עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. דיסק של MEMOREX, עם ID כנראה של CMC, נצרב לפני שנתיים (וחודש). הדיסק פיזית נשמר מעולה, אין עליו אפילו שריטה אחת. בתכלס, הסרט שצרוב עליו קריא, הטעינה לוקחת קצת זמן וגם לוקח לו כמה שניות אם אני רוצה לקפוץ לקטעים באמצע הסרט... הסריקה לא קצת מוגזמת : ??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by ndv,

יש לי צורב lg GSA H10N ואני לא מצלויח למחוק איתו DVD-RW וגם לא CD-RW , בצורב הרגיל שלי הצלחתי למחוק דיסקים אבל עכשיו אני לא מצליח. מה עושים ? ד"א , עשיתי גם עדכון קושחה ולא עזר....

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  3. הסתכלתי באתר של KSP על שני דיסקים של Western Digital 200GB 7200RPM, 8MB, SATA II 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II שניהם עולים באתר 390 שקל למרות שיש הבדלים, מישהו יודע את הסיבה לכך ?

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by yoav1000,

יש לי צורב 4082B של LG ורציתי לדעת עם אפשר להוסיף לו אפשרויות כמו: הגדלת מהירות הצריבה, הוספת תמיכה בDL וכו'

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by Grim Reaper,

מחפש צורב טוב לבית לא משהו מתוחכם. משהו זול וטוב.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  6. רוצה לחבר HD (לא SATA) למחשב בספרייה. כמובן רוצה לחבר ל-USB בלי לפרק את המחשב בספרייה ובלי צורך בדרייברים. (עדיף ללא צורך בשקע חשמל פנוי) יש דבר כזה? אם כן - אפשר לינק למוצר הזה בזאפ? (שלא יהיה יקר) וגם: האם זה משנה האם אעבוד עליו שעות או רק אחברו כדי להעביר נתונים (כמה דקות)?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by baruch_555,

איזה חברה מומלצת ידועה ואיכותית מייצרת DOK? מחיר עד 150 גודל לא חשוב אפשר גודל קטן (128...) שיהיה עמיד ומהיר וגם אם יש למחזיק מפתחות.

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by noambaum,

שלום לכולם הצורב נותן לצרוב רק על X8 אני מדבר על מדיה רגילה בהגדרות של דיסק DATA ב-NERO.(הגדרות על מקסימום) מה עושים?

• 13 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by Fighter,

בבקשה אם אפשר ממה שמופיע באתר של KSP כי זה המקום היחיד שאני יכול ללכת אליו כרגע

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. השאלה למעלה ועוד שאלה מה ההבדל בין פלוס למינוס R

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by JohnClark,

לפני שנתיים-שלוש קניתי הרדיסק Maxtor 80GB SATA, ובזמן האחרון יש לו קטע של פשוט להפסיק לעבוד. אני חוזר הביתה ומוצא את המחשב במצב שהוינדואוס לא יכול לעלות, פשוט כי ההרדיסק כאילו לא מחובר. כשאני מנתק ומחבר את המתח הוא מסתדר. פעם זה היה קורה בגלל בעית חימום אבל פתרתי אותה. היום הגעתי הביתה וראיתי בעיה חדשה - כל פעם כשהוינדואוס עולה ההרדיסק עושה מין קול כזה של "קליק" ומפסיק לעבוד... שוב פעם, ניתקתי וחיברתי את המתח והבעיה נפתרה. בכולופן, אני לא בטוח שעדיין יש לי אחריות עכשיו, אז יש לי משהו לעשות בנידון? אני משער שרוב הסיכויים שלא. למקרה שאני צריך הרדיסק חדש, אם אני אקנה הרדיסק עם SATA 2 הוא יעבוד על הלוח אם שלי? (Abit KV8 MAX3) תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by SciFi7,

כרגע קיבלתי איימיל במנועה מחשבים עם המבצע הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6889 דיסק קון קי של kingston ב50 שקל (חצי ג'יגה) זה מבצע אדירר

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by Ancient1,

יש לי רק ספריה Video_TS ו NERO - אני בוחר DVD-VIDEO השאלה היא האם מספיק שאני גורר לספריה בשם זה בצד שמאל בNERO ? ומה עם AUDIO_TS ?

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by davis5,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש ורצי לדעת איזה הרדיסק הכי שקט בגודל בין 160-250 gb תודה

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  15. לפי החדשות ב-tom's בקרוב נראה דיסקים קשיחים לכל צורות החיבור בגדלים של 32, 64 ו-128 ג'יגה בייט. על אף המחיר הגבוהה אני חושב שזו תהיה אחת מההשקעות היותר טובות לשיפור מהירות המחשב. קישור לכתבה כאן

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  16. Started by Dark Respect,

WD 80 JB הפסיק לעבוד ביום בהיר אחד כשהמחשב נדפק מאיזה וירוס האחריות פגה (3 שנים) 80 גיגה יכולים לעזור לי עכשיו מאד מאד אז אם יש משהו שאתם יודעים שאפשר לעשות אנא עזרו תודה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  17. אני רוצה לקנות בקר ide למחשב הישן (פנטיום 3 ) כי הבקר שלו מעביר אותי על דעתי ועל דעת קוני .... יש למחשב הזה שתי בקרים מובנים , את הכונן דיוידי הוא מזהה בלי בעיה אבל את ההרדיסק(ההרדיסק די חדש של wd) הוא לא זיהה , מה לא עשיתי , ניסיתי בשתי הבקרים , שיניתי עמדות בכבל השטוח , בדקתי גאמפרים , ניסיתי מאסטר ניסיתי סינגל מוד עד שיצא לי לי עשן.... בסוף הצלחתי והמחשב זיהה את ההרדיסק , הכל טוב ויפה. התקנתי ווינדוס - בהצלחה , התקנה לינוקס בהצלחה והמחשב עבד כמו תותח ! היום אחרי reboot פתאום המחשב לא מזההה את ההרדיסק גם אחרי עשר ניסיונות בקצור אמרתי נקנה בקר וזהו עכשיו השאלה שלי האם אפשר שהמחשב יעלה ויעבוד מהבקר ללא בעיה ?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  18. יש לי בעיה בצורב NEC ND-3520A הוא לא מצליח ליצרוב אני חושב שזה רק קיבצי תמונה (ISO...) אז כדי או לא (כבר אין אחריות)

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  19. צהריים טובים. בשעה לא כל כך טובה הצורב שלי גם הפסיק לקרוא את הדיסקים שלו. יש איזה שהו פיתרון לבעיה? כבר ביצעתי עדכון אך ללא הצלחה. אודה לעזרתכם.

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by RGod,

מתלבט בין כמה : ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? ?LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8? מה ההבדל בין שני אלה ??? Sony DVD±R AWQ170A x18? מה יותר מומלץ לקחת ?תפרטו פרטים. תודה

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by RGod,

אני לא מצליח לצרוב על צורב של PIEENER החדש יש לי דיסקים שהם DVD -R אני נכנס ל NERO עושה DATA .....ומופיעה לי שם אופציה רק לצרוב CD בלי הצורב DVD מה אני עושה ?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  22. גם הצורבים החדשים של נק-סוני (אופטורייט) בעייתיים. to all. I have problems with these drives. Every burned data dvd with these drives aren't readable. When I put burned dvd in for ex. Optiarc, it waits 10 sec with green light on and then start spinning dvd, but nothing happens...no autorun, not accessible through windows explorer. I've installed IsoBuster. IsoBuster see multisession and it's possible to extract all burned files to hdd. But I can't extract everytime I want something from dvd. What can be the problem? BTW, I have Nero 6 installed on XP. Tried in W2K with Roxio Easy Creator 7.5 and same happens. Optiarc is Master and Nec is Slave on ATA cable. I've tried w…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  23. Started by eytan243,

שלום 1 אני מעוניין לקנות צורב DVD והמליצו לי על צורב NEC 3570 - A מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by yakir10,

מזה עידכון קשוחה ? והאם אני צריך ? אם כן תוכלו להביא לי לינק ? תודה

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by Alexkmr,

X 8 LG

• 2 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים