אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
אז פתחתי את המחשב, ולכל הכוננים יש חיבור חשמל וחיבור ATA. כל החיבורים של ה-ATA שלי תפוסים והחיבור ATA של ה-CD שלי נכנס לתוך הדיסק קשיח. לצורב ולפלופי יש פיצול כמו אצל ה-CD. האם לשמה אני יכול לחבר את הדיסק הקשיח החדש? אגב איך אני מנתק את החיבורים האלו ושל החשמל?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הצורב LG GSA H30N (חיבור Sata), התקנתי אותו והפעלתי את המחשב והוא זיהה אותו. כשבאתי לצרוב, הכנסתי דיסק DVD חדש לכונן, פתחתי את הנרו ובחרתי מה אני רוצה לצרוב (הכנתי דיסק ניסיון של שני ג'יגה וחצי), לחצתי NEXT וקיבלתי הודעת שגיאה כזאת (מצורף קובץ). חוץ מזה, אחרי שאני לוחץ על הכפתור (לא משנה איזה) לוקח לפחות 5 דקות עד שהצורב מתחיל לצרוב (בזמן הזה התוכנה נתקעה). גם כשאני מכניס לצורב דיסק צרוב לוקח לו די הרבה זמן לזהות את הדיסק ולפתוח אותו. נ.ב המפרט שלי: פנטיום 4 2.6 ג'יגה הרץ', 512 מגה זיכרון, לוח אם Asus p4s800D עם חלונות XP. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
WD 40GB 7200 RPM 2MB Buffer IDE מול WD 160GB 7200 RPM 8MB Buffer IDE בגלל שהבאפר יותר גדול?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה דיסק קשיח חדש ואני מתכוון להתקין עליו מערכות הפעלה (דואל בוטינג) - גם וינדוס "נקי" וגם לינוקס (בנוכחי אין מספיק מקום לזה). בעתיד הוא ישמש כדיסק קשיח הראשי. איך אני יכול לחבר שני דיסקים קשיחים ככה שהנוכחי (שממנו אני עובד עכשיו) ישמש אחסון/גיבוי ואני יוכל להעתיק את מדיה (שירים/סרטים וכו') שיש בו לחדש?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עכשיו שאלה שנראית ברורה סליחה שאני שואל את זה בכלל אבל כנראה שהייתה לי איזו אי הבנה מערך RAID של 2 כוננים קשיחים כל אחד 250GB ייתן בסופו של דבר 500GB או 250GB ? וכנ"ל לגבי תצורות אחרות ( 300+300 וכו' )
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
האם כדאי לעשות זאת? הצורב היינו DVR-112D של פיוניר. קראתי ברחבי האינטרנט שעושים את זה בכדי לפרוץ כל מיני מחסומים ושמעתי על עידכוני חומרה של באפלו או כל מיני..... יש מישהו שיכול לעשות לי סדר בבאלגן?[br]פורסם בתאריך: 19.06.2007 בשעה 02:31:01 גיליתי שע"י צריבת פךאש פרוץ ל 112D הופכים אותו לצורב שכותב LABELFLASH ו..."but it is the 112L that gives you the bitsetting, labelflash, and DVD-RAM burning capabilitie" 112L הוא הגירסה של באפלו.... יש משהו שיכול להסביר לי על מה לעזאזל מדובר???????????????? וכמו כן יש את הגרסאות האתר החברה שהם גרסאות מורשות ומקוריות. http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=215568
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מערך RAID STRIPE ואני מחפש את הדיסק הקשיח הכי שקט שניתן למצוא בגודל של 250 GB (כפול 2 כמובן). מהו הדיסק הכי שקט? כמה שיפור ביצועים אני אקבל ממערך כזה לעומת RAPTOR שהוא רועש מאוד(להזכירכם מהירות הסיבוב שלו היא 10,000 RPM) ? תודה מראש אמיר.
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
אני מחפש צורב DVD למחשב החדש שלי שיהיה מהיר חיבור SATA לא משנה איזה חברה שיהיה בצבע שחור שיוכל לצרוב דבל לייר תקציב: 200 שקל פלוס מינוס חובה שהחנות תיהיה מ-www.pandas.co.il שהצורב לא יעשה הרבה בעיות עם הצריבה כמו שהצורב שלי עכשיו עושה.. 1 מתוך 3 דיסקים הולך לפח בגלל שהצריבה נכשלת ואני לא צריך את הצריבת תמונות על דיסקים וכו' רק שהצורב יקרא את כל הדיסקים ושלא יעשה הרבה בעיות
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אם אני קונה דיסק של SATAII עם 16MB באפר האם אני יוכל לעבוד איתו ב-IDE/ATA (אין לי SATA)? כלומר צריך לקנות או לחבר חוט ל-IDE/ATA וזהו, ואז אם אני יקנה מחשב חדש אני יוכל להשתמש בו ב-SATA? כמה עולים חיבורים כאלה? אגב מה ההבדל בין IDE לבין ATA? זה אותו דבר רק בשם שונה? אם לא איך אני יוכל לדעת מה יש לי?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
שלום, תוכלו ללמד אותי מה ההבדל בין 3 הכוננים האלו ? Western Digital WD2500AAKS 250GB 16MB 7200rpm Western Digital WD2500KS 250GB 16MB 7200rpm Western Digital WD2500YS 250GB 16MB 7200rpm תודה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
זוכרים את האשכול הזה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=266777.0 הלכתי להחליף את הדיסקים לדיסקים של וורבטים שאמרתם, וגם אותם הצורב לא מצליח לקרוא ועושה את אותם בעיה כמו שצינתי בנושא^ מה אני עושה עכשיו? הצורב דפוק...זה ברור, יש לכם פתרונות? או שפשוט לזרוק אותו ולקנות חדש? אם קניית צורב חדש זה הפתרון אני אשמח אם תמליצו על אחד...לא משנה כמה יעלה, העיקר שלא יעשה את הבעיות האלה וידע לקרוא את כל הדיסקים שיש. אני לא מחפש את הפיצ'רים שיש היום כמו שידפיס ציורים וכל הבולשיט הזה על הדיסק, אני רוצה בסך הכל לצרוב ושהוא לא יעשה בעיות בקריאת דיסקים. ושיהיה שחור... *ראיתי את הנעוץ, אבל בכל זאת אני מעדיף דעה חייה
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מבחני ביצועים, אקוסטיקה ותרמודינמיקה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
ראיתי שהחליפו את הארדיסקים של WD במקום הKS שמו AAKS לדוגמא: לפני WD2500KS אחרי: WD2500AAKS מה ההבדלים? תודה
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
צרבתי על דיסק של DVD שני סרטים לא מזמן ככה שמתוך ה4.4 גיגה שבדיסק זה תפס רק 2 בערך כמובן שעשיתי עם המולטיסישין ככה שאצרוב בעתיד עוד על אותו הדיסק אז היום התחלתי לצרוב עוד סרט על הדיסק הזה וזה לא נתן לי לעשות המשך למולטיסישן אז פשוט צרבתי את זה רגיל דרך הנרו והוא שאל אותי משהו לפני שזה התחיל לצרוב אמרתי OK וזה צרב והכל בסדר,זה שאל משהו באמת על ההמשך צריבה על הדיסק... עכשיו שאני מכניס את הדיסק למחשב אז אני רואה את הסרט החדש שצרבתי אבל שני הסרטים נעלמו,ושאני שם את הדיסק בDVD אז הסרט החדש לא קיים פשוט ושני הסרטים הישנים מופיעים רק מה הולך פה??
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני קונה תמחשב בSKYPC ואני רוצה שהכל יבוא משם כולל הצורב. אבל ראיתי שמבחינת הצורבים אין להם מבחר גדול... מה מהבאים הכי מומלץ.. אני צורב במיוחד סרטים בפורמט של DVDR: ASUS DRW-1814BLT X18 DVD LG GSA-H44N X18 DVD Pioneer DVR-112 X18 DVD SAMSUNG SH-S183L X18 DVD תודה
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש למחשב בנפח של 500 ג'יגה או 750 אם המחיר לא יהיה גבוה מדי, אני רוצה דיסק פנימי לאחסן סרטי HD סרטים רגילים וסדרות. (יש לי עוד כונן של 160 למשחקים ותוכנות). חשבתי על הדיסק הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=382755 יש דיסקים מומלצים אחרים באותו טווח מחיר? תודה מראש!!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות disk on key בגודל 4GB שתומך בUSB2, ובלי מערכת ההפעלה U3, זה מיותר לגמרי לפי דעתי. יש המלצות מה לקנות?
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
קניתי לאחרונה את הצורב והוא לא מוכן לצרוב לי דיוידי מעל למהירות 12 (למרות שהוא תומך ב 18 ולדיוידי זה ספציפי הוא יכול לצרוב 16). מעניין שהבעייה נמצאת רק במחשב שלי משום שבמחשבים אחרים זה צורב ללא בעיות. גם דיסקים רגילים נצרבים רק במהירות 36. מישהו יודע את הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי DOK שתיארתי בכותרת, המכשיר בן שבוע וחצי וניתקלתי בתקלה מאוד מוזרה: כאשר אני מנסה להעתיק מידע שהנפח שלו 3 ג'יגה ומעלה במהלך ההעתקה ה-DOK פשוט מתנתק מהווינדוס באופן עצמאי ואז על מנת שאני אוכל להמשיך להשתמש בו אני צריך לשלוף אותו מכונן ה- USB ולחברו מחדש. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? האם מישהו מכיר תוכנות ניתור שבאמצעותן אוכל לבדוק את רכיב הזיכרון שב- DOK ? תודה, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתלבט איזה טייפ גיבוי כדאי לרכוש. הצרכים: טייפ גיבוי 40-80 או 50-100, חיצוני. אשמח לקבל המלצות וחברות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת שההארד דיסק שלי מחובר ב SATA 2 ללוח אם?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אני מחפש דיסקים של 8 גיגה הבעיה היא שלא מצאתי בשום מקום בארץ לפחות איפה שחיפשתי. האם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות ? ומה המחיר ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-