עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי לוח אם MSI 865?PE NEO2-S (שני ערוצי SATA-1 ו4 וIDE ). ואני רוצה סוף סוף DVD. אשמח לקבל המלצה לDVD עם יחס תמורה/מחיר גבוה. יש לציין שאני מעוניין שהוא ימשיך איתי למחשב עתידי לכשיהיה לכן אם יש צורך במתאמים למחשב הנוכחי ידעו אותי. החנות היא IVORY.

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  2. לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל בכל זאת: פירמטתי את המחשב וצרבתי דיסקים של גיבויים. באחד הדיסקים צרבתי קובץ התקנה של משחק על דיסק DVD בתור דיסק DATA עכשיו אני מנסה להעתיק את הקובץ מהדיסק למחשב, ואני מקבל הודעת שגיאה. לא יודע למה זה, אבל צירפתי תמונה ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. איזה מהם יותר מהיר מבחינת זמני כתיבה , זמני קריאה כאשר זכרון FLASH או DOK מחורבים ב USB2. תודה

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by okarmi,

שלום לכולם, בהמשך לשאלה הנפוצה על כך שה Win מזהה כונן Sata חדש בהתקנה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg731247 הייתי מבקש לקבל הסבר קצת יותר מפורט. אני מחליף היום HD לWD2500KS. Sata2 אם אני לא טועה. הHD חדש וריק. אני רוצה להתקין עליו WinXP כאשר יש לי דיסק של SP2 מדצמבר האחרון. לוח האם הוא של Asrock - P4i65G. אם אני מבין נכון, אני אמור להתקל בבעיה. 1. איפה אני מוצא את הדרייבר המבוקש? 2. האם הBIOS ידע אוטומטית לנסות לעשות Boot מהCD במידה והHD חדש או שאני צריך להגיד לו לעשות משם Boot? תודה!

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by IG,

זיכרון הולוגראפי למי שלא יודע. מאפשר איחסון של ימבה מידע על מכשיר קצת יותר גדול מכונן .CD-ROM פיתחו את זה כבר לפני איזה 15 שנה- והשאלה שלי היא, למה לא רואים את זה בחנויות?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  6. אני עומד לרכוש דיסק קשיח בנפח של 320Gb. חנות מסויימת הציעה לי לחלק את הנפח הנ"ל ל-2 דיסקים. הראשון Raptor של 74Gb עליו תותקן מע' ההפעלה והיתרה בדיסק "רגיל" בנפח של 250Gb לאחסון שאר החומר. האם חלוקה זאת בעבודה שוטפת (אופיס, אינטרנט) תביא לשיפור ביצועים ניכר במערכת? מה קורה בנוגע לעריכת סרטים ומשחקים? האם החלוקה שווה את תוספת המחיר? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום, מתחיל להיגמר לי המקום וחשבתי להעביר את HD מהמחשב הישן שלי (הארד דיסק 20 GB של IBM) למחשב הנוכחי שלי שיש בו HD 80 GB במהירות 7200 של HITACHI. אני לא כל כך מבין בכל הנושא הזה אז רציתי לשאול אתכם האם תהיה פגיעה בביצועים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  8. יש לי דיסק קשיח של 500 ג'יגה שעמוס בסרטים, ומן הסתם לא כל היום אני יושב וצופה בסרטים שבו. יש לי 2 שאלות: 1. האם הבלאי של הדיסק הזה הוא פחות באופן משמעותי מהדיסק השני שבו מותקן וינדוס וכו'. 2. האם אפשר לכבות את הדיסק הזה ולהדליק אותו רק כשאני רוצה לצפות בסרט,כדי למנוע בלאי נוסף.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  9. אני לא ממש מבין כמה צריך להוציא על דיסק און קי טוב..היה לי עד עכשיו DOK של קינגסטון אבל רק 256 מגה בסה"כ היה מעולה אבל אני צריך הרבה יותר זיכרון ומשהו יותר נוח ..(לא אחד שצריך לפתוח את המכסה ואז אתה יכול לאבד את המכסה - כבר כמעט איבדתי את המכסה כמה פעמים) ורק עוד דבר אחד..ראיתי באתר פה איזה דיון לא מזמן על אפשרות של DOK -ים מסויימים לשפר את המהירות של המחשב . ויסטה משתמשת בהם בתור זיכרון וכו' אין לי כרגע ויסטה אבל זה נראה לי כדאי לקנות דבר כזה. שוב אין לי מושג בתקציב כמה כדאי להשקיע אז תציעו את הכי טוב ונראה. יש המלצות? תודה מראש לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by KL-xXx,

שלום לכולם אני מאוד מתלבט ביו שני צורבים: LiteON LH-20A1S 210ש"ח Pioneer DVR-212 235ש"ח LightScribe לא חשוב עזרו בבקשה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  11. היום קניתי לי צורב DVD בשעה טובה ומוצלחת... עכשיו.. הכונן שלי במחשב, הכונן הנוכחי לא עובד ואני מעוניין להחליף את הכונן הנוכחי בצורב DVD.. איך אני עושה את זה? אם למישהו יש מדריך או משהו זה יכול לעזור...

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by ofir667,

חיברתי אייפוד למחשב דרך היו אס בי והוא לא מופיע לי במחשב שלי (הוא לא על hold), מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  13. Started by Shoko,

אם יש לי שתי צורבים במחשב אני יכול לצרוב שתי דיסקים בו זמנית?

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  14. ניסיתי לחבר דיסק קשיח דרכו ואני מגלה שהחיבורים שמגיעים עם הלוח לא מתאימים לחיבור הזה,האם יש חיבורים מיוחדים לSATA ON THE GO?‎ (לגבי מתח חשמלי אני יודע) ותודה לךx-dude על הלינק...

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by לוח שנה,

האם אמורה להיות בעיה לחבר כונן sata2 ללוח עם תמיכה רק בsata1? תודה.

16. Started by ilil,

WD Caviar SE 80 GB SATA vs. EIDE. דיסק קשיח עובד ב-7200RPM מגיע עם ממשק SATA2 או ממשק EIDE. האם זה מעשי להגיע לצוואר בקבוק בגלל EIDE? (בהנחת שני התקנים על כבל) במלים אחרות: האם אני צפוי להוריד ביצועים בהתקנת דיסק EIDE במחשב בו מתאפשרת התקנת חלופתו ה-SATA? אודה להתייחסותכם, ilil

17. אני חושב שזה מה שאני אקנה יש משהו יותר טוב בסביבות המחיר של 235 שקל? עריכה: יש שתי דגמים שראיתי מה עדיף?? ‏DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA‎ ‏DVR-112D DVD±RW Black‎

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by creative,

יש לי מחשב נייד COMPAQ presario 2100 והלך לי ההארד דיסק שלו אני לא יודע איזה הארד דיסק חדש לקנות..הכוונה איזה סוג? יש בכלל סוגים שונים במחשבים ניידים?? צריך הארד דיסק שמתאים רק למחשבים של COMPAQ ?

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  19. Started by Pleomax,

מישהו מכיר את החברה? האם המדיות שלהם נחשבות איכותיות http://www.nashuamedia.eu/

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אז אם לא, נא להעביר. היום לאחר שהעתקתי שני קבצים לDOK חיברתי אותו למחשב אחר ומאז בשני המחשבים הוא כותב שעליי לפרמט אותו ובמאפיינים מראה שאין נתונים עליו. הבעיה שהיה בו חומר לימודים לא מגובה, ואני צריך דרך לשחזר את המידע... בינתיים לא מצאתי פתרונות חוץ מלנסות מחשב נוסף, אשמח אם למישהו יש פיתרון להציע.. תודה מראש, יוסי.

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  21. אתמול אני פתאום שם לב שבשורת המשימות מופיע ה"הוצאת חומרה באופן בטוח" ואין כלום מחובר בUSB,אני פותח ורואה ברשימה את הדיסק הקשיח שלי,שמחובר בכל בSATA2 מוזר,מישהו יודע למה מה איך... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  22. הכונן חדש , הותקן עליו XPSP2 . הוא מחובר דרך חיבורי SATA ללוח ASUS P5B-VM ב-BIOS הוא גם מופיע בתור חיבור SATA בWINDOWS עצמו הוא מזדהה ככונן IDE\ ATA ובכל תוכנות הבדיקה כולל WD LIFEGUARD איך אני יכול להגדיר אותו כדי שXPSP2 יזהה אותו כ-SATA? תודה!

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by matan5165,

אהלן. אני מעוניין לשים בתא ככפות ברכב דיסק קשיח חיצוני (2.5 אינטש) יכול להיות בעיה בגלל שזה יושב ברכב ? רעידות ותזוזות באופן קבוע... יש לכם המלצות איך לצמצם כמה שיותר את התזוזות ? אפילו להכין או לקנות איזה משהו.. תודה רבה.

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by maoros,

א. מה הבדלים מבחינה פיזית ב. מי מעביר קבצים מהר יותר? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  25. קניתי כונן סאטה של ווסטרן דיגיטל (WD2500KS). ברשותי מארז חיצוני שתומך גם בסאטה וגם ב-IDE. המארז היה בשימוש קודם מחובר לכונן IDE שעבד וקרס (כונן של היטאצ'י), לכן קניתי את הכונן הנ"ל במקומו. הכונן החדש הוא תומך סאטה 2 לכן ג'ימפרתי אותו לעבוד כסאטה 1. כשאני מחבר אותו למארז, יש זיהוי פיזי במחשב אך אין זיהוי לוגי (אני לא מצליח לגשת אליו על מנת לפרמט אותו). המארז שברשותי תומך בנפחים של עד 320 ג'יגה למיטב זכרוני ובכל מקרה עד 250 ג'יגה בטוח. על פניו לא אמורה להיות בעיה, אבל כשאני מפעיל את Partition Magic אני מקבל הודעת שגיאה ב-POST (שגיאה 100, Partition Table is bad). מה יכולה להיות הבעיה ומה הפתרון (אחד או יותר) האפשרי ? בתודה מראש על הסיוע, רועי

• 1 תגובה
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים