עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by avivboker,

אני מחפש דיסק קשיח במהירות 10000 RPM או יותר לא משנה הנפח לא משנה המחיר עדיף בנפחים קטנים אבל העיקר שיהיה שקט.. לפחות כמו 7200 כמובן אם קיים כזה..

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  2. Started by johni,

אז ככה, הכל מחובר כראוי, אבל עדין המחשב לא מזהה את הכונן, הכל היה תקין עד היום סידרתי קצת את החוטים ומאז המחשב לא מזהה את הכונן, הכונן עצמו לא נפתח כשאני לוחץ על הכפתור. ונקודה כל שהיא בפח של הכונן, הטמפ' היא מינימום 60-70 מעלות. פשוט לקבל כוויה. מה קורה כאן?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  3. האם ניתן להשיג במחיר של פחות מ 80 אגורות ליחידה, אם כן היכן בבקשה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  4. המחשב שלי מחובר ככה: יש כבל ראשי שמוחבר ל-CD ולדיסק בקשיח. (כאשר ה-CD הוא SLAVE והדיסק הקשיח MASTER). יש כבל מישני שמחובר לצורב DVD והוא MASTER. כל הכוננים מג'ומפרים כמו שצריך אבל... ברגע שאני מוציא את הכבל מה-CD המחשב לא עובד (עולה לי הלוגו של MSI ואי אפשר להיכנס ל-BIOS), ולא משנה איזה כבל אחר אני יכניס ל-CD זה לא יעבוד - גם כאשר הדיסק הקשיח מנותק. למה? :kopfpatsch: ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Ac-Boy,

כמו שיש ברכבים כוננים כאלו שדוחפים להם את הדיסק ובבקשת הוצאת הדיסק לוחצים על כפתור וזה מחליק אותו החוצה, איזה דבר כזה במחשבים?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  6. כי אני משדרג צורב רגיל לצורב dvd ולא קיבלתי כבלים עם הצורב החדש. אז אפשר כאילו לנתק את הצורב הישן ולחבר את אותם הכבלים לחדש בלי בעיות?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  7. בהתחלה ניסתי מהניהול במחשב שלי.. בכלי איחסון שם.. הקטנתי את הגודל של כונן E.. אבל אין לי אפשרות להעביר אותו לכונן C.. חיפשתי פה בסטייקי ומצאתי שצריך תוכנה partition magic הורדתי אותה.. אבל משומה זה מראה לי שכונן C וF מלאים עד הסוף.. ובC יש לי עוד 15GB פנויים.. על כונן D וE הוא קורא להם בשם נורמלי (Local disc (E ולC וF הוא קור אמשהו בסגנון ?C? כשאני עושה מציאת שגיאות.. בכונן F זה רושם לי opration canceled by user erore 7 בכונן C זה רושם לי erore 993 opration contains open files.. וסגרתי את כל מה שפתוח לי.. מה לעשות? איך אני יכול להעביר את השטח שפינתי לכונן C?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  8. יש כונן DVD (לא צורב) עם חיבור SATA? אני מחפש בנרות.. ולכל החומולוגים אני לא רוצה צורב!! רק כונן DVD

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  9. שלום לכולם. ליפני מספר ימים פרמטתי את המחשב. יש ברשותי HD נוסף, 250 ג'יגה של WD, הוא מלא בכ100 ג'יגה של קבצים של העבודה, תמונות משפחתיות וכו'. אני מעוניין להוסיף אותו למערכת המחשב. ידוע לי שכאשר מחברים כונן צריך לפרמט אותו, אבל פה מדובר על אחד מלא בחומר חשוב. האם מישהו יכול לספר לי כיצד זה עובד? האם באותה צורה של תחבר ותעבוד או משהו מיוחד? אין עליו מערכת הפעלה!, הוא היה כHD משני, וגם פה הוא ישמש ככה. תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  10. Started by merav939,

מה עדיף: דיסק קשיח למשל WD 500GB +"מארז חיצוני, או דיסק אורגינלי חיצוני של אותה חברה.(יתרונות וחסרונות)

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  11. Started by Big_Guy7,

אני מעוניין לצרוב סרט בפורמט DIVX. לפי מה שהבתי, אפשר לצרוב את הסרט על דיסק רגיל (CD 700MB). איך בדיוק אני צורב את הסרט? למה כמעט כל הסרטים שוקלים 703/4MB? זה אומר שהסרט לא יכנס בדיסק או שיש דרך צריבה מיוחדת ש"מקטינה" אותו? לא מצאתי את זה בנעוץ, אם יש, אני אשמח אם תתנו לי קישור מדויק. בכל מקרה, תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  12. כן .עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשאלה ברשותי 2 צורבים של PIONEER אחד 111D והשני 212D תודה רבה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  13. קיצר ככה הצורב קורא דיסקים של DVD בלי שום בעיה , כאשר אני מכניס דיסק ריק לכונן הוא פשוט לא מוצא אותו ,או לא מצליח לקרוא אותו ,הכנסתי הרבה דיסקים שונים ןכלום,גם בתוכנה הוא לא מזהה ב NERO הכוונה . כתוצאה מכך לא ניתן לצרוב כלום . יש למישהו עצה מה לעשות ?תודה .

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by BSOF,

שלום לכולם, מישהו יודע איך אני יכול לחסום בסיסמא תיקיות שנמצאות על HD נייד. אני צריך למצוא דרך לחסום אותם כך שהסיסמא תתפקד בכל מחשב ולא רק במחשב שמותקנת בו תוכנה כלשהי.. משמע, לא יכול להתקין תוכנה שזקוקה להרצה... תודה מראש, BS.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  15. Started by kishta,

ניסיתי למצוא סקירות ברשת אבל לא מצאתי. מה שכן, הצלחתי למצוא סקירות של 500 GB אבל אני לא צריך כל כך הרבה מקום והמחיר שלהם גבוה מדי עבורי. מבחינתי הייתי קונה גם הרדיסק בנפח 250 GB (את ההיטאצי) אבל הדגם הספציפי שאני רוצה לא קיים יותר :'( אז אני נאלץ לעבור להרדיסקים של 320 GB. עכשיו, השאלה היא האם מישהו נתקל במבחני ביצועים/ השוואת של הנפח הזה ? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  16. אחרי שאני מחבר אותו, הוא לא מזהה אותו אוטומטית, איך אני מתקין אותו במחשב? אשמח להסבר ואם יש תמונות זה יהיה בכלל מצוין.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by tigerex,

hi anyone! i have a very big problem! i reinstall the windows but i didnt save my files, now i cant reach them! when i try to get enter to my old desktop it says: "accses denided", all the files are gone now????

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  18. Started by w7_znay,

יש לי בעיה שכול פעם שאני מכניס דיסק שיש בו אוטופליי (לדוגמא דיסק מקורי של משחק) המחשב עושה ריסט ואז הוא אפילו לא מספיק להגיע ל-LOADING של הווינדוס יש עוד ריסט וככה זה נימשך כול עוד אני לא מוציא את הדיסק . וכשאני מכניס דיסק שאין בוא אוטופליי (לדגוגמא דיסק צרוב של מוזיקה ) הכול פועל חלק וגם כשאני מנסה ליצרוב משהו באמצע הצריבה יש ריסט . הכונן שלי הוא : HL-DT-ST-CD-RW GCE 8526B בבקשה תעזרו לי זה דחוף תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  19. שלום אמיג'וס =) צהרים טובים אני צריך עזרה בבקשה בקניית הארד דיסק חיצוני זכיתי במרכז של המדינה בהארד דיסק מסוג SAM-DISK 400 של סמסונג - 400 GB במחיר של 600 ש"ח רציתי לברר קצת מידע לגביו ולא מצאתי מקורות איכותים - אפילו באתר שלהם לא יצא לי למצוא את הדגם הזה. כמו כן ראתי ביקורות רציניות וחיוביות לגבי הארד דסיק חיצוני של WD - הסידרה My Book והסידרה השניה של הארד דיסק שניתן להתחבר אליו מכל מקום - אם אפשר מדיע לגבי זה אני אשמח! שהוא אומנם הרבה יותר יקר . ראיתי 500 GB - ב 1,300 וזה קצת יקר בשבילי. מחפש משהו בסביבות 600 - 900 ש"ח היעוד שלו זה גיבוי של מוזיקה - משחקים ותוכנות. משהו איכות ואמין יש לי מחשב בין חצי שנה בערך לא יודע אם זה נחוץ אבל זה המפרט מעבד DualCore Intel Core 2…

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  20. אז ככה: יש לי CD וצורב DVD. יש כבל IDE שמחבר בין ה-CD שלי לדיסק הקשיח הנוכחי שלי וממנו למחשב. (כאילו הוא מפוצל). עכשיו מהצורב DVD שלי יש גם פיצול כזה. האם אני יכול לחבר את הדיסק הקשיח לשם? למעשה אני שואל אם אני יכול לקנות כבל מאריך ל-IDE ולחבר אותו לפיצול שיוצא מהכבל של ה-DVD? (בגלל שהפיצול רחוק מהמקום בו צריך לשבת הדיסק הקשיח - אז אני צריך מאריך). אין לי עוד אפשרות לחבר את הדיסק... מקווה שלא בילבלתי אותכם...

• 13 תגובות
    • 957 צפיות
  21. שלום לכולם לפני חודש בערך קניתי צורב חדש asus drw-1814blt הצורב נראה מרשים ולא רק , עושה עבודה מצויינת כמו שASUS יודעים ! אבל נתקלתי במשהו מוזר יש לי מדיות של סילבר ליין 8X הוא מוכן אך ורק לצרוב לי על 4X אין לי שום אופציה של בחירת מהירות אז נסיתי דיסקים של TDK 16X ( סליחה ..הדיסק של ה- סילבר לין הוא DVD-R והדיסק של TDK הוא + ) הדיסק עם ה-16 הצורב אכן נתן לי לצרוב על 16 ..אז עכשיו מה הבעיה פה אני לא מבין ..הדיסקים של סילבר ליין הם 8 ..אז למה הוא נותן לי רק 4 .. צרבתי סרט לדיוידי והכל נתקע או שזה הראה לי תקיות כאלה וזה ריק .. היתבאסתי אם מישהו יכול לעזור , תודה !

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  22. שלום לכם!!! יש לי שאלה בקשר ל-dvd מה זה + ו.. - מה זה אומר? אני יודע שיש דיסקים של + דיסקים של - מה זה בעצם? בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  23. Started by לוח שנה,

תודה למצביעים. נא הסבירו את השיקולים שלכם?

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by |אלירן|,

יש לי 500 שקל לקנות כונן קשיח כרגע אני משתמש ב 120GB Driver Description WDC WD1200BB-00DWA0 זה מה שיש לי כרגע עכשיו בתאכלס אני ממש מפסוט ממנו למרות שהייתי מעדיף משהו יותר מהיר ועכשיו אני נותן תכונן קשיח הזה ויש לי היזדמנות לקנות אחר עכשיו אני לא רוצה ביותר מידי כסף כרגע יש לי הצעה לקנות WD 160GB ב 300 שקל אבל זה הכי זול יענו והכי פשוט גם...עכשיו אני רוצה לדעת מה ההבדל בינו לבין כנון קשיח סתם דוגמא של 160GB שעולה יותר והאם כדי להשקיע ומה שחשוב להזכיר אן לי כונן SATA אלה IDE רגיל תודה רבה לממליצים..ומי שממליץ אני אשמח על הדגם הסצפצי והמחיר כמובן. ודבר נוסף משהו מכיר תוכנה טובה לעשות IMAGAE לכול הכונן? ושאפשר לפתוח אותה ישירות על כונן קשיח חדש אם כן תגידו תודה.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by SinfuL-,

LG GSA-H44N X18 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1147&products_id=17390 איך הוא מבחינת שגיאות בצריבה (1 לכמה הוא עושה שגיאה) והאם יש לו בעיות עם זיהוי דיסקים מסוימים של חברות מסוימות? הבאתי אותו ב-170 שקל במקום 220 מה שרשום שם.. שווה? או שכדאי לי את הצורב הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1147&products_id=16468 ב-190 שקל

• 0 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים