אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
למי שזוכר את הת'רד הקודם שלי, קצת רקע על עניין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=251615.msg2219768#msg2219768 בכל מקרה, קניתי הארד דיסק בנפח 250GB של WD. אני קצת לא בטוח איך אני צריך לחבר אותו ללוחם אם. כרגע יש ארבעה מכשירים שמחוברים ללוחם אם עם כבל IDE: הארד דיסק, כונן פלופי, צורב CD וצורב DVD. הפלופי מחובר עם כבל שבו חיבור אחד, הצורב DVD וההארד דיסק מחוברים עם כבל אחד שלו שני חיבורים, והצורב CD מחובר עם כבל שלו שני חיבורים, משמע עם חיבור אחד פנוי. אני רוצה להפטר מהצורב CD (הוא כבר לא מתפקד כמו שצריך) ולחבר את ההארד דיסק החדש במקום. האם אני צריך לג'מפר אותו כמאסטר, בגלל שהוא יהיה היחיד על הכבל, או לג'מפר אותו כסלייב כי הוא לא הכונן הראשי שעליו מותקנת מערכת ה…
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום יש לי DOK 16G ואני ל יכול להעיבר קובץ יחיד ששוקל מעל 4G , הוא רושם לי שהדיסק מלא הבנתי שצריך לפרמט את ה DOK כ NTFS מה שאין תודה
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לא ייאמן!! אני זוכר שזה עלה 800 שקל לפני חודשיים סוףסוף מתחיל להתקרב למחירים של ארה"ב http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3400 שמה זה עולה 125$
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי צורם SONY DW-U10A ואני משתמש בNERO 6, כאשר אני מנסה לצרוב דיסק DVD (כאשר הדיסק חדש ואני מנסה להעתיק מידע בגודל 2.2 GB) הוא לא מצליח הוא נותן לי הודעה שהפעולה לא התבצעה בהצלחה ובלוג הוא כותב לי שהוא לא הצליח לסגור את הSESSION - מה לעשות.??? הבעיה היא בצורב? בתוכנה? הלכו לי כבר כמה דיסקים בגלל זה.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
חיברתי את הWD 250 SATA 2 שקניתי, למחשב. חיברתי לספק עם החשמל הרגיל, לא כבל SATA. וללוח אם חיברתי עם כבל SATA. הדלקתי את המחשב והיה זיהוי. נכנסתי למאפיינים של המחשב שלי ועשיתי שם רענון לחומרה כדי שיבדוק חומרה חדשה שהותקנה ואחר כך, נכנסתי למחשב שלי לבדוק אם מופיע הארד דיסק חדש. אז הבעיה היא שלא מופיע הארד דיסק חדש ולא רק זה, למטה ליד השעון, מופיע מין אייקון של הסרת חומרה וכשאני לוחץ עליו, אני צריך לבחור איזה מבין ההארד דיסקים להסיר או את שניהם. הדבר היחיד שעשיתי הוא לחבר את ההארד דיסק למחשב ולעדכן את הדרייבר עם הדיסק של הלוח אם. אולי חסר לי משהו.. בבקשה תנסו לעזור לי. תודה!
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קניתי את הדיסק און קי הזה מאי ביי: http://www.ebay.com/itm/New-32GB-32g-USB-2-0-Flash-Drive-Thumb-Disk-Pen-Memory-Stick-Round-Keys-model-/161046046143?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item257f17a5bf עכשיו ניסיתי לאתחל אותו כדי לשנות אותו לNTFS אבל כשאני מנסה לפרמט אותו זה רושם לי "לWindows לא הייתה אפשרות להשלים את האתחול". מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.... אני מנסה אך ללא הצלחה לאתחל דיסק און קי 16 ג'יגה, מתקבלת ההודעה הבאה: אין ל-WINDOWS אפשרות לאתחל F בדוק אם הדיסק והכונן מחוברים כראוי, ודא שהדיסק אינו מוגדר לקריאה בלבד ולאחר מכן נסה שוב....
-
- 7 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
שלום, היו לי במחשב כונן ssd עם מערכת הפעלה וכונן רגיל לגיבוי. ניתקתי את שניהם, התקנתי כונן nmve והתקנתי עליו מערכת הפעלה, חיברתי שוב את הוכננים העברתי מידע וכו' והכל עבד חלק. אחרי שפרמטתי את הכונן ssd ועשיתי שוב אתחול המחשב לא עולה ואני לא מצליח לראות את הביוס. המחשב מחובר עם hdmi חברתי גם dvi ועדיין לא עובד. לצערי שהכל עבד כיביתי את הכרטיס מסך המובנה דרך הביוס ואת התמיכה ב csm. מה אני אמור ויכול לעשות כרגע?
-
- 21 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כונן נייד 500GB והwindows לא מצליח לאתחל אותו....
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
קניתי SSD וחיברתי אותו במקביל לHDD הישן. עשיתי התקנה נקייה על הSSD תוך כדי שהHDD עם מחובר (כנראה פה הטעות שלי) והמחשב עלה אחרי התקנה בלי בעיה כאילו אין HDD. בHDD היו לי 2 מחיצות, באחת היה הWIN ובשנייה רוב המידע, גיביתי מה שרציתי עוד לפני ואז עשיתי למחיצה של הWIN פרמוט ורציתי להוסיף את הנפח למחיצה השנייה. עשיתי את דרך הDISK MANAGEMET אבל זה לא עובד, הוא נותן לי הודעה שקשורה לGPT אבל בפועל הדיסק על RMB וממה שראיתי הפתרון זה להמיר לRMB אבל אצלי הוא כבר ככה במילא אז גיביתי גם את כל המידע שהיה במחיצה השנייה ופרמטתי גם אותה. ציפיתי שפשוט יהיה לי UNALLOCATED DATA של כל הנפח של הדיסק. בפועל הוא עדיין שומר כאילו על המחיצות ופשוט מראה את זה בנפרד למרות שאין מחי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש עם לוח ג'יגבייט NFORCE4 עם דיסק SATA של סיגייט. אני מבצע איתחול דרך התקנת וונידוס יוצר מחיצות ומבצע העתקת קבצים על מחיצת C. לאחר ריסטרט ראשוני אני לא מצליח לנצע בוט דרך הדיסק... יש למישהו מושג מדוע???
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי, יש לי שני DOKs של 4GB. שניהם היו בפורמט FAT32, ופירמטתי אותם ל NTFS (דרך ה diskmgmt.msc ב win7). אני לא מצליח לגשת לשניהם (יש לי עוד אחד מאותו סוג, שכרגע נשאר ב FAT32, אבל זה מפריע לעבוד ככה). כשאני מכניס אותם למחשב (לא משנה לאיזו יציאה, או לאיזה מחשב. ניסיתי בכמה), אני מקבל הודעה: "you need to format the disk in drive G before you can use it" http://img192.imageshack.us/img192/9963/1format.png אם אני לוחץ על format disk, מערכת ההפעלה מנסה לפרמט את הדיסק און קי, ולאחר כמה זמן נתקעת ואומרת: "windows was unable to complete the format" אגב, ניסיתי לבצע זאת גם ב safe mode. אותן תוצאות. http://img824.imageshack.us/img824/9084/2cantformat.png ביצוע wipe לדיסק און קי דרך EA…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי מחשב שנשרף והדבר היחיד שהצלחתי להציל ממנו היה ההרדיסק. מדובר בהרדיסק ישן של WD עם חיבור SATA. מאחר שהמחשב החדש שקניתי הוא מחשב נייד לא יכולתי לחבר אליו את ההרדיסק ישירות וקניתי כבל מתאם שמאפשר לחבר את ההרדיסק ל-USB. הכל עבד טוב ויפה, המחשב זיהה את ההרדיסק כמו דיסק און קי ונתן לי להעתיק את רוב הקבצים שבו. היתה רק בעיה אחת חמורה והיא שלא יכולתי להכנס למה שהיה ב-my documents שלי (כלומר הספריה c:\documents and settings\user). היתה לי בזמנו סיסמה של היוזר שלי ואני זוכר אותה, אבל אני לא מגיע בכלל לאפשרות להכניס סיסמה. בכל פעם שאני מנסה להכנס לספריה הזאת אני מקבל הודעת שגיאה "access denied". האם יש איזושהי דרך להציל את הקבצים האלו? אלו בדיוק הקבצים שרציתי להעתיק למחשב החד…
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, הוינדוס משום מה מגמגם מפעם לפעם( כל כמה זמן נתקע לכמה שניות כאשר העכבר זז אבל למשל הTASKBAR לא מגיב) גם כשהראם לא עובר את ה30%-40%, אז הורדתי CRYSTALDISKINFO. להלן דיווח הSMART שלו: מכיוון שלא הייתי בטוח למה הכוונה במספר 10 (הבנתי שהוא מציג בהקסימלים) הרצתי גם בדיקת READ של HDDSCAN להלן סיכום התוצאות שלו: L] אני מבין שישנם 2 סקטורים פגומים ואני לא בטוח לגבי המשמעות של קריאה ארוכה ממספר סקטורים נוספים... לקינוח, הנה צילום של DEFRAGGER שמדבר כבר על 16 סקטורים פגומים (מה?) (REAL VALUE): ] השאלה שלי היא בעצם "מה מצבו של הפציינט דוקטור"? מה הבעיה, מה האיטיולוגיה שלה, מה התחזית לעתיד, והאם יש אי אילו בדיקות נוספות לבצע. משום מה מקורות שונים אומרים דברים שוני…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! יש לי מחיצה של 137GB ועוד 12GB שלא נמצאים בשום מחיצה ושניהם נמצאים על אותו ההארד דיסק. אני לא מצליח להוסיף למחיצה של ה137GB את ה12GB הפנויים האלה, אני משתמש בParagon Partition Manager. ניסיתי להפוך את ה12GB הפנויים למחיצה, אבל זה לא עזר. איך אפשר להכניס ל137GB את ה12GB הפנויים האלה.? אריאל
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה ראפטור 78 גיגה של wd והלוח לא מזהה לי אותו ניסיתי דרך כל גימפור אפשרי הוא קרא אותו וזיהה אבל שניסיתי לפרמט ולהתקין וינדוס פתאום הוא הפסיק לזהות חשבתי שזה הכבלים אבל הם נישארו מחוברים ניסיתי על כבלים אחרים אך לשווא... יש למישהוא פיתרון אולי?
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הוא מוגדר אצלי כ pio מה שמאט את הצריבה ברמה בלתי נסבלת , כמו כן מה שמוזר הוא שהצורב מזוהה כ secondary ide channel ולא primary למרות שיש לי בדיוק ide אחד על הלוח אם והוא מחובר אילו בתור master. ניסיתי את כל המדריכים האלה של להסיר את הדריבר להתקין מחדש , ריסוט בתור dma if available וגם ריסוט הפוך, ניסיתי לשחק ברגיסטרי לפי איזה מדריך בשביל לנסות לעקוף את הבדיקה של MS, ניסיתי אפילו להחליף כבל IDE. ניסיתי גם לקחת מתאם IDE ל SATA ולחבר אותו בתור SATA , אבל משום מה המחשב לא זיהה אותו כשעשיתי את זה. הלוח אם שלי הוא ab9 pro הצורב הוא lg gsa-h42n מה שמחובר עכשיו למחשב שלי זה רק HD ב SATA והצורב שאני מחבר ב IDE ללא הצלחה כמו שהבנתם אשמח לאיזה פתרון :\
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול התקנתי windows xp על מחשב חדש יש לי דיסק קשיח 200GB WD אך המערכת זיהתה רק 131GB, לאחר סיום ההתקנה של ה-windows התקנתי sp1 ואז נכנסתי ל-disk mange וראיתי שישנה עוד מחיצה של 57GB השאלה שלי היא: 1. האם ניתן לחבר את החלק הנותר (ה-57GB) למחיצה הראשית, אני לא רוצה שני partitions 2. מדוע שתי המחיצות לא נותנות ביחד קיבולת של 200GB תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אבל לפני שהתקנתי אותו, שמתי את הכונן החדש (2TB Western Digital) על המחשב הישן כדי לעשות גיבויים. יצרתי עליו מחיצה של 1200 ג'יגה ועוד אחת של 293 ובשאר עוד לא נגעתי. התקנתי את המחשב החדש עם Windows 7 ועכשיו אני מגלה שהמחיצה הקטנה קיימת אבל הגדולה לא ולמעשה היה לי עליה הרבה מאוד חומר חשוב. בעזרת תוכנת MiniTool Partition Wizard רואים שהמחיצה קיימת ואפילו היא נותנת לראות את כל הקבצים שיש שם אבל אני לא מצליח לעשות איתה כלום. כתוב שם שאין לה אות לכונן ולמרות שניסיתי להגדיר היא כל הזמן מחזירה את זה למצב שכאילו אין לו אות. * כן אני לוחץ על Apply כדי שהשינויים ייכנסו לתוקף אבל היא כל הזמן מוריד לכונן את האות...
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם,א לפני כחודש בערך קניתי דיסק קשיח SEAGATE 1.5T מאייבורי.(SEAGATE ST31500341AS ) עם עדכון חומרה אחד לפני האחרון...לא זוכר את השם. פיצלתי את הדיסק לשני כוננים אחד של 200GB והשני 1.2T וכאשר התחלתי להפציץ את הדיסק קשיח של 1.2T במידע נתקלתי בבעיה שאני יכול לנצל רק 650GB מכל הכונן. חשבתי שאולי עשיתי טעות כאשר פיצלתי לגודל כזה אז הוצאתי את המידע והתלתי הכל מההתחלה. פיצלתי שוב את הכונן הפעם ל-3 חלקים שווים. באחד התקנתי את מערכת ההפעלה את השני פירמטתי וכאשר אני בא לפרמט את השלישי מערכת WINDOWS לא מצליחה לפרמט את הכונן. נסיתי כל דרך אפשרית אפילו השתמשתי ב-PARTITION MAGIC וגם זה לא עזר. הבאתי את הכונן למעבדת אייבורי והחליפו לי את הכונן ולאחר התקנה מחודשת עדיין הבעיה חזרה.…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני יודע שיש מלא דיונים על זה ומדריכים באינטרנט אבל משום מה זה לא מסתדר לי עם שום מדריך. משהו חסר שאני לא שם לב אליו. מדובר על המחשב חדש וארד-דיסק חדש של סיג'יט 3TB, ואני בסך הכל רוצה מחיצה אחת של 3TB לאכסון דברים (המערכת יושבת על SSD) כרגע אני נמצא במצב שבו אני מצליח ליצר רק מחיצה של 2TB ושאר ה 700 ומשהו מגה נראים ב disk managemnt אך לא ניתן לעשות איתם כלום. עכשיו ראיתי במדריכים שצריך לשנות את טבלת הקבצים ל GPT אבל האופציות האלה פשוט חסרות לי, ראיתי בתמונה מאחד המדריכים את האופציה הזאת אבל אצלי היא פשוט לא מופיעה. לפי מה שבדקתי הביוס כנראה מעודכן, אז אני לא יודע כבר איפה לחפש את הבעיה? למישהו יש רעיון? תודה
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר ניסיון כושל להורדת תמונות מהכרטיס מצלמה אני פונה אליכם הבעיה היא כזו כאשר אני מחבר את הכרטיס SD שיש ברשותי אני מקבל שלושה כוננים ניידים במחשב שלי למרות שרק F הוא הפעיל וגם כן כאשר אני מנסה לפתוח אותו הוא כותב לי שהכרטיס לא מפורמט והוא לא מסכים לפתוח לי אותו הקבצים הם מסוג RAW ואני את זה מכיוון שניסיתי לעשות chkdsk לכונן F והוא כתב לי שהוא לא יכול לעשות תיקון לקבצים הנ"ל אשמח לעזרה?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי יש לי הארד דיסק חיצוני של WD של 500 G. כשאני מנסה להעביר אליו קבצים שגדולים מ-4 G הוא כותב שאין מקום בהארד דיסק, אבל כל מיני קבצים קטנים יותר כן עוברים. זה בטוח משהו בהגדרות. יש למישהו רעיון?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ברשותי DOK של 8 ג'יגה. כאשר אני מנסה להעביר סרטי HD אליו אני מקבל הודעת שגיאה שהזיכרון בהתקן מלא ועליי למחוק קבצים על מנת להעביר את הקובץ המבוקש. ה-DOK ריק! מישהו נתקל? יודעים במה מדובר ומה הפיתרון? תודה. מדובר על TEAM FUSION PLUS [br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 14:13:06 אפשר לנעול\למחוק.מצאתי תשובה. (מבאסת,אבל תשובה)
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום . קניתי היום DOK של סאנדיסק של 8GB . עכשיו אני מנסה להעביר סרט ששוקל 4.7 GB וזה רושם לי שאין לי מספיק מקום בדיסק . למרות שהDOK ריק ועדיין יש שם 7.4 GB פנוי . וניסיתי להעביר סרט ששוקל 1.7 GB וזה מעביר לי אותו . איך אני יכול להעביר את הסרט ? ד"א זה הDOK שקניתי . http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7953&perur=2&t=14&c=212 תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-