אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
כונן ה-MP700 עוד לא הוכרז רשמית, אבל יש לנו כבר גרף רשמי שמבטיח מהירויות העברה רציפות של עד 10,000MBps אשר מגמדים את כל מה שזמין בשוק ה-NVMe הביתי כרגעלכתבה
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 2TB חיצוני של סמסונג, לאחר הפסקת חשמל קצרה בזמן שהדיסק היה מחובר הוא לא מוכן לעבוד כראוי. הוא כותב לי שהדיסק לא מפורמט והוא רוצה שאני אפרמט אותו, לא ממש בא לי לפרמט אותו כי היה עליו איזה טרה של סדרות וסרטים שממש לא בא לי להוריד עוד פעם. איך אני גורם לדיסק לשוב לסורו?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכוננים המכאניים החדשים של החברה בנפח שמותח את טכנולוגיית CMR כמעט עד הקצה מוצאים את דרכם גם אל תצורות חיצוניותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
- 1 follower
-
-
כמו בכותרת. אני מחפש כונן שיעשה הכל למחשב החדש. ומישהו שמע משהו על ה- DW1620Pro? או שהוא לא הכרחי? כי הבנתי שאפשר להפוך את הרגיל לפרו ע''י עדכון קושחה. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום. במסגרת התקציב, אני רוצה לרכוש כונן SSD בנפח של 60 גיגה (זה מה שמתאפשר בשלב זה), וזאת כדי להינות מיתרונותיו - במיוחד עבור תוכנות עיצוב, כמו ה , matlab , google sketchup, AutoCAD. הרעיון הזה עלה לי בראש כאשר הבנתי שכנראה התוכנות הללו לא "יכנסו" ביחד עם ההתקנה של ווינדוס. אבל אז אמרתי לעצמי - אז לא נורא, את ווינדוס אתקין על הכונן הקשיח הקיים שלי, ורק את התוכנות אתקין על ה SSD. האם אני מפספס פה משהו? האם זה רעיון חכם בכלל? תודה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
נגיד יש לי סרט AVI שמקודד ב-DIVX (לא סרט שמוגן בזכויות יוצרים....). איך אני צורב אותו כסרט DVD למדית DVD-R, כך שאוכל לראות אותו בנגן DVD שלא תומך ב-DIVX? האם מדיית DVD-R5 מוגבלת להכיל סרט שאורכו שעתיים?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מתכנן לקנות בKSP ולא יודע באיזה מהם לבחור אין לי TYPE-C במחשב יש לי רק 2/3- USB
-
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, קראתי שאינטל היו אמורים להוציא מחליף ל- SSD_510 בסוף השנה.. לא? איזה דגמי SSD (אינטל ואחרים) אמורים לצאת בקרוב? מתי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לעיתים מאוד קרובות ה LED HDD במארז דולק קבוע עכשיו אני בודק מאמץ של HDD במחשב וכולם על 0 אולי 1% לא מבין למה זה דולק קבוע ? אני מסתכל בתהליכים שרצים ברקע למרות שהכוננים לא זזים 0-1% אז יש את האנטי וירוס של המחשב מייקרוסופט ויש את ה CCLEANER זה מה שיכול לגרום ללד להיות דלוק קבוע ? , מוזר מאוד או שה NVME הוא מהיר מדי והלד HDD מזהה את העבודה שלו ברקע כ HDD מכני או SATA שעובד ממש קשה , מישהו נתקל בדבר כזה ? , בדקתי את החיווט של ה LED ב PANEL והכול מחובר כמו שצריך !!!
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
- 2 followers
-
-
ניסיתי אם התוכנה VirtualDub-MPEG2 אבל היא לא יודעת לשמור חזרה קבצי VOB אלא רק קבצי AVI אם מישהו מכיר תוכנה נוחה שיספר לי עלייה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום.. הרכבתי NAS עם מערכת UNRAID. בלוח שברשותי יש 2 חיבורי sata, לכן חיברתי כרטיס PCI עם חיבורי sata. בדיסק שמחובר ללוח אם ישירות אני מקבל קריאה\כתיבה בערך 30MB\S אבל בדיסק שמחובר לכרטיס PCI אני מקבל כתיבה 30MB\S וקריאה בערך 1MB\S ואפילו פחות. בלתי אפשרי לקראות סרטי HD. כל הרשת היא 1Gbit. הבעיה היא בכרטיס? או שזה הביצועים של כרטיסים פשוטים? הבקר של VIA.. תודה..
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
להלן קישור להשוואה, זו השוואה קצת ותיקה (5 ימים) אבל לא כל אחד מסתובב ב CDFREAKS ולכל השואלים לגבי יתרונות וחסרונות FW לא רשמי, להלן נקודות הבעד ונגד שהועלו (והאמת שגם בפורום פה הוזכרו לא מעט): Positive (Dees modified firmware): -------------------------------------------------------------------------------- Burns specific media at higher speed Burns specific media with better quality The firmware is often updated AUTO Bitsetting on DVD+R/R9 DL media RPC1 Removed read/rip lock on DVD-Video Unsupported media can be supported in modified firmware Negative (Dees modified firmware): -------------------------------------------------------------------------------- vo…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הצורב שלי הלך לעולמו והוא רק בן 3 :'( אני צריכה המלצה לצורב עמיד (אני צורבת הרבה), רצוי שמתחבר בSATA
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות Overburn ל-DVD כמו שאפשר לעשות Overburn ל-CD? יש לי קובץ ISO בגודל של 8.36GB. איך אפשר לצרוב אותו (Nero אומר שב-DVD-DL אין מספיק מקום)?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום יש לי שני צורבי DVD לעיתים כשאני צורב מידע אפילו כ DATA אי אפשר לקרוא אותם אח"כ ובעצם הכונן לא מזהה שיש דיסק בכלל. אני משתמש בנרו לצריבה והכוננים של חברת NEC תודה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
השאלה בכתורת, אבל תכלס, אם אני כונה כונן SSD, בגלל זמני התגובה המהירים שלהם, כמה מהר יותר תעלה מערכת ההפעלה שלי. והאם העובדה שיש לי כונן רגיל יפריע לזה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לפני כמה חודשים כתבתי פה הודעה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453368.0). ניסיתי עם המתאם USB לחבר את הכונן ככונן חיצוני אך ללא הצלחה. אני אשמח לדעת אם אתם מכירים חברה כלשהי שהיא טובה ומוכרת והמחירים סבירים. כי אני לא מבין בזה וחיפוש בגוגל לא עוזר לי כי אני לא יודע מי באמת חברה שאפשר לסמוך. יש למישהו מושג על המחירים ? יש לי כונן בנפח 250 ג'יגה. תודה רבה לעוזרים ושיהיה לכולנו יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הגדרתי מערך RAID 0 בבית על שני כוננים זהים 500GB של סיגייט (לאחר עדכון קושחה התקינה של שניהם). התקנתי VISTA 64BIT לאחר התקנה חלקה מחשב עלה ובמסך שקופץ לכמה שניות שמציג את המערך ראיתי שרשום על אחד הדיסקים PROBLEM OCCOURD אז מחקתי את הכוננים ואני היום ינסה שוב לעשות חדש מישהו מכיר למה זה קרה ?? עכשיו חברים מה עדיף ליצור יש לי טרה סה"כ ליצור שם שני VOLUME או אחת גדולה ולפצל בהתקנת הWINDOWS? וגם גדלים של הVOLUME כמה לתת לC:?? תודה רבה לעוזרים אני פה אם אתם צריכים עוד פרטים ....
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
בעצם שלוש, אבל לא משנה =) האם ניתן לעשות RAID 0, ל-8HD SATA 120GB? האם ניתן לעשות RAID 1, ל-120GB 8HD SATA? האם ניתן לעשות RAID 0+1, ל-8HD 120GB SATA - ארבע מראה ארבע עובדים ביחד. וככל שמוסיפים יותר HD'S ב-RAID 0, עולה מהירות הכתיבה/קריאה? או שיש הגבלה מסויימת.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לקשיח לאחסון 320/500 usb2 או usb3 עם תמיכה usb2 לאחסון -תקציב בסביבות 300-500ש"ח אם אפשרי תודה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
היי. לימים הקרובים יש מבצע של KSP על הכונן הבא - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15084 אני לא מבין כל כך בכונניי SSD, אך הבנתי שהם מהירים יותר וראיתי סירטוני השוואה שמראים שקצב העברת הנתונים שלהם מהיר יותר. על כל פנים, האם ההבדל שווה את הכסף? והאם החברה הזאת בסדר? שמעתי עליה רק כיצרנית כרטיסי זיכרון. האם הוא שווה את הכסף? המבצע מוריד את המחיר מ-850 ל-690
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי את התינוקת החדשה שלי. (AMD 64 3000+, GA-K8NS, 512mb) ושמתי לב שב-IDE ליסט אחרי הבוט הוא רושם "CD-RW ATA33", "DVD-ROM ATA33" עכשיו, מה לעזאזל ה-33? הרי יש DMA33, ATA66 ומשם זה רק עולה... זאת אומרת שזה במצב DMA כרגע? מחוברים לי עליו הדיוידי והצורב, כאמור, וכשאני מעתיק מדיסק לכונן הקשיח (80 ג'יגה SATA) לוקח לו איזה 6-7 דקות על 250 מגה. האם זה קשור? יש לי IDE ספייר... אולי כדאי להחליף?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום לכולכם אני שחף...אני חדש בפורום ולבעייתי, לאחרונה קניתי כונן חיצוני מסוג "western digital mybook essential edition 500gb" , חיברתי אותו למחשב והכל עבד מצויין. במבט שני שמתי לב שלפי מה שכתוב במחשב הדיסק הוא בעל קיבולת של 435gb בלבד. השאלה היא למה זה והאם זה נורמלי? (זה הפרש של 75gb בין מה שכתוב על האריזה למה שיש באמת)
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קניתי בקנייה הקבוצתית SSD M4 יש לי במחשב SATA 2 בלבד אחרי מה שבדקתי, זה הלוח שלי Gigabyte GA-P35C-DS3R כמו שהמליצו לי העברתי ל AHCI במקום IDE וזה שיפר לי במעט את הביצועים, אבל עדיין אני רואה הבדלים משמעותיים ביני לבין אחרים האם זה המצב ב SATA 2 ? או שיש אופציה לשדרג את המהירות?
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מחפש DOK בנפח גדול (128/256) כמה שיותר זול. מהירות לא חשובה לי, גם אמינות לא מי יודע מה. לא אכפת לי אם זה מebay או aliexpress או מאיזשהי חנות בארץ. אשמח ללינק ישיר, עם עדיפות ממישהו שקנה מאותו לינק ומרוצה מהמוצר. תודה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-