אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כונן פנימי SSD מהיר וטוב עד 300 שיהיה 128G אני רוצה לחבר אותו עם ההארדיסק הרגיל ביחד העיקר שהוינדוס יהיה על ה SSD ...
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.... אני מנסה אך ללא הצלחה לאתחל דיסק און קי 16 ג'יגה, מתקבלת ההודעה הבאה: אין ל-WINDOWS אפשרות לאתחל F בדוק אם הדיסק והכונן מחוברים כראוי, ודא שהדיסק אינו מוגדר לקריאה בלבד ולאחר מכן נסה שוב....
-
- 7 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
-
יש לי קבצי AVI בגודל כולל של כמה GB ויש לי דיסק של 4.7 GB. עכשיו שניסיתי לצרוב כמה שיותר קבצים בדיסק לא הצלחתי(ניסיתי את האפשרות של צריבת DVD) כי כל קובץ שקל איזה גי'גה כשבפועל הוא שוקל כמה מאות MB. וכשניסיתי לצרוב בSVCD זה הראה לי קיבולת של 700/800 MB בלבד (כשבפנים יש דיסק DVD). איך אני יכול לצרוב בצורה שאני אשמור על הפורמט של AVI אבל לתוך דיסק של DVD? אני עובד עם נרו 8 תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305097
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש באייבורי 2 צורבי DVD של LG מהדגם הפשוט אחד עם SATA והשני IDE מה עדיף? מבחינת איכות? כי שניהם אותו מחיר פחות או יותר
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אם ה-HD הוא S-ATA אז שני חיבורי ה-IDE בלוח-אם פנויים האם אז כדאי להתקין כונן CD וצורב בנפרד ?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין וינדוס 7. יש לי 2 דיסיקם: 1. WD Caviar SE16 640GB WD6400AAKS 2. Samsung 1TB HD103SJ על איזה מהם כדאי לשים את המערכת הפעלה?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
בת'רד של הצורבים המומלצים שמעודכן לחודש מאי מומלץ על הצורב LG GSA-42N, אך ראיתי שמאז ככה"נ יצאו כבר כמה צורבים חדשים יותר של LG, כאשר הבדלי המחירים ביניהם הוא שולי. אם כן, מיהו הצורב הטוב ביותר מבין הצורבים הבאים, ואם אפשר מהם ההבדלים ביניהם: DVD±RW GSA-H55NK x20 Black/ DVD±RW GSA-H54NB x18 White/ DVD±RW GSA-H50NB Beige.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי צורב של ARTECH מלפני שנה וחודשיים במהירות X48X12X48. הרגע סיימתי לצרוב (בהצלחה) קובץ וידאו. בסיום הצריבה ולפני תחילת בדיקה הוורפיקציה, הוא הודיעה לי שהתוכנה מנעה 10 פעמים UNDERBUFFER. יש לציין שבהמלך הצריבה, המדד הזה של איפה שמראים את מצב הבאפר ירד באמת 10 פעמים קרוב מאוד ל0%, אך פתאום קפץ מחדש ל95%... מה זה אומר? מה קרה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון להיום יש לי 2 ראפטורים של 74 GB כ"א אני יכול להגיד שהם לא שקטים במיוחד האם הראפטור החדש שקט יותר? (עדיין לא יצא לי לשמוע אותו), ההשערה שלי שהוא יהיה שקט יותר, וגם קר יותר עקב מימדיו הקטנים נכון להיום ניתן להשיגו באזור ה1400 ש"ח, אני אמתין שמחירו ירד מעט איך הוא בהשוואה (במחינת ביצועים) לראפטורים ה"ישנים"? אשמח לשמוע כל דבר אודות הכונן החדש
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות לוח ASUS P5B DLX, עם חיבור חיצוני של SATA. רציתי לשאול אם אפשר לחבר כל HD SATA לחיבור הזה, והאם החיבור הזה מחייב לחבר את ה- HD למתח כלשהו?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי פה וראיתי שממליצים בעיקר על החברות A-Data,M-System,SanDisk ו-Kingston אבל ראיתי גם את של קורסייר (אני צריך 256MB) - מה אתם אומרים שווה לקחת? המחיר הוא כמעט זהה לשאר.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי אתמול הארד דיסק של WD- 320GB*2 AAKS והתקנתי בנתיים אחד מהם אבל כשאני עושה manage כמו שקראתי בפוסט אחר הוא שואל אותי : מה לעשות מפה? עריכה- לא חשוב.. ראיתי שאף אחד לא עונה אז ניחשתי לעשות את הMBR ועכשיו זה עושה פירמוט.. (לוקח מלא זמן..)
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היום רכשתי צורב לייט און 52X32X52 מהדגם ששמו מתחיל בLTR ניסיתי לצרוב עם הנרו שהיה מותקן אצלי כבר, משום מה התוכנה פתאום נעשתה איטית, כל קובץ ש"גררתי" לרשימה של הצריבה, לקח לו דקה בערך אולי יותר לטעון. התחלתי בצריבה, וב 2 דקות הראשונות הצורב היה במצב IDLE ורק לאחר מכן הוא התחיל לצרוב, וגם אז האחוזים של הused buffer קפצו כל הזמן מ90 ל20 ניסיתי כמה פעמים והבעיה חזרה על עצמה תמיד. בזמן הצריבה לא רצה שום תוכנה ברקע. ניסיתי גם להתקין את הנרו שבא עם הצורב, ש"מותאם" לו לכאורה, אבל אותן הבעיות. זה קרה למישהו? או שאולי יש למישהו כיוון לבעיה? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, ברצוני לבצע פרמוט יש לי דיסק קשיח אחד שחילקתי אותו לשתי מחיצות עכשיו איך אני מפרמט אותו, אני אצטרך את כל התהליך כי אין לי מושג איך מפרמטים המחשב הוא כמעט בן שנה ועדיין לא עבר פרמוט. ד"א מנהלים\מודרייטורים אתם מוזמנים להעביר את הת'רד הזה לאן שהוא שייך פשוט חשבתי שהוא יהיה הכי מתאים כאן.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הי, אני מתלבט למחשב סטודנט שצריך להריץ VMWARE ומערכות הפעלה ולשים תוכנות כמו : ECLIPSE , DB_BROWSER וגם MATLAB כנראה בהמשך ... יש לי אפשרות SAMSUNG PRO 850 בנפח של 256 גיגה בסכום של : 450 ש"ח , ולעומת זאת את הדגם SAMSUNG EVO 850 של 500 גיגה בסכום של: 576 ש"ח ... מה לדעתכם עדיף ? הPRO באמת משפר את הביצועים משמעותית מ-EVO שכדאי להסתפק עם הרחבה DISK ON KEY ולהתפשר על 256 גיגה SSD ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם? (בדיסקים קשיחים של SEGATE) ובנוסף עוד שאלה... אם אני מוריד ביום כ-4 גיגה האם כדאי לחלק את הדיסק ל 50 גיגה ו 250 או פשוט לשמור אותו שלם (כל ה 300) ועוד שאלה... מה עדיף SEGATE 7200.9 300GB או 320GB 16MB 150ATA WD ????
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רכשתי שני כרטיסי זיכרון מסוג micro SD מהאינטרנט והדבר הראשון שעשיתי כאשר הם הגיעו היה לבדוק אותם בעזרת תוכנת H2testw. תחילה אציין שני דברים: א. יש לי קורא כרטיסים של Transcend (מדגם RDF8K) שמתאים גם לחיבור USB 3.0. ב. חיבורי ה USB 3.0 במחשב שלי נובעים מכרטיס הרחבה של ASMedia המותקן בחריץ PCI Express 1.1 X1. בתחילה חיברתי את קורא הכרטיסים לחיבור USB 3.0 ובדקתי את כרטיסי ה micro SD עם תוכנת ה H2testw. שניהם נכשלו בשלב הכתיבה. הייתי בטוח שקבלתי כרטיסים פגומים או מזוייפים, אבל אז החלטתי לחבר את קורא הכרטיסים לחיבור USB 2.0 ולבדוק שוב את הכרטיסים (לאחר מחיקת הקבצים מהבדיקה הקודמת כמובן). להפתעתי שני הכרטיסים עברו את בדיקת…
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן בקרוב נסיעה לארה"ב ורוצה לראות שם סרטים דרך המחשב שלי כיוון שהאזורים לא מתאימים רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח את הכונן שלי (של ASUS) וכל האזורים (אני עדיין רוצה לראות סרטים שיש לי מהארץ) חיפשתי באתר ורוב ההודעות היו מ 2003-2006 ולכן רציתי לדעת אם יש תוכנה עדכנית שגם תתאים לויסטה 64 הום פרימיום מי שיכול לעזור... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה הוא לא נדלק בכלל השאלה כזאת אם אני מחליף בין הפלטות של החשמל איפה שיש את הבננות של החשמל מה הסיכויים שזה יעבוד אני צריך אותו דגם ואןתן גירסא של הקושחא או רק אותו דגם תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש קופסא לכונן HD103UJ כדי להפוך אותו לכונן חיצוני. אשמח לשמוע המלצות. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום למומחים, אני מעוניין להחליף את הד"ק שמריץ את מערכת ההפעלה (וישמש מעתה לצורך אחסון בלבד) ב-SSD במחשב הישן. לוח-האם שמותקן בו הוא : B75M-D3H של גיגהבייט בכוונתי לרכוש עבורו SSD של 120/128 G באמזון, והוא יריץ את מערכת ההפעלה (7 גרסת אולטימט) ותוכנות בלבד. שאלתי היא האם תהיה בעיה לבצע שדרוג כזה, והאם יש SSD תקציבי בנפח הזה שמומלץ במיוחד. מה דעתכם על הכונן הזה, למשל : https://www.amazon.com/gp/product/B07621PNWC/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AAZRLVTNON75Z&psc=1 תודה לכל המגיבים!
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות באילת הרדיסק של 1TB באילת יש 3 חברות מה עדיף? http://ksp.co.il/?select=1033..145 *אני מדבר על הדגמים הזולים ואם אני יחליט לרכוש 2TB מה עדיף? ה Western Digital? או ה Seagate *אני מדבר על הדגמים הזולים תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-