אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
אוקי אם אני מבין נכון RAID 0 אמור להכפיל את ביצועי הכונן הכשיח אני תוהה עד כמה זה ישפר את ביצועי המחשב שלי? כאשר מה שאני עושה זה בעקר תכנות(כבד למדי) ואינטרנט. משחקים פעם ב.
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני צריך 500 ענ ושיהיה כמה שיותר זול תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני לא ידעתי לאיזה פורום זה יותא מתאים, אז במקרה הצורך בבקשה להעביר.. אני מנסה לצרוב Image על דיסק DVD ואני פשוט לא מצליח.. אני משתמש בNero 7. וכל פעם שאני בא לצרוב הוא מבקש דיסק CD-R. איך פותרים את זה? מראש מראש Install
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אז ככה -חשוב שיהיה מהיר מאוד,לגבי U3 אני ממש לא מתלהב מזה,אם אפשר שיהיה של SD. תודה לכולכם,מצטער שאני מפיל שאלה כללית כזו אני פשוט לא מבין כלום ב-DOK. אה כן ויהיה נחמד אם הוא יהיה READY BOOST.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהארד דיסק חדש של 320 ג'יגה ואני מתלבט בין 2 החברות. מה לדעתכם עדיף? (אני מדבר על דיסק קשיח SATA כמובן)
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות 2 דיסקים חדשים של חברת Western Digital עבור המחשב החדש שלי. 1. WD800JD 80GB 7200RPM 8MB SATA במחיר של 215 ש"ח. 2. WD3200KS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER במחיר של 415 ש"ח. אשמח לקבל תגובות והמלצות לגבי הבחירה שלי והאם במחיר הזה עדיף לקחת דיסקים של חברות אחרות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , שי לי בעיה . יש לי הארד דיסק ראשי שעליו מותקן הוינדוס ועכשיו חיברתי עוד הארד דיסק שעליו יש מידע שברצוני לשמור , אך אני לא יכול לגשת להארד דיסק כי הוא אומר לי לפרמט אותו. האם יש איזו דרך/תוכנה שבעזרתה אני אוכל לגשת לקבצים שנמצאים על ההארד דיסק שהשני שלי?? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי כ40G חומר חשוב לגבות ויש לי HD של 80G מלפני שנתיים פלוס שעבר הרבה אבל עובד. האם עדיף לגבות על ההארד דיסק או על דיסקים? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הממשק של דיסק קשיח מבוסס זיכרון פלאש ואיפה ניתן לרכוש אחד כזה?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ההרדיסק מיועד לגיאים של מוסיקה וסרים, אז רצוי שיהיה אמין ולא ישרף לי כשיש עליו 100 ג'יגה מוסיקה... תודה
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מזה מצאתי בפנדה WD RAID EDITION http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_272_79 מזה זה ההארדיסק ה"שני" לרייד שאם אני רוצה אני צריך לקנות או שזה משהו אחר? דרך אגב המליצו לי על WD 320 הAAKS ומצאתי את זה של סגייט שהוא נראה טוב יותר לפי ההשוואות של טומסהרדוור ומחיר דומה ההשוואה http://www23.tomshardware.com/storage.html?modelx=33&model1=683&model2=134&chart=37 המודל כאן http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=425251
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש, עם צורב LITEON 20A1S אבל קיבלתי דווקא 20A1P. זה משמעותי? כדאי לי להחליף או שאין הבדל רציני בינהם?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
האם ישנן איזשהם המלצות לגבי מארז חיצוני? האם FIREWIRE עדיף על USB2.0? למה צריך לשים לב? האם ישנן חברות מומלצות או שכולן אותו הדבר? לגבי המחיר, במידה ויש מארז טוב אני אהיה מוכן לשים עוד כמה שקלים. תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם של אינטל D865PERL. אני צריך להוסיף דיסק קשיח למחשב שלי, בנוסף ל 120 שכבר יש לי. אני חושב על משהו בסביבות ה- 250 ג'. קודם כל, הדיסק קשיח שיש לי כרגע מחובר ב SATA או איך שלא קוראים לזה. את הדיסק שאני רוצה לקנות, אני רוצה שיהיה בחיבור הרגיל ( הישן). יש אפשרות לחבר ללוח האם דיסק כזה אם יש לי כרגע 2 CD שמחוברים לאחד משני היציאות? איזה דיסק קשיח מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלוo הזמנתי מפרט של מחשב חדש ועקב ניסיון עבר רע עם WD (שני 250 שהלכו) החלטתי ללכת על SEAGATE אבל אחרי שהזמנתי שמתי לב שהזמנתי את ה 7200.9 בחנות , טעות שלי וחוסר צומת לב לפרטים הקטנים , רמאות בשקל של החנות בוא לא נכנס לזה . בכל מקרה מה ההבדל בין ה 7200.9 ספציפית דגם : st3250624as ל 7200.10 ST3250620AS הבנתי שהאחרון משתמש בטכנולוגיה חדישה יותר אבל שהיא נהיית רלוונטית רק בנפחים יותר גדולים מ 500 ויש עדויות שהדיסקים האלו רועשים ביחס לקודמים בעוד של 7200.9 יש TRACKRECORD מוכח ? האם יש יתרון ל 7200.10 בנפחים האלו ?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכם שאלה לגבי תהליך פירמוט לפעמים יש סוגים שלא מזהה דיסק SATA והוא רושם שלא קיים דיסק, אז לדוגמא בלוח מסוג VIA SATA RAID הכנסתי את הדרייבר מהדיסקט והמשכתי רגיל ,האם יש את זה בעוד לוחות שזה קורה,ואם זה קורה האם אפשר להשתמש באותו סוג דרייבר או שכל לוח יש לו את הדרייבר הספציפי שלו ומגיע איתו או ניתן להורידו מהאתר שלהם תדהו
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כרגע ה80GB מלאים ומחולק ל15GB לווינדוס בכונן C והשאר כונן D(מלא) עכשיו ה250GB החדש עדיין ריק... עדיף להשאיר את זה ככה או לעשות איזה שינוי?
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נייד HP ZV6000, ואני רוצה לחבר את הקייס הרדיסק החיצוני שלי בFirewire מתוך הכרטיס PCMCIA, מכיון שיציאת הFW של המחשב תפוסה ע"י ממשק האודיו שלי, ועובדת יופי. ניסיתי שני סוגי כרטיסי PCMCIA, אחד תואם Texas, השני לא זוכר, ושניהם עולים ונראים תקינים לוינדוס- אבל עם שניהם נדיר שהקייס או הממשק אודיו (שניסיתי לבדוק בשביל לוודא שהבעיה לא עם הקייס) עולים (כלומר, רק הכרטיס מופיע בתפריט Safely remove hardware). מצד שני הקייס עולה יופי מיציאת הFW, אז הבעיה לא איתו. אני לא מבין במחשבים הרבה (אני לא מאלה שנכנסים לקרביים ושמים שורות פקודה), אבל אם יש למישהו רעיון למה זה קורה והנחיה מה לנסות אני אשמח, והאמת זה די דחוף! עוד שאלה, על הדרך, זה שאם הקייס הזה הוא FW800, ואני רוצ…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי לא מצליח לזהות את zen m של קריאטיב שלי התקנתי את הדיסק שהגיע עם המכשיר אבל הוינדוס לא מצליח למצוא לו את הדרייבר אחרי שהוא מזהה אותו ביו אס בי ניסיתי לחבר אותו למשחב אחר והוא כן משהה אותו והכל תקין מה יכולה להיות הבעיה ? ניסתי להעביר אותו לחיבור יו אס בי אחר ולעשות אינסטול ואנאינסטול לתוכנה כלום לא עוזר , הוא מופיע במנהל ההתקנים עם סימן קריאה לידו ....
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, בנסיון לצרוב על מדיה DVD - RW מתקבלת הודעה : Optiarc DVD RW AD-5170A comunication faliur בוצעה בהצלחה מחיקה (קצרה וארוכה) למדיה. מדובר בצורב : Sony DVD-RW AW-G170A מה פירוש ההודעה ? האם המדיה (הדיסק שעליו כותבים ) דפוקה, או שיש בעיה בצורב? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
באחד המחשבים בבית ההארדיסק (נראה לי, ממש לא בטוח) התחיל לעשות בעכיות הוינדוס לוקח לו שנים לעלות, וכשהוא עולה אז לפעמים הוא עובד ממש מהר ולפעמים נתקע לכמה שניות, הטמפרטורות מעולות, ההארדיסק הוא 120GB של WD IDE בן כבר לפחות 3... עם איזה תוכנה הכי טוב לבדוק האם זה הוא ? כי הוא לא עושה תיקתוקים או משהו בסגנון... HDTACH הראתה ביצועים טובים בהתחלה ואז הכל ירד ל-0 והמחשב קפא עד שלא סגרתי אותה... אשמח לעזרה מהירה...
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים. האחד IDE 80 GIGA, השני SATA 160 GIGA. ברצוני לקנות דיסק קשיח חדש בגודל של 400 או 500 GIGA,ו להוציא את הIDE. כמו שהבנתי במידה ואני משתמש גם SATA וגם IDE המהירות של הSATA יורדת למהירות של הIDE, זה נכון? באותה המידה זה עובד לכיוון הSATA והSATA2? עכשיו רציתי לדעת מה ההבדל בין SATA ל SATA2? והאם בכלל הלוח אם שלי תומך בSATA2 ועד כמה GIGA הוא תומך? דגם הלוח אם הוא. PT880 NEO תודה אור
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים חיצוניים של 160 GB כל אחד בחיבור USB. כל אחד הוא גיבוי של השני. התוכן הוא זהה לחלוטין. המטרה שלי היא לגרום להעתקה אוטומטית בין הכוננים עצמם. ז"א - אם אני מעביר משהו לדיסק X, אז אותו הדבר יופיע גם בדיסק Y. אותו הדבר גם במחיקה. אין לי בקרי RAID וגם המחשב ישן יחסית. השאלה היא: האם יש תוכנה או התקן חומרי להעתקות רצופות מסוג זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי RAID של שני כוננים זהים של 320 ג'יגה בMIRROR יש לי תופעה מוזרה - שכאשר אני פותח קובץ WINRAR (בעיקר בעל נפח גדול) זה לפעמים כותב לי ERROR במהלך הפתיחה אבל אם אני מנסה שוב - זה עובד חלק והקובץ נפתח. בנוסף יש לי תופעה דומה עם הDEAMON TOOLS - אני שם קובץ ISO בכונן וירטואלי ומתקין ממנו משחק לHD וזה זורק ERROR תוך כדי התקנה (ולא מסתדר גם בניסיון שני). מלבד הרכבת הRAID החלפתי לאחרונה גם זיכרון מ667 ל800 ומעבד מ6300 ל6400 בימים הראשונים אחרי ההחלפה היו קצת מסכים כחולים אבל מאז כבר חודשיים הכל עובד טוב (מלבד הWINRAR) . מישהו?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-