עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, מהו הסיכוי ששני הרד-דיסקים, אחד רגיל ואחד חיצוני(שמחובר דרך USB ללא חיבור חשמל נוסף) ימותו בלילה אחד ולא יהיה ניתן להציל את המידע(אצל חברות שמתמחות בעניין כמובן) בעקבות הפסקת חשמל?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מה הסימן של RW אומר על דיסקים לצריבה? כי יש כאלה שהם חד פעמים ויש רב פעמיים

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Rockstatement10,

יש לי את הכונן הזה ובמקרה נכנסתי לכאן וראיתי שיש בו בעיות, אני אישית לא מרגיש בעיות במחשב או משהו כזה... יש עדכון קשוחה חדש כבר?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני רוצה לדעת אם מסוכן לפתוח כוננים קשיחים וכונני דיסקים ודיסקטים כשהם לא מחוברים למחשב ולא פועלים כמובן סכנות לחומרה שפותחים וסכנות למי שפותח אותה תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני מתכנן היום לרכוש HD של WD320GB ולצרף אותו לHD הקיים שלי. (פועל במערכת החלונות XP) מה הפעולות להתקנה נכונה? האם יש צורך בשינוי מסויים ב BIOS? האם יש צורך בהתקנת דרייברים? האם צריך לפרמט אותו בצורה מסויימת? תודה מראש רון

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  6. קראתי הרבה מדריכים ויצאתי מבולבל. כל מדריך אומר דברים שונים. הבנתי שבהתקנה יש לנתק את כל הקשיחים למעט ה ssd כדי שעליו יותקנו קבצי המערכת. כמו כן הבנתי שבהתקנה המערכת יוצרת אוטומטית מחיצה של 100 מגה ללא שימוש. זהתקין ואמור להישאר כך? מה לגהי הפעולות שיש לבצע בווינדוס 8 עצמו? האם יש צורך להעביר את כלל הקבצים הזמניים לדיסק מכאני? מה לגהי pagefile? לבטל/למחוק/העביר לכונן אחר?? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. הכל בנושא למעשה... למי שמבין בתחום אני שואל האם יש סוגים שונים מבחינת החומרה ובכלל עם למי שיש לו קצת ידע כללי. תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  8. LG מה ההבדל בין זה GH22NP20 לזה GH22NS הסבדל של 5 שקל

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  9. HD 80 HD 120 כונן DVD צורב DVD צורב CD-RW אני מדבר מבחינת IDE MASTER ו- SLAVE.

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  10. מחפש לדעת מה עדיף...ובדחיפות! מה המארז החיצוני המהיר והמומלץ ביותר? איזה HD בנפח 500 ג"ב הוא האמין ביותר? בברכה, אורי

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  11. אני לא יודע אם אני מדמיין או לא, אבל כשאני מוריד לאט (נגיד ב100-150K) אז פעולות כמו UNRAR לוקחות הרבה הרבה פחות זמן מאשר אם אני מנצל את כל רוחב הפס שלי (600-640K), אגב, כל הפעולות מבוצעות על אותו דיסק קשיח, בגלל זה ההאטה בפעולות האלה (כגון UNRAR) קודם כל גרמה לי לחשוב בכיוון הניצול כתיבה של ההורדות מהאינטרנט...

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  12. ככה שהסיכויים יהיו קטנים שאני יאבד את החומר? כמו שאבדתי אתמול?.... יש איזה משהו?... ההארדיסק WESTERN DIGITAL תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  13. מדיות הכוונה לדיסקים צרובים... מה השיטה שתשמור עליהם לאורך זמן רב.. דיסקים שישבו אצלי קיבלו מן תופעה של , כמו פטריה כזאת - וכל המידע הלך.. יש איזה שיטה להגן עליהם..? משהו סגור הרמטית אולי..? בראל.

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  14. אני מחפש שיטה לשמור על המחשב, כך שביום שכונן יקרוס או איזה ווירוס יעשה נזק בלתי הפיך, אני יוכל לשחזר הכול בקלות ובזמן קצר. יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  15. אהלן. יש לי דיסק קשיח שמחובר באמצעות USB. כשהמחשב מתחיל לקרוא אותו, הוא מציע לי לעשות לו FORMAT. בMANAGE הדיסק מופיע כדיסק "בריא". לעומת זאת, כשאני מנסה לפתוח אותו מ-My Computer - אותה הודעה שמציעה לי לפרמט את הדיסק. לאחר שאני מסרב לפרמט את הדיסק, מופיעה הודעת שגיאה "Data error - cyclic redundancy check" האם יש דרך להציל את המידע שעל הדיסק? איזשהי תוכנה? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ברק,

האם חיבור של המתאם להארד דיסק שלי ולאחר מכן חיבורו לסאטא ישפר ביצועים? לדעתי האישית לא אבל יש לי וויכוח בנושא עם חבר שלי. התועלת המשמעותית היא כמובן בזרימת האויר. מישהוא חושב כמו החבר שלי?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  17. Started by ShoX,

אני מעוניין לקנות את הדיסק קשיח הבא : MAXTOR DIAMONDMAX 10 250GB 16MB SATA2 3.0 7200 RPM - 6V250F0 - NCQ - ATA 150 - RoHS http://iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1108&Pname=MAXTOR עכשיו... אני מעוניין לעשות RAID 0 בשביל ביצועים. התקציב מאפשר אז למה לא? OK אז מה צריך בדיוק? לוח אם עם רייד יש (P5B אני יקח כנראה). אם אני יקנה את הדיסק קשיח הנ''ל + עוד דיסק קשיח של 80 סמסונג או סיגייט.. אני יוכל לעשות RAID 0 ? האם חייב דיסק קשיח שרשום עליו RAID? כמו זה WD 250GB 16MB SATA 7200 RPM - ATA150 - RAID 24/7 http://iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2370&Pname=WD *לאן מחברים בלוח אם כדי שזה יחשב מערך רייד ויוסיף לי ביצועים? **דרך אגב האם זה באמת מוסיף ביצועים א…

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by Alexkmr,

יש סכנה כלשהי למידע על ההרדיסק?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by אלוןטל,

אני מחפש מחשב נייד לעבודה עם תוכנות אדריכלות וגרפיקה מצאתי מפרט מסויים בחלק של דיסק קשיח רשום : 128GB SSD + 1000GB 5400RPM מה זה אומר ? למה יש 2 חלקים לדיסק ?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by nirtaz,

יש לי אפשרות בבורד של ACHI - זה ישפר מהירות (קראתי משהו על תמיכה ב3GB של SATA 2...) אני אולי מערבב נושאים ... אבל אשמח לתשובה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by The Ball,

נגיד אני קונה דיסק קשיח WD + 8 MB CACHE שעובד ב- 7200 RPM (אני יודע מה זה)! ונגיד אומרים ל שהוא עובד ב- ATA 133 (אני לא יודע אם זה נכון שהוא עובד ב- ATA 133 אבל סתם ראית את זה אצל אחד מהדיסיקם הקשיחים) מה זה אומר? והנה כמה שאלות 1. מה זה ATA 133 והאם יש משהו יותר טוב מזה וכמה מהירות או מה שזה לא יהיה יש לו? 2. מה זה S-ATA והאם יש משהו יותר טוב מזה וכמה מהירות או מה שזה לא יהיה יש לו?

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by zilbermm,

הבנתי שבשלב יותר מאוחר אמור לצאת עדכון ל LG 4120 שלי שיתמוך

23. Started by ori-silver,

אני שם לב שיש 8 או 16 מגה בדיסקים קשיחים מה זה בדיוק אומר?הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by jackass,

שרשום לפעמים ליד צורבים?

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by Iftah,

ב TMS דיסק של רפטור 150Gb עולה 1234ש"ח, או 1428 אם לוקחים "crystal clear lens" מה זה אומר? האם הדיסק יותר מהיר, יותר מוגן, או סתם גימיק? ועוד שאלה, אם בא לי להתפרע במחשב חדש עם כ1200 מוקצב רק לדיסק, האם כדאי לקחת RAID של RPM7200 או דיסק אחד של 7200 ואחד קטן יותר של 10000RPM ?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים