IDE TO SATA .. חיברתי אותו לכונן וללוח ואת הכונן לחשמל וכשהדלקתי את המחשב הPOST היה מעט איתי אבל המחשב לא מזהה עדיין את הכונן.. הכונן עצמו נפתח ונראה שהחשמל בסדר.. מה עלי לעשות? תודה רבה ..

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אין לי בעיה מבחינת מחיר לקנות אותו.. אני רק רוצה לדעת שהוא עדכני מבחינה טכנולוגית..

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by UrielZ,

צריך הארד דיסק שקט בנפח 250 ג'יגה, 400 שקל גג. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  6. למה עדיף SATA ? למרות שאין לי SATA במחשב. חשבתי לקנות אחת מאקסטור ואחד WD בישביל הניסיון וגם בישביל להשוות מי יותר טוב ויחזיק יותר ,וחשבתי גם על בקר IDE איזה משהו ממולץ ? האם הלוח שלי תומך ATA133? MSI-CMAX תנו לנסח מחדש את השאלה אצל איזה חברה להארד דיסקים הייתם מפקירים את החומר שלכם ?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  7. יש לי 2 הארד-דיסקים חיצוניים. WD My passport שניהם בצבע שחור, ובטעות עשיתי פורמט מלא לאחד הלא נכון יש אפשרות לשחזר את זה? (מצידי אפילו במעבדה)

• 11 תגובות
    • 8.1k צפיות
  8. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

יש לי הארד דיסק WD 80GB 7200RPM 8MB הוא עובד מצויין כבר כמה שנים, בלי תקלות (ולאחרונה בדקתי את תקינותו עם SPINRITE, הכל תקין 100%) הבעיה היחידה איתו שהוא עושה רעש. לא רעש מכני אלא מין קול בתדר נורא גבוה ומעצבן. מעין שריקה כזאת על גבול הקצה העליון של יכולת השמיעה. וזה נורא נורא מעצבן. ניסיתי לשים אותו בתוך מעטפת קלקר שבניתי אבל זה לא משנה. כנראה התדר גבוהה מדי ועובר דרך הקלקר... ניסיתי גם לשים אותו על הצד. וזה עוזר קצת אבל עדיין . למישהו יש או מכיר איזשהי דרך לגרום לו לשתוק? חוץ מלקנות אחד חדש?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. דגם ה-EX100U של החברה האמריקאית יוכל להגיע למהירויות העברה של עד 1,600MBps - אם יחובר אל ממשק מתאים לכתבה

10. Started by elan22,

לא מזמן קניתי דיסק של MAXTOR 80GB 7200RPM אבל בגלל שהוא יושב במחשב קצת ישן עם בקר פנימי של ATA33 הוא עובד מאד לאט השאלה היא אם שווה להשקיע בבקר ATA133 (של PROMISE) או שאפשר להסתפק בגרסה היותר צנועה של ATA100 (גם 100 ש"ח יותר צנוע). אני הבנתי שכיום הכונן גם ככה לא מנצל את הקצב של 133MB/S ולכן השאלה. כל עצה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eyma,

שלום יש לי HARD DISK חיצוני 500GB שנפל לריצפה.דגם MAXTOR שלחתי אותו לחברת טיק טק בר"ג הם אומרים שהמנוע התקלקל,אבל הם רוצים הרבה מאוד כסף על שיחזור המידע כ -8000 ש"ח שאלתי היא האם יש מישהו שמתמחה בהחלפת מנועים כאלה,אין לי בעיה לקנות דגם זהה חדש ולהוציא ממנו את המנוע וזאת על מנת לשמור את המידע. אשמח לקבל עזרה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכולם, בימים אלה אני בונה מפרט למחשב גיימינג שאני מתכנן לקנות. אני יודע שכרגע המחירים של הדיסקים הקשיחים די גבוהים, אבל ההארד דיסק שאני משתמש בו כרגע כבר די ישן וקטן מדי ככה שלא מתאים לי להעביר אותו למחשב החדש. בכל מקרה, הוצע לי ההארד דיסק הבא: Caviar Black 500GB 7200RPM, 32MB, SATA III WD5002AALX עולה 620 ש"ח ב-KSP. למיטב הבנתי ה-SATA3 משמש בעיקר לכונני SSD (שאין לי שום רצון כרגע או עתידי לקנות אחד) והארד דיסק בעל חיבור כזה פשוט מיותר כי SATA2 מספיק לדיסקים הקשיחים שקיימים היום. לכן בדקתי שוב ב-KSP ומצאתי את ההארד דיסק הבא: DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II‎ בעלות של 495 ש"ח ובחישוב זריז אני חוסך כאן 125 ש"ח. מכאן עולות כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות לי עליהם כדי …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. OK אז ככה, יש לי כוונן אחד 500GB שהוא כמעט מלא ואני רוצה עכשיו לקנות את הכונן הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=705480 של ה-640GB ואני רוצה לדעת אם אני יכול לעשות אותם שיהיו כונן אחד בלי למחוק משו מהכונן של ה-500GB? יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE X64.... תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. שלום יש ברשותי מערך רייד עם הבקשר של הלוח. מפרט בחתימה/מפרט. - רק הדיסקים שם לא מעודכנים. קניתי שבוע שעבר 2 דיסקים קשיחים SJ103. אני חושש שאחד מהם דפוק. אני לא בטוח אבל היום נראה לי ששמעתי רעשים ממנו(קשה לשמוע עם כל המאווררים שלי). בכל אופן מה שקרה היום נתקע לי המחשב מספר פעמים, וזה קרה מתוצאה שהעתקתי דברים עם הHDים. אספר לכם בקצרה את מה שעבר עליי מאז הרייד. קודם כל אני אומר שאחרי שהתקנתי את מערך רייד 0 רציתי להשתמש בXP, והתקנתי אותו ממש מהר לא יותר מ6 דקות. אבל אחרי שהתקנתי אותו והוא רצה לעלות, קיבלתי מסך כחול. ניסיתי להתקין שוב פעם, שוב פעם מסך כחול. אמרתי אולי הדרייברים לא טובים, הורדתי את הדרייברים הכי חדשים והשתמשתי בFLOPPY וגם אז בסיום ההתקנה כשהווינדוס מנסה לעל…

• 32 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by DAVIDD,

איזה צורב הכי כדאי לקחת מהאתר של KSP?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  16. Started by a_buzaglo,

שלום קניתי צורב חדש שמחובר למחשב שלי באמצעות usbהצלחתי לצרוב איתו קבצים מתוך המחשב ועשות גיבוי אבל כשניסיתי לצרוב מוזיקה מתוך דיסק on key הוא הודיע לי שנכשל (לאחר שהוריד את מהירות הצריבה) בחלק מהפעמים הוא פשוט נתקע ולא תקדם בצריבה . אני משתמש בנרו 6 מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה ?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  17. שלום לכולם , קיבלתי אתמול דיסק קשיח חדש של MAXTOR 300GB מהסידרה החדשה עם 16 באפר. זה לאחר שהלכו לי בו זמנית שני דיסקים קשיחים של WD 160GB שעבדו ב RAID ופשוט נדפקו מאיזה קצר שהיה לי בבית לפני כמה ימים מהמזג אוויר. בקיצור , החלפתי את שניהם מאחר והם היו באחריות לדיסק של MAXTOR ורציתי לדעת האם זה משנה כאשר מתקינים את המערכת הפעלה באיזה סוג פורמט עושים ?. הוא נותן את האופצייה של פירמוט מהיר למרות שהוא חדש לגמרי. האם צפויות לדעתכם בעיות כלשהן בעתיד במידה ואני לא אעשה פירמוט מלא ? בכל זאת לפרמט 300GB זה לא פשוט לסבלנות הקצרה שלי... תודה. נ.ב - שאלה נוספת , במידה ובאמת כדאי לעשות פורמט מלא - עדיף לעשות אותו דרך דיסקט הפעלה של DOS עם כל הסיפור של FDISK או שאפשר להסתפק בפירמוט ה…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by camera,

שלום לכולם, ברשותי לוח אם Asus B85m, מותקנים כבר על הלוח כונן קשיח רגיל 1TB, SSD 128GB, ואני רוצה להוסיף עוד (SSD 240 GB (kingston. האם יש מספיק חיבורים בלוח אם? אין ברשותי כרגע קבל sata ואני לא יקנה אם אין מקום, וכן אני חושש לנתק משהו אחר כדי לבדוק אם מתאים. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by DL,

שלום לכולם, יש לי תקלה במחשב עם המערך של הרייד ורציתי לדעת אם תאכלו לעזור לי לפתור אותה ללא איבוד המידע על הכוננים. יש לי gigabyte p965 ga-ds3 ושני כונני WD 250GB YS במערך רייד 0, ואחרי שמחקתי כמה תוכנות בווינדוס (שכנראה אחת מהן הייתה הכרחית לרייד) הוא הפסיק לזהות את אחד הכוננים בתור רייד. כרגע הוא כותב לי כשאני מפעיל את המחשב מחדש שהוא מזהה את שני הכוננים, על אחד הוא כותב 250GB Raid Inside ועל השני הוא כותב 250GB Non Raid ואח"כ כמובן 500GB Raid Failed הווינדוס שלי מותקן על המערך הזה, ואני לא מאמין שדיסק אחד נמחק לגמרי, האם יש דרך לגרום למחשב לחזור ולזהות אותו בתור כונן רייד?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  20. הזמנתי לפני שבוע WD 250G JD וקיבלתי KS, בתור התחלה זה לא מקובל עלי שיעבדו עלי ולא יודיעו לי אפילו... התקשרתי לחברה והוא אמר "מה אתה רוצה קיבלת יותר טוב" (שלא נדבר על יותר זול, אבל לא משנה), הוא אמר שאני יכול לחבר את ההרד דיסק הזה (SATA2) ללוח שלי שתומך רק בSATA והכל יעבוד כמו שצריך... זה נכון? נמאס לי מהשטויות האלה שכל פעם יש בעיה במשלוח אלי ואני מחכה עוד שנה עד שאני מקבל את מה שאני רוצה אם אני לא טועה KS זה לשרתים לא? אם כן מה ההבדל בין רגיל לשרתים.. כדי לי אם זה עובד טוב פשוט לעבוד עם מה שיש כי כמו שכבר אמרתי אין לי כוח לשטויות האלה..

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by hardgore1,

הי, 1. האם זה אפשרי שבזיכרון ram, יהיה אחסון? 2. ראיתי פעם כתבה על כונן שעשוי ממלא כרטיסי sd. זה יצא לפועל? או שזה היה סתם ניסוי? ובכלל, (אנלא זוכר), זה רעיון טוב? 3. האם ssd מבוסס בעצם על הרעיון הזה? כי הרי יש על הלוח כמה ג'וקים, שכל אחד הוא הרי אחסון, לא? 4. אם זה ככה, אז למה זה כמה ג'וקים של אחסון, ולא אחד גדול? .. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. המדיות הם זולות את זה אני יודע - princo . הצורב הוא nec 3520a . יש לציין שעל אותו הדיסק צרבתי סרט אחר שאינו מקרטע לא בcd ולא בdvd. הdvd דרך אגב הוא vertex. השאלה היא עם אני אצרוב שוב על מדיה אחרת אני צריך לצפות שוב לקרטועים או שהבעיה בכלל קשורה לקידוד הxvid (בדקתי אין packed stream ולא gmc). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  23. שלום רציתי לדעת מה אתם חושבים על Western Digital My Book Premium 500GB 3.5" External Hard Drive טוב או לא ??? ויש למישהו מוסג האם הוא שקט

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  24. Started by yonir,

איזה צורב DVD עדיף - DVD±RW GH22NS x22 Black SATA או DVD±RW GH24NS x24 Black SATA על פניו נראה שעדיף השני אבל שניהם אותו מחיר (114). יש איזה יתרון לראשון? תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. הוא לא תמיד שורק, רק כשאני מכניס את המשחק ו-10 דקות אחרי זה.. זו שריקה ממש ממש מעצבנת (כמו אזעקת היתוש) וזה מחרפן אותי.. מישהו יודע אולי למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.