אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי דיסק עם תוכנה שאני צריך, הבעיה היא שהדיסק הנ"ל הוא לא בוטאבייל , איך אני מעביר אותו למחשב ואחרי זה צורב אותו מחדש כבוטאייבל, התוכנה היא נרו תודה
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
הי, יש לי קובץ ISO שאני רוצה לצרוב הבעיה שהקובץ בגודל של 4517MB ועל הDVD יש מקום רק ל 4482MB, האם יש אפשרות לדחוס את האקסטרה מגות האלו לדיסק סטנדרטי, או שצריך לקנות דיסק אחר (זה לא נעים להשתמש בDL בשביל 15 מגה נוספים)?
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
שלום . יש לי דיסק מקורי דוידי שתכולת בו בנפח 4.86GB ואני לא יודע אם הם הכניסו בדיסק רגיל 4.7GB או 9GB אני חושב ברגיל השאלה איך עושים את זה ? איך אני יכול לצרוב על דיסק דוידי רגיל תכולה של 4.86GB ? תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ואם זה משנה אני משתמש בדיסקים של Verbatim 48X.
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
רק היום, 25 ליולי - כי זה יום לייפסטייל אולי המחיר הכי טוב שתוכלו להשיג על מדיות אי פעם......... 50 דיסקים וורבטים עולים 135 ומקבלים 50 דיסקים חינם כלומר 135 שקל ל100 דיסקים 1.35 שקל לדיסק אפילו TEAC יותר יקר מזה למרות שהמבצע תקף גם ל TEAC וגם לכל דיסקים של DVD, כולל RW רק היום, 25 ליולי - כי זה יום לייפסטייל
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שקלתי לקנות מחשב חדש, וללכת על נפח של 500GB באייבורי הציעו לי לקחת כונן של WD ויש לו 16 מ"ב BUFFER... ו3 שנים אחריות שאלתי אם יש 32 ואמרו שיש כונן של סיגייט, בערך באותו מחיר, עם 32MB .. וגם 5 שנים אחריות בכל זאת הם אמרו לי שכדאי ללכת על ה16 בגלל שWD יותר אמינים או משהו כזה... מה כדאי לקחת? וכמות הבאפר משמעותית?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך צורב זול ואמין (לא חיצוני) וממה שקראתי פה בפורומים ומתגובות של חברים אני חושב על לקנות צורב שלהם. אשמח אם תמליצו לי על דגם מסוים תודה
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם, במחשב הקודם היה לי 2 כוננים אופטיים, צורב+DVD היום בזמן שצורבי DVD נכנסו למיינסטרים אני חושב שבמחשב החדש אני יקנה כונן אופטי אחד,צורב DVD. (מה שמחסה על שניהם ) מה אתם חושבים,שלקחת צורב DVD בלבד יספיק לי ? או שמה כדאי לקחת עוד כונן אופטי?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
בדקתי לגבי אחריות וניתן לקבל כיסוי בארץ על ידי מרכז שירות ו-3 שנים של אחריות עבור SSD מקובל עליי. מחיר בחו"ל עומד על $90 ובארץ 490 ש"ח אבל אם נניח אצטרך לקנות בחו"ל מה אפסיד אם אני גם ככה מתכוון לעשות משלוח לארץ? כאילו מחיר משלוח יתחלק בין מוצרים ומקסימום יצא לי מחיר כמעט כמו בארץ. גם אם אקח הזגמנות לא אפסיד מה שנראה לי. זה בהתחשב ש-SSD יגיע תקין ובשלמותו... אולי מחיר בחו"ל גם עוד ירד... מי יודע.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קיבלתי ליום הולדת NVMe M.2 SSD של WD (הכחול) 500GB, ומי שקנה לי קצת לא בירר לפני אם הוא יכול להתחבר ללוח שלי (הוא לא.. יש לי SATA III) נודע לי שיש חיבורים שממירים NVME-ים לSATA3 - זה יאבד מהאפקט של המהירות? נתקלתי בכאלה שממירים גם לUSB, אולי זה יגרום לכונן לא לאבד את האפקט של המהירות?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, ברשותי צורב ימהה 16*10*40 ישן נושן (3 שנים) שעובר כמו שצריך, בלי בעיות. רק מה - יש דיסקים, לא איכותיים במיוחד, שצרבתי פעם (בשנת 2001) ועכשיו הם לא עובדים בשום מקום ובשום מצב קראתי בפורום הזה די הרבה, וממש התגריתי להזמין כבר עכשיו צורב חדש LiteOn כי ראיתי שהוא צורב באיכות גבוהה וקראתי על עידכוני הקושחה וכו'. אך זאת בעיקר עקב אותם דיסקים שלא נקראים... שאר הדיסקים נקראים די בסדר... והצורב בינתיים עובד כמו שצריך. רציתי לדעת אם כדאי לי בכל זאת לקנות צורב חדש? מה הוא יתן לי? הוא יגרום לדיסקים לעבוד יותר זמן? מבחינת שנים. הוא יקרא דיסקים שלא כ"כ קריאים בכוננים אחרים? מה היתרונות המרכזיים שלו על פני הצורב שלי הישן? (חוץ ממהירות והגנת צריבה) תודה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף צורב מקורי במחשב נייד עם דיסק קשיח שיהיה ישרת לא רק מדיה לאחסון, אלה גם תהיה מותכנת בו מערכת הפעלה. זה יאפשר לי לעלות עם מערכת שונה וגם להשתמש במחשב אם יקרה משהו למערכת הפעלה בדיסק ראשוני. זה גם יאפשר טיפול בתקלות במידה ומערכת ראשונית לא עולה. האם סיבות אלה מוצדקות בשביל לקנות צורב חיצוני? אוכל לעלות אותו דרך חיבור USB כי זה ממשק הנתמך על ידי BIOS של המחשב. אם כן, על מה הייתם ממליצים? ראיתי LG הזה בארה"ב שדרך אגב יציאה USB אחד מספיקה לו בשביל לעבוד. אני יכול להשיג אותו ב-$28 ואז3 שילוח לארץ בדואר רגיל.
-
- 23 תגובות
- 6.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה הפירוש והבדל לסוגים אלו כולם של 250GB- WD 2500KS 2500AAKS 2500AVJS 2500JS 2500YS חוץ מ- 80מ"ב ו- 16מ"ב שאני מבין בהם מה היעיל מכולם תודה.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
היי, לקראת קניית : Samsung EcoGreen 2TB=2000GB Sata HD204UI למטרת איחסון וניגון סרטי HD בעיקר. הצעות שיפור / שינוי ?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם! הצורב שלי מת, ואני רוצה לקנות צורב חיצוני. שני הצורבים שעומדים על הפרק הם: SAMSUNG X8 SE-208DB LG GP30NB30 לסמסונג יש USB3 אבל גודל ה cache שלו הוא 1mb ל LG יש רק USB2 אבל גודל ה cache שלו הוא 1.5mb המחיר של שניהם דומה מאוד. מה דעתכם? יש למישהו ניסיון או המלצה על אחד מהצורבים הנ"ל או על צורב אחר? תודה!
-
- 30 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
את מי עדיף לסנג'ר ? ה DVD הוא של אסוס, הצורב של ליטאון.
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש אפשרות לצרוב DVD עם תמונות (ואולי תוכנה מיוחדת) כך שאני אוכל לראות ולדפדף בתמונות ב-DVD ביתית של טושיבה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום דיסק קשיח חיצוני של transcend אחד טרה, לכל מני צרכים, מה הסיכוי שאפשר גם להכניס לשם סרט ולחבר את זה עם היו אס בי לטלוויזיה ולראות דרך זה, כמו דיסק און קי לצורך העניין?
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
תמיד היה לי צורב רגיל וcd מלמעלה לראושנה קניתי צורב dvd דגם LG gmw-4161b טוב ?? היום גם קניתי דיסקים ריקים של dvd מקום איכסון ענק זה פעם ראשונה שלי אני לא יודע אך לצרוב צורבים רגיל ? חח לר חשוב נתחיל עם חוות דעת על הצורב מה אתם אומרים ?הוא טוב
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.theregister.co.uk/2005/04/18/seagate_momentus_120gb/
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום. יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win-xp, הייתי רוצה לקנות צורב dvd עד 250 ש"ח. בבקשה תנו לי הצעות לצורב טוב , ואיזה מהירויות יש כיום, ומה אני צריך שיהיה לי בצורב שאני קונה. בנוסף לכך עם יש לעם מאמר שמסביר על צורב dvd וכדומה, זה יעזור לי מאוד . בתודה מראש בר-לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
דגם הביניים הטרי של סמסונג ידע לספק את הביצועים המירביים שלו תחת ממשק PCI-Express 4.0 עם ארבעה ערוצים או תחת ממשק PCI-Express 5.0 עם צמד ערוציםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 394 צפיות
- 1 follower
-
-
האם שאני צורב כדאי להשים verify כדי שיבדוק את זה שוב או שזה סתם מיותר ? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
לקחתי איתי את הכוננים הקשיחים ליוון ,הם נמצאים בשקיות פצפצים כל אחד לחוד. אני נמצא כרגע בחדר שבו המזגן לא עובד כשאינני בחדר. אני נמצא ליד הים יחסית ,הלחות פה די גבוהה וחם. כשנכנסתי עכשיו לחדר התחלתי להזיע מיד ולהרגיש חנק. האם בטוח להשאיר הארד דיסקים בסביבה כזו? אם לא, ואם המקרר ממשיך לעבוד גם כשאינני בחדר, האם כדאי לי להכניס את ההארד דיסקים לשם? (לא יהיו בעיות מגנטיות וכולי?)
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש אפשרות לשנות אותו לntfs אני לא יכול להעביר קבצים מעל 4 ג'יגה. הusb של סן דיסק.. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-