עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי לכולם. בזמן האחרון יוצא לי להתייעץ לא מעט על רכישת אמצעי אחסון. אז כבר מראש אני אומר תודה לכם על העזרה . כרגע המחשב שלי כולל את הדיסק הקשיח הבא - Hitachi Sata II(300mb/sec) 160gb 8mb buffer. את המפרט המלא של המחשב שלי ניתן לראות בצד ימין. ברצוני לקנות כונן קשיח חדש, בנפח של או 250 ג'יגה או 320(עדיין לא סגור על הנושא). התקציב די גמיש. מצד אחד אני רוצה לקנות משהו טוב. אך מצד שני, לקנות כונן עם 16 MB באפר, או פ'יצרים כאלו ואחרים יהיה קצת מיותר לא? הכונן הנ"ל במילא יאט את העסק... אשמח לקבל עצות והמלצות. כמובן שקראתי על המלצות קודמות כאן בפורום, אך משום מה ראיתי המון המלצות על WD. לאחרונה שבדקתי, WD מתחממים מאוד ועושים המון רעש.

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by eladm230,

יש לי לוח אם ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX ואני נתקל בבעיות מוזרות עם ה disk on key שלי לפעמים כשאני מכניס אותו ומנסה להיכנס אליו אז הוא מופיע ב"מחשב שלי" אבל כשאני לוחץ עליו ומנסה להיכנס אז המחשב לא נותן לי וכותב שהוא לא מזהה שום כונן שמחובר אולם אם אני מאתחל את המחשב אני יכול להיכנס ל dok אבל לאחר כמה זמן שהמחשב דלוק הבעיה חוזרת אודה לכם מאד אם תעזרו לי... בנוסף רציתי לדעת איך אני בודק איזה usb בדיוק יש לי?כלומר של איזו חברה תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by Elite_Sniper,

חיברתי את הכבל הכתום שקיבלתי עם המחשב שקניתי והמחשב לא מזהה אותו יש לי לוח אם MSI945 פלטינום יש לי כבר שני הארדדיסקים מחוברים, בPRIMARY MASTER וPRIMARY SLAVE וזה אמור להיות השלישי ניסיתי גם לשים גמפ'ר וזה גם לא עזר

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. נתתי פקודה למחשב לבצע המרה של מערכת הקבצים מ FAT 32 ל NTFS אך המחשב לא מצליח לבצע את ההמרה (כנראה בעיה בדיסק) בדקתי שהפקודה לבצע את ההמרה מתחבאת בקובץ רג'יסטרי שאפשר לגשת אליו רק כשווינדוס עלה ולמצב כזה אני לא מצליח להגיע, האם יש פיתרון לגשת לרג'יסטרי דרך דוס ולשנות את הערך המבוקש?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  5. אני קונה מ ksp כי כמעט כל אפשרות אחרת כרוכה בדמי משלוח, מה שיהפוך את הצורב ללא משתלם מבחינתי. אני מחפש את ההכי טוב והכי משתלם, בטווח המחירים שברשימה. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  6. הקיצר יש לי DISK ON KEY שחבר הביא הבעיה היא שהוא בטעות נעל אותו, ועכשיו הוא מופיע ככונן נשלף ריק הזיכרון הנייד של סוני VAIO, משהו כזה יש דרך לעקוף את ההגנה הזאת(לצורך שימוש רגיל כזיכרון נייד)?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by THE FOX,

מעוניין להפעיל את התכונה ACOUSTIC MANAGEMENT בכונן WD מדגם WD2500KS. יש תוכנה יעודית לכונניים מחברה זו?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי ד.קשיח 200GB בתצורת SATA וכרגע קיבחתי דיסק קשיח נוסף בתצורת IDE אם אני יחבר אותו האם זה לא יאט לי את המחשב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  9. Started by THE FOX,

איזה מומלצים? [לשימוש פנימי] והיכן ניתן לקנות?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by swisaavi,

קניתי צורב lg h22n והמחשב לא קורא אותו, כל דיסק שאני מכניס הוא לא קורא. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  11. שלום כולם, אני רוצה להפוך את הכונן לחיצוני בעזרת מתאם IDE TO USB זה יעבוד על הכונן הזה? GO

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by maccabeast,

אז עברתי למחשב חדש, איך אני שם את ה-HD הישן במחשב החדש כדי להעביר ממנו כמה דברים לHD החדש? והאם זה אפשרי כלל? כי ה-HD די ישן(בן 5+). תודה.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  13. שלום , יש לי חומר חשוב מאוד לצרוב , ואני אמור לצרוב אותו פעם אחת בלבד!! מהמחשב , לכן אני מחפש דיסקים טובים , שיהיו חזקים ועמידים לאורך הרבה זמן. ד"א , יש לי דיסקים של SERVAL LINE - הם נחשבים טובים? ועוד שאלה : איך אפשר לצרוב דיסק DVD , כשיש רק כונן DVD אחד במחשב -שהוא הצורב- ? תודה

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by rend,

שלום לכולם, יש לי NEC 3550 עד היום אני דיי מרוצה ממנו, אתמול קניתי דיסקים ריקים שהם X16 (עד היום צרבתי על X8) אני שם את הדיסק בכונן והמחשב פשוט נתקע ולא מסוגל לקרוא את הדיסק, עד שאני מוציא אותו. ממה הבעייה? מה המקסימום שאפשר לצרוב על דיסקים R- עם NEC 3550 ? זה אותם דיסקים שהייתי קונה רק שכתוב עליהם X16 ובכלל זה אומר שהמקסימום זה 16X כלומר גם אם הצורב יכול לצרוב על מקסימום X8 הוא עדיין יכול להשתמש בדיסקים האלה, יכול להיות שכל החבילה דפוקה? אני בינתיים ינסה אצל חברים אבל אשמח לשמוע דעות ו\או אם זה קרה למישהו.

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  15. ההרד דיסק מזוהה בביוס אך בהפעלת המחשב הוא מציג הודעת שגיאה של HD FAIL גם אחרי ששיניתי את המצב שלו ממסטר לסלב ולהפך....גם אחרי בדיקה במחשב אחר.... אני מגיע למסקנה שהדיסק הקשיח מת..... אבל אני חיב להוציא ממנו את המידע...יש בו חומר לימודי של האוניברסיטה שלי. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by mci10mat,

ראיתי המלצ פה בפורום על wd mybook . האם יש כונן חיצוני, לא איכפת לי שיהיה איטי תספיק קיבולת של 20 ג'יגה. כמו כן האם קיימת תוכנת גיבוי אוטומטית אפילו שאצטרך להורידה מהאינטרנט? התקציב שלי דל עד 350 שח כולל אם צריך לשלם על התוכנה. יש מצב בכלל? אני קצת חושש מיד שניה שלא אקבל חתול עיוור בשק עם מלא פרעושים. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  17. קניתי מחשב חדש עם קונרו E6300 ולוח של ABIT וניסיתי להתקין ווינדוס והוא כותב לי אחרי שהוא מריץ כמה דברים ובכלל לא מגיע לשלב שיוצרים מחיצה. הוא אומר שהוא מנסה להגן על המחשב מפני תקלה או ווירוס וזה מין מסך כחול כזה עם הרבה נתונים בחנות אמרו לי שאני צריך לעשות דיסקט עם הדיסק המקורי של ABIT בשביל להפעיל אימולטור או משהו כזה לSATA מה צריך לעשות ואיך עושים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  18. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

המטרה שלו היא שמירת סרטים וגישה אליהם בלבד, לא עריכה ולא אבטיח בפיתה. כרגע יש 160 ג'יגה ומבחינת מהירות קריאה הוא עובד נהדר בלי להתקע כשרוצים לראות ישירות ממנו. מבחינת מחיר אין שום הבדל ושני הסוגים עולים כמעט אותו הדבר. הכונן יהיה של WD.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  19. Started by skyline,

ת'אמת אני מתלבט בין קניה של 160GB לבין 250............מה כדאי? ואיזה כונן ספיציפית? תנו המלצות בבקשה

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  20. עוד כמה חודשים בערך יורידו את המחירים של דיסקים 8 ג'יגה לצריבה למחירים נורמלים?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  21. 1.) ובכן ההתלבטות היא בין 250 ג'יגה ל-320 ג'יגה 2.) האם לקחת KS או YS אני מבין ש-KS מומלץ למשתמש ביתי כיוון ש-YS עברו התאמה מיוחדת לרייד שמונע מהם לבדוק שגיאות או משהו כזה מעבר ל-7 שניות, נכון? ולפיכך שעבור מחשב ביתי שמיועד למשחקים מומלץ ה-KS? מישהו יכול להסביר על ההבדל לעומק, האם בדיקת שגיאות ל-7 שניות בלבד תפגע במציאת תקלות בכונן ביתי או מה? מבחינת גודל, על פי חישוב עושה רושם שפר ג'יגה ה-320 יותר משתלם, עשיתי טעות בחישוב או שאני צודק, כי אני רואה שאנשים עדיין קונים 250 ותהיתי למה? אשמח להארות והצעות בעניין

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  22. Started by marlboro,

רק הצבע? כי יש הבדל במחיר ולא קטן כל כך

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by בטיטi,

אני מעוניין ב DOK בנפח 2G, אהבתי את סדרת ה Micro Cruzer של SanDisK מכיוון שהוא קטן ודקיק. אני מתלבט בין : זיכרון נייד בנפח 2GB מסדרת SanDisk Cruzer Micro http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10800007&came=4108 לבין : זיכרון נייד חדשני Sandisk Cruzer Micro U3 2GB http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10777069&g_kind=0 4 שאלות קצרות בבקשה :-) 1. האם שניהם דקיקים וקטנים באותה מידה ? 2. מה נותן ה U3 ? 3. ראיתי של U3 יש את היכולת של להכניס ולהותיא את ראש ה USB, בפועל האם זה יתרון או חסרון ? (נראה כיתרון, יותר נוח ובטוח, אבל מצד שזה, זה אומר שיש בפנים חלקים נעים, וזה מקור ליותר תקלות, לא ?) 4. מהי המלצתכם ? תודה !

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. האם יש הבדיל משמעותי בין כונן קשיח במהירות 7200 סל"ד לבין 10000 סל"ד במשחקים?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני יודע ששאלו כבר הרבה על איך פועל RAID, אבל שאלתי נוגעת לנושא ביצוע Partioning פורמט והתקנת מערכת הפעלה על 2 דיסקים המחוברים לבקר Raid נלוח האם בתצורת Raid 0. האים ניתן לבצע זאת תחת Raid 0? האם ה- Raid 0 "שקוף" לתוכנה (Partion Magic) וניתן לעשות לחלק את הדיסקים ליחדות לודיות ולעשות פורמטיג עליהם כאילו מדובר בדיסק אחד, או שיש פרוצדורה מיוחדת לעשות זאת. אם כן, אז איך? האים להתקין מערכת הפעלה על מערכת דיסקים ב- Raid 0 דורש פרוצדורה מיוחדת, או זו התקנה רגילה?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים