אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש לי הארדיסק 60GB של Seagate. אוקיי אז ככה, אתמול הלכתי לישון השארתי איזה 3 ג'יגה להורדה ואני קם בבוקר אני מגלה שהמחשב שלי נכבה. אני מדליק, רואה שהוא לא נדלק - עולה המסך של הווינדוס, מסך כחול - נכבה ולא מבין מה קורה. מנסה להיכנס דרך Safe Mode - עדיין מסך כחול. אני פותח את המחשב ורואה שהכל פועל כשורה, שום דבר לא עושה בעיות. לקחתי את ההארדיסק, ניסיתי לחבר למחשב אחר - עדיין מסך כחול. עכשיו ככה, לפני 3 חודשים בערך התקנתי לינוקס על אותו הארדיסק עם ווינדוס (חתכתי מחיצה של 10 ג'יגה בשביל הלינוקס, כן מעשה מאוד מפגר אני חייב לציין, Dual-Boot - LiLo) ואחרי שנמאס לי מהלינוקס, מחקתי אותו ומחקתי את המחיצה והמקום שנחתך חזר למקומו. אתמול ראיתי שיש לי בערך 13 ג'יגה פנויים. הגעתי למסקנה …
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מצאתי איפה שהוא HD ישן של WD הוא 40GB ורשום שהוא משנת 2004 אז חיברתי למחשב וזה ואחרי כמה שעות נהייה את המסך הכחול הזה. אחר כך עשיתי ריסט והמחשב לא זיהה את הHD. חיברתי גם למחשב אחר, ואין תוצאות. אני לא שומע את המנוע, אבל המעגל חשמלי מתחת לHD מתחמם. מה הבעיה פה?
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות HD 250 GB מה אתם ממליצים איזו חברה נחשבת לטובה?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
קניתי מתאם חיצוני IDE TO USB 2 לדיסק קשיח,צורב ו- DVD התקנתי את הדיסק הקשיח(WD160G) לפי ההוראות המחשב מזהה שיש התקן אך רושם כי יש שגיאה וכנראה ההתקן לא יעבוד כראוי בדקתי במנהל ההתקנים וראיתי כי ישנו כעת סימן קריאה צהוב ליד usb mass storage device נכסתי ושם היה רשום This device cannot start. (Code 10) יש פתרון לזה??
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
ברשותי צורב מסוג Yamaha 16x10x40x - 2100S שפועל על ממשק SCSI. לאחורנה הוא החל לצרוב לי במהירות 8X. פשוט באמצע הצריבה הוא אמר לי שהוא מחליף את המהירות מ-16 ל-8 בגלל שהמדיה לא מתאימה. אבל היא כן, וניסיתי כבר מדיות רבות. הפיירווייר שלו מעודכן לגרסה האחרונה ואני עובד עם WIN XP. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי! השעלה שלי היא: איזה צורב עדיף באותו מכיר משני אלה: 1. Plextor PX-760A IDE/ATAPI שהוא X18 2. Plextor PX-755SA SATA שהוא X16 אני קונה אותם מארצות הברית ב-50$
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי לכולם!! קניתי HD חדש של WD 250 GB עם 16 מגה באפר. העניין הוא שהמחשב מזהה רק 130 GB. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש ואני די מתלבט בין שני ה-HD's הרבה אנשים שנתנו כל מיני מפרטים הולכים על ה-320 GB 7200 RPM SATA2 16MB Cache - NCQ - Barracuda 7200.10 series ואני חשבתי ללכת על Wd 320gb sata2 16mb YS, מהסיבה הפשוטה שהוא מיועד לעבודה רציפה 24/7... המחשב שלי דולק כל הזמן.. ללא יוצא מן הכלל. חשוב לי מאוד שכל המידע שיש בו יהיה "בטוח" עד כמה שאפשר מתקלות חומרה. כמובן שאם יש הפרש בביצועים, או כל סיבה אחרת לכאן או לכאן אני אשמח לשמוע. תודה לכולם :]
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
המפרט שקניתי אתמול : כל עוד שהמחשב עוד לא מוכן, החלטתי שאני רוצה גם לקנות הארד דיסק חדש, בגלל שבמחשב הישן שלי יש הארד דיסק של 60 ג'יגה ATA. איזה הארד דיסק כדאי לי - של איזו חברה וכו' השקעה עד 350 ש"ח- 120 ג'יגה יספיקו לי. תמליצו לי על משהו טוב, תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ברשותי מחשב יחסית ישן פנטיום 4 פרסקוט 2.8 512mb Asus P4S800MX מבוסס ציפסט של SIS אשר משמש כשרת קבצים בבית. ללוח אם אין כניסות SATA בכלל ולכן הוספתי לו כרטיס SATA של ST-LAB אשר משתמש בשבב של SIL מסוג 3112. מדובר בשבב שהיה פופלרי במיוחד בימי ה Nforce2 כאשר הגשר הדרומי לא תמך ב SATA באופן טבעי ובכדי לתת ללוח מחברי SATA הוסיפו את השבב ישירות ללוח אם. כרגע אני עובד עם שני כונני WD250KS על הבקר והוא פועל מצויין (בלי RAID). ברצוני להוסיף עוד בקר זהה עם שני כוננים בכדי להגדיל את הנפח על המחשב ורציתי לדעת אם מישהו התנסה בחיבור שכזה? האם ישנם בעיות של התנגשות, למשל הנתגשות בביוסים של הכרטיסים בזמן עליית המחשב וכדומה? אשמח לתגובה או עצה, כמו כן אם ישנו בקר SATA זול עם 4 מחברים אשמח …
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
חשבתי על להרכיב מחשב פשוט באוטו עכשיו הבעיה היא עד כמה הוא יחזיק מעמד בניסעות (הבמפרים לא יעשו טוב להארדיסק...) המטרה של המחשב יהיה בעיקר מוזיקה, וסרטים וכל שאר הדברים הפשוטים של מחשב... (משחקים קלים וכו')
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי כרגע 250 ג'יגה sata 2 של מקסטור ביום שני הקרוב צריך להגיע לי 320 ג'גה של wd גם sata 2 אני מתכוון לעשות פורמט ולהתקין מחדש תווינדוס במחיצה נפרדת, עכשיו מה שראיתי בsata יש תקטע של הדרייברים באמצע ההתקנה לוחצים f6 ואז הוא מראה על 4 אפשרויות היה כתוב משו כמו raid בשביל xp או win2000 מה כל אחד מהם אומר, ועל מה מהם להתקין את הווינדווס? סתם ליידע הכללי איך אני מכין תקליטון sata בשביל להתקין תוונדוס?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הצורב DVD שלי הפסיק לפעול כמו שצריך, הוא מריץ דיסקים רגילים וגם צורב אותם. ברגע שאני מתחיל לעבוד עם דיסקים של DVD הוא לא מגיב,הוא לא מריץ אותם ולא צורב עליהם.. אין לי מושג מה הבעיה. אשמח לקבל עזרה. זה הDVD שיש לי: NEC DVD RW ND-3540A לאחראי פורום: הרגע ראיתי את הת'רד עם הבעיות בצורבי NEC בפורום של אמצעי האחסון, האם הייתי צריך לפתוח את הנושא שלי שם?
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg392512 לא כתוב בשביל מה זה...
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות ראפטור של WD, בגודל 150GB, ואני מחפש את ההכי מהיר. ונתקלתי בשני הדגמים האלו. ורציתי לדעת מה ההבדל ביניהם? ולמה הADHD יקר יותר, ב7-10 אחוז?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, //NOTE// בלי קשר להמשך ההודעה, אני מעוניין להמלצה על דיסק CD-RW טוב לצורך צריבת שירים ושיעמוד בהרבה מולטיסשיונס, תודה. //ENDNOTE// יש לי דיסק RW שעד לא מזמן נתן לי לכתוב עליו עוד ועוד ועוד SESSIONS [כל פעם פשוט לפתוח את הSESSION האחרון וכך הלאה] עד לפני שבוע שבו ניסיתי לעשות זאת שוב [החלפתי צורב] וגיליתי שהצורב לא נותן לי להוסיף עוד קבצים לדיסק, סבבה -- זרמתי עם הצורב ועשיתי PHYSICALLY ERASE DISC במשך חצי שעה, כשזה סיים צרבתי את השירים שרציתי לצרוב + הישנים וסימנתי V על הMULTISESSION DISC, סבבה, הכל עבד. היום ניסיתי שוב לצרוב על הדיסק [להוסיף כמה שירים] וגיליתי ששוב הצורב לא מזהה את הדיסק כMSESSION, עידכנתי קושחה לצורב [מהאתר של היצרן], החלפתי תוכנת צריבה, מה לא עשי…
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי נק 3550A. הוא קורא בינתיים סבבה(טפו טפו..) אבל נורא איטי. אני מכניס מדיית CD-R והוא נקרא טוב, אבל שאני רואה נגיד סרט שצרוב על DVD+_R VERBATIM TAIWAN הוא קורא לי את הדיסק ומנגם לי אותו בצורה נוראית. הדיסק דפוק? אוו שהצורב פשוט איטי?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
זה אותו דגם? קניתי תh22n ליד הבית זה הגיוני לרמאות?
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ארדיס של wd 320g sata מה לעשות.?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שיש דיסקים קשיחים שמוגדרים כSATA2 וכאלה שמוגדרים SATA RAID, האם בשביל לעשות RAID 0 אני צריך את הSATA RAID, האם זה הכרחי ומה עדיף אם לא? אני קונה 2 דיסקים קשיחים של 250 גיגה ואחד לווינדוס של 80 גיגה. הלוח הוא P5B DELUXE תודה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האם ההבדל בין חיבור Firewire לUSB2 משמעותי? מה היתרונות והחסורונות של כל אחד מהחיבורים? השימוש שאעשה בכונן החיצוני הוא לאחסון תמונות, ולכן חשוב לי שהוא יהיה אמין וחזק, וואם התקציב מאפשר אז גם מהיר. אני מתלבטת בין 2 דגמים, שבעקרון הם זהים רק שאחד מהם הוא לחיבור יואסבי2 בלבד, והשני הוא גם לפיירוויר. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1672 - USB2 + Firewire http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1373S USB2 ההבדל הוא בערך 130 ש"ח.. שאלה נוספת, מה אתם חושבים על הדגם?
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש תמונה. איך התוצאה טובה ? הדיסק פועל כSATA לא SATA2. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 HD אחד של 160 ג'יגה ואחד של 80 ג'יגה (חיבור SATA). אני מעוניין להשתמש ב 80 כגיבוי לתיקיות מסוימות ומדי פעם לעדכן את הגיבוי. אני רוצה שיהיה כמה שפחות סיכון שייכנס ל 80 וירוסים ולכן אני רוצה שה-HD 80 ייראה כלא מחובר בזמן שימוש רגיל במחשב בתודה מראש:ARTV8
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10684 יש משיהו יותר טוב טוב מה HD הזה בטווח מחיר זהה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. האם ניתן לבצע LIGHTSCRIBE על כל דיסק או רק על דיסקים מיוחדים? 2. האם ניתן לבצע LIGHTSCRIBE על דיסק עם שכבה כפולה? 3. על איזה צורב LIGHTSCRIBE אתם ממליצים? (קראתי את הת'רד בנושא אך לא ממש מצאתי את מבוקשי)
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-