אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אחרי צמד מאיצי אחסון וכונן SSD עבור עולם שרתי המידע שטרפו את הקלפים עם הביצועים - נראה שבאינטל מתפנים להשלמת הכנתו של הדגם שעתיד להיקרא 900p לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש אפשרות לאחד שתי דיסקים קשיחים 80 GB לאחד של 150?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על איזו מהירות הכי כדאי לי לצרוב עותק "גיבוי" של סרט DVD? הצורב שלי תומך במהירויות: 1X-8X?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
חיפשתי קצת על הודעות ישנות בנושא אך לא הצלחתי למצוא משהו שיעזור לי. היום קניתי HD 160GB עם חיבור IDE של WD, ומשום מה הווינדואוז מסרב לזהות אותו. הביוס מזהה אותו כמו שצריך ולכן אני די בטוח שחיברתי אותו (פיזית) נכון. אני ממש לא מבין מה הבעיה. אני אשמח אם מישהו יעזור לי בזמן הקרוב כי אני בצבא וזה מחשב של ההורים שלי וזה די חשוב לי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
צריך את עזרתכם האדיבה בבחירת צורב DVD עם חיבור SATA שיתמוך בטכנולוגית DUAL LAYER , LIGHT SCRIBE ,DVD-RAM אודה לכם אם תתנו לי את הצורבים המומלצים שתומכים בכל הקטגוריות שרשמתי
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
חבר שלי רצה לקנות כונן קשיח. היו לו 2 אופציות. או WD 160GB עם שנתיים(או3 לא זוכר) אחריות או 200GB של SEAGATE ב10 שח יותר. כמובן שלאחר בדיקות באינטרנט הגעתי למסקנה שה SEAGATE לא נופל במהירות מהWD ושווה לקבל עוד 40GB במחיר של 10 שקלים ומקבלים 5 שנות אחריות. החבר הלך לחנות ואמרו לו שהסיבה שמוכרים את ה SEAGATE (בחנות אחרת) בזול היא בגלל שאת הכונן הקשיח SEAGATE הספציפי הזה, תוכנן לעבוד במקומות אחרים בעולם(קרים יותר) והוא לא יעבוד טוב בארץ. אני חושב שזה שטויות! יש 5 שנות אחריות, לא יעבוד, אז יחליפו לו כל שנה(מצב שלא יקרה לדעתי). מה אתם חושבים? האם החנות סתם אמרה את זה כדי שהוא יקנה את הכונן WD שלהם? ועוד דבר, הוא בסוף שילם ב30 שח יותר מהSEAGATE על הWD.
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היצירות החדשות של Seagate ושל Western Digital מזכירות לנו שההתפתחות הטכנולוגית אינה נעצרת, גם בקטגוריה הוותיקה והמאותגרת של הכוננים הקשיחים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, שדרגתי את הכונן הקשיח שלי מ- W.D GREEN ל- W.D BLACK SATA3 (למרות שהלוח שלי לא תומך ב- SATA3). מאחר ולא היה לי צורך לבצע התקנה נקייה מחדש השתמשתי ב- Acronis Disk Director 11. להפתעתי, בסיום התהליך הנפח בכונן החדש היה נמוך משמעותית מאשר בכונן הישן. לדוגמה: במחיצה D בכונן הישן הנפח הפנוי היה 192G ובחדש לאחר השכפול הנפח הפנוי היה 240G. גם בכונן C היה יותר מקום פנוי. המסקנה הראשונית שלי הייתה שהשכפול לא התבצע בהצלחה וחלק מהחומר לא עבר. חיברתי את הכונן הישן כ-SLAVE וביצעתי השוואה בין התיקיות. השוויתי בין התיקיות בעזרת המאפיינים של כל תיקייה ולהפתעתי הנפח ומספר התיקיות והקבצים היה זהה בשני הכוננים. נותר לי להסיק ששיטת הכתיבה שונה בין הכוננים ולכן ההבדל בנפח? למישהו …
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בעבר התעניינתי ברכישת SSD וחברי הפורום העלו בעיה עיקרית, האם עדיין הארד דיסק נהפך לאיטי עם הזמן? האם יש פיתרון לבעיה? אילו חסרונות יש לSSD מבלבד עלות? ואילו כונני SSD מומלצים? נניח בתקציב של 600 שקל עם חריגות שימושים הם מערכת הפעלה...ולכן שאלה נוספת האם זה שווה בכלל? תודה מראש ערן.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב , יש לי הרדיסק , 160GB של היטאצ'י , קניתי לו קופסה מיוחדת שממירה את הIDE שלו לUSB , והכונן מקבל חשמל 12V מספק חשמל חיצוני .. השאלה שלי היא ככה , הם ניתן לחבר עוד הרדיסק בגישור על ההרדיסק הנוסף (הכוונה ששניהם יקבלו גם חשמל מהשנאי החיצוני...) , והם המעגל הממיר מ-IDE לUSB יוכל להתמודד עם זה? תודה מראש, אסף.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
לאחר משחק ב Angry Birds למחשב , פתאום התחיל צליל מאוד מוזר ולאחריו המחשב הפסיק להגיב. כיביתי אותו פיזית ומאז אני לא מצליח להכנס למערכת הפעלה ואני מקבל את ה Blue Screen בתמונה המצורפת. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. להזכירכם אין לי כונן CD במחשב ומה דעתכם לפנות ל ronlight למרות שכבר פגה לי האחריות תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אמרו לי שעידכון הקשוחה יתן לי אפשרות צריבה דו צדדי ונתנו לי את האתר הזה http://tdb.rpc1.org/#ND2500A לא רשום שם שום דבר על דו צדדי רק על RPC1 and Rip Lock שאין לא מושג מה זה אומר. מישהו כאן כבר התנסה בעידכון קשוחה ? גירסה 1.7 או 1.6. תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
-
יש לי קלטת DAT שכוללת גיבוי קבצי עבודה משנת 2000 על DDS-3, ניסיתי לאתר טייפ כזה אבל לא הצלחתי. מישהו יש לו טייפ שתומך או טייפ כזה שהוא יכול להשאיל רק להוצאת המידע? אם יש למישהו טייפ עם חיבור USB זה כמובן הכי טוב. אין לי בעיה גם להגיע רק להשתמש בטייפ להעביר את החומר, אם אתם באזור המרכז.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן לקבוע את פורמט הצריבה כלומר למשל dvd + או - או שהתוכנה עושה זאת בעצמה לפי המדייה?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
I was thinking of buying new hard disks. At first I thought about buying 1 WD 160GB SATAII but than I thought that maybe 2 80GB SATAII working @ RAID 0 would be better... does it really make a difference in performance?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
1. כשאני רוצה להתקין XP מחדש יש לי אפשרות להגדיר מחיצות. האם הוא יוצר אותן ראשיות או לוגיות? 2. איזו פעולה טכנית עושה דחיסת ה-NTFS? לא הצלחתי למצוא באינטרנט הסבר ברור, וכל מי שאני מכיר אומר משהו אחר. אם יש לי סקטורים כאלה: |אאאאא---| |בבבבב---| איך הדחיסה תעשה? |אאאאאבבב| |בב------| |5א------| |5ב------| |5א5ב----| |--------| או משהו אחר? והאם הדחיסה הזאת יוצרת עומס יתר על ה-HD או רק על המעבד?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי NEC 3550 עד היום אני דיי מרוצה ממנו, אתמול קניתי דיסקים ריקים שהם X16 (עד היום צרבתי על X8) אני שם את הדיסק בכונן והמחשב פשוט נתקע ולא מסוגל לקרוא את הדיסק, עד שאני מוציא אותו. ממה הבעייה? מה המקסימום שאפשר לצרוב על דיסקים R- עם NEC 3550 ? זה אותם דיסקים שהייתי קונה רק שכתוב עליהם X16 ובכלל זה אומר שהמקסימום זה 16X כלומר גם אם הצורב יכול לצרוב על מקסימום X8 הוא עדיין יכול להשתמש בדיסקים האלה, יכול להיות שכל החבילה דפוקה? אני בינתיים ינסה אצל חברים אבל אשמח לשמוע דעות ו\או אם זה קרה למישהו.
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, ברשותי DOK של HP דגם v220w 16 GB לאחר ביצוע scan and fix ליואסבי (שהיה דיי מלא ד"א) היואסבי לא מגיב כאשר הוא מוכנס למחשב (לא משנה איזה מחשב ולאיזה כניסה), לוקח לווינדוס המון זמן ל"טעון" אותו ולבסוף עולה שגיאה שהוא לא מצליח לקרוא אותו. היואסבי אצלי בערך שנתיים + ... יש משהו שאפשר לעשות כדי להציל את היואסבי? או שהוא הלך לעולמו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא מוכר אותם ב- 3 ש"ח למדיה באריזת קייק של 25 יחידות. מישהו מכיר את המדיות האלו?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
משהו יודע איפה אפשר להשיג היום את הצורב מדגם LH-20A1P של Lite-On??? אם אפשר במחיר הכי זול שיש!! תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הארד דיסק נשלף עם מגירה שאוכל להוציאו מתי שארצה 1.האם כל המגירות מגיעות עם מאווררים? 2.איזו חברה אתם ממליצים? 3.מה המחירים של הארד דיסק נשלף עם מגירה===250 ג'יגה תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל החברים יש לי מחשב נייד של IBM דגם A20M וכרגע הוא עם הארד דיסק של 20 ג'יגה ואני רוצה להגדיל אותו ל 60-80 ג'יגה האם זה אפשרי או שיש בעיה של תאימות ובמידה ואפשרי אשמח לקבל המלצות על פירמות מומלצות . תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302665.0 יש לי שאלה שלא קשורה אליו.. אחרי שאני מוחק את ה-U3 ומפרמט את הזיכרון, עם ההתקנה החדשה יגיעו לי כל התוכנות שקיבלתי עם הקניה? (Skype, Avast....) תודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
איזה צורב אפשר להשיג ב-500-400 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-