אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
מה יותר טוב צורב דיוידי H20L או H22N של חברת LG?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
את הרעיון כבר של ה MATRIX RAID כבר הבנתי וזה נשמע מעולה. שאלתי הכללית בהנחה ואני עובד על וידאו ותוכנות תלת מימד. איך לחלק את כל החומרים? מה נותן שיפור בביצועים כשאני במערך RAID 0? האם החומר עצמו (וידאו, תמונות, קבצים גדולים) או שבעצם התוכנות עצמן. בעצם אני שואל: מה צריך זמן גישה מהיר יותר, התוכנות עצמן או הקבצים בהן התוכנות עושות שימוש? איך הייתם מבצעים את החלוקה כדי לנצל את היתרון של מערך RAID MATRIX? איזה חלק הייתם שמים בRAID1 (MIRROR, שלא צריך מהירות , ומה הייתם שמים במערך הRAID 0, שינצל את המהירות ויקפיץ את הביצועים ומצד שני יילך לאיבוד במקרה תקלה. שאלה מסובכת, מקווה שתבינו ותעזרו תודה (כמובן אל תתיחסו למפרט שבחתימה, מוחלף בקרוב, אני כבר מתחיל עם השאלות של …
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום.. מחקתי בטעות חומר חשוב יש איזו תוכנה שאני יכול לשחזר איתה את התמונות?! (הארד דיסק של ווסרטן דיגיטל 160 גיגה) תודה
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קיבלתי את הצורב היום. התקנתי אותו (היה קל מאוד, מזוהה צ'יק צ'ק) הכנסתי DVD ריק, כדי לבדוק מהירויות ב- Nero CD-DVD Speed, הוא "צרב" מצויין (X20) ניסיתי לעשות עוד כמה בדיקות אבל מאז הוא השתגע: לא מוכן לקרוא שום DVD שהכנסתי. אלא רק דיסק אודיו... מישהו נתקל בבעיה ? יודע איך לעזור לי? HF
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , ראיתי בפורום כמה פעמים את המונח LIGHTSCRIBE בהקשר לצורבים אבל ללא הסבר מה זה. צריך מדיות מיוחדות בשבילו (סוג\עלות\אמינות) או שאפשר לצרוב על מדיות DVD רגילות ?
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום! תגידו...יש מצב שאם אני מחליף דיסק קשיח(יש לי אחד ממש ישן....אני לא בדיוק יודע את סוג החיבור...אבל אני יודע שהוא בנפח 40gb )לאחד חדש יותר ומהיר יותר אז הביצועים במשחקים או ביצועים כלליים של המחשב יהיו טובים יותר?אפילו בקצת...אני יודע שזה לא ישפיע כמו שאר הרכיבים....ואם כן במה זה אמור להתבטות... תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספרייה של 22 GB שהולכת וגדלה ואני צריך לגבות אותה בערך כל חודש.. עד עכשיו גיביתי אותה באמצעות DVD-RW אבל זה מעצבן כל פעם להתחיל לסדר את הקבצים ל5-6 דיסקים ולצרוב במשך שעות. האם הארד דיסק חיצוני הוא פתרון גיבוי הולם? איך העמידות שלו בהשוואה לDVD-RW? (אני לא מתכוון לצאת איתו לטיולי שטח אבל גם לא להשאיר אותו בארון..) תודה.
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי, יש באפשרותי להשיג כוננים של סמסונג או WD באותו מחיר פחות או יותר (הסמסונג אפילו יותר זול). בדגמים של ה 250 לWD יש 16 מול סמסונג עם 8. הסמסונג מדגם : SP2504C וה WD WD2500KS בדגמים של ה 320 לשניהם יש 16. הסמסונג מדגם HD321KJ וה WD מאותה סדרה, KS. הבנתי שהכוננים של סמסונג לרוב שקטים יותר, אך מה לגבי ביצועים ואמינות? עוד לא החלטתי אם 250 או 320, כך שאשמח לקבל ביקורות עליהם בנפרד. ומלבד זאת מה לגבי הצורב LITE-ON 20A1H? הוא מדורג ב X20, איך האיכות צריבה והמהירות תכלס? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
חיברתי את המצלמה לUSB והמחשב סימן שהוא זיהה את המצלמה אבל כאשר אני מחפש את הכונן שהוא אמור לפתוח במחשב שלי אני לא מוצא שום דבר לכן אני שואל איך אני אוכל לדעת איפה המחשב פתח את הכונן אם לא במחשב שלי??
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה (לינק) אני מוצא תמיד את העדכני ביותר ? באתר של LG אין שום תיעוד עליו לצערי...
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הבקשה בגוף ההודעה . משהו אמין וקל לתפעול.
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אז ככה... לפני שבוע קניתי מחשב חדש, עם הארד דיסק sata. רציתי לחבר אליו את הארד דיסק הישן שלי שהוא ata כדי להעביר ממנו את המידע למחשב החדש. שמתי אותו על מצב סלייב והדלקתי את המחשב. עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעה שהווינדוס בפעם שעברה שהוא הופעל הייתה לו בעייה ואני צריך לבחור לעבוד במצב safe mode או בתצורה הנורמלית שלו. לא משנה מה אני בוחר המחשב עושה לעצמו ריסט ומחזיר את עצמו לאותו תפריט. חיברתי את הג'מפר גם במצב של cs וזה עדין עושה לי את אותה הבעייה. הארד דיסק הצליח ל עלות פעם אחת ויחידה על המחשב החדש שהג'מפר חובר בcs ואחרי הפעלה מחדש זה החזיר אותו לאותו התפריט. פרטים על הארד דיסק הישן. חברת יצור: מקסטור. דגם:32049h2 יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב הארדיסק שעובד טוב אך בעל נפח די קטן של 20 גיגה. באחד המגירות בארון ניזכרתי שיש לי HD של 80 גיגה מאחד הדודים ששכח אצלי. קפצתי על המציאה והחלפתי בין הארדיסקים. עכשיו איך לא, יש בעיה. שהתפריט של הביוס עולה הוא לא מזהה את הארדיסק. לאחר מכן הוא כותב את ההודעה הבאה: Dick boot failure insert system disk and press enter. אני מניח שיש בעיה בהארדיסק. למישהו יש רעיונות איך לפתור את הבעיה, איך לוודא שבאמת הארדיסק לא תקין. חשבתי ללכת לחנות מחשבים הקרובה לבית (KSP), מה אתם אומרים? חשוב לציין שאין לי על ה HD אחריות. כל פתרון יתקבל בברכה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום, איש לי דיסק קשיח חיצוני (כבר לא באחריות) של 160 ג'יגה מהדגם בלינק : WD1600B011 - RNE http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1153&p_created=1073411584 הכבל חשמל נדפק לי ואני צריך אחד חדש .סוג הכבל בלינק : http://westerndigital.com/en/products/accessories.asp?ProdID=176 מישהו יודע היכן ניתן להשיג כבל כזה (יש לו בצד אחד חיבור פינים כמו של PS\2)? בחנות שקניתי אמרו לי שאין אפשרות לקנות בנפרד . חיפשתי גם ברשת במחוזותינו ולא מצאתי . אולי מישהו יודע ?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
...VERIFYING DMI POOL DATA REMOVE DISKS OR OTHER MEDIA PRESS ANY KEY TO RESTART אין אפשרות לעשות בוט הווינדוס לא עולה ואני לא יכול להשתמש במחשב אני משתמש כרגע במחשב אחר תודה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
משום מה, לא הווינדוס ולא NERO מזהים את ה LG H22N בתור צורב, אלא בתור סידי רגיל. מה עושים? חיפשתי דרייברים בנרות באתר המבולגן של LG. כמו כן חיפשתי גם בגוגל. לא נמצאה האבדה. :-\
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שתומך ב-SATA1 אבל אני מעוניין לקנות HD שתומך בSATA 2 כי ממילא בקרוב אני אקנה מחשב חדש ואני פשוט אעביר את הHD. יש בעיה עם זה? כלומר, אפשר לחבר HD SATA 2 על חיבור SATA1 ופשוט הוא יעבוד בקצבי העברה של SATA 1? זה לא יעשה בעיות? ואם כבר אז כבר.... מה אתם אומרים על WD3200KSוWestern Digital ? יש המלצות? SATA2 16MB CACHE ב480 ש"ח... יש מחירים יותר נמוכים באזור המרכז? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה מהירות השיכתוב של צורב LGי10H או H20 ? אם אין לכם מדויק אז פחות או יותר
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
תקופה אחרי שבעזרתכם הנדיבה התקנתי כונן קשיח נוסף של 120 GB (סה"כ 200), אני חוזר בשאלה מסקרנת: למה הכונן החדש (של אותה חברה ולכאורה זהה), נשאר תמיד מאוחה בצורה יפייפיה ואילו הכונן הישן של ה 80GB אף פעם לא משאיר גוש אחד שלם ונחמד של קבצים מאוחים? *הכונן הישן עובר איחוי פעם בפרק זמן של חודש ~.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3548 תודה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי אני מתכנן את המחשב הבא שלי בימים אלו. ככל הנראה יהיה לי שני הארד דיסקים של 80 ואחד של 250 או 320. עכשיו ממה שאני מבין לביצועים הכי טוב רייד 0, מה לגבי ירידה באמינות/איכות שמירת המידע אם בכלל? כדאי להשתמש במערך זה לצורך התקנת מערכת הפעלה ומשחקים? במילים אחרות כל מה שמשתמש במשאבי מערכת ודורש מהירות? או שעדיף שהמערכת תהיה על הארד דיסק נפרד ובנוף שני הארד דיסקים נפרדים? תודה מראש רום
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, יש לי איזה דיסק שצרבתי עכשיו אני מכניס אותו לכונן והוא לא פועל (לא מזהה את הדיסק) הכנסתי למחשב הנייד שלי והנייד מזהה את הדיסק ואני רואה את הקבצים שצרבתי ויכול להפעיל אותם אז העברתי את הקבצים בדיסק למחשב הנייד וצרבתי שוב.. שוב הכנסתי את הדיסק החדש שצרבתי אבל המחשב עכשיו מזהה שהדיסק ריק מה לעשות, בבקשה עזרה.. הה והדכנתי קשוחה של firemaer משהו כזה, מהאתר של nec
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7091 השאלה בכותרת.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
למישהו פה יש צורב עם חיבור SATA ויכול להגיד איך הוא עובד לו?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
?LG DVD±RW GSA-H42N x18 ?LG DVD±RW GSA-H22N x18 ומה ההבדל בעצם? תודה
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-