אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
2 כונני Optiarc שונים לא מצליחים לקרוא את המדיה, למרות שהיא נצרבה ע"י אחד מהם. לעומת זאת כונן Matshita כן מצליח לקרוא את המדיה. אני מעוניין לקנות צורב של Matshita ל- PC, אבל לא מצליח למצוא. מישהו יכול להמליץ על צורב DVD שיכבה כפולה מתוצרת אמינה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
האם ניתן לקנות בארץ מדיה כזאת ? אם כן, היכן ? האם ה LG GSA-4160B הוא הצורב היחיד התומך בפרוטוקול הזה ? זה מכשיר מומלץ ?
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בפורום שרבים טענו כי מחירי המדיות של LightScribe יקרים בצורה משמעותית ואינם משתלמים,ואני שואל למה? המחירים נראים (דיי) הוגנים. http://www.pricegrabber.com/search.php?form_keyword=Lightscribe&topcat_id=1
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! אני מחפש לקנות מדיה דו שכבתית ורציתי בעצתכם מה הכי טוב? ראיתי את זה למשל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2007_2009_1657&products_id=10279 (איך הם בתור חברה? זה שרשום ביפנית לא אומר שהם מיוצרים שם, נכון וגם ראיתי באופיס דיפו מבצע על ורבטים..... בהנחה שכסף לא בעיה - איזו מדיה דו שכבתית הכי טובה?? (הבנתי שאלה שמיוצרים ביפן הכי טובות, אם כן, היכן אוכל למצוא)? תודה.
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי! אני רוצה לקנות מדיה דו שכבתית לצריבה ואשמח לדעת איזה מדיה מומלצת ואיפה אפשר לקנות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, אני בזמן האחרון עוסק בהרבה צריבת וכשיש לך כונן של 60 ג'יגה מלא אתה מתחיל להבין כמה ש-700mb זה לא מספיק. לכן אני בחיפוש אחר המדיה בעלת הנפח הכי גדול שאפשר לעושת לו over-burn. עד כמה שידוע לי - 900מ"ב. עכשיו חוץ מזה, אני גם רוצה שיהיה כמה שיותר מהיר, כי אני מתכנן על צורב חדש בקרוב, כי X24 זה פשוט לא מספיק מהיר, זה יוצא המתנה של איזה 7 דקות, כש-X48 אמור לצאת בסביבות ה-2:30 דקות. עד כמה שידוע לי המדיה הכי מהירה כרגע היא X40. וזהו, צריך שיהיה אמין כמובן. מצאתי בינתיים רק את זה בפלונטר, מה דעתכם? למישהו יש ניסיון?
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המדיה לצריבה INTENSO DVD+R Double Layer? מדיות טובות? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2094&scat=272&tcat=34 אני אשמח לדעת עם הם שווים כי עם כן אולי אקנה כמה כאלה ואחליף את הצורב DVD שברשותי לצורב dual layer.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לצורך צריבת משחקים אני צריך לקנות דיסקים שהם DVD+R DL 8.5GB לפי מה שהבנתי Verbatim הם הטובים ביותר, אבל הם באמת קיים כזה הבדל באיכות בינהם לבין nashua, TEAC או silverline? ההבדל הוא מעל 30 ש"ח לחבילה של 10 דיסקים, ולכן אני שואל.. האם באמת אני לא אוכל לשחק משחקים עם דיסקים "נחותים" יותר? העיינית של האקסבוקס תהרס? בבקשה enlighten me בנושא ;D
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמנו הייתה תקופה שבה הייתי קונה את המדיות של מקסל באופיס דיפו. המחירים שלהם היו די טובים (בערך 3 שקל למדיה) בחבילות של 10. אני זוכר שיצאו גם חבילות של 50 מדיות ועכשיו ראיתי שבאופיס מוכרים רק מדיות של 700 מגה בחבילה של 10 עבור 40 שקל בערך שזה ממש לא זול. יש מדיות אחרות שהבנתי שהן מעולים כמו DCD הישראליים שלדעתי לא מתפשרים על איכות. אבל השאלה שלי היא כזאת, האם אתם מכירים חנויות או מקום מסויים באיזור המרכז (ת"א-חולון-ראשון לציון-בת-ים למשל) שמוכר מדיות של מקסל במחירים שווי נפש? אני מקווה שלמנהלים אין בעיה שתתנו כאן שמות (למרות שפרסום אסור) - אם כן יש להם בעיה עם זה אשמח אם תשלחו לי הודעה פראטית או אי מייל. נ.ב לאחרונה רכשתי מצ'יפ מדיות תחת השם g.platinum (מיוצרים ע"י חברה ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן .עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשאלה ברשותי 2 צורבים של PIONEER אחד 111D והשני 212D תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
2.5 אינ'ץ דגשים מעדיף מחנות אמינה ואחריות טובה מאשר מקום מעלל 200GB
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הכנסתי לצורב שלי מדיה של סילבר ליין שלצערי איך שזה נראה הרסה אותו.. החלפתי אותו והכנסתי את אותה מדיה לצורב אחר(זה לפני שידעתי שהסיבה לבעיה היא המדיה עצמה ולא הצורב) מדגם דומה.. גם כאן, צורב תקין לחלוטין הפך לתקול בן רגע... מה זאת אומרת תקול? לא קורא כמעט שום דיסק, לא צורב כלום, הדבר היחיד שכן עובד זה המגש הנשלף והזיהוי שלו בביוס. האם יש דרך לתקן את הצורבים? האם הגיוני מה שקרה? הצורבים הם : LG GSA-H12L LG GSA-H22N חשוב לציין ששניהם היו תקינים לחלוטין לפני.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות דיסק לצריבה של Mitsui Gold ורציתי לדעת איפה אני יכול לקנות אותו (בארץ כמובן)? אם אין אפשרות או שלא מייבאים אותו לארץ, אשמח להמלצות שלכם על דיסקים איכותיים ,לצריבה של מוסיקה. כי אני שמעתי שהמיצוי הם מצויינים למוסיקה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
-
היי, אני צריך מדיות CD-R טובות,אך לא יקרות,הייתי אומר אפילו זולות, בסביבות ה45-50 ש"ח ל50 דיסקים שיהיו מספיק איכותיות לצריבת מוזיקה עליהם לשמיעה בסטריאו(לא MP3). יש המלצות?וכיצד אוכל לדעת בין זיוף או לא? תודה
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
היום הייתי בOFFICE DEPOT וקניתי מדיות CDR רגילות X52 של Verbatim. מדובר במדיות שרשום עליהם extra protection surface, ב"עוגה" של 50. עכשיו הקטע המוזר הוא שהם של MOSER BAER (???) כדאי להחזיר אותם? הם שוות משהו? [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איזה מדיות DVD נחשבות לטובות ביותר מבחינת אמינות ועמידות. יש לי צורב DVD NEC ND-3500. באתר של NEC ראיתי שהם ממליצים על מדיות של Verbatim ו-Taiyo Yuden כמדיות אמינות שניתן לצרוב אותן באוברספידינג (פי 2 מהמוצהר על המדיה). מכיוון שכך, הלכתי לסניף אופיס דיפו הקרוב למקום מגוריי במטרה לרכוש את המדיות המומלצות ע"י NEC. לאכזבתי, לא מצאתי בסניף הקרוב למקום מגוריי את המדיות המבוקשות (ייתכן שמדובר במחסור זמני במלאי). בחנויות השכונתיות גם כן לא מצאתי את המדיות שביקשתי. מצאתי רק מדיות של TDK ,Silver Line ו-Ritek. בסופו של דבר קניתי מדיות של Ritek DVD-R X4 באריזת עוגה לצורך צריבת Data. לאחר שצרבתי כמה דיסקים של Data במהירות מספקת וללא בעיות, חזרתי לחנות וקניתי מדיות נו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט אילו מדיות ל DVD לרכוש, קראתי מספר אשכולות מלאי מידע בנושא (כל הכבוד למומחי הפורום ), מסקנותי הם (תרגישו יותר מחופשי לתקן / להוסיף / לשלוח צ'קים) : 1. לרכוש R- ולא R+ מכיוון שרוב כונני/נגני ה DVD תומכים ב R- 2. המדיות המומלצות הם של VERBATIM ושל SILVER LINE השאלות הם : 1. קראתי שהמחיר ליחידה (כשקונים מעמד) של VERBATIM היא 8.5 ש"ח, ושל SILVER LINE הוא 6.5 ש"ח, היכן ניתן להשיג את המחירים הללו בחנויות פיזיות (לא ברשת) פרט לאופיס דיפו (שעדיין לא בדקתי) 2. אם אני רוכש כמות של כמה עשרות DVD לצריבה, בטוח שכדאי שכולם יהיה -R ? 3. הדבר היחיד שמדאיג אותי הוא מידע חשוב ושימושי שפירט integral (אם אינני טועה), הנוגע לקוד ייצור ה DVD, כלומר - שלא מספיק להסתפק בשם VER…
-
- 113 תגובות
- 16.7k צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שיש צורב (BenQ 1620 כאמור), שלחתי את אבא לקנות מדיות באופיס דיפו. הראתי לו באתר שלהם את הVerbatim, אבל כנראה שלא הייתי מספיק ברור ולא הסברתי לו את ההבדל, והוא קנה 10 מדיות של אופיס דיפו, קוד AML 001, ב30 שקל. השאלה היא, עד כמה הן גרועות? לא מצאתי אף דיבור עליהן בפורום. ולא הצלחתי לקרוא את הניתוח שגיאות של אנשים מפורומים שונים שמצאתי בגוגל. מישהו יודע מה האיכות של המדיות האלו? תודה
-
- 32 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, איזה מדיות DVD הכי איכותיות אתם ממליצים לי לקנות שהולכות טוב עם צורב LG ? אני מתכוון למדיות מסוג DVD+/-R ביצעתי חיפוש לפני וקראתי דברים טובים על וורבטים וTY ומקסל... אבל, איזה דגמים ספציפיים מהם הכי איכותיים?.. הבנתי בחיפוש שזה הולך לפי קוד המדיה, איפה הוא כתוב על הדיסק עצמו או על הקופסא? ואיזה חנויות בארץ מוכרות אותם במחירים סבירים ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
קיימים דיסקים רגילים בגודל של 80mm בנפח של 210MB, ודיסקים בגודל של כרטיס ביקור בנפח של 50MB. האם קיימים דיסקים מסוג DVD בגודל של 80mm בנפח של 1.5-2GB?
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ראיתי שרצה פה לא מעט זמן המלצה על הדיסקים של וורבטים, אולי הם דיסקים טובים, אבל הכיס זועק. אני לא חושב שזה יפה לשדוד את ההורים ב110 ש"ח לחבילת דיסקים של 25 יחידות. כרגע נשארו לי עוד מספר מדיות DVD+R של LG שקניתי לפני זמן מה, ולפי ה Quality Test שעשיתי קיבלתי ציונים דיי נכבדים של מעל ל-90. הדיסקים הם PRODISC R03, ועלו לי לפני מספר חודשים כ-2.6/2.7 לדיסק. הייתי רוצה לשמוע את עצתכם לדיסקים מרמה כזאת, דיסקים הניתנים לקניה במחיר טוב ובאיכות טובה אגב, אני צורב על 3520 עם קושחה 2.2U, ואני קורא את זה על פיוניר DV355. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם המחירים מצדיקים? מדיות של החברות הטובות TDK ו VERBATIM עולים בסביבות 80-90 שקל ל25 יחידות לי אין את הכסף להשקיע כל חודש בדיסקים חדשים אך אני רוצה את הטוב ביותר, על איכות משלמים אני יודע את זה אני בעקרון קונה SILVER LINE מתי שאני צריך דחוף דיסקים אני צורב בכללי בעיקר DVD-VIDEO, אני רוצה לשמור על הדיסק ללא שריטות ושהוא לא יתקע לפעמים במכשיר הדיוידי שלי (Skipping) מה בערך אורך החיים של דיסק DVD? מחברה TDK, VERBATIM ומה אורך החיים של SILVER LINE? בהתחשב שאני שומר עליהם בתוך אריזת נייר בתנאים טובים האם Silver Line נחשבים כמדיות מאוד זולות? מה אתם ממליצים לעשות בעיקרון?
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם משהו נתקל והשתמש במדיות MEDSTORE 8X? הקוד שלהם הוא TY-G02 לפי היבואן. זהו מדיה קוד מצויין, וסביר שהוא FAKE(כמו ה FORTIS 8X), אבל האם משהו ניסה אותן? אודה לתגובות, אה, כמובן שחרשתי את הרשת עבור מותג עלום שם זה... ללא הצלחה. אגב רשימת FAKES ידועים ל TY Most of these fake Taiyo Yudens is made by infosmart in Hong Kong. Fake 8x DVD-R brands: Bulkpaq 8x DVD-R Budget 8x DVD-R Mirror 8x DVD-R Fortis 8x DVD-R Datawrite RED 8x DVD-R Infosmart 8x DVD-R (at least the printable version) Hyundai 8x DVD-R Matrix 8x DVD-R Dupsonic 8x DVD-R Laser 8x DVD-R Kapi 8x DVD-R Fake 8x DVD+R brands: Hyundai 8x DVD+R Mirror 8x DVD+R לקוח מ http://clu…
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-